Flying Monarch
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nick123
Νεοφερμένος
https://www.adagio.gr/product_list.php?catid=23
https://www.musicorama.gr/eshop/index.php?cPath=1_11_1106
πιστεύω πωσ είναι οι καλύτερες(με βαση τις γνώσεισ μ περι εγχόρδων):thanks:
Uncle Ernie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι Washburn και οι Dean δεν έχουν άσχημη φήμη αλλά ίσως να μην είναι η καλύτερη επιλογή για να ξεκινήσεις. Με Washburn έχω παίξει με κάποια φτηνά μοντέλα και ήταν σχετικά εύκολες στο παίξιμο αλλά από ήχο μέτρια πράγματα(έπαιζα σε ένα laney lc-15 ενισχυτή).
Οι Epiphone που είπε και η piou είναι μια καλή επιλογή. Το SG μοντέλο συγκεκριμένα είναι πρακτικά αντιγραφή της Gibson SG που είναι μια από τις πιο κλασσικές κιθάρες όλων των εποχών, μαζί με τις Stratocaster της Fender και τις Les Paul της Gibson. Νομίζω και LP Models υπάρχουν σχετικά φτηνά από Epiphone. Πιο φτηνές ακόμη είναι οι Squire της Fender(νομίζω η σειρά Affinity πρεπει να κάνει γύρω στα 150 ευρώ εξωτερικό) αλλά με τρεις κεραμικούς single coil δε νομίζω ότι θα σε ευχαριστήσει και πολύ το γκάζι που θα βγάζουν, σε αντίθεση με τις Epiphone που έχουν αρκετά γκάζια.
Άλλες επιλογές θα ήταν κλασσικές μεταλοκιθάρες όπως πχ Ibanez ή ESP αλλά αυτές θα έχουν κάποιο floyd rose style στη γέφυρα και τα φτηνά μοντέλα εγγυημένα θα ξεκουρδίζονται πολύ εύκολα και μάλλον δυσκολία θα σου φέρουν παρά τα θετικά αυτού του τύπου γέφυρας. Στο λεω εκ πείρας μιας και η πρώτη κιθάρα που πήρα ήταν μια Cort η οποία αφού άλλαξα ελατήρια άρχισε να κρατάει λίγο το κούρδισμα και να μη ξεκουρδίζεται ενώ παίζω.
Τέσπα, σε ζάλισα ίσως. Και για 200οστή φορά. Μη φοβάστε να αγοράσετε από εξωτερικό. Thomman.de, Playback-europe.com και dv247.com είναι πολύ καλά και αναγνωρισμένα καταστήματα με τιμές πολλές φορές δραματικά καλύτερες από ότι σε καταστήματα του εσωτερικού και με πολύ μεγαλύτερη ποικιλία. Την κιθάρα μου, όλους τους μαγνήτες, μικρφωνα, βάσεις, προενισχύσεις και ένα σωρό άλλα πράγματα έχω πάρει από thomman.de και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα.
piou*
Εκκολαπτόμενο μέλος
καμία!!!αμα θες τη γνώμη μου μην πάρεις κιθάρα απο τον Νακα!!!!!!:nono::nono::nono:θα έλεγα να πάρεισ μια στρατοκαστερ(αυθεντική,οχι made in china) η μια esp ή μία jackson...
https://www.adagio.gr/product_list.php?catid=23
https://www.musicorama.gr/eshop/index.php?cPath=1_11_1106
πιστεύω πωσ είναι οι καλύτερες(με βαση τις γνώσεισ μ περι εγχόρδων):thanks:
Αλλο οι καλυτερες κιθαρες στην αγορα, αλλο οι καλυτερες κιθαρες για να ξεκινησεις. Και σιγουρα μια Stratocaster αμερικανικη, δεν ειναι το οργανο με το οποιο θα ξεκινησει καποιος.
Ουτως η αλλως, ειναι καλο να ξεκινησεις με κατι φτηνο, και οσο περναει ο καιρος και βρισκεις τι απαιτεις απο αποψη ηχου, αγοραζεις μετα απο πολυ ψαξιμο κατι καλο. Δεν ειναι αναγκη να ναι καμια γνωστη μαρκα η κιθαρα για να ναι καλη. Μπορεις να φτιαξεις αλλωστε μια custom δικια σου, κανοντας εναν συνδυασμο που σκοτωνει κυριολεκτικα Θελει ομως αφοσιωση και ψαξιμο.
TH3 D3@TH!
Νεοφερμένος
alessia #8
Νεοφερμένος
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος
metalhead
Νεοφερμένος
τριτη αμα τρελενεσαι με το rock
Μου φαινεται πως θα ακολουθησω την συμβουλη σου.
S-Eagle
Νεοφερμένος
Daskalenko7
Δραστήριο μέλος
οντως καμια...η τριτη καρακιτσαριο...Καμία πάρε μια gibson απο εξωτερικό να δεις γλύκα..
4johnny
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.