anwnymos
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dimitris_SM
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giwrgossp
Νεοφερμένος
giwrgossp
Νεοφερμένος
edit: βασικά όσο το σκέφτομαι λογικό είναι να υπάρχει μέσα στο πτυχίο και κανα μάθημα οικονομικών . Οι επιστήμες δεν είναι μονοδιαστατες , χρειάζεται να βλέπουμε και άλλα πράγματα από άλλες επιστήμες . Εδώ , αν δεν κάνω λάθος αλλιώς διορθώστε με , κάνουν και στο πολυτεχνείο μερικά οικονομικά.
angelis23
Νεοφερμένος
DarthFederer
Διάσημο μέλος
Παιδιά είμαι σε δίλημμα! βιολογικό ή χημικό μηχανικό; Από βιολογικό πόσο δύσκολο είναι να ασχοληθείς με κάτι άλλο εκτός από εκπαίδευση; Για το χημικό μηχανικό τι γνώμη έχετε; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Πείτε μου ελεύθερα και σταράτα τη γνώμη σας!
Τα τμηματα Μαθηματικων, Χημικων, Φυσικων και Βιολογων ΔΕΝ σε βγαζουν καθηγητη. Σε βγαζουν Μαθηματικο, Χημικο, Φυσικο και Βιολογο. Με τι θα ασχοληθεις ειναι δικια σου επιλογη.
nicol
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://library.tee.gr/digital/m2348.pdf
Συνολικές Ώρες Διαλέξεων από Έδρα ενός Υποτιθέμενου Φοιτητήא
Imperial:1652 ώρες
ΕΜΠ.:3094 ώρες
challenger
Επιφανές μέλος
Δηλαδή για να καταλάβω, συγκρίνουν τα προγράμματα σπουδών από όλα τα ιδρύματα δύο διαφορετικών χωρών (Γαλλία και Αγγλία) μαζί, με τα προγράμματα σπουδών του ΕΜΠ και μάλιστα μαθήματα ανόμοιων σχολών...Μια ενδιαφερουσα συγκριση του ΕΜΠ με πανεπιστημιο τις Αγγλιας
https://library.tee.gr/digital/m2348.pdf
Συνολικές Ώρες Διαλέξεων από Έδρα ενός Υποτιθέμενου Φοιτητήא
Imperial:1652 ώρες
ΕΜΠ.:3094 ώρες
Ποια η αναγκαιότητα για να κάνει κάποιος κάτι τέτοιο;
Δηλαδή για να καταλάβω, συγκρίνουν τα προγράμματα σπουδών από όλα τα ιδρύματα δύο διαφορετικών χωρών (Γαλλία και Αγγλία) μαζί, με τα προγράμματα σπουδών του ΕΜΠ και μάλιστα μαθήματα ανόμοιων σχολών...
Ποια η αναγκαιότητα για να κάνει κάποιος κάτι τέτοιο;
Ουτε που ξερω
Δες που κατεληξαν τελικα
Από το 1ο έτος ο φοιτητής του Imperial«περνάει» στην πράξη,«βουτάει στα βαθιά» και μαθαίνει στην πράξη (μέσω των Courserworks και απαιτούμενων Projects) γνώστικα αντικείμενα
που διδάσκεται ο φοιτητής του Ε.Μ.Π. στο 3ο και 4ο έτος των Σπουδών του."
Grotesque
Νεοφερμένος
DarthFederer
Διάσημο μέλος
εεεε είμαι σε αδιέξοδο!!
Δες τα προγραμματα Σπουδων να δεις αν σ αρεσουν τα μαθηματα τις καθε σχολης. Επισης στα σαιτ των σχολων λεει και για την αποκατασταση των αποφοιτων, σε ποιους τομεις μπορουν να δουλεψουν
Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος
Στα μαθήματα της κατεύθυνσης οι επιδόσεις μου είναι καλές σε γενικές γραμμές, βρίσκομαι σε αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο μπορώ να πω. Οι Αρχές Οικονομικής Θεωρίας μέχρι στιγμής μου φαίνονται εύκολο μάθημα, απολύτως κατανοητό και ευχάριστο. Τα Μαθηματικά Γενικής όμως όχι. Είμαι πολύ καλός στην αριθμητική, συνεπώς ήμουν και στα μαθηματικά στα πρώτα σχολικά μου χρόνια. Από τη στιγμή όμως που έγιναν θεωρητικό μάθημα στο γυμνάσιο, τα παράτησα και δεν ξανασχολήθηκα. Στο 2ο και το 3ο κεφάλαιο της ύλης, Στατιστική και Πιθανότητες, πιστεύω θα μπορούσα να ανταπεξέλθω καθώς το 2ο μου φαίνεται ενδιαφέρον και πρακτικό, το 3ο το έχω διδαχθεί στην Α' Λυκείου και μου ήταν επίσης κατανοητό. Το πρόβλημα βρίσκεται στο μεγάλο 1ο κεφάλαιο το οποίο, ως Θεωρητικός, δε διδάσκομαι στην κατεύθυνση. Οι Συναρτήσεις, λοιπόν.
Προς το παρόν διαβάζω για να καλύψω τα κενά μου αλλά ο μαθηματικός μου (πιθανώς καλώς) μου βάζει πολλές ασκήσεις για το μάθημα. Εκτός αυτού, το 2ωρο ιδιαίτερο μάθημά μου είναι το απόγευμα, ενώ έχω κάθε μέρα φροντιστήριο το πρωί. Αυτό μου περιορίζει κάπως το ωράριο και τον χρόνο που μπορώ να διαθέσω για κάποια άλλα μαθήματα, ενώ, τουλάχιστον το 1ο κεφάλαιο των μαθηματικών, το οποίο διδάσκομαι τώρα, το κάνω ως αγγαρεία.
Σκεφτόμουν, λοιπόν, μήπως κινδυνεύω να χαντακωθώ με αυτή μου την επιλογή, καθώς τόσο μπορεί να πάρω χαμηλό βαθμό στις Πανελλήνιες, όσο και να έχω χάσει κάποιο, ίσως και λίγο, χρόνο διαβάσματος από άλλα μαθήματα. Συνολικά, είναι πιθανό να κινδυνεύσει ο Μ.Ο. μου στο τέλος. Οπότε, σκέφτηκα μήπως να έπαιρνα Βιολογία, το οποίο είναι σίγουρος αξιοπρεπής βαθμός (σε γενικές γραμμές είμαι καλός στην απομνημόνευση, ίσως και πολύ καλός αν βρίσκω κάποιο ενδιαφέρον στο μάθημα), και να κατευθυνόμουν προς Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, αν πράγματι δεν καταφέρω να περάσω Νομική με τη βαθμολογία που θα συγκεντρώσω (δεν έχω κανένα μεγάλο πάθος για αυτή τη σχολή αλλά ήταν ανέκαθεν η πρώτη μου επιλογή).
Πιθανώς να ήθελα να ασχοληθώ είτε με τις Διεθνείς Σχέσεις, είτε με τα Οικονομικά, είτε με κάτι που να τα εμπεριέχει και τα 2. Για αυτό το λόγο θα ήθελα να ρωτήσω για τα τμήματα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πάντειου Πανεπιστημίου και του Πανεπιστημίου Πειραιά.
Καταρχάς, διάβασα ότι από το τμήμα του ΠαΠει, εγγράφεσαι στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος. Ισχύει; Αν είναι έτσι, με βολεύει, μιας και έχω ενδιαφέροντα που ευθυγραμμίζονται με τα Οικονομικά. Όμως, αναγνωρίζεσαι στην πραγματικότητα ως Οικονομολόγος, ή η πρόσληψη σε κάποια εταιρεία/οργανισμό ή οτιδήποτε θα είναι πιο δύσκολη επειδή έχεις βγάλει αυτό το τμήμα;
Ακόμα, θα ήθελα γενικά τη γνώμη σας για αυτά τα τμήματα, ίσως κυρίως του ΠαΠει, αν ισχύει η δυνατότητα εγγραφής στο Οικονομικό Επιμελητήριο, όσον αφορά την ποιότητά τους και τις προοπτικές που παρέχουν στον απόφοιτό τους.
Να αναφέρω, τέλος, ότι γνωρίζω καλά την Αγγλική γλώσσα (κάτοχος ECPE) και έχω σκοπό να κάνω μεταπτυχιακά στο εξωτερικό (Καναδός πολίτης).
Σας ευχαριστώ πολύ, προκαταβολικά.
vasia95
Νεοφερμένος
από την αλλη θεωρω τα μαθηματικα απροβλεπτα ειδικα με τα φετινα μαθηματα ( και αφου υπαρχουν καποιες μικρες δυσκολιες) θα ελεγα όχι, τωρα η αποφαση φυσικα ειναι δικη σου...
απλως να σου πω, ότι απο οσο γνωριζω, από ευρωπαικες σπουδες 1ου πεδιου είναι πολυ ευκολο να μεταπηδησεις αργοτερα για μεταπτυχιακο στα οικονομικα της ΑΣΟΕ ( το κανει αυτην την στιγμη η ξαδερφη μου) οποτε κατα καποιο τροπο μακροπροθεσμα θα συνδυασεις ευρωπαικες σπουδες και οικονομικα χωρις τωρα να ανοιξεις 5ο πεδιο - ψαξτο και εσυ
andrespan12345
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η πληροφορικη στο παπει ειναι καλη σχολη με καλα μεταπτυχιακά και η πληροφορικη γενικώς πιο ουσιαστική σχολη απο την στατιστικη . Πάντα την άποψη μ λέω . Έχω έναν κοντινό μου άνθρωπο στην πληροφορικη στο παπει και ακούω πολυ καλα λόγια . Οσο αναφορα την ασσοε το πρόβλημα δεν ειναι οι άνθρωποι που βγάζουν το ψωμί τους ουτε τα εξαρχεια που ίσα ίσα πας και για κανα καφε . Το πρόβλημα ειναι στην οργάνωση !
ασε μας ρε τσιπρα.εισαι και εσυ απο αυτους που μοιραζουν φυλλαδια??
giwrgossp
Νεοφερμένος
edit: Oπου ΔΕΣ βάλε ΔΕΟΣ για να μην υπάρχουν παρερμηνείες
tolis97
Νεοφερμένος
(δεν εχω δωσει καν πανελληνιες απλα το ειπα για να εχεις την δυνατοτητα να περασεις και στα 2)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 647 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Evenstar
- D a f n i
- ThetikisMonster
- aekarare
- Hased Babis
- Τρελας123
- marpa
- EFAKIT
- Reader
- fraoulit
- giorgos5002
- A350
- Viktoriaki
- Tromeros
- Unboxholics
- jellojina
- despoina13
- Kanastasia_5883
- billdrk
- ioanna2007
- nearos
- panaman
- STRATOSZAX
- omitsop
- Φινεύς
- woasibe
- Eagle Eye
- Verikoko17
- Girlll20
- Ilovemycats27
- Antonia Alexandra
- shuuu
- peter347
- Helen06
- rseven
- phleidhs
- Xristos33
- kiyoshi
- XRY
- P.Dam.
- agg41
- BiteTheDust
- Kolokythiatoumpana
- johnstamatis34
- DetectiveAgg
- nimbus
- Than003
- Sotiris.Y
- Startx0
- TheNorth
- Chris180
- math2arch
- giannis05
- g59
- carnage
- Claire05
- Kate1914
- Scandal
- stam23
- phoni
- thalia@@
- Χρήστος2006
- Aggel0sss
- panel
- Marios2020
- aggorf
- mvas
- IcedBreaje
- liana
- Giannis_19
- guest24440
- tan07
- Dionisis.l
- Nemesiis
- Alessandra Eliza
- θείτσα σε σύγχυση 😛
- EFIANA
- Nala
- kallikd
- Joji
- AggelikiGr
- ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ
- Vaglan
- KALA1
- Eleni123-
- dmav
- Gogosps
- spring day
- aris63
- Jojo K
- Νικολινα
- EnigmaMD
- BatGuin
- Praxis
- chenchen
- UserGr2023
- ivannag
- DeWiN
- aririn
- Maria_Xagorari
- JoannaD
- hello1234
- antonis97
- SoyN
- Mikachu
- Έλενα Παπαμακαριου
- evaggelia anna
- augustine
- Nick_nt
- Kitana
- mermaid89
- georges7684
- mimikos
- Steliosgkougkou
- electricG
- GeorgePap2003
- uparxhgoss
- Mary_03
- shadow
- Deadly_sorrowX
- rak
- eranoulis
- Philologist
- ΘανάσοςG4
- kleoniki05
- rempelos42
- koimamai_twra
- Ioanna98
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- roud
- Magigi
- emilyfan85
- Billas
- inkas
- J.Cameron
- marakiloveee
- Phys39
- Fara
- Fofifofi78
- Fanimaid123
- Shade17
- dim6
- BilLaKows
- ilal
- eukleidhs1821
- Geokand54
- Evi_
- pinelopikaxrila20@gm
- Vminkook
- Albert E.
- Eleni:
- oups
- maria08
- Kostakis45
- nicole1982
- Athens2002
- athanasia.a
- alpha.kappa
- Giii
- Red
- Anhelika
- Antonius
- Viedo
- penelopenick
- Anthropaki
- Mammy Nun
- Billys 13
- Ksenia. Ksenia77
- pagani
- Gyvenimas
- Mariap.
- Μικρή πεταλούδα
- beckyy
- Appolon
- QWERTY23
- Kabamaru Hayate
- clevercat
- Vas199
- fmarulezkd
- maria72
- Dionyshs1
- thodoris_eng
- Schlimazel
- Mukumbura
- mariapinelopi
- argy
- andkap
- Orestis_Pan_
- abc1234
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- TakSimeon
- Memetchi
- Georgekk
- Nikoleta_Giann
- Clary
- ale
- Ανώνυμη
- GeorgeKarag
- lizzy02
- Gggu
- Eri0611
- Nikitas18
- BornB
- 69lover
- PanMoonlight
- Drglitterstar
- Vickyoustgl
- Nosokomos
- El_
- SlimShady
- Jimmy20
- ggl
- skyway
- Ζωή Τ
- Libertus
- sparaskeg
- Chrisa
- Αλανι
- goingtothestore
- Moblok
- Κλημεντίνη
- Student 123
- Christos Stavridis
- Demetria22
- Sense
- nickd6776
- seduv
- niaou
- Δανάη 168
- Theodora03
- RVU
- KingPoul
- George9989
- maria20
- Nikos05
- paulkin94
- Turtlestar
- Anestis123
- Billokos1
- Αναστασία197
- pinkheart
- korlef
- panosveki
- vetas
- tsiobieman
- FRT
- constansn
- adonman
- Mitsos21
- calliope
- katerinavld
- aggelosst9
- kilopo
- Devid
- JoeDon
- xmen902
- rafaela11
- Ria99
- το κοριτσι του μαη
- KingOfPop
- george777
- xraxra
- milianis
- Cat lady
- SMK
- jimis2001
- Mendem
- Pharmacist01
- Belle26
- angies
- Penny80
- Cortes
- T C
- papa2g
- iminspain
- stefan
- Ryuzaki
- Porfira
- Ziggy 1
- lelos2003
- Petros.21
- Alexecon1991
- BioChemical
- igeorgeoikonomo
- Theoritiki 2021
- maria2001
- Ada ada
- Lia 2006
- Citylights
- Nia Skg
- azula
- Johnman97
- vivus
- heo12345
- chochoru
- ΣπύροςΔ
- Xristosdimitra
- Jennoulajennaki
- Lebron
- Αριάνα123
- lnesb
- EiriniS20
- mihalis341
- ρενακι 13
- Lolist
- Petran001
- FaidraEuler
- Mary Jane
- Ιωάννης1234
- Μανοςπετρ
- barkos
- snol
- alexandrahere
- Arvacon
- παιδι για κλαματα
- anastasia papa
- yannis05
- No name
- Tommy_civil
- johnsala
- pacheiko
- MarcoReus
- theecon
- don_vito
- Αλκης Κ.
- gregory nub
- pink_panther
- Idontknoww
- neurogirl
- Dunedain10
- eirinipap
- eleftheriaa__
- alextheo
- imyrcarn
- StudyFreak04
- Ziekr
- angelaRet
- eri548
- Xristinaki123
- Jocaste
- Alexandros36k
- χημεια4λαιφ
- George_2099
- giorgosp97
- marian
- Anxious
- Nikoletasch
- Κορώνα
- uni77
- marianna04
- KaterinaL
- nucomer
- demy14
- thecrazycretan
- Muffin18
- Kleanth
- milkyway
- diamag
- Novel729
- Λαμπρινηη
- VforVendetta
- Alexia1
- St11
- MARY Β.
- hirasawayui
- airam
- Bgpanos
- luisnazariodelima
- fay01
- desna
- allall1
- .aven
- Georgia110
- Dr House
- semi
- olga123
- jul25
- andreas2002
- KLEARCHOS
- FRIENDLY GIRL
- KonstantinosNew
- Stelios725
- Στεφανος56
- Kostis-Palamas
- fockos
- Stroka
- Unseen skygge
- Meow
- Panagiotis849
- TonyMontanaEse
- Manolo165
- Revekka
- george7cr7
- Alekos7savv
- neo_melos
- Vasiliki Keftedaki
- abbyrob
- Barka
- dimlevi
- the purge
- ioannaion
- Stella30
- takhs32
- mickie
- Olyxart19
- Christina947
- gwgw_5
- cel123
- ChrisNoris
- Ιωάννα2
- konstantina1234
- foteiniandr
- gianniskar9
- Superhuman
- Bak563
- vitus
- Intravenous_drug
- Nar20
- Cassano
- Polipolikalos
- Daimonismenh
- MaryM
- Ifigenia
- gaga.boy
- eva1212
- ikigai
- tasoss
- Nefiki
- stam72
- Fanimaid
- Spooky29
- Aria34
- Θανασης Α.
- Thoba19
- kristinbacktoschool
- Ireneeneri
- Thanos_D
- Ggpg
- louminis
- GiorgosAsi
- TommyMak
- victor 21
- Μάρκος Βασίλης
- Maraki196
- Nefeli01
- Yiorgosk
- γιω99
- tymvorixos
- NEKTARIOS11
- jimnikol21
- CELTICS FAN
- civilian
- Vasilis2000kak
- Rene2004
- Steffie88
- Ν.Χ.
- ada1974
- Monster Hunter
- Μαρία234
- MIkeTr123
- nio22187
- KateRdJ
- Dababy
- Scott
- Katerinaki03
- Έμμα
- stamoul1s
- major1965
- Mhtsos001
- iManosX13
- Eva
- Ανδρεας 1970
- Greg1900
- Johanna Mark
- Asteroid93
- Vic_11
- Kaz
- xristina11
- Άρτεμις Α.
- Lydia6902
- Σταβι
- gsk
- bvb09
- Nikos_1976
- Slytherin
- Reik
- charmander
- New member
- marylou_290
- Nat Dor
- anastasiakan
- PanosCh002
- Nurse91
- JerryM
- Livaja10
- Markaf
- !georgitsa!
- harisk18
- stergiara
- Natassa02
- Anthi02
- Elama On Peli
- Gio
- panagiotis G
- suaimhneas
- jean91
- Makis7
- Dreamer_SW
- Vasilis25
- Leukosrinokeros
- Parrot
- Α-Ω
- Panos_02
- Cpt.Philips
- Dorita
- jj!
- lila94
- efi25
- mitsos14
- JohnGreek
- Ermioni89
- Vkvkvk
- giota94
- Infrared
- GeorgePAOKara
- panos007
- Rk15
- George187
- christos87
- evili
- Πα.Κ
- DonaeB
- kostas83
- Zetakallipidou
- Elel
- Γατόπαρδος.
- Mers
- Zamasu
- tonyler
- Earendil
- tasost
- Fourtou
- JerryPap
- sofia!
- panagiotis econ
- Eua5
- Arianara S3
- vasilikiant
- Διασωστης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.