stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Christopher966
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος
Τελικά και εγώ νομίζω πως η ιατρική μόνο και μόνο για το όνομα δεν έχει νόημα. Αλήθεια ανάμεσα σε φυσική και χημεία τι προτείνεται;
αυτο που σ αρεσει εσενα!! ειναι διαφορετικα πραγματαα, μπες στο σαιτ της καθε σχολης, δες τα μαθηματα, τα προγραμματα σπουδων κ.τ.λ. και αποφασισε!
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
Ερώτηση προς όλους: επιλεγεις να σπουδάσεις αυτό που αγαπάς ή αυτο που θα σου αποφέρει ευκολότερη επαγγελματική αποκατάσταση;
Απο πρακτικης αποψης ειναι πιο ευκολο να σπουδασεις αυτο που αγαπας, γιατι μαλλον ξερεις ποιο ειναι αυτο
Ειναι πιο δυσκολο να σπουδασεις αυτο που θα σου φερει αποκατασταση, γιατι δεν εχεις ιδεα τι να επιλεξεις/ αν ξερεις πες το και σε εμας!
Sail Beg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Από άποψη επαγγελματικής αποκατάστασης ας πει την γνώμη του κανέναw φοιτητής ή απόφοιτος των τμημάτων.
Καλή επιτυχία και μην ακούσεις κανέναν,φτιάξε το μηχανογραφικό σου και ξεκίνα!!!
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Ασε τους αλλους να λενε. Αν τους ακουσεις, ΕΣΥ θα περασεις ιατρικη, ΕΣΥ θα διαβαζεις για τα εξαμηνα, ΕΣΕΝΑ θα σου βγει το λαδι. Κι αν αποτυχεις, ΕΣΥ θα αποτυχεις,οχι αυτοι, ενω μετα θα λενε: " εμεις μια γνωμη σου δωσαμε, δικη σου ηταν η επιλογη". Αν δεν το αγαπας το αντικειμενο με το οποιο θ' ασχοληθεις τοτε μαλλον θα το παρατησεις. Κανε αυτο που σου αρεσει. Να χαρεις για την επιτυχια σου και να σκεφτεσαι τα καλυτερα που ερχονται
Serpico
Νεοφερμένος
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Εδω και αρκετο καιρο ο στοχος μου ειναι το Βιολογικο, αλλα τις τελευταιες μερες αρκετα ατομα μου εχουν πει να το αποφυγω μιας και δεν υπαρχει επαγγελματικη αποκατασταση στην Ελλαδα. Συγκεκριμενα, ενας καθηγητης χαρακτηρισε το Βιολογικο ως "νεκρο τμημα"! Εχω βγαλει κοντα στα 18900 μορια και σκεφτομουν την Ιατρικη ως εναλλακτικη, μιας και ειναι οτι κοντινοτερο στη βιολογια, αλλα βρισκω ελαχιστο ενδιαφερον εκει. Τι εχετε να προτεινετε?
Βαλε ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ!!
Πρώτη επιλογή θα δηλώσω φιλολογία...με 19.030 περνάω σίγουρα πιστεύω...δεύτερη και τρίτη επιλογή θα δηλώσω ιστορία αρχαιολογία και φπψ αντίστοιχα και τέταρτη αγγλική φιλολογία....αλλά η μάνα μου μου λέει να βάλω δεύτερη την αγγλική φιλολογία...ΑΜΑΑΑΝΝΝΝΝ!!!!!!!!!!! Αφού έτσι κι αλλιώς ό,τι βάλω πρώτο θα το περάσω...Εσείς τι λέτε;;;
Βαλτα με σειρα προτιμησης ανεξαρτητα με τα μορια
Πρώτη επιλογή θα δηλώσω φιλολογία...με 19.030 περνάω σίγουρα πιστεύω...δεύτερη και τρίτη επιλογή θα δηλώσω ιστορία αρχαιολογία και φπψ αντίστοιχα και τέταρτη αγγλική φιλολογία....αλλά η μάνα μου μου λέει να βάλω δεύτερη την αγγλική φιλολογία...ΑΜΑΑΑΝΝΝΝΝ!!!!!!!!!!! Αφού έτσι κι αλλιώς ό,τι βάλω πρώτο θα το περάσω...Εσείς τι λέτε;;;
Να βαλω πιο ψηλα ιστορια αρχαιολογια κρητης ή φιλολογια πατρας;
Μη κοιτας πολεις..σχολες κοιτα..!!
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαλλον προς ιστορικο αρχαιολογικο κρητης κλινω, για τι μου αρεσει περισσοτερο το προγραμμα σπουδωνΒαλε ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ!!
Μη κοιτας πολεις..σχολες κοιτα..!!
Η βαση της φιλολογιας πατρας ομως ειναι 15.900, ενω του ιστορικου 13.700
Τεραστια διαφοραα
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Μαλλον προς ιστορικο αρχαιολογικο κρητης κλινω, για τι μου αρεσει περισσοτερο το προγραμμα σπουδων
Η βαση της φιλολογιας πατρας ομως ειναι 15.900, ενω του ιστορικου 13.700
Τεραστια διαφοραα
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΑΓΚΩΤΟ ΤΟΤΕ!!
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΑΓΚΩΤΟ ΤΟΤΕ!!
Αυτο σκεφτομαι και εγωω..
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Αυτο σκεφτομαι και εγωω..
Σωστος!
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Σωστος!
Εσυ φυσικοθεραπεια;
din@!!
Δραστήριο μέλος
Εδω και αρκετο καιρο ο στοχος μου ειναι το Βιολογικο, αλλα τις τελευταιες μερες αρκετα ατομα μου εχουν πει να το αποφυγω μιας και δεν υπαρχει επαγγελματικη αποκατασταση στην Ελλαδα. Συγκεκριμενα, ενας καθηγητης χαρακτηρισε το Βιολογικο ως "νεκρο τμημα"! Εχω βγαλει κοντα στα 18900 μορια και σκεφτομουν την Ιατρικη ως εναλλακτικη, μιας και ειναι οτι κοντινοτερο στη βιολογια, αλλα βρισκω ελαχιστο ενδιαφερον εκει. Τι εχετε να προτεινετε?
Ως φοιτητρια Βιολογίας σου λέω οτι δυστυχώς τα τμήματα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό είναι υπερκορεσμένα και ήδη έχω αρχίσει να αγχώνομαι για το εάν θα βρω δουλειά ποτέ στο αντικείμενο αυτό. Εαν θες κατι που ειναι πιο πιθανό να σε θρεψει σε λίγα χρόνια θα σου πρότεινα να σκεφτείς την Φαρμακευτική, η οποία μπορεί να σε οδηγήσει και στην έρευνα εαν σε ενδιαφέρει, (άλλωστε η Βιοχημεία και η Φαρμακευτική δεν απέχουν και πολυ). Μια άλλη ενδιαφέρουσα προοπτική που μπορείς να ψαξεις και να ρωτησεις σε ΚΕΣΥΠ ειναι να δηλωσει καποιο τμημα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών( σε Πολυτεχνειο και να κυνηγήσεις την ενασχόληση με τη σχεδίαση ιατρικών οργανων (π.χ μαγνητικων τομογράφων) ή ακόμα και τεχνιτών μελών, επίσης πολύ καλές ευκαιρίες για έρευνα- βεβαια, κυρίως στο εξωτερικο αυτό.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Εσυ φυσικοθεραπεια;
Ναιιι απο φετος!!!Θα δουμεε...)
nPb
Επιφανές μέλος
Ως φοιτητρια Βιολογίας σου λέω οτι δυστυχώς τα τμήματα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό είναι υπερκορεσμένα και ήδη έχω αρχίσει να αγχώνομαι για το εάν θα βρω δουλειά ποτέ στο αντικείμενο αυτό. Εαν θες κατι που ειναι πιο πιθανό να σε θρεψει σε λίγα χρόνια θα σου πρότεινα να σκεφτείς την Φαρμακευτική, η οποία μπορεί να σε οδηγήσει και στην έρευνα εαν σε ενδιαφέρει, (άλλωστε η Βιοχημεία και η Φαρμακευτική δεν απέχουν και πολυ). Μια άλλη ενδιαφέρουσα προοπτική που μπορείς να ψαξεις και να ρωτησεις σε ΚΕΣΥΠ ειναι να δηλωσει καποιο τμημα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών( σε Πολυτεχνειο και να κυνηγήσεις την ενασχόληση με τη σχεδίαση ιατρικών οργανων (π.χ μαγνητικων τομογράφων) ή ακόμα και τεχνιτών μελών, επίσης πολύ καλές ευκαιρίες για έρευνα- βεβαια, κυρίως στο εξωτερικο αυτό.
Ντίνα ακόμη και εσύ δεν πρέπει να αποθαρρύνεσαι. Τόσες γενιές έζησαν, δεν θα ζήσουμε και εμείς; Κλείσε σε παρακαλώ την τηλεόραση. Η τηλεόραση και το διαδίκτυο είναι πηγές αρνητικών ειδήσεων και μιζέριας. Θα ήταν καλό νομίζω, να μην συμβουλεύεις για προοπτικές με τόση ευκολία όταν ζορίζονται να λύσουν μια δευτεροβάθμια εξίσωση...τι μαγνητικό τομογράφο να σχεδιάσουν;
din@!!
Δραστήριο μέλος
Ντίνα ακόμη και εσύ δεν πρέπει να αποθαρρύνεσαι. Τόσες γενιές έζησαν, δεν θα ζήσουμε και εμείς; Κλείσε σε παρακαλώ την τηλεόραση. Η τηλεόραση και το διαδίκτυο είναι πηγές αρνητικών ειδήσεων και μιζέριας. Θα ήταν καλό νομίζω, να μην συμβουλεύεις για προοπτικές με τόση ευκολία όταν ζορίζονται να λύσουν μια δευτεροβάθμια εξίσωση...τι μαγνητικό τομογράφο να σχεδιάσουν;
Δεν είπα οτι όλοι θα πεινασουμε, είπα οτι αντικειμενικα θα είναι δύσκολη η επαγγελματική αποκατάσταση γιατί πάρα πολλά άτομα βλέπω οτι επιλέγουν αυτή την καριέρα. Άλλο ο ρεαλισμός,άλλο η μιζέρια, αλλιώς συμφωνω οτι ωραία θα ήταν όλοι να κάναμε αυτο που αγαπάμε. Δίνω ακριβως τις συμβουλές που έδωσε και σε εμένα ο Βιολόγος μου οταν μου μίλαγε για τη σχολη...
Όσο αυτό για τις δευτεροβαθμιες, δεν το κατάλαβα.... έχω ακούσει οτι υπάρχει στο τμήμα Ηλεκτρολόγων του ΕΜΠ συγκεκριμενη κατευθυνση (έαν ενδιαφερεται καποιος μπορει για σιγουρια να ρωτησει σε ενα ΚΕΣΥΠ)...Αν εννοείς οτι οι απόφοιτοι αυτης της σχολης δεν μπορουν να λύσουν μια δευτεροβαθμια...εγω δεν ξερω τι να πω αλλα μ φαινεται κουφο.
Anyway, το παιδί ρώτησε για ενναλακτικές και νομιζω απάντησα κατάλληλα, τώρα τι θα επιλεξει στ τέλος είναι καθαρα δικη τ επιλογή....
nPb
Επιφανές μέλος
Θεωρώ μια ρεαλιστική αναφορά την αδυναμία κατανόησης βασικών πραγμάτων για να περνάμε στο στάδιο εκμάθησης του μαγνητικού τομογράφου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 646 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- D a f n i
- ThetikisMonster
- aekarare
- Hased Babis
- Τρελας123
- marpa
- EFAKIT
- Reader
- fraoulit
- giorgos5002
- A350
- Viktoriaki
- Tromeros
- Unboxholics
- jellojina
- despoina13
- Kanastasia_5883
- billdrk
- ioanna2007
- nearos
- panaman
- STRATOSZAX
- omitsop
- Φινεύς
- woasibe
- Eagle Eye
- Verikoko17
- Girlll20
- Ilovemycats27
- Antonia Alexandra
- shuuu
- peter347
- Helen06
- rseven
- phleidhs
- Xristos33
- kiyoshi
- XRY
- P.Dam.
- agg41
- BiteTheDust
- Kolokythiatoumpana
- johnstamatis34
- DetectiveAgg
- nimbus
- Than003
- Sotiris.Y
- Startx0
- TheNorth
- Chris180
- math2arch
- giannis05
- g59
- carnage
- Claire05
- Kate1914
- Scandal
- stam23
- phoni
- thalia@@
- Χρήστος2006
- Aggel0sss
- panel
- Marios2020
- aggorf
- mvas
- IcedBreaje
- liana
- Giannis_19
- guest24440
- tan07
- Dionisis.l
- Nemesiis
- Alessandra Eliza
- θείτσα σε σύγχυση 😛
- EFIANA
- Nala
- kallikd
- Joji
- AggelikiGr
- ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ
- Vaglan
- KALA1
- Eleni123-
- dmav
- Gogosps
- spring day
- aris63
- Jojo K
- Νικολινα
- EnigmaMD
- BatGuin
- Praxis
- chenchen
- UserGr2023
- ivannag
- DeWiN
- aririn
- Maria_Xagorari
- JoannaD
- hello1234
- antonis97
- SoyN
- Mikachu
- Έλενα Παπαμακαριου
- evaggelia anna
- augustine
- Nick_nt
- Kitana
- mermaid89
- georges7684
- mimikos
- Steliosgkougkou
- electricG
- GeorgePap2003
- uparxhgoss
- Mary_03
- shadow
- Deadly_sorrowX
- rak
- eranoulis
- Philologist
- ΘανάσοςG4
- kleoniki05
- rempelos42
- koimamai_twra
- Ioanna98
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- roud
- Magigi
- emilyfan85
- Billas
- inkas
- J.Cameron
- marakiloveee
- Phys39
- Fara
- Fofifofi78
- Fanimaid123
- Shade17
- dim6
- BilLaKows
- ilal
- eukleidhs1821
- Geokand54
- Evi_
- pinelopikaxrila20@gm
- Vminkook
- Albert E.
- Eleni:
- oups
- maria08
- Kostakis45
- nicole1982
- Athens2002
- athanasia.a
- alpha.kappa
- Giii
- Red
- Anhelika
- Antonius
- Viedo
- penelopenick
- Anthropaki
- Mammy Nun
- Billys 13
- Ksenia. Ksenia77
- pagani
- Gyvenimas
- Mariap.
- Μικρή πεταλούδα
- beckyy
- Appolon
- QWERTY23
- Kabamaru Hayate
- clevercat
- Vas199
- fmarulezkd
- maria72
- Dionyshs1
- thodoris_eng
- Schlimazel
- Mukumbura
- mariapinelopi
- argy
- andkap
- Orestis_Pan_
- abc1234
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- TakSimeon
- Memetchi
- Georgekk
- Nikoleta_Giann
- Clary
- ale
- Ανώνυμη
- GeorgeKarag
- lizzy02
- Gggu
- Eri0611
- Nikitas18
- BornB
- 69lover
- PanMoonlight
- Drglitterstar
- Vickyoustgl
- Nosokomos
- El_
- SlimShady
- Jimmy20
- ggl
- skyway
- Ζωή Τ
- Libertus
- sparaskeg
- Chrisa
- Αλανι
- goingtothestore
- Moblok
- Κλημεντίνη
- Student 123
- Christos Stavridis
- Demetria22
- Sense
- nickd6776
- seduv
- niaou
- Δανάη 168
- Theodora03
- RVU
- KingPoul
- George9989
- maria20
- Nikos05
- paulkin94
- Turtlestar
- Anestis123
- Billokos1
- Αναστασία197
- pinkheart
- korlef
- panosveki
- vetas
- tsiobieman
- FRT
- constansn
- adonman
- Mitsos21
- calliope
- katerinavld
- aggelosst9
- kilopo
- Devid
- JoeDon
- xmen902
- rafaela11
- Ria99
- το κοριτσι του μαη
- KingOfPop
- george777
- xraxra
- milianis
- Cat lady
- SMK
- jimis2001
- Mendem
- Pharmacist01
- Belle26
- angies
- Penny80
- Cortes
- T C
- papa2g
- iminspain
- stefan
- Ryuzaki
- Porfira
- Ziggy 1
- lelos2003
- Petros.21
- Alexecon1991
- BioChemical
- igeorgeoikonomo
- Theoritiki 2021
- maria2001
- Ada ada
- Lia 2006
- Citylights
- Nia Skg
- azula
- Johnman97
- vivus
- heo12345
- chochoru
- ΣπύροςΔ
- Xristosdimitra
- Jennoulajennaki
- Lebron
- Αριάνα123
- lnesb
- EiriniS20
- mihalis341
- ρενακι 13
- Lolist
- Petran001
- FaidraEuler
- Mary Jane
- Ιωάννης1234
- Μανοςπετρ
- barkos
- snol
- alexandrahere
- Arvacon
- παιδι για κλαματα
- anastasia papa
- yannis05
- No name
- Tommy_civil
- johnsala
- pacheiko
- MarcoReus
- theecon
- don_vito
- Αλκης Κ.
- gregory nub
- pink_panther
- Idontknoww
- neurogirl
- Dunedain10
- eirinipap
- eleftheriaa__
- alextheo
- imyrcarn
- StudyFreak04
- Ziekr
- angelaRet
- eri548
- Xristinaki123
- Jocaste
- Alexandros36k
- χημεια4λαιφ
- George_2099
- giorgosp97
- marian
- Anxious
- Nikoletasch
- Κορώνα
- uni77
- marianna04
- KaterinaL
- nucomer
- demy14
- thecrazycretan
- Muffin18
- Kleanth
- milkyway
- diamag
- Novel729
- Λαμπρινηη
- VforVendetta
- Alexia1
- St11
- MARY Β.
- hirasawayui
- airam
- Bgpanos
- luisnazariodelima
- fay01
- desna
- allall1
- .aven
- Georgia110
- Dr House
- semi
- olga123
- jul25
- andreas2002
- KLEARCHOS
- FRIENDLY GIRL
- KonstantinosNew
- Stelios725
- Στεφανος56
- Kostis-Palamas
- fockos
- Stroka
- Unseen skygge
- Meow
- Panagiotis849
- TonyMontanaEse
- Manolo165
- Revekka
- george7cr7
- Alekos7savv
- neo_melos
- Vasiliki Keftedaki
- abbyrob
- Barka
- dimlevi
- the purge
- ioannaion
- Stella30
- takhs32
- mickie
- Olyxart19
- Christina947
- gwgw_5
- cel123
- ChrisNoris
- Ιωάννα2
- konstantina1234
- foteiniandr
- gianniskar9
- Superhuman
- Bak563
- vitus
- Intravenous_drug
- Nar20
- Cassano
- Polipolikalos
- Daimonismenh
- MaryM
- Ifigenia
- gaga.boy
- eva1212
- ikigai
- tasoss
- Nefiki
- stam72
- Fanimaid
- Spooky29
- Aria34
- Θανασης Α.
- Thoba19
- kristinbacktoschool
- Ireneeneri
- Thanos_D
- Ggpg
- louminis
- GiorgosAsi
- TommyMak
- victor 21
- Μάρκος Βασίλης
- Maraki196
- Nefeli01
- Yiorgosk
- γιω99
- tymvorixos
- NEKTARIOS11
- jimnikol21
- CELTICS FAN
- civilian
- Vasilis2000kak
- Rene2004
- Steffie88
- Ν.Χ.
- ada1974
- Monster Hunter
- Μαρία234
- MIkeTr123
- nio22187
- KateRdJ
- Dababy
- Scott
- Katerinaki03
- Έμμα
- stamoul1s
- major1965
- Mhtsos001
- iManosX13
- Eva
- Ανδρεας 1970
- Greg1900
- Johanna Mark
- Asteroid93
- Vic_11
- Kaz
- xristina11
- Άρτεμις Α.
- Lydia6902
- Σταβι
- gsk
- bvb09
- Nikos_1976
- Slytherin
- Reik
- charmander
- New member
- marylou_290
- Nat Dor
- anastasiakan
- PanosCh002
- Nurse91
- JerryM
- Livaja10
- Markaf
- !georgitsa!
- harisk18
- stergiara
- Natassa02
- Anthi02
- Elama On Peli
- Gio
- panagiotis G
- suaimhneas
- jean91
- Makis7
- Dreamer_SW
- Vasilis25
- Leukosrinokeros
- Parrot
- Α-Ω
- Panos_02
- Cpt.Philips
- Dorita
- jj!
- lila94
- efi25
- mitsos14
- JohnGreek
- Ermioni89
- Vkvkvk
- giota94
- Infrared
- GeorgePAOKara
- panos007
- Rk15
- George187
- christos87
- evili
- Πα.Κ
- DonaeB
- kostas83
- Zetakallipidou
- Elel
- Γατόπαρδος.
- Mers
- Zamasu
- tonyler
- Earendil
- tasost
- Fourtou
- JerryPap
- sofia!
- panagiotis econ
- Eua5
- Arianara S3
- vasilikiant
- Διασωστης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.