Costas.1
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βασσικά να ξεκαθαρίσω πως τους ΗΜΜΥ του Βόλου θα τους βάλω. Τώρα σκέφτομαι αν θα βάλω πρωτα ΗΜΜΥ Ξάνθης ή ΔΕΤ ή ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ.
Nikos_98
Νεοφερμένος
από την στιγμή που σκέφτεσαι και πληροφορική σε Αθήνα σκέψου και για πληροφορική ΠΑ.ΠΕΙ και πληροφορικής & τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ.
Δήλωσε τους ΗΜΜΥ πού έτσι και αλλιώς όλη τη χρονιά ήθελες και μετά βάλε τις πληροφορικές , τώρα δεν ξέρω για ΔΕΤ καλύτερα κάποιο παιδί που είναι στο τμήμα ή απόφοιτος.
hue
Νεοφερμένος
Εχω ορισμενες αποριες για μερικες σχολες..Κυριως για μηχανολογους μηχανικους κοζανης,βιολογικων εφαρμογων και τεχνολογιων ιωαννινων,και φυσικο απθ.(Οι σχολες δεν ειναι μονο για το δικο μου μηχανογραφικο αλλα και ενος φιλου μου και το τονιζω γιατι ειδα σε αρκετα θεματα να σχολιαζουν αρνητικα οταν δεν ταιριαζουν οι σχολες σου και απλα κοιτας τα μορια)
Αρχικα για το βιολογικων εφαρμογων,ποιες οι διαφορες του με ενα βιολογικο τμημα:Απο επαγγελματικα δικαιωματα τι γινεται;Διοτι διαβασα μερικα ποστ πιο πανω πως ''βγαινεις βιολογος''.Ισχυει;Γενικοτε καποιες αποψεις για την σχολη;
Για τους μηχανολογους μηχανικους κοζανης εχω ακουσει αρκετα σχολια.Αλλοι την λατρευουν την σχολη και αλλοι την κατακρινουν παρα πολυ.Απο εργαστηρια,υποδομες,καθηγητες τι λεει;Επειδη διαβασα οτι η μετονομασια εγινε προσφατα ,εχει πληρη επαγγελματικα δικαιωματα μηχανολογου μηχανικου(οπως αποφοιτου ΕΜΠ,ΑΠΘ κτλπ);Γενικα μετα απο την σχολη θα ειχες μελλον για το εξωτερικο(αν εχει καποιες συνεργασιες με αλλα πανεπιστημια εκει),εχει καλο ονομα γενικοτερα για να γινει δεκτος σε σχολες του εξωτερικου ωστε να συνεχισεις τις σπουδες σου;
Τωρα οσον αφορα το φυσικο(που ειναι αυτο που ενδιαφερει εμενα)πιστευετε οτι το μελλον του ειναι μονο η διδασκαλια;Διοτι το διαλεξα ως πρωτη επιλογη με σκοπο να εργαστω σε οτιδηποτε εκτος απο το καθηγητηλικη,και ολοι βαλθηκαν να μου αλλαξουν γνωμη λεγοντας πως δεν εχει μελλον και οτι ειναι υπερβολικα δυσκολη σχολη γι αυτα που προσφερει;Στο εξωτερικο εχεις καποιες αλλες διεξοδους;
Συγγνωμη αν εγραψα πολλα...
Κυρίως από γνωστούς έχω ακούσει πως οι ΜΜ Κοζάνης διαθέτουν πάρα πολύ καλούς καθηγητές αλλά δεν υπάρχουν οι ανάλογες εγκαταστάσεις με άλλες σχολές ΜΜ !
hue
Νεοφερμένος
Κατά την γνώμη μου πρώτα Ξάνθη και έπειτα Βόλο
Αυτό το έχω διαβάσει σε πολλά forums... Αλλά ο Βόλος από Λάρισα είναι 30 λεπτά και η Ξάνθη είναι 4 ώρες και 35λεπτά... η ΗΜΜΥ είναι και πολλά χρόνια άρα γι αυτό θα βάλω Βόλο πρώτα...Όσο για την Ξάνθη γνωρίζω ότι η σχολή είναι πολύ αξιόλογη και δεν υστερεί σε τίποτα από την αντίστοιχη του ΕΜΠ.Γι'αυτό μην φοβάσαι να την δηλώσεις!
Κατά την γνώμη μου πρώτα Ξάνθη και έπειτα Βόλο
Dimitris_SM
Εκκολαπτόμενο μέλος
the_whateverist
Νεοφερμένος
Αυριο το κανω οριστικοποιηση !!!!!! HELP
δεν ξερω τι ν αποφασισω
hue
Νεοφερμένος
Σκέψου εσύ με τι θες να ασχοληθείς στην ζωή σου,σύγκρινε οδηγούς σπουδών και δες που κλίνεις περισσότερο !
Εχω ορισμενες αποριες για μερικες σχολες..Κυριως για μηχανολογους μηχανικους κοζανης,βιολογικων εφαρμογων και τεχνολογιων ιωαννινων,και φυσικο απθ.(Οι σχολες δεν ειναι μονο για το δικο μου μηχανογραφικο αλλα και ενος φιλου μου και το τονιζω γιατι ειδα σε αρκετα θεματα να σχολιαζουν αρνητικα οταν δεν ταιριαζουν οι σχολες σου και απλα κοιτας τα μορια)
Αρχικα για το βιολογικων εφαρμογων,ποιες οι διαφορες του με ενα βιολογικο τμημα:Απο επαγγελματικα δικαιωματα τι γινεται;Διοτι διαβασα μερικα ποστ πιο πανω πως ''βγαινεις βιολογος''.Ισχυει;Γενικοτε καποιες αποψεις για την σχολη;
Για τους μηχανολογους μηχανικους κοζανης εχω ακουσει αρκετα σχολια.Αλλοι την λατρευουν την σχολη και αλλοι την κατακρινουν παρα πολυ.Απο εργαστηρια,υποδομες,καθηγητες τι λεει;Επειδη διαβασα οτι η μετονομασια εγινε προσφατα ,εχει πληρη επαγγελματικα δικαιωματα μηχανολογου μηχανικου(οπως αποφοιτου ΕΜΠ,ΑΠΘ κτλπ);Γενικα μετα απο την σχολη θα ειχες μελλον για το εξωτερικο(αν εχει καποιες συνεργασιες με αλλα πανεπιστημια εκει),εχει καλο ονομα γενικοτερα για να γινει δεκτος σε σχολες του εξωτερικου ωστε να συνεχισεις τις σπουδες σου;
Τωρα οσον αφορα το φυσικο(που ειναι αυτο που ενδιαφερει εμενα)πιστευετε οτι το μελλον του ειναι μονο η διδασκαλια;Διοτι το διαλεξα ως πρωτη επιλογη με σκοπο να εργαστω σε οτιδηποτε εκτος απο το καθηγητηλικη,και ολοι βαλθηκαν να μου αλλαξουν γνωμη λεγοντας πως δεν εχει μελλον και οτι ειναι υπερβολικα δυσκολη σχολη γι αυτα που προσφερει;Στο εξωτερικο εχεις καποιες αλλες διεξοδους;
Συγγνωμη αν εγραψα πολλα...
Κάποιος;Γιατί τελειώνει η προθεσμία ..
the_whateverist
Νεοφερμένος
Παίξ'το κορώνα-γράμματα...Σοβαρά τώρα, είναι δύο εντελώς διαφορετικές σχολές και κανείς δεν μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτή την απόφαση.
Σκέψου εσύ με τι θες να ασχοληθείς στην ζωή σου,σύγκρινε οδηγούς σπουδών και δες που κλίνεις περισσότερο !
Στο τελος μαλλον αυτο θα κανω χαχα
Το ψαχνω εδω και μια βδομαδα και εχω δει τα παντα για τις σχολες αλλα και παλι μολις καταληγω στο ενα μετα παω στο αλλο !
εσεις τι θα προτεινατε τουλαχιστον απο επαγγελματικη αποκατασταση ?
mariana adison
Νεοφερμένος
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Καλημέρα!έδινε η αδερφή μου φέτος και θέλω να με βοηθήσετε για να την συμβουλεύσω το καλύτερο. Είναι ανάμεσα στο ιστορικό - αρχαιολογικό και στο τμήμα εκπαιδευτικης και κοινωνικής πολιτικής. Τι προτείνετε εσείς;
Απο το ενα βγαινεις φιλολογος(ιστορικο) και απο το αλλο δασκαλος ειδικης αγωγης!! (μονο απο της θεσσαλονικης)
mariana adison
Νεοφερμένος
Απο το ενα βγαινεις φιλολογος(ιστορικο) και απο το αλλο δασκαλος ειδικης αγωγης!! (μονο απο της θεσσαλονικης)
Ναι το ξέρω! Αλλά ποιος από τα 2 πιστεύετε ότι έχει τις καλύτερες προοπτικές;
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
dreamboxer
Νεοφερμένος
Καλημέρα!έδινε η αδερφή μου φέτος και θέλω να με βοηθήσετε για να την συμβουλεύσω το καλύτερο. Είναι ανάμεσα στο ιστορικό - αρχαιολογικό και στο τμήμα εκπαιδευτικης και κοινωνικής πολιτικής. Τι προτείνετε εσείς;
Κατά την προσωπική μου άποψη, επειδή στη σημερινή ελληνική πραγματικότητα, δεν υπάρχει καμία σχολή που να σου προσφέρει επαγγελματική αποκατάσταση (με εξαίρεση τις στρατιωτικές σχολές), θα συμβούλευα την αδερφή σου να επιλέξει με γνώμονα το ποια σχολή της ταιριάζει καλλίτερα (ή καλύτερα). Μια επίσκεψη στις ιστοσελίδες των παραπάνω σχολών, θα τη διαφωτίσει τόσο ως προς το περιεχόμενο και τα μαθήματα όσο και ως προς τις διεξόδους μετά την αποπεράτωση των σπουδών. Τέλος, η προσωποποιημένη πληροφόρηση από αποφοίτους των παραπάνω τμημάτων θεωρώ ότι είναι ανεκτίμητη.
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
Οι απόφοιτοι από το τμήμα εκπαιδευτικής και κοινωνικής πολιτικής αυτή την περίοδο διορίζονται αμέσως,τώρα σε 4 χρ'ονια δν ξέρω....επίσης πρέπει να σου αρέσει να ασχολείσαι με παιδιά που έχουν προβλήματα και μαθησιακές δυσκολίες. Για ιστορικό - αρχαιολογικό δεν έχω ιδέα τι παίζει...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 646 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- D a f n i
- ThetikisMonster
- aekarare
- Hased Babis
- Τρελας123
- marpa
- EFAKIT
- Reader
- fraoulit
- giorgos5002
- A350
- Viktoriaki
- Tromeros
- Unboxholics
- jellojina
- despoina13
- Kanastasia_5883
- billdrk
- ioanna2007
- nearos
- panaman
- STRATOSZAX
- omitsop
- Φινεύς
- woasibe
- Eagle Eye
- Verikoko17
- Girlll20
- Ilovemycats27
- Antonia Alexandra
- shuuu
- peter347
- Helen06
- rseven
- phleidhs
- Xristos33
- kiyoshi
- XRY
- P.Dam.
- agg41
- BiteTheDust
- Kolokythiatoumpana
- johnstamatis34
- DetectiveAgg
- nimbus
- Than003
- Sotiris.Y
- Startx0
- TheNorth
- Chris180
- math2arch
- giannis05
- g59
- carnage
- Claire05
- Kate1914
- Scandal
- stam23
- phoni
- thalia@@
- Χρήστος2006
- Aggel0sss
- panel
- Marios2020
- aggorf
- mvas
- IcedBreaje
- liana
- Giannis_19
- guest24440
- tan07
- Dionisis.l
- Nemesiis
- Alessandra Eliza
- θείτσα σε σύγχυση 😛
- EFIANA
- Nala
- kallikd
- Joji
- AggelikiGr
- ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ
- Vaglan
- KALA1
- Eleni123-
- dmav
- Gogosps
- spring day
- aris63
- Jojo K
- Νικολινα
- EnigmaMD
- BatGuin
- Praxis
- chenchen
- UserGr2023
- ivannag
- DeWiN
- aririn
- Maria_Xagorari
- JoannaD
- hello1234
- antonis97
- SoyN
- Mikachu
- Έλενα Παπαμακαριου
- evaggelia anna
- augustine
- Nick_nt
- Kitana
- mermaid89
- georges7684
- mimikos
- Steliosgkougkou
- electricG
- GeorgePap2003
- uparxhgoss
- Mary_03
- shadow
- Deadly_sorrowX
- rak
- eranoulis
- Philologist
- ΘανάσοςG4
- kleoniki05
- rempelos42
- koimamai_twra
- Ioanna98
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- roud
- Magigi
- emilyfan85
- Billas
- inkas
- J.Cameron
- marakiloveee
- Phys39
- Fara
- Fofifofi78
- Fanimaid123
- Shade17
- dim6
- BilLaKows
- ilal
- eukleidhs1821
- Geokand54
- Evi_
- pinelopikaxrila20@gm
- Vminkook
- Albert E.
- Eleni:
- oups
- maria08
- Kostakis45
- nicole1982
- Athens2002
- athanasia.a
- alpha.kappa
- Giii
- Red
- Anhelika
- Antonius
- Viedo
- penelopenick
- Anthropaki
- Mammy Nun
- Billys 13
- Ksenia. Ksenia77
- pagani
- Gyvenimas
- Mariap.
- Μικρή πεταλούδα
- beckyy
- Appolon
- QWERTY23
- Kabamaru Hayate
- clevercat
- Vas199
- fmarulezkd
- maria72
- Dionyshs1
- thodoris_eng
- Schlimazel
- Mukumbura
- mariapinelopi
- argy
- andkap
- Orestis_Pan_
- abc1234
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- TakSimeon
- Memetchi
- Georgekk
- Nikoleta_Giann
- Clary
- ale
- Ανώνυμη
- GeorgeKarag
- lizzy02
- Gggu
- Eri0611
- Nikitas18
- BornB
- 69lover
- PanMoonlight
- Drglitterstar
- Vickyoustgl
- Nosokomos
- El_
- SlimShady
- Jimmy20
- ggl
- skyway
- Ζωή Τ
- Libertus
- sparaskeg
- Chrisa
- Αλανι
- goingtothestore
- Moblok
- Κλημεντίνη
- Student 123
- Christos Stavridis
- Demetria22
- Sense
- nickd6776
- seduv
- niaou
- Δανάη 168
- Theodora03
- RVU
- KingPoul
- George9989
- maria20
- Nikos05
- paulkin94
- Turtlestar
- Anestis123
- Billokos1
- Αναστασία197
- pinkheart
- korlef
- panosveki
- vetas
- tsiobieman
- FRT
- constansn
- adonman
- Mitsos21
- calliope
- katerinavld
- aggelosst9
- kilopo
- Devid
- JoeDon
- xmen902
- rafaela11
- Ria99
- το κοριτσι του μαη
- KingOfPop
- george777
- xraxra
- milianis
- Cat lady
- SMK
- jimis2001
- Mendem
- Pharmacist01
- Belle26
- angies
- Penny80
- Cortes
- T C
- papa2g
- iminspain
- stefan
- Ryuzaki
- Porfira
- Ziggy 1
- lelos2003
- Petros.21
- Alexecon1991
- BioChemical
- igeorgeoikonomo
- Theoritiki 2021
- maria2001
- Ada ada
- Lia 2006
- Citylights
- Nia Skg
- azula
- Johnman97
- vivus
- heo12345
- chochoru
- ΣπύροςΔ
- Xristosdimitra
- Jennoulajennaki
- Lebron
- Αριάνα123
- lnesb
- EiriniS20
- mihalis341
- ρενακι 13
- Lolist
- Petran001
- FaidraEuler
- Mary Jane
- Ιωάννης1234
- Μανοςπετρ
- barkos
- snol
- alexandrahere
- Arvacon
- παιδι για κλαματα
- anastasia papa
- yannis05
- No name
- Tommy_civil
- johnsala
- pacheiko
- MarcoReus
- theecon
- don_vito
- Αλκης Κ.
- gregory nub
- pink_panther
- Idontknoww
- neurogirl
- Dunedain10
- eirinipap
- eleftheriaa__
- alextheo
- imyrcarn
- StudyFreak04
- Ziekr
- angelaRet
- eri548
- Xristinaki123
- Jocaste
- Alexandros36k
- χημεια4λαιφ
- George_2099
- giorgosp97
- marian
- Anxious
- Nikoletasch
- Κορώνα
- uni77
- marianna04
- KaterinaL
- nucomer
- demy14
- thecrazycretan
- Muffin18
- Kleanth
- milkyway
- diamag
- Novel729
- Λαμπρινηη
- VforVendetta
- Alexia1
- St11
- MARY Β.
- hirasawayui
- airam
- Bgpanos
- luisnazariodelima
- fay01
- desna
- allall1
- .aven
- Georgia110
- Dr House
- semi
- olga123
- jul25
- andreas2002
- KLEARCHOS
- FRIENDLY GIRL
- KonstantinosNew
- Stelios725
- Στεφανος56
- Kostis-Palamas
- fockos
- Stroka
- Unseen skygge
- Meow
- Panagiotis849
- TonyMontanaEse
- Manolo165
- Revekka
- george7cr7
- Alekos7savv
- neo_melos
- Vasiliki Keftedaki
- abbyrob
- Barka
- dimlevi
- the purge
- ioannaion
- Stella30
- takhs32
- mickie
- Olyxart19
- Christina947
- gwgw_5
- cel123
- ChrisNoris
- Ιωάννα2
- konstantina1234
- foteiniandr
- gianniskar9
- Superhuman
- Bak563
- vitus
- Intravenous_drug
- Nar20
- Cassano
- Polipolikalos
- Daimonismenh
- MaryM
- Ifigenia
- gaga.boy
- eva1212
- ikigai
- tasoss
- Nefiki
- stam72
- Fanimaid
- Spooky29
- Aria34
- Θανασης Α.
- Thoba19
- kristinbacktoschool
- Ireneeneri
- Thanos_D
- Ggpg
- louminis
- GiorgosAsi
- TommyMak
- victor 21
- Μάρκος Βασίλης
- Maraki196
- Nefeli01
- Yiorgosk
- γιω99
- tymvorixos
- NEKTARIOS11
- jimnikol21
- CELTICS FAN
- civilian
- Vasilis2000kak
- Rene2004
- Steffie88
- Ν.Χ.
- ada1974
- Monster Hunter
- Μαρία234
- MIkeTr123
- nio22187
- KateRdJ
- Dababy
- Scott
- Katerinaki03
- Έμμα
- stamoul1s
- major1965
- Mhtsos001
- iManosX13
- Eva
- Ανδρεας 1970
- Greg1900
- Johanna Mark
- Asteroid93
- Vic_11
- Kaz
- xristina11
- Άρτεμις Α.
- Lydia6902
- Σταβι
- gsk
- bvb09
- Nikos_1976
- Slytherin
- Reik
- charmander
- New member
- marylou_290
- Nat Dor
- anastasiakan
- PanosCh002
- Nurse91
- JerryM
- Livaja10
- Markaf
- !georgitsa!
- harisk18
- stergiara
- Natassa02
- Anthi02
- Elama On Peli
- Gio
- panagiotis G
- suaimhneas
- jean91
- Makis7
- Dreamer_SW
- Vasilis25
- Leukosrinokeros
- Parrot
- Α-Ω
- Panos_02
- Cpt.Philips
- Dorita
- jj!
- lila94
- efi25
- mitsos14
- JohnGreek
- Ermioni89
- Vkvkvk
- giota94
- Infrared
- GeorgePAOKara
- panos007
- Rk15
- George187
- christos87
- evili
- Πα.Κ
- DonaeB
- kostas83
- Zetakallipidou
- Elel
- Γατόπαρδος.
- Mers
- Zamasu
- tonyler
- Earendil
- tasost
- Fourtou
- JerryPap
- sofia!
- panagiotis econ
- Eua5
- Arianara S3
- vasilikiant
- Διασωστης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.