nPb
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pappanko
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Τωρα οσο αφορα το κομματι του μηχανολογου ( οχι ναυπηγου που δυστυχως δεν ξερω τι παιζει ελλαδα) κατα την προσωπικη μου αποψη παιζει ρολο ο τομεας που θελει να δουλεψεις αν πχ θες απε η παραγωγης και χρησεις ενεργειας νομιζω μπορεις να βρεις κατι στην ελλαδα. ( ισχυει και για ηλεκτρολογους )
Τωρα για τις στρατιωτικες σχολες θα ειναι αρκετα δυσκολα μεσα στην σχολη αρα αν δεν εισαι αρκετα σκληρος χαρακτηρας ισως να εχεις θεματα ( αυτο ειναι αποψη προσωπικη με βαση ιστοριες γνωστων και φιλων που ηταν σε στρατιωτικες σχολες)
Guest 092312
Επισκέπτης
Obito
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπόν φετοσ αποφοιτω από το λύκειο αι έχω τισ εξήσ επιλογέσ: Νομική ή Μαθηματικα (μιλάμε για Βρετανια) λατρευω τα μαθηματικα σαν μάθημα αλλα λατρευω και την νομικη σαν επαγγελμα. Θα ήθελα να μάθω αν όντοσ η θεωρια τησ νομικησ έιναι τοσο πιεστικη οσο ακουγεται και αν μπορει καποιοσ να μου πει για την ζωη στην Αγγλια(εμπλεξα λιγακι τα θέματα) ευχριστω πολυ οποιον με βοηθησει
Κατα πρωτον καμια σχεση το αγγλοσαξωνικο δικαιο με το ηπειρωτικο, οπου ανηκει και το ελληνικο. Εχε το υποψη σου, εαν θελεις να γυρισεις Ελλαδα στο μελλον.
Επειτα, για να ακολουθησεις το επαγγελμα του solicitor στην Αγγλια, δεν χρειαζεται οπωσδηποτε πτυχιο Νομικης, οσο περιεργο κι αν ακουγεται! Υπαρχουν law conversion courses για αποφοιτους με αλλα πτυχια.
Επισης, για Μαθηματικα δεν ξερω, αλλα Νομικη και Οικονομικα ή Διοικηση Επιχειρησεων δεν ειναι καθολου ασυνηθιστος συνδιασμος πτυχιου σε joint degree. Απλα σε αυτες της περιπτωσεις να τσεκαρεις απο πριν οτι ειναι ''qualifying law degree'', για να μπορεις να αρχισεις κατευθειαν την πρακτικη ασκηση, ως ας πουμε ασκουμενη δικηγορος στην Αγγλια, χωρις να χρειαζεσαι επιπλεον εκπαιδευση (βλεπε law conversion courses).
Οποτε αν δεν σε ενδιαφερει καποιο τετοιο πτυχιο, θα ελεγα Μαθηματικα σιγουρα και το κοιτας μετα επαγγελματικα για το νομικο επαγγελμα.
ΥΓ Η θεωρια της Νομικης δεν ειναι τοσο δυσκολη οσο ακουγεται. Ξερω ατομα που τελειωνουν δευτερη σχολη τη Νομικη και εχουν πρωτα πτυχια απο ολο το φασμα, απο πολυ σχετικα τμηματα πχ Πολιτικης Επιστημης, Δημοσιας Διοικησης μεχρι πτυχια απο σχολες του 1ου Πεδιου, πχ Αγγλικη Φιλολογια, Ιστορικο-Αρχαιολογικο, εως και εντελως ασχετες σχολες πχ Βιολογικο, Πολυτεχνειο ή ΤΕΦΑΑ. Απλα σε εναν 18αρη που τελειωνει το Λυκειο φαινεται δυσκολο μερικες φορες, γιατι πρεπει να ξεμαθει το πως διαβαζε στο Λυκειο. Αυτο ειναι και το πιο δυσκολο, αλλα πανω απο ενα 6μηνο δεν παιρνει συνηθως.
kiyoshi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια σου! Εγω θέλω να σου πω να πας με την καρδια σου. Επελεξε μια σχολη που πραγματικα θελεις γιατι αν περασεις καπου -ακομη και σε μια αξιολογη σχολη- που δεν σου αρεσει, δεν θα εχεις επιτυχια, ουτε ευτυχια. Μην σκέφτεσαι την επαγγελματική αποκατάσταση. Βασικα, ξέχασέ την εντελως γιατι τα πραγματα αλλαζουν πολυ πιο γρηγορα απ'όσο φαντάζεσαι. Τωρα πχ, δεν εχουν καθολου αποκατάσταση οι γυμναστές. Σε δεκα χρονια, ομως, απο τώρα μπορει μονο αυτοι να βρισκουν δουλεια. Τιποτα δεν ειναι δεδομενο οποτε επελεξε μια σχολη που αγαπας και ο,τι ειναι να γινει θα γινει. Καλη επιτυχία!
Καλά δε θα έλεγα "παιδιά μην κοιτάτε καθόλου την επαγγελματική αποκατάσταση" καθώς οι εποχές είναι δύσκολες και κάποια επαγγέλματα είναι όντως υπερκορεσμένα.
Απλώς δεν θα έπρεπε το χρήμα να αποτελεί τον μοναδικό παράγοντα επιλογής σχολών.
Guest 186240
Επισκέπτης
Specon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστω εκ των προτέρων !!
Guest 092312
Επισκέπτης
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Καλά δε θα έλεγα "παιδιά μην κοιτάτε καθόλου την επαγγελματική αποκατάσταση" καθώς οι εποχές είναι δύσκολες και κάποια επαγγέλματα είναι όντως υπερκορεσμένα.
Απλώς δεν θα έπρεπε το χρήμα να αποτελεί τον μοναδικό παράγοντα επιλογής σχολών.
Ολα τα πεδια πανω κατω εχουν ανεργια. Οτι σχολη και να επιλεξει κανεις θα πρεπει να μαθει να λειτουργει με εναν ορισμενο τροπο εαν θελει να προσελκυει δουλειες. Οποτε ας επιλεξει ο καθενας οτι του κανει αισθηση.Διοτι ας το δουμε ρεαλιστικα,
στην καλυτερη περιπτωση γινεσαι απλα ανεργος,στην χειροτερη που δεν γουσταρεις κιολας την σχολη γινεσαι αιωνιος φοιτητης.Νομιζω οτι αναμεσα στο αιωνιος φοιτητης και το ανεργος με πτυχιο κερδιζει το 2ο,για αυτονοητους λογους.
Guest 209912
Επισκέπτης
Guest 030894
Επισκέπτης
ippokratis20
Νεοφερμένος
Ευχαριστω για την προσοχη...
Φέτος λοιπόν μου δίνεται η δυνατότητα(δεν είναι θέμα το πως) να περάσω σε πολλές σχολές (πολλές και καλές σχολές, που έχουν υψηλή βαθμολογία), δεν θέλω να περάσω ίσα να πω ότι πέρασα εκεί (πχ πολυτεχνείο), θέλω να προσπαθήσω και να την τελειώσω .
Το θέμα μου είναι ότι εγώ έδωσα πανελλήνιες πριν από 10 περίπου χρόνια (πέρασα σε μια σχολή) αλλά τα μαθήματα που έκανα τότε (μαθηματικά,φυσική κλπ) ούτε κατά διάνοια τα θυμάμαι τώρα..!
Αυτό λοιπόν που θα ήθελα να ρωτήσω είναι, αν υπάρχουν κάποιες σχολές-τμήματα ,τα οποία να μην έχουν τόσο εξεζητημένα τέτοια μαθήματα (μαθηματικά,φυσική κλπ) ( ; ) γιατί πολύ απλά δεν θα τις καταφέρω.
Το πρόβλημα είναι ότι θα ήθελα κάτι σε πληροφορική (που ξέρω οτι έχουν τέτοια μαθήματα) αλλά δεν ξέρω τον βαθμό δυσκολίας τους (ανάλογα την σχολή)..
Είμαι ανοιχτός και σε κάποια θεωρητική σχολή αν μου κεντρίσει το ενδιαφέρον φυσικά..
Μπορεί κάποια-ος να μου πει 2-3 συμβουλές σχετικά;
Ευχαριστώ πολύ
Υ.γ Ψάχνω σχολές για Αθήνα (ή επαρχία που να έχουν αντίστοιχα τμήματα Αθήνα για μεττεγραφή).
Guest 092312
Επισκέπτης
Αμα δεν θες μαθηματικά δεν θα πας πληροφορική (και λέγοντας "δεν θες" εννοώ να μην είσαι διατεθειμένος να κάτσεις να διαβάσεις και μόνος από την αρχή, αλλιώς εννοείται ότι μπορείς).
Ευχαριστώ για την απάντηση
Δεν είναι οτι δεν τα θέλω, απλά δεν ξέρω αν θα μπόρεσω να ανταπεξέλθω..Πάνε 10 χρόνια απο τότε που έκανα μαθηματικά και δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα..Ειδικά αν είναι και απαιτητικά δεν με βλέπω να τα καταφέρνω..
Γενικά τι επιλογές μπορώ να έχω;
Guest 092312
Επισκέπτης
Α καλυτερη αντιμετώπιση αυτή. Απαιτητικά από την αρχή δεν θα είναι, σιγά σιγά χτίζονται. Δεν νομίζω ότι θα βρεις θετική σχολή που να μην έχει μαθηματικά, απλα η πληροφορική είναι από αυτές που έχουν τα περισσότερα. Μπορείς να τσεκάρεις και οδηγουε σπουδών από παρεμφερή τμήματα πχ ψηφιακά συστήματα. Και πάλι βέβαια πρέπει να είσαι διατεθειμένος να κάνεις δουλειά μόνος σου (πράγμα φυσικά εφικτό, απλά απαιτεί κάποια δέσμευση). Γενικά απ' ο τι κατάλαβα δεν θα δώσεις πανελλαδικές. Γιατί δεν δοκιμάζεις να πιάσεις σιγά σιγά τα μαθηματικά του λυκείου να δεις πώς πάει; Αν σε τραβάνε, αν έχεις την υπομονή, αν θυμάσαι παραπάνω ή λιγότερα απ' όσα νομίζεις. Κάνε μια πρώτη απόπειρα και μετά ξαναδες το.Ευχαριστώ για την απάντηση
Δεν είναι οτι δεν τα θέλω, απλά δεν ξέρω αν θα μπόρεσω να ανταπεξέλθω..Πάνε 10 χρόνια απο τότε που έκανα μαθηματικά και δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα..Ειδικά αν είναι και απαιτητικά δεν με βλέπω να τα καταφέρνω..
Γενικά τι επιλογές μπορώ να έχω;
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Καλησπέρα από μένα ,έχω ένα θεματάκι ως προς την επιλογή σχολής, όποιος μπορεί να με βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων..
Φέτος λοιπόν μου δίνεται η δυνατότητα(δεν είναι θέμα το πως) να περάσω σε πολλές σχολές (πολλές και καλές σχολές, που έχουν υψηλή βαθμολογία), δεν θέλω να περάσω ίσα να πω ότι πέρασα εκεί (πχ πολυτεχνείο), θέλω να προσπαθήσω και να την τελειώσω .
Το θέμα μου είναι ότι εγώ έδωσα πανελλήνιες πριν από 10 περίπου χρόνια (πέρασα σε μια σχολή) αλλά τα μαθήματα που έκανα τότε (μαθηματικά,φυσική κλπ) ούτε κατά διάνοια τα θυμάμαι τώρα..!
Αυτό λοιπόν που θα ήθελα να ρωτήσω είναι, αν υπάρχουν κάποιες σχολές-τμήματα ,τα οποία να μην έχουν τόσο εξεζητημένα τέτοια μαθήματα (μαθηματικά,φυσική κλπ) ( ; ) γιατί πολύ απλά δεν θα τις καταφέρω.
Το πρόβλημα είναι ότι θα ήθελα κάτι σε πληροφορική (που ξέρω οτι έχουν τέτοια μαθήματα) αλλά δεν ξέρω τον βαθμό δυσκολίας τους (ανάλογα την σχολή)..
Είμαι ανοιχτός και σε κάποια θεωρητική σχολή αν μου κεντρίσει το ενδιαφέρον φυσικά..
Μπορεί κάποια-ος να μου πει 2-3 συμβουλές σχετικά;
Ευχαριστώ πολύ
Υ.γ Ψάχνω σχολές για Αθήνα (ή επαρχία που να έχουν αντίστοιχα τμήματα Αθήνα για μεττεγραφή).
Εαν σκεφτεις οτι πριν τους ηλεκτρονικους υπολογιστες υπηρχαν ανθρωποι που λεγονταν computers,και ηταν μαθηματικοι που εκαναν πραξεις,οι οποιοι ηταν υπευθυνοι μετεπειτα για την χρηση των ηλεκτρονικων υπολογιστων...και οτι μερικοι απο τους πιο σπουδαιους επιστημονες υπολογιστων και ηλεκτρολογοι ηταν και μαθηματικοι
(Turing, John Von Neuman,heaviside...) δεν θα ελεγα οτι δεν θα ειχες θεμα εαν δεν μπορουσες να διαβασεις μαθηματικα. Γνωμη μου παντα αλλα ακολουθησε την συμβουλη της olivia και μην παραδιδεις τα οπλα τοσο ευκολα. Εαν καταλαβεις απλο λογισμο,διακριτα μαθηματικα,αλγεβρα boole και γραμμικη αλγεβρα εισαι καλυμενος.Απο εκει και περα ειναι στο χερι σου να μαθεις και αλλα η οχι. Εχε κατα νου οτι στην πληροφορικη κανεις διασκεδαστικα και δημιουργικα μαθηματικα,αφου στο τελος θα τα ενσωματωσεις σε εναν αλγοριθμο σου για να πετυχεις ενα αποτελεσμα.
Ναι, η πληροφορικη ειναι απαιτητικη ομως ειναι και ο πιο συναρπαστικος κλαδος. Θα εχεις την ευκαιρια να δεις και να κατανοησεις το εργο παρα πολλων ιδιοφυιων και να ασχοληθεις με τα πιο ενδιαφεροντα προβληματα . Αυτα που για ολους σημερα θεωρουνται δεδομενα θα δεις οτι χρειαστηκαν αιωνες να αναπτυχθουν και ακομα και η πιο απλη λεπτομερεια για το πως λειτουργει ενας υπολογιστης βασιζεται στις τρομερες ιδεες πολλων ανθρωπων απο διαφορετικα υποβαθρα που πηραν πολυ καιρο να αναπτυχθουν .
Εαν σκεφτεις οτι πριν τους ηλεκτρονικους υπολογιστες υπηρχαν ανθρωποι που λεγονταν computers,και ηταν μαθηματικοι που εκαναν πραξεις,οι οποιοι ηταν υπευθυνοι μετεπειτα για την χρηση των ηλεκτρονικων υπολογιστων...και οτι μερικοι απο τους πιο σπουδαιους επιστημονες υπολογιστων και ηλεκτρολογοι ηταν και μαθηματικοι
(Turing, John Von Neuman,heaviside...) δεν θα ελεγα οτι δεν θα ειχες θεμα εαν δεν μπορουσες να διαβασεις μαθηματικα. Γνωμη μου παντα αλλα ακολουθησε την συμβουλη της olivia και μην παραδιδεις τα οπλα τοσο ευκολα. Εαν καταλαβεις απλο λογισμο,διακριτα μαθηματικα,αλγεβρα boole και γραμμικη αλγεβρα εισαι καλυμενος.Απο εκει και περα ειναι στο χερι σου να μαθεις και αλλα η οχι. Εχε κατα νου οτι στην πληροφορικη κανεις διασκεδαστικα και δημιουργικα μαθηματικα,αφου στο τελος θα τα ενσωματωσεις σε εναν αλγοριθμο σου για να πετυχεις ενα αποτελεσμα.
Ναι, η πληροφορικη ειναι απαιτητικη ομως ειναι και ο πιο συναρπαστικος κλαδος. Θα εχεις την ευκαιρια να δεις και να κατανοησεις το εργο παρα πολλων ιδιοφυιων και να ασχοληθεις με τα πιο ενδιαφεροντα προβληματα . Αυτα που για ολους σημερα θεωρουνται δεδομενα θα δεις οτι χρειαστηκαν αιωνες να αναπτυχθουν και ακομα και η πιο απλη λεπτομερεια για το πως λειτουργει ενας υπολογιστης βασιζεται στις τρομερες ιδεες πολλων ανθρωπων απο διαφορετικα υποβαθρα που πηραν πολυ καιρο να αναπτυχθουν .
Καλησπέρα και σ ευχαριστώ για τον χρόνο σου.
Κάποιες σχολές που κοιτάω όπως π.χ ψηφιακών συστημάτων(Πειραιά), μηχανικών πληροφορικής κ υπολογιστών(Αιγάλεω), πληροφορικής κ τηλεπικοινωνιών(Αθήνα), έχουν το ίδιο επίπεδο ως προς την δυσκολία ,συγκριτικά με μια καθαρά σχολή πληροφορικής ;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 648 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- George_dr
- Hased Babis
- Evenstar
- D a f n i
- ThetikisMonster
- aekarare
- Τρελας123
- marpa
- EFAKIT
- Reader
- fraoulit
- giorgos5002
- A350
- Viktoriaki
- Tromeros
- Unboxholics
- jellojina
- despoina13
- Kanastasia_5883
- billdrk
- ioanna2007
- nearos
- panaman
- STRATOSZAX
- omitsop
- Φινεύς
- woasibe
- Eagle Eye
- Verikoko17
- Girlll20
- Ilovemycats27
- Antonia Alexandra
- shuuu
- peter347
- Helen06
- rseven
- phleidhs
- Xristos33
- kiyoshi
- XRY
- P.Dam.
- agg41
- BiteTheDust
- Kolokythiatoumpana
- johnstamatis34
- DetectiveAgg
- nimbus
- Than003
- Sotiris.Y
- Startx0
- TheNorth
- Chris180
- math2arch
- giannis05
- g59
- carnage
- Claire05
- Kate1914
- Scandal
- stam23
- phoni
- thalia@@
- Χρήστος2006
- Aggel0sss
- panel
- Marios2020
- aggorf
- mvas
- IcedBreaje
- liana
- Giannis_19
- guest24440
- tan07
- Dionisis.l
- Nemesiis
- Alessandra Eliza
- θείτσα σε σύγχυση 😛
- EFIANA
- Nala
- kallikd
- Joji
- AggelikiGr
- ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ
- Vaglan
- KALA1
- Eleni123-
- dmav
- Gogosps
- spring day
- aris63
- Jojo K
- Νικολινα
- EnigmaMD
- BatGuin
- Praxis
- chenchen
- UserGr2023
- ivannag
- DeWiN
- aririn
- Maria_Xagorari
- JoannaD
- hello1234
- antonis97
- SoyN
- Mikachu
- Έλενα Παπαμακαριου
- evaggelia anna
- augustine
- Nick_nt
- Kitana
- mermaid89
- georges7684
- mimikos
- Steliosgkougkou
- electricG
- GeorgePap2003
- uparxhgoss
- Mary_03
- shadow
- Deadly_sorrowX
- rak
- eranoulis
- Philologist
- ΘανάσοςG4
- kleoniki05
- rempelos42
- koimamai_twra
- Ioanna98
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- roud
- Magigi
- emilyfan85
- Billas
- inkas
- J.Cameron
- marakiloveee
- Phys39
- Fara
- Fofifofi78
- Fanimaid123
- Shade17
- dim6
- BilLaKows
- ilal
- eukleidhs1821
- Geokand54
- Evi_
- pinelopikaxrila20@gm
- Vminkook
- Albert E.
- Eleni:
- oups
- maria08
- Kostakis45
- nicole1982
- Athens2002
- athanasia.a
- alpha.kappa
- Giii
- Red
- Anhelika
- Antonius
- Viedo
- penelopenick
- Anthropaki
- Mammy Nun
- Billys 13
- Ksenia. Ksenia77
- pagani
- Gyvenimas
- Mariap.
- Μικρή πεταλούδα
- beckyy
- Appolon
- QWERTY23
- Kabamaru Hayate
- clevercat
- Vas199
- fmarulezkd
- maria72
- Dionyshs1
- thodoris_eng
- Schlimazel
- Mukumbura
- mariapinelopi
- argy
- andkap
- Orestis_Pan_
- abc1234
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- TakSimeon
- Memetchi
- Georgekk
- Nikoleta_Giann
- Clary
- ale
- Ανώνυμη
- GeorgeKarag
- lizzy02
- Gggu
- Eri0611
- Nikitas18
- BornB
- 69lover
- PanMoonlight
- Drglitterstar
- Vickyoustgl
- Nosokomos
- El_
- SlimShady
- Jimmy20
- ggl
- skyway
- Ζωή Τ
- Libertus
- sparaskeg
- Chrisa
- Αλανι
- goingtothestore
- Moblok
- Κλημεντίνη
- Student 123
- Christos Stavridis
- Demetria22
- Sense
- nickd6776
- seduv
- niaou
- Δανάη 168
- Theodora03
- RVU
- KingPoul
- George9989
- maria20
- Nikos05
- paulkin94
- Turtlestar
- Anestis123
- Billokos1
- Αναστασία197
- pinkheart
- korlef
- panosveki
- vetas
- tsiobieman
- FRT
- constansn
- adonman
- Mitsos21
- calliope
- katerinavld
- aggelosst9
- kilopo
- Devid
- JoeDon
- xmen902
- rafaela11
- Ria99
- το κοριτσι του μαη
- KingOfPop
- george777
- xraxra
- milianis
- Cat lady
- SMK
- jimis2001
- Mendem
- Pharmacist01
- Belle26
- angies
- Penny80
- Cortes
- T C
- papa2g
- iminspain
- stefan
- Ryuzaki
- Porfira
- Ziggy 1
- lelos2003
- Petros.21
- Alexecon1991
- BioChemical
- igeorgeoikonomo
- Theoritiki 2021
- maria2001
- Ada ada
- Lia 2006
- Citylights
- Nia Skg
- azula
- Johnman97
- vivus
- heo12345
- chochoru
- ΣπύροςΔ
- Xristosdimitra
- Jennoulajennaki
- Lebron
- Αριάνα123
- lnesb
- EiriniS20
- mihalis341
- ρενακι 13
- Lolist
- Petran001
- FaidraEuler
- Mary Jane
- Ιωάννης1234
- Μανοςπετρ
- barkos
- snol
- alexandrahere
- Arvacon
- παιδι για κλαματα
- anastasia papa
- yannis05
- No name
- Tommy_civil
- johnsala
- pacheiko
- MarcoReus
- theecon
- don_vito
- Αλκης Κ.
- gregory nub
- pink_panther
- Idontknoww
- neurogirl
- Dunedain10
- eirinipap
- eleftheriaa__
- alextheo
- imyrcarn
- StudyFreak04
- Ziekr
- angelaRet
- eri548
- Xristinaki123
- Jocaste
- Alexandros36k
- χημεια4λαιφ
- George_2099
- giorgosp97
- marian
- Anxious
- Nikoletasch
- Κορώνα
- uni77
- marianna04
- KaterinaL
- nucomer
- demy14
- thecrazycretan
- Muffin18
- Kleanth
- milkyway
- diamag
- Novel729
- Λαμπρινηη
- VforVendetta
- Alexia1
- St11
- MARY Β.
- hirasawayui
- airam
- Bgpanos
- luisnazariodelima
- fay01
- desna
- allall1
- .aven
- Georgia110
- Dr House
- semi
- olga123
- jul25
- andreas2002
- KLEARCHOS
- FRIENDLY GIRL
- KonstantinosNew
- Stelios725
- Στεφανος56
- Kostis-Palamas
- fockos
- Stroka
- Unseen skygge
- Meow
- Panagiotis849
- TonyMontanaEse
- Manolo165
- Revekka
- george7cr7
- Alekos7savv
- neo_melos
- Vasiliki Keftedaki
- abbyrob
- Barka
- dimlevi
- the purge
- ioannaion
- Stella30
- takhs32
- mickie
- Olyxart19
- Christina947
- gwgw_5
- cel123
- ChrisNoris
- Ιωάννα2
- konstantina1234
- foteiniandr
- gianniskar9
- Superhuman
- Bak563
- vitus
- Intravenous_drug
- Nar20
- Cassano
- Polipolikalos
- Daimonismenh
- MaryM
- Ifigenia
- gaga.boy
- eva1212
- ikigai
- tasoss
- Nefiki
- stam72
- Fanimaid
- Spooky29
- Aria34
- Θανασης Α.
- Thoba19
- kristinbacktoschool
- Ireneeneri
- Thanos_D
- Ggpg
- louminis
- GiorgosAsi
- TommyMak
- victor 21
- Μάρκος Βασίλης
- Maraki196
- Nefeli01
- Yiorgosk
- γιω99
- tymvorixos
- NEKTARIOS11
- jimnikol21
- CELTICS FAN
- civilian
- Vasilis2000kak
- Rene2004
- Steffie88
- Ν.Χ.
- ada1974
- Monster Hunter
- Μαρία234
- MIkeTr123
- nio22187
- KateRdJ
- Dababy
- Scott
- Katerinaki03
- Έμμα
- stamoul1s
- major1965
- Mhtsos001
- iManosX13
- Eva
- Ανδρεας 1970
- Greg1900
- Johanna Mark
- Asteroid93
- Vic_11
- Kaz
- xristina11
- Άρτεμις Α.
- Lydia6902
- Σταβι
- gsk
- bvb09
- Nikos_1976
- Slytherin
- Reik
- charmander
- New member
- marylou_290
- Nat Dor
- anastasiakan
- PanosCh002
- Nurse91
- JerryM
- Livaja10
- Markaf
- !georgitsa!
- harisk18
- stergiara
- Natassa02
- Anthi02
- Elama On Peli
- Gio
- panagiotis G
- suaimhneas
- jean91
- Makis7
- Dreamer_SW
- Vasilis25
- Leukosrinokeros
- Parrot
- Α-Ω
- Panos_02
- Cpt.Philips
- Dorita
- jj!
- lila94
- efi25
- mitsos14
- JohnGreek
- Ermioni89
- Vkvkvk
- giota94
- Infrared
- GeorgePAOKara
- panos007
- Rk15
- George187
- christos87
- evili
- Πα.Κ
- DonaeB
- kostas83
- Zetakallipidou
- Elel
- Γατόπαρδος.
- Mers
- Zamasu
- tonyler
- Earendil
- tasost
- Fourtou
- JerryPap
- sofia!
- panagiotis econ
- Eua5
- Arianara S3
- vasilikiant
- Διασωστης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.