Obito
Εκκολαπτόμενο μέλος
Περισσοτερο το επιλεγω απο αποψη αποκαταστασης, αλλα και κυρους. Σε σχεση με τις υπολοιπες σχολες μου αρεσει περισσοτερο. Η διαδικασια των πανελληνιων πως σου φανηκε? Τις περιμενες δυσκολοτερες ή οχι? Ειναι τελικα τοσο δυσκολο οσο το λενε να περασεις νομικη ή οχι??
Αμα εχεις αποφασισει οτι εκει θελεις να πας και διαβαζεις δεν θα εχεις θεμα . Περιττο να πω, οτι για μενα αν θες οπωσδηποτε νομικη, βαλτες ολες και μην σε παρει απο κατω αν δεν περασεις στην πρωτη σου επιλογη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Euaggelia0298
Νεοφερμένος
Σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου!Αμα εχεις αποφασισει οτι εκει θελεις να πας και διαβαζεις δεν θα εχεις θεμα . Περιττο να πω, οτι για μενα αν θες οπωσδηποτε νομικη, βαλτες ολες και μην σε παρει απο κατω αν δεν περασεις στην πρωτη σου επιλογη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marialenaioan
Νεοφερμένος
frofru
Εκκολαπτόμενο μέλος
marialenaioan
Νεοφερμένος
xristaras9
Διάσημο μέλος
frofru
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειμαι στο τμημα του πειραια. Σε οτι μπορω να σου φανω χρησιμη σχετικα με τη σχολη, ειμαι στη διαθεση σουΣε ποιο τμημα περασες ; χιου ή πειραια;
nikolakisofi
Νεοφερμένος
snol
Νεοφερμένος
Θα κάνω 6% και ενδιαφέρομαι γι' αυτό που φοβήθηκα(ν) να επιλέξω πέρυσι..
Μου αρέσει να φωτογραφίζω, αλλά και να βιντεοσκοπώ. Ο κινηματογράφος και τα ντοκιμαντέρ μού κεντρίζουν το ενδιαφέρον - η παραγωγή-δημιουργία τους, δηλαδή -, και ιδιαίτερα το τεχνικό κομμάτι, δηλαδή η ιδέα του να 'μαι ένα από τα άτομα που χειρίζονται κάμερες, είναι υπεύθυν@ όποιων επεξεργασιών, μοντάζ, κ.λπ. Σίγουρα θα 'θελα και κάποια ελεύθερα μαθήματα σχετικά με την ιστορία του κινηματογράφου και της τέχνης γενικότερα.. Αλλά θέλω να πω πως δε θα με ενδιέφερε η "θεωρητική" επαγγελματική ενασχόληση με το αντικείμενο (αναλύσεις, κριτικές, κ.λπ. - ΕΔΩ ΓΕΛΑΤΕ).
Τα τμήματα που σκέφτομαι είναι τα εξής:
α) Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών Τ.Ε.Ι.ΑΘ
β) Κινηματογράφου Α.Π.Θ
γ) Πληροφορική Α.Π.Θ, κατεύθυνση Ψηφιακών Μέσων
Προσωπική άποψη:
*αν και το (β) προσφέρει πιο ευρύ φάσμα γνώσεων, η πόλη της Θεσσαλονίκης προσφέρει στ@ φοιτητ@ της λιγότερες δυνατότητες απ' ό,τι η Αθήνα
*το (γ) έχει αρκετά τεχνικά μαθήματα σχετικά με τον ήχο και την εικόνα - στην κατ. των Ψηφιακών Μέσων, πάντα-, ωστόσο εμβαθύνει περισσότερο στον κλάδο της Πληροφορικής, όπως και είναι αναμενόμενο
Τιιιιιι προτείνετε;
υ.γ. Το Τεχνών Ήχου και Εικόνας Κέρκυρας () απορρίπτεται λόγω τοποθεσίας
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Καλημέρα,έχω γνωστούς στα α,β αλλα και στο τεχνών ήχου και εικόνας. Θα σου πω 2-3 πράγματα και γι'αυτο.Καλημέρα!
Μου αρέσει να φωτογραφίζω, αλλά και να βιντεοσκοπώ. Ο κινηματογράφος και τα ντοκιμαντέρ μού κεντρίζουν το ενδιαφέρον - η παραγωγή-δημιουργία τους, δηλαδή -, και ιδιαίτερα το τεχνικό κομμάτι, δηλαδή η ιδέα του να 'μαι ένα από τα άτομα που χειρίζονται κάμερες, είναι υπεύθυν@ όποιων επεξεργασιών, μοντάζ, κ.λπ. Σίγουρα θα 'θελα και κάποια ελεύθερα μαθήματα σχετικά με την ιστορία του κινηματογράφου και της τέχνης γενικότερα.. Αλλά θέλω να πω πως δε θα με ενδιέφερε η "θεωρητική" επαγγελματική ενασχόληση με το αντικείμενο (αναλύσεις, κριτικές, κ.λπ. - ΕΔΩ ΓΕΛΑΤΕ).
β) Κινηματογράφου Α.Π.Θ
Προσωπική άποψη:
*αν και το (β) προσφέρει πιο ευρύ φάσμα γνώσεων, η πόλη της Θεσσαλονίκης προσφέρει στ@ φοιτητ@ της λιγότερες δυνατότητες απ' ό,τι η Αθήνα
*το (γ) έχει αρκετά τεχνικά μαθήματα σχετικά με τον ήχο και την εικόνα - στην κατ. των Ψηφιακών Μέσων, πάντα-, ωστόσο εμβαθύνει περισσότερο στον κλάδο της Πληροφορικής, όπως και είναι αναμενόμενο
Τιιιιιι προτείνετε;
Πέρσι πέρασε ενα συγγενικό μου πρόσωπο στο ΤΕΙ Φωτογραφιας και μέχρι στιγμής είναι αρκετά ευχαριστημένη.Ειδικά πρώτο έτος είναι αρκετά ενδιαφέρον,τους βαζουν να κάνουν σχέδιο,ταινίες μικρού μήκους,φωτογραφήσεις με ορισμένο θέμα κτλ αλλα βαριέται απίστευτα το θεωρητικό κομμάτι (οκ υποκειμενικό αυτό)
Όσον αφορά το τμήμα Κινηματογράφου πέρασε ένας γνωστός μου πριν μερικά χρόνια,δεν ήταν ακριβώς αυτό που περίμενε και την επόμενη χρονιά έκανε 10% Γι'αυτό θα σου πρότεινα -αν δε το'χεις κάνει ηδη- να συμβουλευτεις μερικούς φοιτητές του τμήματος.
Για το τεχνών ήχου και εικόνας,πρόσφατα ειχα μια κουβέντα γι'αυτό και μου ειπαν τα καλύτερα λόγια.Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα γνώσεων στις οπτικοακουστικες τέχνες και σου δίνει κάμποσα επαγγελματικά δικαιώματα και αν θυμάμαι καλα έχει πολλές κατευθύνσεις.Καταλαβαίνω οτι η πόλη είναι ένα θέμα,ειδικά για άτομα που έμεναν σε μεγάλες πολεις.
Σου προτείνω να επιλέξεις το τμήμα φωτογραφίας και οπτικοακουστικών τεχνών.Όπως και να'χει ρωτα φοιτητές κάθε τμήματος ωστε να εχεις ολοκληρωμένη αποψη.
btw σε νιωθω, περσι φοβηθηκα(ν) να τα βάλω υψηλά στο μηχανογραφικό μου.
mirto.dr
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλημέρα,έχω γνωστούς στα α,β αλλα και στο τεχνών ήχου και εικόνας. Θα σου πω 2-3 πράγματα και γι'αυτο.
Πέρσι πέρασε ενα συγγενικό μου πρόσωπο στο ΤΕΙ Φωτογραφιας και μέχρι στιγμής είναι αρκετά ευχαριστημένη.Ειδικά πρώτο έτος είναι αρκετά ενδιαφέρον,τους βαζουν να κάνουν σχέδιο,ταινίες μικρού μήκους,φωτογραφήσεις με ορισμένο θέμα κτλ αλλα βαριέται απίστευτα το θεωρητικό κομμάτι (οκ υποκειμενικό αυτό)
Όσον αφορά το τμήμα Κινηματογράφου πέρασε ένας γνωστός μου πριν μερικά χρόνια,δεν ήταν ακριβώς αυτό που περίμενε και την επόμενη χρονιά έκανε 10% Γι'αυτό θα σου πρότεινα -αν δε το'χεις κάνει ηδη- να συμβουλευτεις μερικούς φοιτητές του τμήματος.
Για το τεχνών ήχου και εικόνας,πρόσφατα ειχα μια κουβέντα γι'αυτό και μου ειπαν τα καλύτερα λόγια.Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα γνώσεων στις οπτικοακουστικες τέχνες και σου δίνει κάμποσα επαγγελματικά δικαιώματα και αν θυμάμαι καλα έχει πολλές κατευθύνσεις.Καταλαβαίνω οτι η πόλη είναι ένα θέμα,ειδικά για άτομα που έμεναν σε μεγάλες πολεις.
Σου προτείνω να επιλέξεις το τμήμα φωτογραφίας και οπτικοακουστικών τεχνών.Όπως και να'χει ρωτα φοιτητές κάθε τμήματος ωστε να εχεις ολοκληρωμένη αποψη.
btw σε νιωθω, περσι φοβηθηκα(ν) να τα βάλω υψηλά στο μηχανογραφικό μου.
Καλημέρα!
β) Κινηματογράφου Α.Π.Θ
Προσωπική άποψη:
Τιιιιιι προτείνετε;
Παιδιά με ενδιαφέρει κι εμένα το τμήμα φωτογραφίας για το 6% αλλά εγώ ήμουν θεωρητική κατέυθυνση.Μπορώ να το δηλώσω τώρα ή όχι;;
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Παιδιά με ενδιαφέρει κι εμένα το τμήμα φωτογραφίας για το 6% αλλά εγώ ήμουν θεωρητική κατέυθυνση.Μπορώ να το δηλώσω τώρα ή όχι;;
Με το παλιο σύστημα η σχολή ηταν στο 4ο επιστημονικό πεδίο
Αν ειχες μαθηματικά γενικής ως μαθημα επιλογης νομίζω οτι μπορείς να το δηλώσεις
snol
Νεοφερμένος
κι εγώ ξέρω πως η λειτουργία "κάτω" είναι καλύτερη σε σχέση με "πάνω". Απλά λέω μήπως αξίζει για όποιους λόγους του απθ.. Για το τμήμα στην Κέρκυρα έχω ακούσει πολύ καλά λόγια + παίζει να έχει το πιο ενδιαφέρον πρόγραμμα σπουδών σε σύγκριση με τα άλλα δύο.. Αλλά η Κέρκυρα μού αρέσει μόνο το καλοκαίρι και το φθινόπωρο + είναι πανάκριβη / @ αδερφ@ μου σπουδάζει εκεί και έχω πάει και χειμώνα..:\
Juan2544
Νεοφερμένος
aristotelistsio
Νεοφερμένος
Λοιπόν το όνειρο μου απο οταν με θυμαμε ειναι να γινω ντεντεκτιβ και να λυνω υποθεσεις όπως αυτες που βλεπουμε στην τηλεοραση .
έψαξα λιγο και απο οτι καταλαβα πρεπει πρωτα να παω στην σχολη αξιωματικων της ελληνικης αστυνομιας και μετα να παω σε μια απο τις ειδικες υπηρεσιες? αλλα δεν βρισκω τμημα ανθρωποκτονιων και νομιζω οτι σε τετοιο τμημα ειναι αυτο που ψαχνω. Μπορει καποιος να με προσανατολησει και να με πει τι ακριβως πρεπει να κανω για να γινω αυτο που θελω?
Γεια σας παιδια.
Λοιπόν το όνειρο μου απο οταν με θυμαμε ειναι να γινω ντεντεκτιβ και να λυνω υποθεσεις όπως αυτες που βλεπουμε στην τηλεοραση .
έψαξα λιγο και απο οτι καταλαβα πρεπει πρωτα να παω στην σχολη αξιωματικων της ελληνικης αστυνομιας και μετα να παω σε μια απο τις ειδικες υπηρεσιες? αλλα δεν βρισκω τμημα ανθρωποκτονιων και νομιζω οτι σε τετοιο τμημα ειναι αυτο που ψαχνω. Μπορει καποιος να με προσανατολησει και να με πει τι ακριβως πρεπει να κανω για να γινω αυτο που θελω?
Ya but real life is too thug man it's not like movies
kluader
Νεοφερμένος
Γεια σας παιδια.
Δεν είμαι σίγουρος γιατί εγώ έχω βγάλει ασοεε, αλλά έχω έναν φίλο που τελείωσε αξιωματικών και μου πε μόνο από κει μπορεί κάποιος να εξιχνιάζει υποθέσεις.
Το θέμα μου είναι πως δεν είμαι ακόμα σίγουρος για την κατεύθυνση την οποία θα ακολουθήσω... Είμαι ανάμεσα στο πεδίο οικονομικών και πληροφορικής και στο θετικό.. Από την μία βρίσκω πολύ ενδιαφέρον τα οικονομικά αλλά από την άλλη πιστεύω θα μου άρεσε και το πολυτεχνείο.. Βέβαια για ελάχιστο μου αρέσουν περισσότερο τα οικονομικά χωρίς να έχω ασχοληθεί προφανώς. Είμαι πραγματικά μπερδεμένος. Πολλοί το υποτιμούν το οικονομικό γύρω μου και δίνουν παραπάνω κύρος στο πολυτεχνείο.. Ξέρω ότι οι προοπτικές στην Ελλάδα είναι εξίσου κακές και για του δύο κλάδους αλλά είμαι διατεθειμένος ακόμα και για εξωτερικό στο μέλλον.
Κάθε άποψη είναι καλοδεχούμενη από όλους.
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 647 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Evenstar
- D a f n i
- ThetikisMonster
- aekarare
- Hased Babis
- Τρελας123
- marpa
- EFAKIT
- Reader
- fraoulit
- giorgos5002
- A350
- Viktoriaki
- Tromeros
- Unboxholics
- jellojina
- despoina13
- Kanastasia_5883
- billdrk
- ioanna2007
- nearos
- panaman
- STRATOSZAX
- omitsop
- Φινεύς
- woasibe
- Eagle Eye
- Verikoko17
- Girlll20
- Ilovemycats27
- Antonia Alexandra
- shuuu
- peter347
- Helen06
- rseven
- phleidhs
- Xristos33
- kiyoshi
- XRY
- P.Dam.
- agg41
- BiteTheDust
- Kolokythiatoumpana
- johnstamatis34
- DetectiveAgg
- nimbus
- Than003
- Sotiris.Y
- Startx0
- TheNorth
- Chris180
- math2arch
- giannis05
- g59
- carnage
- Claire05
- Kate1914
- Scandal
- stam23
- phoni
- thalia@@
- Χρήστος2006
- Aggel0sss
- panel
- Marios2020
- aggorf
- mvas
- IcedBreaje
- liana
- Giannis_19
- guest24440
- tan07
- Dionisis.l
- Nemesiis
- Alessandra Eliza
- θείτσα σε σύγχυση 😛
- EFIANA
- Nala
- kallikd
- Joji
- AggelikiGr
- ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ
- Vaglan
- KALA1
- Eleni123-
- dmav
- Gogosps
- spring day
- aris63
- Jojo K
- Νικολινα
- EnigmaMD
- BatGuin
- Praxis
- chenchen
- UserGr2023
- ivannag
- DeWiN
- aririn
- Maria_Xagorari
- JoannaD
- hello1234
- antonis97
- SoyN
- Mikachu
- Έλενα Παπαμακαριου
- evaggelia anna
- augustine
- Nick_nt
- Kitana
- mermaid89
- georges7684
- mimikos
- Steliosgkougkou
- electricG
- GeorgePap2003
- uparxhgoss
- Mary_03
- shadow
- Deadly_sorrowX
- rak
- eranoulis
- Philologist
- ΘανάσοςG4
- kleoniki05
- rempelos42
- koimamai_twra
- Ioanna98
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- roud
- Magigi
- emilyfan85
- Billas
- inkas
- J.Cameron
- marakiloveee
- Phys39
- Fara
- Fofifofi78
- Fanimaid123
- Shade17
- dim6
- BilLaKows
- ilal
- eukleidhs1821
- Geokand54
- Evi_
- pinelopikaxrila20@gm
- Vminkook
- Albert E.
- Eleni:
- oups
- maria08
- Kostakis45
- nicole1982
- Athens2002
- athanasia.a
- alpha.kappa
- Giii
- Red
- Anhelika
- Antonius
- Viedo
- penelopenick
- Anthropaki
- Mammy Nun
- Billys 13
- Ksenia. Ksenia77
- pagani
- Gyvenimas
- Mariap.
- Μικρή πεταλούδα
- beckyy
- Appolon
- QWERTY23
- Kabamaru Hayate
- clevercat
- Vas199
- fmarulezkd
- maria72
- Dionyshs1
- thodoris_eng
- Schlimazel
- Mukumbura
- mariapinelopi
- argy
- andkap
- Orestis_Pan_
- abc1234
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- TakSimeon
- Memetchi
- Georgekk
- Nikoleta_Giann
- Clary
- ale
- Ανώνυμη
- GeorgeKarag
- lizzy02
- Gggu
- Eri0611
- Nikitas18
- BornB
- 69lover
- PanMoonlight
- Drglitterstar
- Vickyoustgl
- Nosokomos
- El_
- SlimShady
- Jimmy20
- ggl
- skyway
- Ζωή Τ
- Libertus
- sparaskeg
- Chrisa
- Αλανι
- goingtothestore
- Moblok
- Κλημεντίνη
- Student 123
- Christos Stavridis
- Demetria22
- Sense
- nickd6776
- seduv
- niaou
- Δανάη 168
- Theodora03
- RVU
- KingPoul
- George9989
- maria20
- Nikos05
- paulkin94
- Turtlestar
- Anestis123
- Billokos1
- Αναστασία197
- pinkheart
- korlef
- panosveki
- vetas
- tsiobieman
- FRT
- constansn
- adonman
- Mitsos21
- calliope
- katerinavld
- aggelosst9
- kilopo
- Devid
- JoeDon
- xmen902
- rafaela11
- Ria99
- το κοριτσι του μαη
- KingOfPop
- george777
- xraxra
- milianis
- Cat lady
- SMK
- jimis2001
- Mendem
- Pharmacist01
- Belle26
- angies
- Penny80
- Cortes
- T C
- papa2g
- iminspain
- stefan
- Ryuzaki
- Porfira
- Ziggy 1
- lelos2003
- Petros.21
- Alexecon1991
- BioChemical
- igeorgeoikonomo
- Theoritiki 2021
- maria2001
- Ada ada
- Lia 2006
- Citylights
- Nia Skg
- azula
- Johnman97
- vivus
- heo12345
- chochoru
- ΣπύροςΔ
- Xristosdimitra
- Jennoulajennaki
- Lebron
- Αριάνα123
- lnesb
- EiriniS20
- mihalis341
- ρενακι 13
- Lolist
- Petran001
- FaidraEuler
- Mary Jane
- Ιωάννης1234
- Μανοςπετρ
- barkos
- snol
- alexandrahere
- Arvacon
- παιδι για κλαματα
- anastasia papa
- yannis05
- No name
- Tommy_civil
- johnsala
- pacheiko
- MarcoReus
- theecon
- don_vito
- Αλκης Κ.
- gregory nub
- pink_panther
- Idontknoww
- neurogirl
- Dunedain10
- eirinipap
- eleftheriaa__
- alextheo
- imyrcarn
- StudyFreak04
- Ziekr
- angelaRet
- eri548
- Xristinaki123
- Jocaste
- Alexandros36k
- χημεια4λαιφ
- George_2099
- giorgosp97
- marian
- Anxious
- Nikoletasch
- Κορώνα
- uni77
- marianna04
- KaterinaL
- nucomer
- demy14
- thecrazycretan
- Muffin18
- Kleanth
- milkyway
- diamag
- Novel729
- Λαμπρινηη
- VforVendetta
- Alexia1
- St11
- MARY Β.
- hirasawayui
- airam
- Bgpanos
- luisnazariodelima
- fay01
- desna
- allall1
- .aven
- Georgia110
- Dr House
- semi
- olga123
- jul25
- andreas2002
- KLEARCHOS
- FRIENDLY GIRL
- KonstantinosNew
- Stelios725
- Στεφανος56
- Kostis-Palamas
- fockos
- Stroka
- Unseen skygge
- Meow
- Panagiotis849
- TonyMontanaEse
- Manolo165
- Revekka
- george7cr7
- Alekos7savv
- neo_melos
- Vasiliki Keftedaki
- abbyrob
- Barka
- dimlevi
- the purge
- ioannaion
- Stella30
- takhs32
- mickie
- Olyxart19
- Christina947
- gwgw_5
- cel123
- ChrisNoris
- Ιωάννα2
- konstantina1234
- foteiniandr
- gianniskar9
- Superhuman
- Bak563
- vitus
- Intravenous_drug
- Nar20
- Cassano
- Polipolikalos
- Daimonismenh
- MaryM
- Ifigenia
- gaga.boy
- eva1212
- ikigai
- tasoss
- Nefiki
- stam72
- Fanimaid
- Spooky29
- Aria34
- Θανασης Α.
- Thoba19
- kristinbacktoschool
- Ireneeneri
- Thanos_D
- Ggpg
- louminis
- GiorgosAsi
- TommyMak
- victor 21
- Μάρκος Βασίλης
- Maraki196
- Nefeli01
- Yiorgosk
- γιω99
- tymvorixos
- NEKTARIOS11
- jimnikol21
- CELTICS FAN
- civilian
- Vasilis2000kak
- Rene2004
- Steffie88
- Ν.Χ.
- ada1974
- Monster Hunter
- Μαρία234
- MIkeTr123
- nio22187
- KateRdJ
- Dababy
- Scott
- Katerinaki03
- Έμμα
- stamoul1s
- major1965
- Mhtsos001
- iManosX13
- Eva
- Ανδρεας 1970
- Greg1900
- Johanna Mark
- Asteroid93
- Vic_11
- Kaz
- xristina11
- Άρτεμις Α.
- Lydia6902
- Σταβι
- gsk
- bvb09
- Nikos_1976
- Slytherin
- Reik
- charmander
- New member
- marylou_290
- Nat Dor
- anastasiakan
- PanosCh002
- Nurse91
- JerryM
- Livaja10
- Markaf
- !georgitsa!
- harisk18
- stergiara
- Natassa02
- Anthi02
- Elama On Peli
- Gio
- panagiotis G
- suaimhneas
- jean91
- Makis7
- Dreamer_SW
- Vasilis25
- Leukosrinokeros
- Parrot
- Α-Ω
- Panos_02
- Cpt.Philips
- Dorita
- jj!
- lila94
- efi25
- mitsos14
- JohnGreek
- Ermioni89
- Vkvkvk
- giota94
- Infrared
- GeorgePAOKara
- panos007
- Rk15
- George187
- christos87
- evili
- Πα.Κ
- DonaeB
- kostas83
- Zetakallipidou
- Elel
- Γατόπαρδος.
- Mers
- Zamasu
- tonyler
- Earendil
- tasost
- Fourtou
- JerryPap
- sofia!
- panagiotis econ
- Eua5
- Arianara S3
- vasilikiant
- Διασωστης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.