infinity_kn
Εκκολαπτόμενο μέλος
θεωρω ότι όλα τα τμηματα νοσηλευτικης πρεπει να είναι αει δεν συμφωνω να γινουν όλα τει για να ξεκαθαρισω την θεση μουεσύ δεν μου έδωσες καμία απάντηση σε ότι και να έγραψα....Αφού έμμεσα κατηγόρησες του φοιτητές Νοσηλευτές από το Τει μετά μας το παίζεις και υπεράνω...
Ήθελα να καταλήξω λοιπόν ότι μετα τις αξιολογήσεις της ΑΔΙΠ μετά από όλες τις νομοθεσίες κτλ, ΝΑΙ μπορεί να γίνει μια τέτοια συγχώνευση ή μάλλον πρέπει να γίνει
Και κάτι τελυταίο διάβασε καλά όλα τα στοιχεία που παρέθεσα πριν και μετά σκέψου τι θα προσάψεις στους φοιτητές νοσηλευτικής του Τει
και για να γνωρίζεις καλά τους νόμους στην χώρα όπου μένεις κιόλας,
ΑΕΙ=πανεπιστήμια & ΤΕΙ, επίπεδο 6 του εθνικού πλαισίου προσόντων
δεν κατηγορησα κανεναν μιλαω καθαρα για τον εαυτο μου και για τις επιλογες μου τωρα οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antis
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλησπέρα σε όλους, αν και αρκετά άσχετο με το thread, για τους χ,ψ λόγους δεν τα πήγα καθόλου καλά φέτος στις Πανελλαδικές και ήταν η πρώτη φορά που έδινα. Έχω σκοπό να δώσω ξανά του χρόνου, πάραυτα θα κάνω το μηχανογραφικό μου. Σχολές που με ενδιέφεραν φετος ηταν κατά σειρά Χημικών Μηχανικών, Χημικό, Μαθηματικό και Σ.Ε.Μ.Φ.Ε. με μια επιφύλαξη λόγω των αρνητικών σχολίων που ακούω συχνά για αυτή. Η κατεύθυνση που ακολούθησα στο Λύκειο ήταν η Θετική. Έχω πέντε απορίες λοιπόν:
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΣΑΜΟΣ) - ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ-ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΝ ΑΙΓΑΙΟΥ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 9.618
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΣΑΜΟΣ) - ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΝ ΑΙΓΑΙΟΥ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 11.282
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ KAI ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) - ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΝ ΚΡΗΤΗΣ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 12.450
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 12.993
Αφού σε ενδιαφέρει το μαθηματικό από την αρχή γιατί δεν δηλώνεις μία από τις παραπάνω χαμηλόβαθμες σχολές?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nadie
Νεοφερμένος
Είμαι γενικά αγχώδης όταν πρόκειται για πράγματα που δεν έχω ξανακάνει(στην περίπτωση αυτή Πανελλαδικές), συν το ότι αν εντοπίσω δυσκολία σε κάτι πελαγώνω και υπολειτουργώ και κρατάω το άγχος που νιώθω για εμένα... Πάραυτα είμαι αποφασισμένη να ξαναδώσω, απόφαση καθαρά δική μου, οι γονείς μου δεν με πιέζουν...Γιατι δεν τα πηγες καλα φετος?
antis
Πολύ δραστήριο μέλος
θεωρω ότι όλα τα τμηματα νοσηλευτικης πρεπει να είναι αει
Έχει ειπωθεί τόσες φορές που έπρεπε να είχε γίνει κατανοητό, σε άλλη περίπτωση δεν γνωρίζω πως αλλιώς πρέπει να γραφτεί
ΑΕΙ = πανεπιστήμια και τει
επίπεδο 6 του εθνικού πλαισίου προσόντων.
Επίσης ναι κατηγόρησες και υποβάθμισες τους συναδέρφους σου λόγο μορίων.
Nadie
Νεοφερμένος
Από τα τμήματα που έχεις παραθέσει πιάνω το πρώτο για το οποίο και ρωτάω στην συνέχεια του μηνύματος που έχω αναρτήσει παραπάνω. Ευχαριστώ πολύ πάντωςΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΣΑΜΟΣ) - ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ-ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΝ ΑΙΓΑΙΟΥ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 9.618
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΣΑΜΟΣ) - ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΝ ΑΙΓΑΙΟΥ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 11.282
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ KAI ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) - ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΝ ΚΡΗΤΗΣ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 12.450
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 12.993
Αφού σε ενδιαφέρει το μαθηματικό από την αρχή γιατί δεν δηλώνεις μία από τις παραπάνω χαμηλόβαθμες σχολές?
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
antis
Πολύ δραστήριο μέλος
Από τα τμήματα που έχεις παραθέσει πιάνω το πρώτο για το οποίο και ρωτάω στην συνέχεια του μηνύματος που έχω αναρτήσει παραπάνω. Ευχαριστώ πολύ πάντως
Αν δεν έχεις πρόβλημα μετανάστευσης υπάρχουν και τα εξής τμήματα που είναι κοντά στην επιστήμη του χημικού που είχες σαν πρώτη επιλογή προτίμησης
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΛΙΚΩΝ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 10.650
ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 10.341
ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΠΑΝ ΚΡΗΤΗΣ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 9.872
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ Τ.Ε. ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΚΑΒΑΛΑ) - ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ Τ.Ε. ΤΕΙ ΑΝΑΤ ΜΑΚ/ΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ.8 8.370
Να ξέρεις υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις, τμήματα τα οποία μπορεί να σε ενθουσιάσουν πολύ περισσότερο και να σου προσφέρουν πιο πολλά πράγματα τα οποία χάνονται μέσα στις ονομασίες τους.
Nadie
Νεοφερμένος
Η προτίμηση μου ειναι η Χημικών Μηχανικών, οι υπόλοιπες αποτελούν εναλλακτικές που με ενδιαφέρουν αρκετά.Οι περισσοτεροι παντως την επομενη χρονια πανε καλυτερα! Για τις σχολες ομως θα σου προτεινα να εστιασεις σε ενα αντικειμενο ή σε μια μικρη ομαδα. Εχεις γραψει πολλες και διαφορετικες σχολες. Για ψαξε μεσα σου να καταλαβεις τι σ ευχαριστει πιο πολυ. Και φετος παντως περνας. Ισως πας να δεις πως ειναι οπου περασεις και δινεις και εξετασεις.
Ευχαριστώ πολύ, αλλά όπως έχω γράψει παραπάνω ενδιαφέρομαι για σχολές είτε στην Αθήνα, είτε για τμήματα με αντιστοιχία στην Αθήνα
Ευχαριστώ πολύ, αλλά όπως έχω γράψει παραπάνω ενδιαφέρομαι για σχολές είτε στην Αθήνα, είτε για τμήματα με αντιστοιχία στην Αθήνα
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
mvasilak
Νεοφερμένος
antis
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά βοήθεια!!! Ξέρει κανείς ποια είναι η καλύτερη σχολή φαρμακευτικής στην Ελλάδα;; Θέλω να περάσω φαρμακευτικη και δεν ξέρω ποια να βάλω πρώτη μιας και δεν με πειράζει η πόλη...
Με ποιο κριτήριο μπορεί κάποιος που δεν είναι φοιτητής της Φαρμακευτικής να σου απαντήσει?
Την ΑΔΙΠ την γνωρίζεις? Εκεί λοιπόν υπάρχουν οι εξωτερικές αξιολογήσεις από πανεπιστημιακούς ξένων πανεπιστημίων, ότι καλύτερο για να πάρεις την απόφαση σου.
π.χ ΕΚΠΑ
https://www.hqaa.gr/eks/External Evaluation Dept of Pharm U of Athens_Revised Aug 10 2013 Final.pdf
Guest 699855
Επισκέπτης
Έχει ειπωθεί τόσες φορές που έπρεπε να είχε γίνει κατανοητό, σε άλλη περίπτωση δεν γνωρίζω πως αλλιώς πρέπει να γραφτεί
ΑΕΙ = πανεπιστήμια και τει
επίπεδο 6 του εθνικού πλαισίου προσόντων.
Επίσης ναι κατηγόρησες και υποβάθμισες τους συναδέρφους σου λόγο μορίων.
Θεώρησα καλό να μην σου απαντήσω για τον απαράδεκτο τρόπο σου στην ανάρτησή αριθμ 3142 αλλά βλέπω ότι επιτίθεσαι με τον ίδιο τρόπο και σε άλλους. Θα ήθελα λοιπόν να σε παρακαλέσω πολύ να προσέξεις τα λόγια σου. Μην κατηγορείς άλλους για προπαγάνδες όταν εσύ κάνεις την μεγαλύτερη. Και για να έχουμε καλό ερώτημα ποιος σε έβαλε δικηγόρο των ΤΕΙ? Διακρίνω μια εμπάθεια και μια επιθετικότητα που σίγουρα από κάπου πηγάζει αλλά ειλικρινά καθόλου δεν με ενδιαφέρει να μάθω από πού. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είσαι κόσμιος όπως όλοι προσπαθούμε να είμαστε. Το αν ΑΕΙ σημαίνει Πανεπιστήμια και ΤΕΙ είμαστε αρκετά χρόνια στο "κουρμπέτι" για να το ξέρουμε. Συνηθίζεται όμως να λέμε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν υποβιβάζει τα ΤΕΙ. ΄Ενα απλό σχήμα λόγου είναι. Από όλα τα στραβά του συστήματος που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητήτα μας, αυτό είναι που σε εξοργίζει? Το κοριτσάκι παραπάνω έχει πελαγώσει και ζητάει βοήθεια και εσύ το κατηγορείς ότι κατηγορεί και υποβαθμίζει τους συναδέλφους του. Ποιους συναδέλφους? Εδώ ακόμα δεν ξέρει αν βάλει πρώτη της προτίμηση αυτή τη σχολή. Και για να μιλήσω στη γλώσσα σου ΗΜΑΡΤΟΝ.
infinity_kn
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ επιτελους καποιος που με καταλαβαινει σε λιγες μερες πρεπει να κανω το μηχανογραφικο και δεν ξερω τι να κανω εκανα μια ερωτηση σε περιπτωση που ξερει καποιος και δεχτηκα αυτή την επιθεση αν είναι δυνατονΘεώρησα καλό να μην σου απαντήσω για τον απαράδεκτο τρόπο σου στην ανάρτησή αριθμ 3142 αλλά βλέπω ότι επιτίθεσαι με τον ίδιο τρόπο και σε άλλους. Θα ήθελα λοιπόν να σε παρακαλέσω πολύ να προσέξεις τα λόγια σου. Μην κατηγορείς άλλους για προπαγάνδες όταν εσύ κάνεις την μεγαλύτερη. Και για να έχουμε καλό ερώτημα ποιος σε έβαλε δικηγόρο των ΤΕΙ? Διακρίνω μια εμπάθεια και μια επιθετικότητα που σίγουρα από κάπου πηγάζει αλλά ειλικρινά καθόλου δεν με ενδιαφέρει να μάθω από πού. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είσαι κόσμιος όπως όλοι προσπαθούμε να είμαστε. Το αν ΑΕΙ σημαίνει Πανεπιστήμια και ΤΕΙ είμαστε αρκετά χρόνια στο "κουρμπέτι" για να το ξέρουμε. Συνηθίζεται όμως να λέμε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν υποβιβάζει τα ΤΕΙ. ΄Ενα απλό σχήμα λόγου είναι. Από όλα τα στραβά του συστήματος που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητήτα μας, αυτό είναι που σε εξοργίζει? Το κοριτσάκι παραπάνω έχει πελαγώσει και ζητάει βοήθεια και εσύ το κατηγορείς ότι κατηγορεί και υποβαθμίζει τους συναδέλφους του. Ποιους συναδέλφους? Εδώ ακόμα δεν ξέρει αν βάλει πρώτη της προτίμηση αυτή τη σχολή. Και για να μιλήσω στη γλώσσα σου ΗΜΑΡΤΟΝ.
antis
Πολύ δραστήριο μέλος
αν παω νοσηλευτικη εκπα και ξαφνικα μου πουν πας τα τει δεν θα είναι αδικια? εκτος του ότι τα παιδια που εχουν βγαλει 16χιλδες μορια θα εξισωθουν με τα παιδια που εχουν βγαλει 13 χιλιαδες θα υποβαθμιστεί το επαγγελμα του νοσηλευτη
Το κοριτσάκι παραπάνω έχει πελαγώσει και ζητάει βοήθεια και εσύ το κατηγορείς ότι κατηγορεί και υποβαθμίζει τους συναδέλφους του.
Μάλλον κατανοούμε διαφορετικά την ελληνική γλώσσα φαίνεται.
Στο 3142 σου απάντησα στα ψεύδη σου...Μάλλον σε ενόχλησε από ότι είδα..Δεν πειράζει καλό είναι που και που να ακούγονται και κάποιες αλήθειες
Teobak
Νεοφερμένος
GhastaL
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπέρα. Είμαι σε δίλημμα, δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο τμήμα μεταξύ της δημόσιας διοίκησης στη παντειο και των οικονομικών επιστημών στο οπα να βάλω πιο ψηλά. Αν κάποιος γνωρίζει τα τμήματα θα με βοηθούσε πολύ η άποψη του!
Τι σε ενδιαφέρει στα δύο τμήματα αυτά; Απ' όσο γνωρίζω είναι πολύ διαφορετικά, και έχουν διαφορετικές προοπτικές.
Teobak
Νεοφερμένος
Επειδή ειναι τα τμήματα που παίζουν για την 4-5 θέση , δεν ασχολήθηκα πολύ να τα ψάξω απλώς θέλω να ακούσω γνώμες για τα τμήματα. Έχω ακούσει και για τα δυο καλα λόγια και δεν μπορώ να αποφασίσω. Το αντικείμενο και των δυο σχολών ειναι εξίσου ελκυστικό ( απο τα μαθήματα και τις κατευθύνσεις που είδα ) οπότε το κριτήριο επιλογής μου δεν θα ειναι το περιεχόμενο.Τι σε ενδιαφέρει στα δύο τμήματα αυτά; Απ' όσο γνωρίζω είναι πολύ διαφορετικά, και έχουν διαφορετικές προοπτικές.
Κωνσταντίνος 96
Νεοφερμένος
Εγκεφαλικό....Μην τα λέτε έτσι απότομα...................Και επανερχόμαστε στην πραγματικότητα
Δηλαδη εσυ για παραδειγμα ή οποισδηποτε δεν χρειαζεται να παρακολουθει καθε μαθημα για παραπανω βαθμους?Με αλλα λογια στα ΤΕΙ ειναι περισσοτερο πιεστικα οσον αφορα την παρουσια του φοιτητη στην ταξη σε σχεση με τα ΑΕΙ?Οποιος θελει απανταει...
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
GhastaL
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επειδή ειναι τα τμήματα που παίζουν για την 4-5 θέση , δεν ασχολήθηκα πολύ να τα ψάξω απλώς θέλω να ακούσω γνώμες για τα τμήματα. Έχω ακούσει και για τα δυο καλα λόγια και δεν μπορώ να αποφασίσω. Το αντικείμενο και των δυο σχολών ειναι εξίσου ελκυστικό ( απο τα μαθήματα και τις κατευθύνσεις που είδα ) οπότε το κριτήριο επιλογής μου δεν θα ειναι το περιεχόμενο.
Χωρίς να μπορώ να γνωρίζω προσωπικά, το Οικονομικής Επιστήμης φαίνεται να έχει ευρύτερες προοπτικές και πιο πολλές διεξόδους. Νομίζω πως ό,τι θέλεις μπορείς να το κάνεις από εκεί. Το αντικείμενό του είναι κυρίως τα καθαρά Οικονομικά, βέβαια (π.χ. Μικροοικονομία, Μακροοικονομία και πολλά άλλα), και αυτό το κάνει δύσκολο, για οικονομικό τμήμα. Τώρα, το Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου δεν το ξέρω, οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω, αλλά με μια πρόχειρη ματιά στα στοιχεία του φαίνεται να έχει περιορισμένες προοπτικές. Αν ξέρει κάποιος εδώ καλύτερα ας με διαψεύσει. Δες και τι έχει μεγαλύτερη σχέση με τις πρώτες σου επιλογές.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 646 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- D a f n i
- ThetikisMonster
- aekarare
- Hased Babis
- Τρελας123
- marpa
- EFAKIT
- Reader
- fraoulit
- giorgos5002
- A350
- Viktoriaki
- Tromeros
- Unboxholics
- jellojina
- despoina13
- Kanastasia_5883
- billdrk
- ioanna2007
- nearos
- panaman
- STRATOSZAX
- omitsop
- Φινεύς
- woasibe
- Eagle Eye
- Verikoko17
- Girlll20
- Ilovemycats27
- Antonia Alexandra
- shuuu
- peter347
- Helen06
- rseven
- phleidhs
- Xristos33
- kiyoshi
- XRY
- P.Dam.
- agg41
- BiteTheDust
- Kolokythiatoumpana
- johnstamatis34
- DetectiveAgg
- nimbus
- Than003
- Sotiris.Y
- Startx0
- TheNorth
- Chris180
- math2arch
- giannis05
- g59
- carnage
- Claire05
- Kate1914
- Scandal
- stam23
- phoni
- thalia@@
- Χρήστος2006
- Aggel0sss
- panel
- Marios2020
- aggorf
- mvas
- IcedBreaje
- liana
- Giannis_19
- guest24440
- tan07
- Dionisis.l
- Nemesiis
- Alessandra Eliza
- θείτσα σε σύγχυση 😛
- EFIANA
- Nala
- kallikd
- Joji
- AggelikiGr
- ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ
- Vaglan
- KALA1
- Eleni123-
- dmav
- Gogosps
- spring day
- aris63
- Jojo K
- Νικολινα
- EnigmaMD
- BatGuin
- Praxis
- chenchen
- UserGr2023
- ivannag
- DeWiN
- aririn
- Maria_Xagorari
- JoannaD
- hello1234
- antonis97
- SoyN
- Mikachu
- Έλενα Παπαμακαριου
- evaggelia anna
- augustine
- Nick_nt
- Kitana
- mermaid89
- georges7684
- mimikos
- Steliosgkougkou
- electricG
- GeorgePap2003
- uparxhgoss
- Mary_03
- shadow
- Deadly_sorrowX
- rak
- eranoulis
- Philologist
- ΘανάσοςG4
- kleoniki05
- rempelos42
- koimamai_twra
- Ioanna98
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- roud
- Magigi
- emilyfan85
- Billas
- inkas
- J.Cameron
- marakiloveee
- Phys39
- Fara
- Fofifofi78
- Fanimaid123
- Shade17
- dim6
- BilLaKows
- ilal
- eukleidhs1821
- Geokand54
- Evi_
- pinelopikaxrila20@gm
- Vminkook
- Albert E.
- Eleni:
- oups
- maria08
- Kostakis45
- nicole1982
- Athens2002
- athanasia.a
- alpha.kappa
- Giii
- Red
- Anhelika
- Antonius
- Viedo
- penelopenick
- Anthropaki
- Mammy Nun
- Billys 13
- Ksenia. Ksenia77
- pagani
- Gyvenimas
- Mariap.
- Μικρή πεταλούδα
- beckyy
- Appolon
- QWERTY23
- Kabamaru Hayate
- clevercat
- Vas199
- fmarulezkd
- maria72
- Dionyshs1
- thodoris_eng
- Schlimazel
- Mukumbura
- mariapinelopi
- argy
- andkap
- Orestis_Pan_
- abc1234
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- TakSimeon
- Memetchi
- Georgekk
- Nikoleta_Giann
- Clary
- ale
- Ανώνυμη
- GeorgeKarag
- lizzy02
- Gggu
- Eri0611
- Nikitas18
- BornB
- 69lover
- PanMoonlight
- Drglitterstar
- Vickyoustgl
- Nosokomos
- El_
- SlimShady
- Jimmy20
- ggl
- skyway
- Ζωή Τ
- Libertus
- sparaskeg
- Chrisa
- Αλανι
- goingtothestore
- Moblok
- Κλημεντίνη
- Student 123
- Christos Stavridis
- Demetria22
- Sense
- nickd6776
- seduv
- niaou
- Δανάη 168
- Theodora03
- RVU
- KingPoul
- George9989
- maria20
- Nikos05
- paulkin94
- Turtlestar
- Anestis123
- Billokos1
- Αναστασία197
- pinkheart
- korlef
- panosveki
- vetas
- tsiobieman
- FRT
- constansn
- adonman
- Mitsos21
- calliope
- katerinavld
- aggelosst9
- kilopo
- Devid
- JoeDon
- xmen902
- rafaela11
- Ria99
- το κοριτσι του μαη
- KingOfPop
- george777
- xraxra
- milianis
- Cat lady
- SMK
- jimis2001
- Mendem
- Pharmacist01
- Belle26
- angies
- Penny80
- Cortes
- T C
- papa2g
- iminspain
- stefan
- Ryuzaki
- Porfira
- Ziggy 1
- lelos2003
- Petros.21
- Alexecon1991
- BioChemical
- igeorgeoikonomo
- Theoritiki 2021
- maria2001
- Ada ada
- Lia 2006
- Citylights
- Nia Skg
- azula
- Johnman97
- vivus
- heo12345
- chochoru
- ΣπύροςΔ
- Xristosdimitra
- Jennoulajennaki
- Lebron
- Αριάνα123
- lnesb
- EiriniS20
- mihalis341
- ρενακι 13
- Lolist
- Petran001
- FaidraEuler
- Mary Jane
- Ιωάννης1234
- Μανοςπετρ
- barkos
- snol
- alexandrahere
- Arvacon
- παιδι για κλαματα
- anastasia papa
- yannis05
- No name
- Tommy_civil
- johnsala
- pacheiko
- MarcoReus
- theecon
- don_vito
- Αλκης Κ.
- gregory nub
- pink_panther
- Idontknoww
- neurogirl
- Dunedain10
- eirinipap
- eleftheriaa__
- alextheo
- imyrcarn
- StudyFreak04
- Ziekr
- angelaRet
- eri548
- Xristinaki123
- Jocaste
- Alexandros36k
- χημεια4λαιφ
- George_2099
- giorgosp97
- marian
- Anxious
- Nikoletasch
- Κορώνα
- uni77
- marianna04
- KaterinaL
- nucomer
- demy14
- thecrazycretan
- Muffin18
- Kleanth
- milkyway
- diamag
- Novel729
- Λαμπρινηη
- VforVendetta
- Alexia1
- St11
- MARY Β.
- hirasawayui
- airam
- Bgpanos
- luisnazariodelima
- fay01
- desna
- allall1
- .aven
- Georgia110
- Dr House
- semi
- olga123
- jul25
- andreas2002
- KLEARCHOS
- FRIENDLY GIRL
- KonstantinosNew
- Stelios725
- Στεφανος56
- Kostis-Palamas
- fockos
- Stroka
- Unseen skygge
- Meow
- Panagiotis849
- TonyMontanaEse
- Manolo165
- Revekka
- george7cr7
- Alekos7savv
- neo_melos
- Vasiliki Keftedaki
- abbyrob
- Barka
- dimlevi
- the purge
- ioannaion
- Stella30
- takhs32
- mickie
- Olyxart19
- Christina947
- gwgw_5
- cel123
- ChrisNoris
- Ιωάννα2
- konstantina1234
- foteiniandr
- gianniskar9
- Superhuman
- Bak563
- vitus
- Intravenous_drug
- Nar20
- Cassano
- Polipolikalos
- Daimonismenh
- MaryM
- Ifigenia
- gaga.boy
- eva1212
- ikigai
- tasoss
- Nefiki
- stam72
- Fanimaid
- Spooky29
- Aria34
- Θανασης Α.
- Thoba19
- kristinbacktoschool
- Ireneeneri
- Thanos_D
- Ggpg
- louminis
- GiorgosAsi
- TommyMak
- victor 21
- Μάρκος Βασίλης
- Maraki196
- Nefeli01
- Yiorgosk
- γιω99
- tymvorixos
- NEKTARIOS11
- jimnikol21
- CELTICS FAN
- civilian
- Vasilis2000kak
- Rene2004
- Steffie88
- Ν.Χ.
- ada1974
- Monster Hunter
- Μαρία234
- MIkeTr123
- nio22187
- KateRdJ
- Dababy
- Scott
- Katerinaki03
- Έμμα
- stamoul1s
- major1965
- Mhtsos001
- iManosX13
- Eva
- Ανδρεας 1970
- Greg1900
- Johanna Mark
- Asteroid93
- Vic_11
- Kaz
- xristina11
- Άρτεμις Α.
- Lydia6902
- Σταβι
- gsk
- bvb09
- Nikos_1976
- Slytherin
- Reik
- charmander
- New member
- marylou_290
- Nat Dor
- anastasiakan
- PanosCh002
- Nurse91
- JerryM
- Livaja10
- Markaf
- !georgitsa!
- harisk18
- stergiara
- Natassa02
- Anthi02
- Elama On Peli
- Gio
- panagiotis G
- suaimhneas
- jean91
- Makis7
- Dreamer_SW
- Vasilis25
- Leukosrinokeros
- Parrot
- Α-Ω
- Panos_02
- Cpt.Philips
- Dorita
- jj!
- lila94
- efi25
- mitsos14
- JohnGreek
- Ermioni89
- Vkvkvk
- giota94
- Infrared
- GeorgePAOKara
- panos007
- Rk15
- George187
- christos87
- evili
- Πα.Κ
- DonaeB
- kostas83
- Zetakallipidou
- Elel
- Γατόπαρδος.
- Mers
- Zamasu
- tonyler
- Earendil
- tasost
- Fourtou
- JerryPap
- sofia!
- panagiotis econ
- Eua5
- Arianara S3
- vasilikiant
- Διασωστης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.