schrei-boom
Νεοφερμένος
σου ειπα δες και ναυπηγους... συνδεεται με αρχιτεκτονικη αφου σχεδιαζεις πλοια, κανεις πολλα ταξιδια (και εξωτερικο) για να δεις πλοια κλπ.., δεν ειναι καθολου βαρετο, εχει πολυ καλη αποκατασταση επαγγελματικη και οικονομικη, και με ενα μεταπτυχιακο πανω στα οικονομικα (που το σηνηθιζουν ολοι στο εμπ!) γινεσαι ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΣ..
παντως ειναι πιο δυσκολο να μπεις ναυπηγους απο αρχιτεκτονικη.. αν και υπαρχουν και οι αεροναυπηγοι στην πατρα.
επισης να σου πω πως αν πας αρχιτεκτονικη δεν θα μπορεις να κανεις και πολλες αλλαγες μετα..
δηλαδη να στο πω χυμα, χοντρη μαλακια να πας αρχιτεκτονικη και να μην γινεις αρχιτεκτονας..
ενω στους ναυπηγους π.χ. πας και οικονομικα, πας και αλλου..
σε ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΝΤΩΣ θα παρεις το σχεδιο σαν μαθημα, γραφεις βλεπεις τα μορια σου και αποφασιζεις..
Κατσε δηλαδη εννοεις πως για να περασεις ναυπηγους εξεταζεσαι στο σχεδιο? Τοτε δεν ειναι και τοσο δυσκολη σχολη..
Για να μην μπερδέψουμε και την κοπέλα:
Η αρχιτεκτονική δεν έχει καμία άμεση σχέση με του ναυπηγούς. Αντίθετα οι ναυπηγοί θα μπορούσε να πει κανείς πως έχουν μεγάλη συνάφεια με τους μηχανολόγους. Με μια απλή ματιά στα προγράμματα σπουδών της αρχιτεκτονικής και των ναυπηγών δεν μένει καμία αμφιβολία. Τώρα μπορεί να είδες ότι "σχεδιάζουν" και αυτοί πλοία αλλά ο σχεδιασμός που κάνουν δεν έχει σχέση με αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Ένας μηχανικός μπορεί να "σχεδιάσει' και μια δεξαμενή για λύματα αυτό δεν σημαίνει πως έχει σχέση με κάποια τέχνη ή τον αρχιτέκτονα. Ακόμα και σε επιβατικά πλοία τα αρχιτεκτονικά σχέδια και ειδικότερα την διακόσμηση του εσωτερικού χώρου την κάνουν αρχιτέκτονες και διακοσμητές και όχι οι ναυπηγοί. Και οι αεροναυπηγοί που λες, πάλι τελείως διαφορετικός κλάδος.
Ποια κοπελα ρε φιλε? Πως το βγαλες το συμπερασμα? Πετρο με λενε..
Κατα τ' αλλα πολυ χρησιμα αυτα που λες.. Γιατι ταξιδευει ενας ναυπηγος περισσοτερο απο οποιονδηποτε αλλο μηχανικο? Εκτος κι αν δουλευει σε πλοιο βεβαια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mister No0ne
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GordonGekko
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η αρχιτεκτονική δεν έχει καμία άμεση σχέση με του ναυπηγούς. Αντίθετα οι ναυπηγοί θα μπορούσε να πει κανείς πως έχουν μεγάλη συνάφεια με τους μηχανολόγους. Με μια απλή ματιά στα προγράμματα σπουδών της αρχιτεκτονικής και των ναυπηγών δεν μένει καμία αμφιβολία. Τώρα μπορεί να είδες ότι "σχεδιάζουν" και αυτοί πλοία αλλά ο σχεδιασμός που κάνουν δεν έχει σχέση με αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Ένας μηχανικός μπορεί να "σχεδιάσει' και μια δεξαμενή για λύματα αυτό δεν σημαίνει πως έχει σχέση με κάποια τέχνη ή τον αρχιτέκτονα. Ακόμα και σε επιβατικά πλοία τα αρχιτεκτονικά σχέδια και ειδικότερα την διακόσμηση του εσωτερικού χώρου την κάνουν αρχιτέκτονες και διακοσμητές και όχι οι ναυπηγοί. Και οι αεροναυπηγοί που λες, πάλι τελείως διαφορετικός κλάδος.
ΣΥΜΦΩΝΩ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ, ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΝΑΥΠΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ.
Τώρα το άλλο ότι κάνεις πολλά ταξίδια για να δεις πλοία δεν το κατάλαβα. Πιο λογικό μου φαίνεται κάποιος αρχιτέκτονας να κάνει ταξίδια για έμπνευση, που και αυτό ακούγεται πολύ εκτός πραγματικότητας, παρά ένας ναυπηγός να γυρνάει τα ναυπηγεία και να βλέπει καράβια.
ΟΧΙ, ΟΙ ΝΑΥΠΗΓΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ.. ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. ΟΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ (ΥΠΕΡΒΑΛΛΩ)
Τέλος, με αυτά που λέτε για μεταπτυχιακό πάνω στα "οικονομικά" μετά το πολυτεχνείο: Ένα είναι αστείο το ότι όλοι από το εμπ χτυπάνε ένα τέτοιο μεταπτυχιακό και είναι περιζήτητοι, πολύ εκτός πραγματικότητας.
ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΕΜΠ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ΟΛΟΙ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑ).. ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΕΝΝΟΩ MBA. ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ, ΔΙΟΤΙ ΟΝΤΑΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΣΟΕΕ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ. ΕΧΕΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ QUANT
Και δυο, όπως είπε ο φίλος παραπάνω, δεν νομίζω να έχει καμία βάση το τελειώνω αρχιτεκτονική και μετά κάνω μεταπτυχιακό στα "οικονομικά". Η αρχιτεκτονική είναι ειδική σχολή του πολυτεχνείου, κάποιος θα μπορούσε να πει ότι δεν είναι μηχανικοί, και από εκεί δεν αποκτάς σημαντικές γνώσεις μαθηματικών ή άλλες "ποσοτικές" γνώσεις ώστε να πεις ότι μπορείς να έχεις βάσεις ή κάποιο πλεονέκτημα για κάτι πιο "οικονομοτεχνικό". Με το "οικονομικό" που λέτε βέβαια κατάλαβα πως τσουβαλιάζονται τα πάντα, από finance μέχρι management οπότε και εγώ τα λέω πολύ μπακάλικα.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ @@@ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ.
Γενικά schrei-boom είσαι μικρή ακόμα αλλά είναι λογικό να αναρωτιέσαι. Ψάξου όσο περισσότερο γίνεται και βρες ότι πιστεύεις πως σου ταιριάζει καλύτερα. Απ' ότι διάβασα βέβαια έχεις μια αρκετά εσφαλμένη εικόνα και για τις δυο σχολές που λες, ψάξε λοιπόν καλύτερα.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΡΩΤΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
Κατσε δηλαδη εννοεις πως για να περασεις ναυπηγους εξεταζεσαι στο σχεδιο? Τοτε δεν ειναι και τοσο δυσκολη σχολη..
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΕΣΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ.
Κατα τ' αλλα πολυ χρησιμα αυτα που λες.. Γιατι ταξιδευει ενας ναυπηγος περισσοτερο απο οποιονδηποτε αλλο μηχανικο? Εκτος κι αν δουλευει σε πλοιο βεβαια
OI ΝΑΥΠΗΓΟΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΠΟΛΥ, ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟ.
SuXu-MuXu
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ένα, επιμένω πως οι Ναυπηγοί δεν είναι καν πιο κοντά στην αρχιτεκτονική σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη σχολή. Επίσης πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί μόνο οι ναυπηγοί πάνε ταξίδια με έξοδα των εταιρειών που δουλεύουν. Μπορεί κάποιος γνωστός σου να έχει τέτοιες παροχές αλλά δεν νομίζω να έχει τόσο από την ειδικότητα.
Μπορεί οι φίλοι σου στο πολυτεχνείο να σκέφτονται αυτά που λες αλλά σίγουρα δεν είναι ο κανόνας. Και εγώ νομίζω ξέρω περισσότερους από εκεί και δεν έχω ακούσει κανέναν προπτυχιακό να μιλάει κατευθείαν για MBA. Ούτε έχω ακούσει πως όλοι βαριούνται τις σπουδές τους ή ότι με το MBA θα βγάλουν χρήματα ή οτιδήποτε.
giorgosklou
Εκκολαπτόμενο μέλος
δλδ κανενα δεν μας γεμιζει το ματι
τι να δηλωσουμε??
πχ εγω εχω 4-5 στο μυαλο μου αλλα δεν ξερω τι μου αρεσει ποιο πολυ
και τι ειναι γενικοτερα καλυτερο για το μελλον
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Johnny15
Επιφανές μέλος
Και να μην έχεις σπουδάσει καθόλου πάλι μπορείς να είσαι προγραμματιστής.Θα ηθελα να ρωτησω.. για προγραμματιστης περναω απο τει και αει πληροφορικης;
Αν τα έχεις παραδώσει όταν τα ζήτησαν στο σχολείο, θα μπεις με την ειδική κατηγορία ή οποία θα έχει ελάχιστα συνήθως, μικρότερη βάση.και επιπλεον εχω κανει καποια χαρτια για τα οποια δικαιολογω τις σπουδες της αδερφης μου σε αλλη πολη.. εχω επιπλεον μορια ή κατι αλλο;
panosmalko
Νεοφερμένος
την Πληροφορικη Θεσσαλονικης ( Αριστοτελειο Πανεπιστημιο Θεσσαλονικης ) και
την Εφαρμοσμενη Πληροφορικη ( Πανεπιστημιο Μακεδονιας )
Προσωπικα προτιμω λιγο περισσοτερο την Εφαρμοσμενη ... οι γνωμη οποιουδηποτε θα ειναι πολυτιμη για να επιλεψω την πρωτη μου επιλογη !
Ευχαριστω προκαταβολικαα
Σημείωση συντονιστή: Τα μηνύματα 1929-2024 προήλθαν από νήμα με παρόμοιο θέμα με το παρόν.
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος
α, και μια ερωτησουλα. εσυ γιατι λες οτι προτιμας την εφαρμοσμενη;
panosmalko
Νεοφερμένος
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος
https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=44314 για απθ
εσενα γιατι σε τραβαει περισσοτερο το παμακ; σιγουρα απο αποψη οργανωσης, καθαριοτητας κ.τ.λ. ειναι πιο καλο το παμακ αλλα σου ειπα οτι αφου εχεις την δυνατοτητα να πας και στα δυο αξιζει να πας περισστερο στο απθ. φυσικα εσυ αποφασιζεις.
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σας ! εχω γραψει 16814 και ειμαι αναμεσα σε δυο σχολες..
Προσωπικα προτιμω λιγο περισσοτερο την Εφαρμοσμενη ... οι γνωμη οποιουδηποτε θα ειναι πολυτιμη για να επιλεψω την πρωτη μου επιλογη !
αυτό είναι το group της πληροφορικής A.Π.Θ στο facebook https://www.facebook.com/groups/authcsd/ πες τους να σε βάλουν για να ρωτήσεις φοιτητές
Eliminated
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια σας ! εχω γραψει 16814 και ειμαι αναμεσα σε δυο σχολες..
H πληροφορική στο ΑΠΘ έχει πολλά μαθηματικά, ενώ στο ΠΑΜΑΚ έχει πολλά οικονομικά μαθήματα και διοίκηση επιχειρήσεων (γι'αυτό μπορείς να γίνεις και οικονομολόγος από εκεί).
giorgosklou
Εκκολαπτόμενο μέλος
μονο αθηνα παντα
αν υποθεσουμε και οτι θα πεσουν οι βασεις........
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
δες τις περσυνες σχολες αυτων των μοριωνπαιδια με 13.000 μορια στο 2ο και 4ο πεδιο που μπορω να μπω
μονο αθηνα παντα
αν υποθεσουμε και οτι θα πεσουν οι βασεις........
mairou
Εκκολαπτόμενο μέλος
SteliosIoa
Εκκολαπτόμενο μέλος
panosmalko
Νεοφερμένος
https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=48317 για παμακ
https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=44314 για απθ
εσενα γιατι σε τραβαει περισσοτερο το παμακ; σιγουρα απο αποψη οργανωσης, καθαριοτητας κ.τ.λ. ειναι πιο καλο το παμακ αλλα σου ειπα οτι αφου εχεις την δυνατοτητα να πας και στα δυο αξιζει να πας περισστερο στο απθ. φυσικα εσυ αποφασιζεις.
ευχαριστω για τα λινκς !!! ναι,ακριβως γι αυτους τους λογους ,πφφφ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 646 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- D a f n i
- ThetikisMonster
- aekarare
- Hased Babis
- Τρελας123
- marpa
- EFAKIT
- Reader
- fraoulit
- giorgos5002
- A350
- Viktoriaki
- Tromeros
- Unboxholics
- jellojina
- despoina13
- Kanastasia_5883
- billdrk
- ioanna2007
- nearos
- panaman
- STRATOSZAX
- omitsop
- Φινεύς
- woasibe
- Eagle Eye
- Verikoko17
- Girlll20
- Ilovemycats27
- Antonia Alexandra
- shuuu
- peter347
- Helen06
- rseven
- phleidhs
- Xristos33
- kiyoshi
- XRY
- P.Dam.
- agg41
- BiteTheDust
- Kolokythiatoumpana
- johnstamatis34
- DetectiveAgg
- nimbus
- Than003
- Sotiris.Y
- Startx0
- TheNorth
- Chris180
- math2arch
- giannis05
- g59
- carnage
- Claire05
- Kate1914
- Scandal
- stam23
- phoni
- thalia@@
- Χρήστος2006
- Aggel0sss
- panel
- Marios2020
- aggorf
- mvas
- IcedBreaje
- liana
- Giannis_19
- guest24440
- tan07
- Dionisis.l
- Nemesiis
- Alessandra Eliza
- θείτσα σε σύγχυση 😛
- EFIANA
- Nala
- kallikd
- Joji
- AggelikiGr
- ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ
- Vaglan
- KALA1
- Eleni123-
- dmav
- Gogosps
- spring day
- aris63
- Jojo K
- Νικολινα
- EnigmaMD
- BatGuin
- Praxis
- chenchen
- UserGr2023
- ivannag
- DeWiN
- aririn
- Maria_Xagorari
- JoannaD
- hello1234
- antonis97
- SoyN
- Mikachu
- Έλενα Παπαμακαριου
- evaggelia anna
- augustine
- Nick_nt
- Kitana
- mermaid89
- georges7684
- mimikos
- Steliosgkougkou
- electricG
- GeorgePap2003
- uparxhgoss
- Mary_03
- shadow
- Deadly_sorrowX
- rak
- eranoulis
- Philologist
- ΘανάσοςG4
- kleoniki05
- rempelos42
- koimamai_twra
- Ioanna98
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- roud
- Magigi
- emilyfan85
- Billas
- inkas
- J.Cameron
- marakiloveee
- Phys39
- Fara
- Fofifofi78
- Fanimaid123
- Shade17
- dim6
- BilLaKows
- ilal
- eukleidhs1821
- Geokand54
- Evi_
- pinelopikaxrila20@gm
- Vminkook
- Albert E.
- Eleni:
- oups
- maria08
- Kostakis45
- nicole1982
- Athens2002
- athanasia.a
- alpha.kappa
- Giii
- Red
- Anhelika
- Antonius
- Viedo
- penelopenick
- Anthropaki
- Mammy Nun
- Billys 13
- Ksenia. Ksenia77
- pagani
- Gyvenimas
- Mariap.
- Μικρή πεταλούδα
- beckyy
- Appolon
- QWERTY23
- Kabamaru Hayate
- clevercat
- Vas199
- fmarulezkd
- maria72
- Dionyshs1
- thodoris_eng
- Schlimazel
- Mukumbura
- mariapinelopi
- argy
- andkap
- Orestis_Pan_
- abc1234
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- TakSimeon
- Memetchi
- Georgekk
- Nikoleta_Giann
- Clary
- ale
- Ανώνυμη
- GeorgeKarag
- lizzy02
- Gggu
- Eri0611
- Nikitas18
- BornB
- 69lover
- PanMoonlight
- Drglitterstar
- Vickyoustgl
- Nosokomos
- El_
- SlimShady
- Jimmy20
- ggl
- skyway
- Ζωή Τ
- Libertus
- sparaskeg
- Chrisa
- Αλανι
- goingtothestore
- Moblok
- Κλημεντίνη
- Student 123
- Christos Stavridis
- Demetria22
- Sense
- nickd6776
- seduv
- niaou
- Δανάη 168
- Theodora03
- RVU
- KingPoul
- George9989
- maria20
- Nikos05
- paulkin94
- Turtlestar
- Anestis123
- Billokos1
- Αναστασία197
- pinkheart
- korlef
- panosveki
- vetas
- tsiobieman
- FRT
- constansn
- adonman
- Mitsos21
- calliope
- katerinavld
- aggelosst9
- kilopo
- Devid
- JoeDon
- xmen902
- rafaela11
- Ria99
- το κοριτσι του μαη
- KingOfPop
- george777
- xraxra
- milianis
- Cat lady
- SMK
- jimis2001
- Mendem
- Pharmacist01
- Belle26
- angies
- Penny80
- Cortes
- T C
- papa2g
- iminspain
- stefan
- Ryuzaki
- Porfira
- Ziggy 1
- lelos2003
- Petros.21
- Alexecon1991
- BioChemical
- igeorgeoikonomo
- Theoritiki 2021
- maria2001
- Ada ada
- Lia 2006
- Citylights
- Nia Skg
- azula
- Johnman97
- vivus
- heo12345
- chochoru
- ΣπύροςΔ
- Xristosdimitra
- Jennoulajennaki
- Lebron
- Αριάνα123
- lnesb
- EiriniS20
- mihalis341
- ρενακι 13
- Lolist
- Petran001
- FaidraEuler
- Mary Jane
- Ιωάννης1234
- Μανοςπετρ
- barkos
- snol
- alexandrahere
- Arvacon
- παιδι για κλαματα
- anastasia papa
- yannis05
- No name
- Tommy_civil
- johnsala
- pacheiko
- MarcoReus
- theecon
- don_vito
- Αλκης Κ.
- gregory nub
- pink_panther
- Idontknoww
- neurogirl
- Dunedain10
- eirinipap
- eleftheriaa__
- alextheo
- imyrcarn
- StudyFreak04
- Ziekr
- angelaRet
- eri548
- Xristinaki123
- Jocaste
- Alexandros36k
- χημεια4λαιφ
- George_2099
- giorgosp97
- marian
- Anxious
- Nikoletasch
- Κορώνα
- uni77
- marianna04
- KaterinaL
- nucomer
- demy14
- thecrazycretan
- Muffin18
- Kleanth
- milkyway
- diamag
- Novel729
- Λαμπρινηη
- VforVendetta
- Alexia1
- St11
- MARY Β.
- hirasawayui
- airam
- Bgpanos
- luisnazariodelima
- fay01
- desna
- allall1
- .aven
- Georgia110
- Dr House
- semi
- olga123
- jul25
- andreas2002
- KLEARCHOS
- FRIENDLY GIRL
- KonstantinosNew
- Stelios725
- Στεφανος56
- Kostis-Palamas
- fockos
- Stroka
- Unseen skygge
- Meow
- Panagiotis849
- TonyMontanaEse
- Manolo165
- Revekka
- george7cr7
- Alekos7savv
- neo_melos
- Vasiliki Keftedaki
- abbyrob
- Barka
- dimlevi
- the purge
- ioannaion
- Stella30
- takhs32
- mickie
- Olyxart19
- Christina947
- gwgw_5
- cel123
- ChrisNoris
- Ιωάννα2
- konstantina1234
- foteiniandr
- gianniskar9
- Superhuman
- Bak563
- vitus
- Intravenous_drug
- Nar20
- Cassano
- Polipolikalos
- Daimonismenh
- MaryM
- Ifigenia
- gaga.boy
- eva1212
- ikigai
- tasoss
- Nefiki
- stam72
- Fanimaid
- Spooky29
- Aria34
- Θανασης Α.
- Thoba19
- kristinbacktoschool
- Ireneeneri
- Thanos_D
- Ggpg
- louminis
- GiorgosAsi
- TommyMak
- victor 21
- Μάρκος Βασίλης
- Maraki196
- Nefeli01
- Yiorgosk
- γιω99
- tymvorixos
- NEKTARIOS11
- jimnikol21
- CELTICS FAN
- civilian
- Vasilis2000kak
- Rene2004
- Steffie88
- Ν.Χ.
- ada1974
- Monster Hunter
- Μαρία234
- MIkeTr123
- nio22187
- KateRdJ
- Dababy
- Scott
- Katerinaki03
- Έμμα
- stamoul1s
- major1965
- Mhtsos001
- iManosX13
- Eva
- Ανδρεας 1970
- Greg1900
- Johanna Mark
- Asteroid93
- Vic_11
- Kaz
- xristina11
- Άρτεμις Α.
- Lydia6902
- Σταβι
- gsk
- bvb09
- Nikos_1976
- Slytherin
- Reik
- charmander
- New member
- marylou_290
- Nat Dor
- anastasiakan
- PanosCh002
- Nurse91
- JerryM
- Livaja10
- Markaf
- !georgitsa!
- harisk18
- stergiara
- Natassa02
- Anthi02
- Elama On Peli
- Gio
- panagiotis G
- suaimhneas
- jean91
- Makis7
- Dreamer_SW
- Vasilis25
- Leukosrinokeros
- Parrot
- Α-Ω
- Panos_02
- Cpt.Philips
- Dorita
- jj!
- lila94
- efi25
- mitsos14
- JohnGreek
- Ermioni89
- Vkvkvk
- giota94
- Infrared
- GeorgePAOKara
- panos007
- Rk15
- George187
- christos87
- evili
- Πα.Κ
- DonaeB
- kostas83
- Zetakallipidou
- Elel
- Γατόπαρδος.
- Mers
- Zamasu
- tonyler
- Earendil
- tasost
- Fourtou
- JerryPap
- sofia!
- panagiotis econ
- Eua5
- Arianara S3
- vasilikiant
- Διασωστης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.