MahouTsukai
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dionusia 19
Νεοφερμένος
Unseen skygge
Πολύ δραστήριο μέλος
Guest 186240
Επισκέπτης
NikosChatzoglou
Εκκολαπτόμενο μέλος
γεια σας
ειμαι στο πρωτο ετος του τμηματος νηπιαγωγων του απθ.η σχολη ηταν μια απο τις πρωτες μου επιλογες αλλα καποιες φορες σκεφτομουν και την ειδικη αγωγη αλλα στη πορεια το μετανιωσω και ετσι και αλλιως δεν εβγαλα τα απαραιτητα μορια.
η σχολη μου φαινεται πολυ ενδιαφερουσα αλλα δεν ξερω αν θελω να μεινω 4 χρονια σε αυτη με ενα πτυχιο που κατα πασα πιθανοτητα δεν θα μου φανει χρησιμο.αν και εδωσα απο θεωρητικη κατευθυνση παντα η μεγαλη μου αγαπη ηταν η βιολογια και σκεφτομαι σοβαρα να δωσω για βιολογικο.δεν ξερω ομως.οι γονεις μου σιγουρα θα ειναι αρνητικοι λεγοντας μου πως θα χασω τουλαχιστον 1 η 2 χρονια.βασικα 2 γιατι αποκλειεται να ξεκινησω τωρα και να περασω.μηπως να ασχοληθω ερασιτεχνικα και βλεπουμε στην πορεια μετα το πτυχιο;δεν ξερω πραγματικα τι να κανω.νιωθω λες και εχω τοσα απωθημενα και δεν μπορω να κανω τιποτα για αυτα.παντα κατι με κραταει πισω.σκεφτομαι τελος τοσος κοπος,κουραση και χρηματα στο λυκειο για να τα παρατησω απο το 1ο εξαμηνο ενω η σχολη μου αρεσει πολυ;
Οι νηπιαγωγοί έχουν πολλή ζήτηση στην Ευρώπη. Με το βιολογικό στην ελλάδα μην νομίζεις ότι θα κάνεις πολύ περισσότερα. Το βιολ είναι μια δύσκολη σχολή.
Dimitris345
Νεοφερμένος
Πάω γ'λυκείου και εχω επιλέξει την θετική κατεύθυνση και συγκεκριμένα το 3ο πεδίο
Είμαι ένας μέτριος μαθητής (13-14) μέ χρόνο διαβάσματος κατί ενδιάμεσο μεταξύ λίγο και πολύ
Όμως πότε μου δεν είχα ξεκάθαρη επίλογη για το θέμα σχολή
Βαδίζω τυφλά
Υπάρχουν κάποιες σχολές που μου κεντρίζουν το ενδιαφέρον πχ βιολογικό-χημικό αλλά πως να το πω δεν εχω τέτοια επιθυμία ώστε να κοπιάσω αρκετά
Ετσί τώρα σκέφτομαι και αγχόνομαι για το τι θα κάνω μου έχει περάσει απο το μυαλό να μην δώσω τελικά
Indiana Jones
Δραστήριο μέλος
Γειά σας!!!
Πάω γ'λυκείου και εχω επιλέξει την θετική κατεύθυνση και συγκεκριμένα το 3ο πεδίο
Είμαι ένας μέτριος μαθητής (13-14) μέ χρόνο διαβάσματος κατί ενδιάμεσο μεταξύ λίγο και πολύ
Βαδίζω τυφλά
Υπάρχουν κάποιες σχολές που μου κεντρίζουν το ενδιαφέρον πχ βιολογικό-χημικό αλλά πως να το πω δεν εχω τέτοια επιθυμία ώστε να κοπιάσω αρκετά
Ετσί τώρα σκέφτομαι και αγχόνομαι για το τι θα κάνω μου έχει περάσει απο το μυαλό να μην δώσω τελικά
Καλησπέρα και καλή χρονιά!Λοιπόν,τα αγαθά κόποις κτώνται λέει το γνωμικό αλλά τέλος πάντων.Εδώ είναι όλες οι σχολές του 3ου πεδίουhttps://www.pe03.gr/abc/mixanografiko/mixanografiko-sxoles-3ou-pediou.html
Τώρα εάν σκέφτεσαι να μη δώσεις,υπάρχουν και ιδιωτικές σχολές,το εξωτερικό κλπ.Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να δώσεις εξετάσεις για τη σχολή ξεναγών ως απόφοιτος λυκείου και να δουλέψεις μετά ως ξεναγός.Πρέπει να ξέρεις όμως ξένες γλώσσες σε C2 επίπεδο και να έχεις κάποιο ενδιαφέρον για τον τουρισμό,τις ξεναγήσεις,τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους.Αυτά,δεν ξέρω να σου πω κάτι άλλο.Καλή επιτυχία!
Indiana Jones
Δραστήριο μέλος
Ποια σχολή θεωρείται καλή επιλογή για το μηχανογραφικο από τη θεωρητική κατεύθυνση; Για τα παιδαγωγικα και το τμημα κοινωνικής εργασιας κσι τη φιλολογια τι γνώμη έχετε; Έχω ακούσει επίσης τα καλύτερα για το τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής πολιτικής της Θεσσαλονίκης.
Αχ,αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για την κατεύθυνσή μας.Όλα αυτά που αναφέρεις, άμα προσπαθήσεις έχουν καλές προοπτικές εκτός από τα παιδαγωγικά.Με αυτό το πτυχίο είναι δύσκολο να πας εξωτερικό,να διοριστείς επειδή οι διορισμοί έχουν παγώσει κλπ.Είναι ρίσκο.
Καλύτερα πάντως να επιλέξεις κάτι που σου αρέσει γιατί έτσι θα τα καταφέρεις καλύτερα και στο μέλλον θα ξυπνάς με όρεξη να πηγαίνεις στην εργασία σου.Αυτή είναι η γνώμη μου.Καλή τύχη σε ότι και αν επιλέξεις!
giorgos43434
Νεοφερμένος
Δεν ειμαι βεβαιως οτι θα μου απαντησει καποιος αλλα θα κανω μια προσπαθεια μιας κι δεν εχω βρει καποιο αλλο φορουμ ....
Δίνω πανελ. σε 5 μηνες περιπου και ως μεγαλο στοχο απο πολυ μικρος ειχα να ασχολιθω με την γεννετικη ξερω οτι ακουγομαι μεγαλος νερντουλας αλλα δεν ειμαι μακαρι να ημουν και να ειχα ελπιδες για να μαζεψω τα 18000 και πανω μορια που θελει το βιολογικο.Και για αυτο το λογο εχω αρχισει να ψαχνω για τα ιατ.εργ. .... μετα απο μια μικρη ερευνα εχω καταλαβει οτι αν και τει ειναι αρκετα αξιολογο και αυτο ειναι ενφανες απο την βαση του ... σκοπος μου ειναι να κανω καποιο μεταπτοιχιακο και να ενβαθινω σε καποιοο τομεα ισος γενετικη μιας και απο οτι εχω δει οι αποφοιτοι μπορουν να εργαστουν σε εργαστ γεννετικης
Το ερωτιματα μου ειναι τα εξης προτων εχει καλη αποκατασταση στο εξωτερικο ? δευτερον η χρηματικες απολαβες ειναι καλες
?
**** επιπλεων ειμαι προφορικα εξεταζωμενος μιας και εχω αρετα μαθισιακα θεματακια θα εκτοιμουσα ιδιετερα αν εχει καποιος οποιαδηποτε πληροφορια πανω στο θεμα ...
NikosChatzoglou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος
Γειά σας!!!
Βαδίζω τυφλά
Βαλε και νοσηλευτικη λεει σαν σχολη
Dionusia 19
Νεοφερμένος
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.. ναι η αλήθεια είναι ότι η θεωρητική δεν έχει καλές επιλογές σχολών. Το τμήμα κοινωνικής εργασίας τι σου λέει; θεωρείς πως έχει επαγγελματική αποκατάσταση;;Αχ,αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για την κατεύθυνσή μας.Όλα αυτά που αναφέρεις, άμα προσπαθήσεις έχουν καλές προοπτικές εκτός από τα παιδαγωγικά.Με αυτό το πτυχίο είναι δύσκολο να πας εξωτερικό,να διοριστείς επειδή οι διορισμοί έχουν παγώσει κλπ.Είναι ρίσκο.
Καλύτερα πάντως να επιλέξεις κάτι που σου αρέσει γιατί έτσι θα τα καταφέρεις καλύτερα και στο μέλλον θα ξυπνάς με όρεξη να πηγαίνεις στην εργασία σου.Αυτή είναι η γνώμη μου.Καλή τύχη σε ότι και αν επιλέξεις!
NikosChatzoglou
Εκκολαπτόμενο μέλος
NefeliNeli23
Νεοφερμένος
Ίντα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είμαι σε ένα πολύ μεγάλο δίλημα ή τρίλημα ή τετράλημα για την ακρίβεια
Έχω μερικές σχολές υπόψην μου που μου αρέσουν αλλά πραγματικά δεν ξέρω ποιά να διαλέξω...Αν μπορεί κάποιος να μου πει την άποψή του, θα του είμαι υπόχρεη.
1)Γεοπονίας ΑΠΘ
2) Επιστρήμη τροφίμων και διατροφής του ανθρώπου (Αθήνα)
3) Επιστήμη τροφίμων και διατροφής (λήμνος)
4) Επιστήμη ζωικής παραγωγής και υδατοκαλλιεργειών ( αθήνα)
5) επιστήμη φυτικής παραγωγής (Αθήνα)
Guest 699855
Επισκέπτης
Καλησπέρα παιδιά!!!
Είμαι σε ένα πολύ μεγάλο δίλημα ή τρίλημα ή τετράλημα για την ακρίβεια
Έχω μερικές σχολές υπόψην μου που μου αρέσουν αλλά πραγματικά δεν ξέρω ποιά να διαλέξω...Αν μπορεί κάποιος να μου πει την άποψή του, θα του είμαι υπόχρεη.
1)Γεοπονίας ΑΠΘ
2) Επιστρήμη τροφίμων και διατροφής του ανθρώπου (Αθήνα)
3) Επιστήμη τροφίμων και διατροφής (λήμνος)
4) Επιστήμη ζωικής παραγωγής και υδατοκαλλιεργειών ( αθήνα)
5) επιστήμη φυτικής παραγωγής (Αθήνα)
Μια χαρά τα έχεις κατατάξει. Νομίζω ότι έτσι πρέπει να τα δηλώσεις. Απλά θα σου συνιστούσα να ψάξεις πολύ το 3. Ακούγονται διάφορα αρνητικά, κάτι για το ότι δεν έχει αναγνωρισμένα επαγγελματικά δικαιώματα, ότι δεν έχει κατευθύνσεις σπουδών. Τέλος πάντων μπορεί να είναι ράδιο αρβύλα και να μην ισχύει τίποτα απολύτως. Απλά πριν το δηλώσεις καλό είναι να βεβαιωθείς. Δες και το σχετικό θέμα στο φόρουμ. Αν δεν σε ικανοποιεί απλά μπορείς να το παραλείψεις.
Ίντα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μια χαρά τα έχεις κατατάξει. Νομίζω ότι έτσι πρέπει να τα δηλώσεις. Απλά θα σου συνιστούσα να ψάξεις πολύ το 3. Ακούγονται διάφορα αρνητικά, κάτι για το ότι δεν έχει αναγνωρισμένα επαγγελματικά δικαιώματα, ότι δεν έχει κατευθύνσεις σπουδών. Τέλος πάντων μπορεί να είναι ράδιο αρβύλα και να μην ισχύει τίποτα απολύτως. Απλά πριν το δηλώσεις καλό είναι να βεβαιωθείς. Δες και το σχετικό θέμα στο φόρουμ. Αν δεν σε ικανοποιεί απλά μπορείς να το παραλείψεις.
Ξέρω απο την ξαδέρφη μου η οποία σπουδάζει στο 3 (δηλαδή στο τμήμα τροφίμων και διατροφής) ότι δν έχουν επαγγελματικά δικαιώματα. Κατεύθυνση σπουδών τι είναι όμως?Απο την άλλη και άλλες σχολές δεν έχουν επαγγελματικά δικαιώματα;;
Guest 699855
Επισκέπτης
Ξέρω απο την ξαδέρφη μου η οποία σπουδάζει στο 3 (δηλαδή στο τμήμα τροφίμων και διατροφής) ότι δν έχουν επαγγελματικά δικαιώματα. Κατεύθυνση σπουδών τι είναι όμως?Απο την άλλη και άλλες σχολές δεν έχουν επαγγελματικά δικαιώματα;;
Πιθανότατα εννοούν τα εργαστήρια που υπάρχουν στο Γεωπονικό. Οι σχολές του Γεωπονικού νομίζω ότι έχουν αναγνωρισμένα επαγγελματικά δικαιώματα. Δυστυχώς δεν έχω σαφείς πληροφορίες και δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιαυτό καλύτερα ψάξτο πολύ πριν το δηλώσεις.΄Ισως βρεις κάποιες απαντήσεις στα σάιτς των σχολών.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 648 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- George_dr
- Hased Babis
- Evenstar
- D a f n i
- ThetikisMonster
- aekarare
- Τρελας123
- marpa
- EFAKIT
- Reader
- fraoulit
- giorgos5002
- A350
- Viktoriaki
- Tromeros
- Unboxholics
- jellojina
- despoina13
- Kanastasia_5883
- billdrk
- ioanna2007
- nearos
- panaman
- STRATOSZAX
- omitsop
- Φινεύς
- woasibe
- Eagle Eye
- Verikoko17
- Girlll20
- Ilovemycats27
- Antonia Alexandra
- shuuu
- peter347
- Helen06
- rseven
- phleidhs
- Xristos33
- kiyoshi
- XRY
- P.Dam.
- agg41
- BiteTheDust
- Kolokythiatoumpana
- johnstamatis34
- DetectiveAgg
- nimbus
- Than003
- Sotiris.Y
- Startx0
- TheNorth
- Chris180
- math2arch
- giannis05
- g59
- carnage
- Claire05
- Kate1914
- Scandal
- stam23
- phoni
- thalia@@
- Χρήστος2006
- Aggel0sss
- panel
- Marios2020
- aggorf
- mvas
- IcedBreaje
- liana
- Giannis_19
- guest24440
- tan07
- Dionisis.l
- Nemesiis
- Alessandra Eliza
- θείτσα σε σύγχυση 😛
- EFIANA
- Nala
- kallikd
- Joji
- AggelikiGr
- ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ
- Vaglan
- KALA1
- Eleni123-
- dmav
- Gogosps
- spring day
- aris63
- Jojo K
- Νικολινα
- EnigmaMD
- BatGuin
- Praxis
- chenchen
- UserGr2023
- ivannag
- DeWiN
- aririn
- Maria_Xagorari
- JoannaD
- hello1234
- antonis97
- SoyN
- Mikachu
- Έλενα Παπαμακαριου
- evaggelia anna
- augustine
- Nick_nt
- Kitana
- mermaid89
- georges7684
- mimikos
- Steliosgkougkou
- electricG
- GeorgePap2003
- uparxhgoss
- Mary_03
- shadow
- Deadly_sorrowX
- rak
- eranoulis
- Philologist
- ΘανάσοςG4
- kleoniki05
- rempelos42
- koimamai_twra
- Ioanna98
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- roud
- Magigi
- emilyfan85
- Billas
- inkas
- J.Cameron
- marakiloveee
- Phys39
- Fara
- Fofifofi78
- Fanimaid123
- Shade17
- dim6
- BilLaKows
- ilal
- eukleidhs1821
- Geokand54
- Evi_
- pinelopikaxrila20@gm
- Vminkook
- Albert E.
- Eleni:
- oups
- maria08
- Kostakis45
- nicole1982
- Athens2002
- athanasia.a
- alpha.kappa
- Giii
- Red
- Anhelika
- Antonius
- Viedo
- penelopenick
- Anthropaki
- Mammy Nun
- Billys 13
- Ksenia. Ksenia77
- pagani
- Gyvenimas
- Mariap.
- Μικρή πεταλούδα
- beckyy
- Appolon
- QWERTY23
- Kabamaru Hayate
- clevercat
- Vas199
- fmarulezkd
- maria72
- Dionyshs1
- thodoris_eng
- Schlimazel
- Mukumbura
- mariapinelopi
- argy
- andkap
- Orestis_Pan_
- abc1234
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- TakSimeon
- Memetchi
- Georgekk
- Nikoleta_Giann
- Clary
- ale
- Ανώνυμη
- GeorgeKarag
- lizzy02
- Gggu
- Eri0611
- Nikitas18
- BornB
- 69lover
- PanMoonlight
- Drglitterstar
- Vickyoustgl
- Nosokomos
- El_
- SlimShady
- Jimmy20
- ggl
- skyway
- Ζωή Τ
- Libertus
- sparaskeg
- Chrisa
- Αλανι
- goingtothestore
- Moblok
- Κλημεντίνη
- Student 123
- Christos Stavridis
- Demetria22
- Sense
- nickd6776
- seduv
- niaou
- Δανάη 168
- Theodora03
- RVU
- KingPoul
- George9989
- maria20
- Nikos05
- paulkin94
- Turtlestar
- Anestis123
- Billokos1
- Αναστασία197
- pinkheart
- korlef
- panosveki
- vetas
- tsiobieman
- FRT
- constansn
- adonman
- Mitsos21
- calliope
- katerinavld
- aggelosst9
- kilopo
- Devid
- JoeDon
- xmen902
- rafaela11
- Ria99
- το κοριτσι του μαη
- KingOfPop
- george777
- xraxra
- milianis
- Cat lady
- SMK
- jimis2001
- Mendem
- Pharmacist01
- Belle26
- angies
- Penny80
- Cortes
- T C
- papa2g
- iminspain
- stefan
- Ryuzaki
- Porfira
- Ziggy 1
- lelos2003
- Petros.21
- Alexecon1991
- BioChemical
- igeorgeoikonomo
- Theoritiki 2021
- maria2001
- Ada ada
- Lia 2006
- Citylights
- Nia Skg
- azula
- Johnman97
- vivus
- heo12345
- chochoru
- ΣπύροςΔ
- Xristosdimitra
- Jennoulajennaki
- Lebron
- Αριάνα123
- lnesb
- EiriniS20
- mihalis341
- ρενακι 13
- Lolist
- Petran001
- FaidraEuler
- Mary Jane
- Ιωάννης1234
- Μανοςπετρ
- barkos
- snol
- alexandrahere
- Arvacon
- παιδι για κλαματα
- anastasia papa
- yannis05
- No name
- Tommy_civil
- johnsala
- pacheiko
- MarcoReus
- theecon
- don_vito
- Αλκης Κ.
- gregory nub
- pink_panther
- Idontknoww
- neurogirl
- Dunedain10
- eirinipap
- eleftheriaa__
- alextheo
- imyrcarn
- StudyFreak04
- Ziekr
- angelaRet
- eri548
- Xristinaki123
- Jocaste
- Alexandros36k
- χημεια4λαιφ
- George_2099
- giorgosp97
- marian
- Anxious
- Nikoletasch
- Κορώνα
- uni77
- marianna04
- KaterinaL
- nucomer
- demy14
- thecrazycretan
- Muffin18
- Kleanth
- milkyway
- diamag
- Novel729
- Λαμπρινηη
- VforVendetta
- Alexia1
- St11
- MARY Β.
- hirasawayui
- airam
- Bgpanos
- luisnazariodelima
- fay01
- desna
- allall1
- .aven
- Georgia110
- Dr House
- semi
- olga123
- jul25
- andreas2002
- KLEARCHOS
- FRIENDLY GIRL
- KonstantinosNew
- Stelios725
- Στεφανος56
- Kostis-Palamas
- fockos
- Stroka
- Unseen skygge
- Meow
- Panagiotis849
- TonyMontanaEse
- Manolo165
- Revekka
- george7cr7
- Alekos7savv
- neo_melos
- Vasiliki Keftedaki
- abbyrob
- Barka
- dimlevi
- the purge
- ioannaion
- Stella30
- takhs32
- mickie
- Olyxart19
- Christina947
- gwgw_5
- cel123
- ChrisNoris
- Ιωάννα2
- konstantina1234
- foteiniandr
- gianniskar9
- Superhuman
- Bak563
- vitus
- Intravenous_drug
- Nar20
- Cassano
- Polipolikalos
- Daimonismenh
- MaryM
- Ifigenia
- gaga.boy
- eva1212
- ikigai
- tasoss
- Nefiki
- stam72
- Fanimaid
- Spooky29
- Aria34
- Θανασης Α.
- Thoba19
- kristinbacktoschool
- Ireneeneri
- Thanos_D
- Ggpg
- louminis
- GiorgosAsi
- TommyMak
- victor 21
- Μάρκος Βασίλης
- Maraki196
- Nefeli01
- Yiorgosk
- γιω99
- tymvorixos
- NEKTARIOS11
- jimnikol21
- CELTICS FAN
- civilian
- Vasilis2000kak
- Rene2004
- Steffie88
- Ν.Χ.
- ada1974
- Monster Hunter
- Μαρία234
- MIkeTr123
- nio22187
- KateRdJ
- Dababy
- Scott
- Katerinaki03
- Έμμα
- stamoul1s
- major1965
- Mhtsos001
- iManosX13
- Eva
- Ανδρεας 1970
- Greg1900
- Johanna Mark
- Asteroid93
- Vic_11
- Kaz
- xristina11
- Άρτεμις Α.
- Lydia6902
- Σταβι
- gsk
- bvb09
- Nikos_1976
- Slytherin
- Reik
- charmander
- New member
- marylou_290
- Nat Dor
- anastasiakan
- PanosCh002
- Nurse91
- JerryM
- Livaja10
- Markaf
- !georgitsa!
- harisk18
- stergiara
- Natassa02
- Anthi02
- Elama On Peli
- Gio
- panagiotis G
- suaimhneas
- jean91
- Makis7
- Dreamer_SW
- Vasilis25
- Leukosrinokeros
- Parrot
- Α-Ω
- Panos_02
- Cpt.Philips
- Dorita
- jj!
- lila94
- efi25
- mitsos14
- JohnGreek
- Ermioni89
- Vkvkvk
- giota94
- Infrared
- GeorgePAOKara
- panos007
- Rk15
- George187
- christos87
- evili
- Πα.Κ
- DonaeB
- kostas83
- Zetakallipidou
- Elel
- Γατόπαρδος.
- Mers
- Zamasu
- tonyler
- Earendil
- tasost
- Fourtou
- JerryPap
- sofia!
- panagiotis econ
- Eua5
- Arianara S3
- vasilikiant
- Διασωστης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.