Chris1993
Περιβόητο μέλος
Γειά σας!
Δεν πέρασε και πολύς καιρός από τότε που ξαναέγραψα εδώ. Άρχισα να κλείνω πάρα πολύ στην εγκληματολογία αλλά δεδομένου του ότι η Νομική είναι αρκετά κορεσμένος κλάδος (σύμφωνα με στατιστικές που έτυχε να ακούσω στο ραδιόφωνο ) σκέφτηκα να ξεκινήσω τις σπουδές μου με στρατιωτική ψυχολογία (ΣΣΑΣ) η οποία προσφέρει και επαγγελματική αποκατάσταση. Ωστόσο είμαι λίγο κοντή (1.56) και το όριο είναι πάνω από 1.60. Δεν μπορώ να βασίζομαι στην πιθανότητα ότι ίσως ψηλώσω...
Ξέρετε μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ή εξαιρέσεις λόγω βαθμού ή οτιδήποτε;
Πφφφ λίγο αδικία αυτό με το ύψος ωστόσο γιατί και εμείς οι "κοντοί" έχουμε ικανότητες!
Δυστυχώς, δεν υπάρχει κάποια εξαίρεση. Αν είσαι κάτω από το όριο έστω για 1 εκατοστό, είσαι έξω.
Πιές πολύ γάλα να ψηλώσεις!
Σοβαρά τώρα, η πλειοψηφία των κλάδων στην Ελλάδα είναι αρκετά έως πάρα πολύ κορεσμένοι οπότε μην διαλέγεις έτσι ένα τμήμα.
Είσαι ακόμα μικρούλα. Πάντως για εγκληματολογία υπάρχουν 3 τμήματα που ανοίγουν αυτή τη διέξοδο: Νομική, Ψυχολογία και Κοινωνιολογία. Το κάθε ένα από τα εν λόγω αναφερόμενα τμήματα έχουν το δικό τους κομμάτι στο σύνθετο αυτό κλάδο.The choice is yours and you have enough time to decide
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwnna99
Νεοφερμένος
Εχω ακόμη χρόνο αλλά είμαι λίγο τελειομανής η άτιμη θα δω αν βρω κανένα τρόπο να ψηλωσω αλλιώς η νομική δεν με γλιτώνει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855
Επισκέπτης
Γειά σας!
Δεν πέρασε και πολύς καιρός από τότε που ξαναέγραψα εδώ. Άρχισα να κλείνω πάρα πολύ στην εγκληματολογία αλλά δεδομένου του ότι η Νομική είναι αρκετά κορεσμένος κλάδος (σύμφωνα με στατιστικές που έτυχε να ακούσω στο ραδιόφωνο ) σκέφτηκα να ξεκινήσω τις σπουδές μου με στρατιωτική ψυχολογία (ΣΣΑΣ) η οποία προσφέρει και επαγγελματική αποκατάσταση. Ωστόσο είμαι λίγο κοντή (1.56) και το όριο είναι πάνω από 1.60. Δεν μπορώ να βασίζομαι στην πιθανότητα ότι ίσως ψηλώσω...
Ξέρετε μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ή εξαιρέσεις λόγω βαθμού ή οτιδήποτε;
Πφφφ λίγο αδικία αυτό με το ύψος ωστόσο γιατί και εμείς οι "κοντοί" έχουμε ικανότητες!
Συμφωνώ με τον Chris1993. Μπορείς να επιλέξεις την Κοινωνιολογία ή την Ψυχολογία και να κάνεις μεταπτυχιακό στην εγκληματολογία Παντείου.
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Πιές πολύ γάλα να ψηλώσεις!
Κι ένα 5ποντο τακούνι φτάνει
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος
Καλησπέρα, λοιπον, δινω πανελληνιες τώρα το 15 απο τεχνολογικη κατευθυνση ( στην β ήμουν θετική ) και απο την αρχη της χρονιάς με ενδιεφερε το χημικό. Αν πιασω τα μορια για χημικο και περάσω στη σχολή, θα δυσκολευτώ πάααρα πολύ ή θα μπορώ να το παλέψω; ή να κοιταξω για κάτι άλλο;
Κοίτα να δεις, δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά πιστεύω ότι θα δυσκολευτείς αρκετά.Σκέψου ότι θα είσαι σε μια σχολή που θα ασχολείσαι αποκλειστικά με χημεία.
Εδω εγώ που είχα ένα μάθημα χημείας στο προηγούμενο εξάμηνο κι ένα τώρα, βρίζω την ώρα και στη στιγμή.Βέβαια εγώ ποτέ μου δεν χώνεψα τη χημεία οπότε ίσως να φταίει και αυτό.
Αν είσαι σίγουρος ότι αυτό θες να κάνεις και είσαι διατεθειμένος να ασχοληθείς σοβαρά και να προσπαθήσεις, τότε κάντο!
Σόρρυ αν σε άγχωσα/τρόμαξα!
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Aν σου πω οτι μου εκανες τη καρδια περιβόλι, ψέμα θα'ναιΚοίτα να δεις, δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά πιστεύω ότι θα δυσκολευτείς αρκετά.Σκέψου ότι θα είσαι σε μια σχολή που θα ασχολείσαι αποκλειστικά με χημεία.
Εδω εγώ που είχα ένα μάθημα χημείας στο προηγούμενο εξάμηνο κι ένα τώρα, βρίζω την ώρα και στη στιγμή.Βέβαια εγώ ποτέ μου δεν χώνεψα τη χημεία οπότε ίσως να φταίει και αυτό.
Αν είσαι σίγουρος ότι αυτό θες να κάνεις και είσαι διατεθειμένος να ασχοληθείς σοβαρά και να προσπαθήσεις, τότε κάντο!
Σόρρυ αν σε άγχωσα/τρόμαξα!
Αλλά και πάλι σ'ευχαριστώ για την απαντηση σου
Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλησπέρα, λοιπον, δινω πανελληνιες τώρα το 15 απο τεχνολογικη κατευθυνση ( στην β ήμουν θετική ) και απο την αρχη της χρονιάς με ενδιεφερε το χημικό. Αν πιασω τα μορια για χημικο και περάσω στη σχολή, θα δυσκολευτώ πάααρα πολύ ή θα μπορώ να το παλέψω; ή να κοιταξω για κάτι άλλο;
Αφού σε ενδιέφερε από την αρχή της χρονιάς το χημικό (άρα θα υποθέσω πως δεν το είχες αποκλείσει ούτε από το τέλος της προηγούμενης), γιατί επέλεξες την τεχνολογική κατεύθυνση;
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Δεν λειτουργει φέτος τμήμα θετικής..το παλεψα για τεχνολογικη με βιοχημεια και ηλεκτρισμο αλλα ουτε καν..Αφού σε ενδιέφερε από την αρχή της χρονιάς το χημικό (άρα θα υποθέσω πως δεν το είχες αποκλείσει ούτε από το τέλος της προηγούμενης), γιατί επέλεξες την τεχνολογική κατεύθυνση;
Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν λειτουργει φέτος τμήμα θετικής..το παλεψα για τεχνολογικη με βιοχημεια και ηλεκτρισμο αλλα ουτε καν..
Παίζουν τέτοια;
Μάλιστα, μεγάλη ατυχία (ανεπάρκεια του εκπαιδευτικού συστήματος, αλλά ας μη βγούμε offtopic). Σε αυτή την περίπτωση, θα συμφωνήσω με την προλαλήσασα, ότι θα είναι λίγο δύσκολο (αν και υπάρχουν και μεγαλύτερες δυσκολίες, να είσαι βέβαιος), αλλά αν πραγματικά είναι αυτό που θέλεις να κάνεις, χωρίς να κολλήσεις στην πρώτη δυσκολία, να το επιδιώξεις οπωσδήποτε.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Θα δυσκολευόσουν έτσι και αλλιώς αρκετά, αλλά δεν νομίζω ότι ένα μάθημα Χημείας Κατεύθυνσης Γ Λυκείου θα σε έσωζε ιδιαίτερα. Αν αγαπάς τη Χημεία, go for it! Η αρχή είναι δύσκολη, ίσως χρειαστείς κάποια προετοιμασία πιο πριν για κάλυψη κενών και επανάληψη των βασικών, αλλά δεν νομίζω ότι θα είναι απάλευτη η σχολή, ειδικά αν σου αρέσει πάρα πολύ Εμένα μια δεύτερη ξαδέρφη μου μπήκε από Τεχνολογική, μέσα σε 4,5 χρόνια την τελείωσε. Μου είπε ότι δυσκολεύτηκε αλλά της άρεσε πάρα πολύ!
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Nαι ειμαι διατεθειμενος να κανω την κατάλληλη προετοιμασια!Θα δυσκολευόσουν έτσι και αλλιώς αρκετά, αλλά δεν νομίζω ότι ένα μάθημα Χημείας Κατεύθυνσης Γ Λυκείου θα σε έσωζε ιδιαίτερα. Αν αγαπάς τη Χημεία, go for it! Η αρχή είναι δύσκολη, ίσως χρειαστείς κάποια προετοιμασία πιο πριν για κάλυψη κενών και επανάληψη των βασικών, αλλά δεν νομίζω ότι θα είναι απάλευτη η σχολή, ειδικά αν σου αρέσει πάρα πολύ Εμένα μια δεύτερη ξαδέρφη μου μπήκε από Τεχνολογική, μέσα σε 4,5 χρόνια την τελείωσε. Μου είπε ότι δυσκολεύτηκε αλλά της άρεσε πάρα πολύ!
Αλήθεια; Αυτο με γεμισε αυτοπεποιθηση thanks
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Nαι ειμαι διατεθειμενος να κανω την κατάλληλη προετοιμασια!
Αλήθεια; Αυτο με γεμισε αυτοπεποιθηση thanks
Εαν είσαι τότε go for it!!!
Κίνητρο και διάθεση για μάθηση θέλει η σχολή. Τίποτα άλλο.
Καλή επιτυχία
Αγγελική!!!
Δραστήριο μέλος
Έτσι κι αλλιώς θα είναι δύσκολα στο χημικό (είτε είχες κάνει είτε όχι χημεία στην γ λυκείου). Όμως αν ρωτάς για το αν θα σε πάει πίσω ένας χρόνος που δεν έκανες χημεία, μην φοβάσαι δεν έχασες και κάτι φοβερό από την χημεία της γ λυκείου(είναι η πιο εύκολη και από τις τρεις χημείες του λυκείου).
Εγώ θα σου έλεγα αν σου αρέσει πολύ να την δηλώσεις την σχολή! Αυτά που ''έχασες'' αναπληρώνονται μέσα σε ένα μήνα...
Καλή επιτυχία!
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση Διαχειριστή: Το μήνυμα προέρχεται από συγχώνευση με το θέμα "Πληροφορική ή Πληροφορική και τηλεπικοινωνίες;"
Alan
Δραστήριο μέλος
Το καλύτερο που χεις να κάνεις πάντως είναι να ανοίξεις τα προγράμματα σπουδών των τμημάτων που σε ενδιαφέρουν,ώστε να δεις ακριβώς τις επιλογές των μαθημάτων που έχουν.
John_07
Νεοφερμένος
nPb
Επιφανές μέλος
Γεια σας! Ειμαι τεχνολογικη με χημεια-βιοχημεια και ηλεκτρολογια και σε 10 μερες πρεπει να παρω μια αποφαση. Να παω τεχνολογια τροφιμων η πληροφορικη?
Να επιλέξεις εκείνο που σ' αρέσει. Η γνώμη που θα λάβεις είναι καθαρά υποκειμενική.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 649 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- KwnnaPap
- agg41
- George_dr
- Evenstar
- D a f n i
- ThetikisMonster
- aekarare
- Τρελας123
- marpa
- EFAKIT
- Reader
- fraoulit
- giorgos5002
- A350
- Viktoriaki
- Tromeros
- Unboxholics
- jellojina
- despoina13
- Kanastasia_5883
- billdrk
- ioanna2007
- nearos
- panaman
- STRATOSZAX
- omitsop
- Φινεύς
- woasibe
- Eagle Eye
- Verikoko17
- Girlll20
- Ilovemycats27
- Antonia Alexandra
- shuuu
- peter347
- Helen06
- rseven
- phleidhs
- Xristos33
- kiyoshi
- XRY
- P.Dam.
- BiteTheDust
- Kolokythiatoumpana
- johnstamatis34
- DetectiveAgg
- nimbus
- Than003
- Sotiris.Y
- Startx0
- TheNorth
- Chris180
- math2arch
- giannis05
- g59
- carnage
- Claire05
- Kate1914
- Scandal
- stam23
- phoni
- thalia@@
- Χρήστος2006
- Aggel0sss
- panel
- Marios2020
- aggorf
- mvas
- IcedBreaje
- liana
- Giannis_19
- guest24440
- tan07
- Dionisis.l
- Nemesiis
- Alessandra Eliza
- θείτσα σε σύγχυση 😛
- EFIANA
- Nala
- kallikd
- Joji
- AggelikiGr
- ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ
- Vaglan
- KALA1
- Eleni123-
- dmav
- Gogosps
- spring day
- aris63
- Jojo K
- Νικολινα
- EnigmaMD
- BatGuin
- Praxis
- chenchen
- UserGr2023
- ivannag
- DeWiN
- aririn
- Maria_Xagorari
- JoannaD
- hello1234
- antonis97
- SoyN
- Mikachu
- Έλενα Παπαμακαριου
- evaggelia anna
- augustine
- Nick_nt
- Kitana
- mermaid89
- georges7684
- mimikos
- Steliosgkougkou
- electricG
- GeorgePap2003
- uparxhgoss
- Mary_03
- shadow
- Deadly_sorrowX
- rak
- eranoulis
- Philologist
- ΘανάσοςG4
- kleoniki05
- rempelos42
- koimamai_twra
- Ioanna98
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- roud
- Magigi
- emilyfan85
- Billas
- inkas
- J.Cameron
- marakiloveee
- Phys39
- Fara
- Fofifofi78
- Fanimaid123
- Shade17
- dim6
- BilLaKows
- ilal
- eukleidhs1821
- Geokand54
- Evi_
- pinelopikaxrila20@gm
- Vminkook
- Albert E.
- Eleni:
- oups
- maria08
- Kostakis45
- nicole1982
- Athens2002
- athanasia.a
- alpha.kappa
- Giii
- Red
- Anhelika
- Antonius
- Viedo
- penelopenick
- Anthropaki
- Mammy Nun
- Billys 13
- Ksenia. Ksenia77
- pagani
- Gyvenimas
- Mariap.
- Μικρή πεταλούδα
- beckyy
- Appolon
- QWERTY23
- Kabamaru Hayate
- clevercat
- Vas199
- fmarulezkd
- maria72
- Dionyshs1
- thodoris_eng
- Schlimazel
- Mukumbura
- mariapinelopi
- argy
- andkap
- Orestis_Pan_
- abc1234
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- TakSimeon
- Memetchi
- Georgekk
- Nikoleta_Giann
- Clary
- ale
- Ανώνυμη
- GeorgeKarag
- lizzy02
- Gggu
- Eri0611
- Nikitas18
- BornB
- 69lover
- PanMoonlight
- Drglitterstar
- Vickyoustgl
- Nosokomos
- El_
- SlimShady
- Jimmy20
- ggl
- skyway
- Ζωή Τ
- Libertus
- sparaskeg
- Chrisa
- Αλανι
- goingtothestore
- Moblok
- Κλημεντίνη
- Student 123
- Christos Stavridis
- Demetria22
- Sense
- nickd6776
- seduv
- niaou
- Δανάη 168
- Theodora03
- RVU
- KingPoul
- George9989
- maria20
- Nikos05
- paulkin94
- Turtlestar
- Anestis123
- Billokos1
- Αναστασία197
- pinkheart
- korlef
- panosveki
- vetas
- tsiobieman
- FRT
- constansn
- adonman
- Mitsos21
- calliope
- katerinavld
- aggelosst9
- kilopo
- Devid
- JoeDon
- xmen902
- rafaela11
- Ria99
- το κοριτσι του μαη
- KingOfPop
- george777
- xraxra
- milianis
- Cat lady
- SMK
- jimis2001
- Mendem
- Pharmacist01
- Belle26
- angies
- Penny80
- Cortes
- T C
- papa2g
- iminspain
- stefan
- Ryuzaki
- Porfira
- Ziggy 1
- lelos2003
- Petros.21
- Alexecon1991
- BioChemical
- igeorgeoikonomo
- Theoritiki 2021
- maria2001
- Ada ada
- Lia 2006
- Citylights
- Nia Skg
- azula
- Johnman97
- vivus
- heo12345
- chochoru
- ΣπύροςΔ
- Xristosdimitra
- Jennoulajennaki
- Lebron
- Αριάνα123
- lnesb
- EiriniS20
- mihalis341
- ρενακι 13
- Lolist
- Petran001
- FaidraEuler
- Mary Jane
- Ιωάννης1234
- Μανοςπετρ
- barkos
- snol
- alexandrahere
- Arvacon
- παιδι για κλαματα
- anastasia papa
- yannis05
- No name
- Tommy_civil
- johnsala
- pacheiko
- MarcoReus
- theecon
- don_vito
- Αλκης Κ.
- gregory nub
- pink_panther
- Idontknoww
- neurogirl
- Dunedain10
- eirinipap
- eleftheriaa__
- alextheo
- imyrcarn
- StudyFreak04
- Ziekr
- angelaRet
- eri548
- Xristinaki123
- Jocaste
- Alexandros36k
- χημεια4λαιφ
- George_2099
- giorgosp97
- marian
- Anxious
- Nikoletasch
- Κορώνα
- uni77
- marianna04
- KaterinaL
- nucomer
- demy14
- thecrazycretan
- Muffin18
- Kleanth
- milkyway
- diamag
- Novel729
- Λαμπρινηη
- VforVendetta
- Alexia1
- St11
- MARY Β.
- hirasawayui
- airam
- Bgpanos
- luisnazariodelima
- fay01
- desna
- allall1
- .aven
- Georgia110
- Dr House
- semi
- olga123
- jul25
- andreas2002
- KLEARCHOS
- FRIENDLY GIRL
- KonstantinosNew
- Stelios725
- Στεφανος56
- Kostis-Palamas
- fockos
- Stroka
- Unseen skygge
- Meow
- Panagiotis849
- TonyMontanaEse
- Manolo165
- Revekka
- george7cr7
- Alekos7savv
- neo_melos
- Vasiliki Keftedaki
- abbyrob
- Barka
- dimlevi
- the purge
- ioannaion
- Stella30
- takhs32
- mickie
- Olyxart19
- Christina947
- gwgw_5
- cel123
- ChrisNoris
- Ιωάννα2
- konstantina1234
- foteiniandr
- gianniskar9
- Superhuman
- Bak563
- vitus
- Intravenous_drug
- Nar20
- Cassano
- Polipolikalos
- Daimonismenh
- MaryM
- Ifigenia
- gaga.boy
- eva1212
- ikigai
- tasoss
- Nefiki
- stam72
- Fanimaid
- Spooky29
- Aria34
- Θανασης Α.
- Thoba19
- kristinbacktoschool
- Ireneeneri
- Thanos_D
- Ggpg
- louminis
- GiorgosAsi
- TommyMak
- victor 21
- Μάρκος Βασίλης
- Maraki196
- Nefeli01
- Yiorgosk
- γιω99
- tymvorixos
- NEKTARIOS11
- jimnikol21
- CELTICS FAN
- civilian
- Vasilis2000kak
- Rene2004
- Steffie88
- Ν.Χ.
- ada1974
- Monster Hunter
- Μαρία234
- MIkeTr123
- nio22187
- KateRdJ
- Dababy
- Scott
- Katerinaki03
- Έμμα
- stamoul1s
- major1965
- Mhtsos001
- iManosX13
- Eva
- Ανδρεας 1970
- Greg1900
- Johanna Mark
- Asteroid93
- Vic_11
- Kaz
- xristina11
- Άρτεμις Α.
- Lydia6902
- Σταβι
- gsk
- bvb09
- Nikos_1976
- Slytherin
- Reik
- charmander
- New member
- marylou_290
- Nat Dor
- anastasiakan
- PanosCh002
- Nurse91
- JerryM
- Livaja10
- Markaf
- !georgitsa!
- harisk18
- stergiara
- Natassa02
- Anthi02
- Elama On Peli
- Gio
- panagiotis G
- suaimhneas
- jean91
- Makis7
- Dreamer_SW
- Vasilis25
- Leukosrinokeros
- Parrot
- Α-Ω
- Panos_02
- Cpt.Philips
- Dorita
- jj!
- lila94
- efi25
- mitsos14
- JohnGreek
- Ermioni89
- Vkvkvk
- giota94
- Infrared
- GeorgePAOKara
- panos007
- Rk15
- George187
- christos87
- evili
- Πα.Κ
- DonaeB
- kostas83
- Zetakallipidou
- Elel
- Γατόπαρδος.
- Mers
- Zamasu
- tonyler
- Earendil
- tasost
- Fourtou
- JerryPap
- sofia!
- panagiotis econ
- Eua5
- Arianara S3
- vasilikiant
- Διασωστης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.