xrhstosasl
Νεοφερμένος
Για το ΔΕΤ μου ειχε μιλησει και η καθηγητρια σας στην πληροφορικη γιατι πηγαινω στο τμημα των μεταπτυχιακων στο πλαισιο του προγραμματος YES.
Για την τελευταια παραγραφο συγνωμη αλλα ημουν λιγο βιαστικος, ναι το ονειρο μου μπορω να πω πως εγραψα..μου αρεσουν αρκετα τα PC και ο προγραμματισμος..
Γενικα η καθηγητρια που συζητησα μαζι της μου ειπε οτι συμφωνα με αυτα που της ειπα (πχ να ανοιγα δικη μου επιχειρηση) το ΔΕΤ ειναι κατι πολυ καλο για μενα..το ιδιο και ενας απο τους φοιτητες που ειναι εκει..
Βλεπω ομως οτι δεν εχει αρκετη πληροφορικη και φοβαμαι μηπως δεν μου αρεσουν τα μαθηματα σχετικα με διοικηση..
Αρα μαλλον μεταξυ ασοεε, καποδιστριακου κυμαινομαι..Υπαρχει καποια αλλη σχολη πληροφορικης που ξεχνω ή θα πρεπε να ξερω?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Florenc
Εκκολαπτόμενο μέλος
για το "αρκετη πληροφορικη", θα σου πω οτι λογικο ειναι να μην σου φαινεται αρκετη γιατι υποσυνειδητα το συγκρινεις με τμηματα πληροφορικης.
αλλα για τον σκοπο του τα μαθηματα πληροφορικης ειναι υπεραρκετα και μην σε ξεγελανε απλα οι τιτλοι των μαθηματων. δες για παραδειγμα τις προοπτικες των αποφοιτων σε πεταπτυχιακα σε πληροφοριακα συστηματα, τεχνολογια λογισμικου κτλ. και στον προγραμματισμο δεν μετρας με την πσοτητα των μαθματων αλλα με την περιεκτικοτητα και την ποιοτητα αυτων.
οσο για τα μαθηματα διοικησης, μην βλεπεις την διοικηση οπως την αοδε ειναι κατι το εντελως διαφορετικο. και εγω περυσι μισουσα τρομερα την αοδε, αλλα φετος γουσταρα να παρακολουθω διοικηση κτλ. ειναι κατι το εντελως καινουργιο,
εκτο αυτου, όσα παιδια ξερω που ηταν πραγματικα pc nerds και διαλεξαν δετ αντι για καποια πληροφορικη, δεν μετανιωσαν.
αλλλα
επειδη η αλεξανδρα καραδοκει, δεν θα σε πιεσω αλλο για το δετ απλα ψαξτο.
παντως
οχι
δεν υπαρχει αλλη σχολη που θα πρεπει να ξερεις σχετικα με πληροφορικη.
μεταξυ πληροφορικη οπα και πληροφορικη εκπα θα σου ελεγα εκπα με την λογικη οτι
οπως και με το δετ, γιατι να μπλεξεις με διοικησεις
ετσι και στην πληροφορικη του οπα, γιατι να μπλεξεις με οικονομικα εξαλλου εχεις και το "τηλεπικοινωνιες" ως κατι παραπανω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λορεμ_Ιπσθμ
Νεοφερμένος
kritikaros
Εκκολαπτόμενο μέλος
αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ δήλωσε το και ό,τι κάτσει πιο μετά αλλιώς βάζεις ένα οικονομικό το τελειώνεις και αναλόγως μετά κάνεις ένα μεταπτυχιακό εκεί και ξεμπέρδεψες σε +1 χρόνο
Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος
Onair
Νεοφερμένος
Από σχολές μόνο το πολυτεχνείο της πόλης μου έχω δει κι αυτό εξ όψεως, δεν έχω ιδέα για τι γίνεται με τα μαθήματα,
για το τι γίνεται αργότερα και από τα κοντινά μου πρόσωπα ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του.
Ο ένας πολιτικός, ο άλλος ηλεκτρολόγος, ο παράλλος παιδαγωγικά και δεν βγαίνει άκρη.
Ελπίζω να τη βγάλω την άκρη μέχρι την Πέμπτη που έχω σκοπό να καταθέσω μηχανογραφικό.
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
rex
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτό απίτρεψέ μου να το γενικέυσω και να πώ πως αφορά κι όλους τους κατοίκους των Νότιων βαλκανίων που βρέχεται από το Ιόνιο κα το Αιγαίο Πέλαγος...εδώ ο καθένας θα λέει το μακρύ του κοντο του.
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
fenia.vla
Νεοφερμένος
Λοιπόν! Εχω 18215 μορια. Οι σχολες που με ενδιαφέρουν ειναι Μαθηματικο/Εφαρμοσμενα Μαθηματικα ή Τοπογράφοι.
Όσον αφορα αναμεσα σε Μαθηματικο κ Εφαρμοσμενα θα βαλω πρωτα Εφαρμοσμενα. Δεν μπορω να αποφασισω ομως αν πρωτα θα βαλω εφαρμοσμενα ή τοπογραφους.
Σκεφτομαι τα εφαρμοσμενα επειδη παντα μου αρεσαν τα μαθηματικα ειδικα της 3ης λυκειου και θα μου αρεσε πολυ να ασχοληθω με αυτα. Παρολα αυτα ακουω πολλους που λενε οτι τα μαθηματικα του σχολειου δεν εχουν σχεση με τα μαθηματικα του πανεπιστημιου κ οτι ειναι πολυ πιο δυσκολα αυτα του πανεπιστημιου. Βεβαια εγω πιστευω οτι τα μαθηματικα αν τα παρακολουθεις και δεν αφηνεις κενα τοτε τα βγαζεις περα,οποτε το ευκολο-δυσκολο το οριζεις εσυ με το διαβασμα που ριχνεις. Αλλα οπως και να εχει με εχουν μπερδεψει..Δεν ξερω πλεον αν ειναι αρκετο το οτι μου αρεσουν τα μαθηματικα για να τα σπουδασω. Με εχουν ψιλοφοβισει..
Οσον αφορα τους τοπογραφους εχω διαβασει τα μαθηματα τους αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν εχω καταλαβει και πολλα. Οταν λεμε τοπογραφος εννοουμε αυτον που παιρνει το τριποδο και μετραει? Επειδη θελω να καταλαβω πρακτικα τι κανει για αυτο ρωταω. Εχω ακουσει οτι ειναι εξωτερικη δουλεια κυριως και αυτο μου αρεσει αρκετα.
Δε με νοιαζει τοσο η αποκατασταση αρκει να μου αρεσει αυτο που θα κανω. Αρχικος στοχος μου ηταν κατι σχετικο με μαθηματικα αλλα μετα με προβληματισαν τα παραπανω που ανεφερα κ βρηκα και τους τοπογραφους που μου φαινονται αρκετα ενδιαφερον σαν επαγγελμα .
Ποια ειναι η γνώμη σας?
Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!
fortisimo
Νεοφερμένος
Τμήμα: ΗΜΜΥ ή Μηχανολόγοι
Πόλεις Αθήνα, Θεσ/κη, Πάτρα
Μου προτείνουν καλύτερα ΗΜΜΥ αλλά το σκέφτομαι διότι πχ στις πανελλαδικές έγραψα 20 φυσική διότι το θέμα (το δύσκολο) είχε να κάνει με τροχαλίες και στροφική και μεταφορική κίνηση. Γούσταρα τρελά! Αν ήταν με ρεύματα δεν θα το έπιανα ίσως καν να το λύσω... Και έτσι σκέφτομαι αν τα αντίστοιχα μαθήματα που θα μου ταιριάζουν ανήκουν στους μηχανολόγους. Δεν είμαι σίγουρος. Αν κάποιος ξέρει ας μου πει σε ποια ειδικότητα κάνουν τέτοιου είδους μαθήματα. Οι ΗΜΜΥ φαντάζομαι δεν θα έχουν.
Από τους 6 πιθανούς συνδυασμούς ποιόν θεωρείτε καλύτερο;
1) ΗΜΜΥ ΕΜΠ
2) ΗΜΜΥ ΑΠΘ
3) ΗΜΤΥ ΠΑΤΡΑ
4) ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΕΜΠ
5) ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΑΠΘ
6) ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΠΑΤΡΑ
Μένω μόνιμα Μεσσηνία αλλά και για ΑΠΘ δεν τρέχει τίποτα διότι έβαλαν πολύ φτηνό αεροπλάνο.
Οπότε απαντάτε τελείως ανεξάρτητα από τόπο μόνιμης διαμονής!
*Βοηθάτε τι να βάλω διότι Πέμπτη το δίνω!
shikabalas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Εφαρμοσμενο εννοεις αυτο στο Ηρακλειο ή έχει κι άλλο?Κατ'αρχην για να εχεις πανω απο 18000 και να σκεφτεσαι μαθηματικο σημαινει πως το εχεις μεσα σου οποτε ακολουθησε το.Για το Μαθηματικο και το Εφαρμοσμενο του Ηρακλειου ξερω πως ειναι δυσκολες σχολες,αλλα αν αγαπας το αντικειμενο δε βλεπω λογο να διστασεις να το ακολουθησεις.Για τους τοπογραφους ιδεα δεν εχωΚαποιος λιγη βοηθεια αν γινεται...
nPb
Επιφανές μέλος
Σκεφτομαι τα εφαρμοσμενα επειδη παντα μου αρεσαν τα μαθηματικα ειδικα της 3ης λυκειου και θα μου αρεσε πολυ να ασχοληθω με αυτα. Παρολα αυτα ακουω πολλους που λενε οτι τα μαθηματικα του σχολειου δεν εχουν σχεση με τα μαθηματικα του πανεπιστημιου κ οτι ειναι πολυ πιο δυσκολα αυτα του πανεπιστημιου. Βεβαια εγω πιστευω οτι τα μαθηματικα αν τα παρακολουθεις και δεν αφηνεις κενα τοτε τα βγαζεις περα,οποτε το ευκολο-δυσκολο το οριζεις εσυ με το διαβασμα που ριχνεις.
Και φυσικά είναι πολύ πιο δύσκολα και διαφορετικά από αυτά του σχολείου, αλλιώς δεν θα υπήρχε λόγος να υπάρχει σε πανεπιστημιακό επίπεδο, αυτή η επιστήμη. Ο σκοπός ύπαρξης των μαθηματικών σαν επιστήμη στο Πανεπιστήμιο, δεν είναι βγάζει καθηγητές να λύνουν ασκήσεις με κανόνες de l'Hospital. Ο πρωταρχικός σκοπός τόσο των Μαθηματικών όσο και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών Τμημάτων είναι η παραγωγή υψηλού επιπέδου θετικών επιστημόνων που θα μπορέσουν να δουλέψουν είτε στα θεωρητικά μαθηματικά είτε στα εφαρμοσμένα μαθηματικά. Σημασία δεν έχει αν τελείωσες Εφαρμοσμένα Μαθηματικά ή Μαθηματικά. Παντού μαθηματικά και εφαρμοσμένα μαθηματικά διδάσκουν. Απλά, υπάρχουν τόσα Τμήματα Μαθηματικών μόνο και μόνο να διορίζονται καθηγητές Πανεπιστημίου και να υπάρχει εκτενής έρευνα. Σε γενικές γραμμές όλοι οι πτυχιούχοι μαθηματικών διδάχτηκαν τα ίδια από πλευράς γνώσης απλά διαφέρει η περιοχή ειδίκευσης, η οπτική διδακτικής των μαθηματικών (φορμαλιστική ή εφαρμοσμένη πλευρά των εφαρμοσμένων μαθηματικών ή γενικότερα των μαθηματικών,...κτλ). Επίσης υπάρχει διαφορά στους πτυχιούχους από πλευράς γνώσης. Δεν διάβασαν όλοι το ίδιο. Σημασία πλέον, έχει σε ποια περιοχή των μαθηματικών έχεις ειδικευτεί είτε σε προπτυχιακό είτε σε μεταπτυχιακό επίπεδο περισσότερο. Είναι τόσες πολλές οι περιοχές των μαθηματικών πλέον, που είναι αδύνατον σε μια ζωή να παρακολουθήσεις πάνω από μια περιοχή.
Επίσης τα μαθηματικά δεν είναι μόνο θέμα διαβάσματος αλλά και ευστροφίας γενικότερης. Ξέρω πολλά παιδιά που λένε ότι διαβάζουν και κόβονται με ένα 3. Θα δεις ότι είναι άλλοι παράγοντες που θα σε κάνουν να επιτύχεις στην επιστήμη αυτή. Πρόσεχε επίσης και το πιθανό ξενέρωμα σε πολλά μαθήματα, λόγω καθηγητή. Αν θέλει ο καθηγητής Πανεπιστημίου, μπορεί να σε κάνει να σιχαθείς τα μαθηματικά... Δεν είναι όλα τόσο ρόδινα και αγγελικά πλασμένα...
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
στο Ηράκλειο εχει δυο σχολες.Εφαρμοσμενο Μαθηματικο,και Μαθηματικό σκέτο.Συστεγάζονται.Κι εγώ το Μαθηματικό σκέτο προτείνω απο τη στιγμη που τα πιάνεις και τα δυο.Τα μόρια δεν αντιπροσωπεύουν τόσο τις γνώσεις ενός μαθητή στα μαθηματικά. Τα μαθηματικά είναι κάτι άλλο από τα εφαρμοσμένα μαθηματικά, mpelafon;
nPb ναι εχω καταλαβει οτι ειναι πιο δυσκολα απο το επιπεδο του πανεπιστημιου. Προφανως το εχω καταλαβει. Ολα δυσκολευουν στο πανεπιστημιο. Απλα θελω να μαθω αν ειναι τοσο τραγικο οσο το παρουσιαζουν γιατι συγκεκριμενα οσοι μου το εχουν πει θελουν να παω σε καποια σχολη στο πολυτεχνειο και οχι για μαθηματικα. Και πιστευω οτι αιτια που πολλοι δεν περνανε τα μαθηματα ειναι και το οτι το μαθηματικο εχει ουτως η αλλως χαμηλη βαση και μπαινουν πολυ με το σκεπτικο "ειδα φως και μπηκα".Προφανως δεν ξερω με ποιο σκεπτικο μπηκαν οι φιλοι σου,μιλαω γενικα.Το λεω για να μην υπαρξει καμια παρεξηγηση.
Οσον αφορα την ευστροφια ,το εχω σκεφτει και αυτο,και ρωτησα τον μαθηματικο μου και μου ειπε οτι μπορω να ανταπεξελθω .
Οπως και να εχει ευχαριστω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 648 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- George_dr
- Hased Babis
- Evenstar
- D a f n i
- ThetikisMonster
- aekarare
- Τρελας123
- marpa
- EFAKIT
- Reader
- fraoulit
- giorgos5002
- A350
- Viktoriaki
- Tromeros
- Unboxholics
- jellojina
- despoina13
- Kanastasia_5883
- billdrk
- ioanna2007
- nearos
- panaman
- STRATOSZAX
- omitsop
- Φινεύς
- woasibe
- Eagle Eye
- Verikoko17
- Girlll20
- Ilovemycats27
- Antonia Alexandra
- shuuu
- peter347
- Helen06
- rseven
- phleidhs
- Xristos33
- kiyoshi
- XRY
- P.Dam.
- agg41
- BiteTheDust
- Kolokythiatoumpana
- johnstamatis34
- DetectiveAgg
- nimbus
- Than003
- Sotiris.Y
- Startx0
- TheNorth
- Chris180
- math2arch
- giannis05
- g59
- carnage
- Claire05
- Kate1914
- Scandal
- stam23
- phoni
- thalia@@
- Χρήστος2006
- Aggel0sss
- panel
- Marios2020
- aggorf
- mvas
- IcedBreaje
- liana
- Giannis_19
- guest24440
- tan07
- Dionisis.l
- Nemesiis
- Alessandra Eliza
- θείτσα σε σύγχυση 😛
- EFIANA
- Nala
- kallikd
- Joji
- AggelikiGr
- ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ
- Vaglan
- KALA1
- Eleni123-
- dmav
- Gogosps
- spring day
- aris63
- Jojo K
- Νικολινα
- EnigmaMD
- BatGuin
- Praxis
- chenchen
- UserGr2023
- ivannag
- DeWiN
- aririn
- Maria_Xagorari
- JoannaD
- hello1234
- antonis97
- SoyN
- Mikachu
- Έλενα Παπαμακαριου
- evaggelia anna
- augustine
- Nick_nt
- Kitana
- mermaid89
- georges7684
- mimikos
- Steliosgkougkou
- electricG
- GeorgePap2003
- uparxhgoss
- Mary_03
- shadow
- Deadly_sorrowX
- rak
- eranoulis
- Philologist
- ΘανάσοςG4
- kleoniki05
- rempelos42
- koimamai_twra
- Ioanna98
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- roud
- Magigi
- emilyfan85
- Billas
- inkas
- J.Cameron
- marakiloveee
- Phys39
- Fara
- Fofifofi78
- Fanimaid123
- Shade17
- dim6
- BilLaKows
- ilal
- eukleidhs1821
- Geokand54
- Evi_
- pinelopikaxrila20@gm
- Vminkook
- Albert E.
- Eleni:
- oups
- maria08
- Kostakis45
- nicole1982
- Athens2002
- athanasia.a
- alpha.kappa
- Giii
- Red
- Anhelika
- Antonius
- Viedo
- penelopenick
- Anthropaki
- Mammy Nun
- Billys 13
- Ksenia. Ksenia77
- pagani
- Gyvenimas
- Mariap.
- Μικρή πεταλούδα
- beckyy
- Appolon
- QWERTY23
- Kabamaru Hayate
- clevercat
- Vas199
- fmarulezkd
- maria72
- Dionyshs1
- thodoris_eng
- Schlimazel
- Mukumbura
- mariapinelopi
- argy
- andkap
- Orestis_Pan_
- abc1234
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- TakSimeon
- Memetchi
- Georgekk
- Nikoleta_Giann
- Clary
- ale
- Ανώνυμη
- GeorgeKarag
- lizzy02
- Gggu
- Eri0611
- Nikitas18
- BornB
- 69lover
- PanMoonlight
- Drglitterstar
- Vickyoustgl
- Nosokomos
- El_
- SlimShady
- Jimmy20
- ggl
- skyway
- Ζωή Τ
- Libertus
- sparaskeg
- Chrisa
- Αλανι
- goingtothestore
- Moblok
- Κλημεντίνη
- Student 123
- Christos Stavridis
- Demetria22
- Sense
- nickd6776
- seduv
- niaou
- Δανάη 168
- Theodora03
- RVU
- KingPoul
- George9989
- maria20
- Nikos05
- paulkin94
- Turtlestar
- Anestis123
- Billokos1
- Αναστασία197
- pinkheart
- korlef
- panosveki
- vetas
- tsiobieman
- FRT
- constansn
- adonman
- Mitsos21
- calliope
- katerinavld
- aggelosst9
- kilopo
- Devid
- JoeDon
- xmen902
- rafaela11
- Ria99
- το κοριτσι του μαη
- KingOfPop
- george777
- xraxra
- milianis
- Cat lady
- SMK
- jimis2001
- Mendem
- Pharmacist01
- Belle26
- angies
- Penny80
- Cortes
- T C
- papa2g
- iminspain
- stefan
- Ryuzaki
- Porfira
- Ziggy 1
- lelos2003
- Petros.21
- Alexecon1991
- BioChemical
- igeorgeoikonomo
- Theoritiki 2021
- maria2001
- Ada ada
- Lia 2006
- Citylights
- Nia Skg
- azula
- Johnman97
- vivus
- heo12345
- chochoru
- ΣπύροςΔ
- Xristosdimitra
- Jennoulajennaki
- Lebron
- Αριάνα123
- lnesb
- EiriniS20
- mihalis341
- ρενακι 13
- Lolist
- Petran001
- FaidraEuler
- Mary Jane
- Ιωάννης1234
- Μανοςπετρ
- barkos
- snol
- alexandrahere
- Arvacon
- παιδι για κλαματα
- anastasia papa
- yannis05
- No name
- Tommy_civil
- johnsala
- pacheiko
- MarcoReus
- theecon
- don_vito
- Αλκης Κ.
- gregory nub
- pink_panther
- Idontknoww
- neurogirl
- Dunedain10
- eirinipap
- eleftheriaa__
- alextheo
- imyrcarn
- StudyFreak04
- Ziekr
- angelaRet
- eri548
- Xristinaki123
- Jocaste
- Alexandros36k
- χημεια4λαιφ
- George_2099
- giorgosp97
- marian
- Anxious
- Nikoletasch
- Κορώνα
- uni77
- marianna04
- KaterinaL
- nucomer
- demy14
- thecrazycretan
- Muffin18
- Kleanth
- milkyway
- diamag
- Novel729
- Λαμπρινηη
- VforVendetta
- Alexia1
- St11
- MARY Β.
- hirasawayui
- airam
- Bgpanos
- luisnazariodelima
- fay01
- desna
- allall1
- .aven
- Georgia110
- Dr House
- semi
- olga123
- jul25
- andreas2002
- KLEARCHOS
- FRIENDLY GIRL
- KonstantinosNew
- Stelios725
- Στεφανος56
- Kostis-Palamas
- fockos
- Stroka
- Unseen skygge
- Meow
- Panagiotis849
- TonyMontanaEse
- Manolo165
- Revekka
- george7cr7
- Alekos7savv
- neo_melos
- Vasiliki Keftedaki
- abbyrob
- Barka
- dimlevi
- the purge
- ioannaion
- Stella30
- takhs32
- mickie
- Olyxart19
- Christina947
- gwgw_5
- cel123
- ChrisNoris
- Ιωάννα2
- konstantina1234
- foteiniandr
- gianniskar9
- Superhuman
- Bak563
- vitus
- Intravenous_drug
- Nar20
- Cassano
- Polipolikalos
- Daimonismenh
- MaryM
- Ifigenia
- gaga.boy
- eva1212
- ikigai
- tasoss
- Nefiki
- stam72
- Fanimaid
- Spooky29
- Aria34
- Θανασης Α.
- Thoba19
- kristinbacktoschool
- Ireneeneri
- Thanos_D
- Ggpg
- louminis
- GiorgosAsi
- TommyMak
- victor 21
- Μάρκος Βασίλης
- Maraki196
- Nefeli01
- Yiorgosk
- γιω99
- tymvorixos
- NEKTARIOS11
- jimnikol21
- CELTICS FAN
- civilian
- Vasilis2000kak
- Rene2004
- Steffie88
- Ν.Χ.
- ada1974
- Monster Hunter
- Μαρία234
- MIkeTr123
- nio22187
- KateRdJ
- Dababy
- Scott
- Katerinaki03
- Έμμα
- stamoul1s
- major1965
- Mhtsos001
- iManosX13
- Eva
- Ανδρεας 1970
- Greg1900
- Johanna Mark
- Asteroid93
- Vic_11
- Kaz
- xristina11
- Άρτεμις Α.
- Lydia6902
- Σταβι
- gsk
- bvb09
- Nikos_1976
- Slytherin
- Reik
- charmander
- New member
- marylou_290
- Nat Dor
- anastasiakan
- PanosCh002
- Nurse91
- JerryM
- Livaja10
- Markaf
- !georgitsa!
- harisk18
- stergiara
- Natassa02
- Anthi02
- Elama On Peli
- Gio
- panagiotis G
- suaimhneas
- jean91
- Makis7
- Dreamer_SW
- Vasilis25
- Leukosrinokeros
- Parrot
- Α-Ω
- Panos_02
- Cpt.Philips
- Dorita
- jj!
- lila94
- efi25
- mitsos14
- JohnGreek
- Ermioni89
- Vkvkvk
- giota94
- Infrared
- GeorgePAOKara
- panos007
- Rk15
- George187
- christos87
- evili
- Πα.Κ
- DonaeB
- kostas83
- Zetakallipidou
- Elel
- Γατόπαρδος.
- Mers
- Zamasu
- tonyler
- Earendil
- tasost
- Fourtou
- JerryPap
- sofia!
- panagiotis econ
- Eua5
- Arianara S3
- vasilikiant
- Διασωστης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.