NoName
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όταν τελειώσετε την ύλη θα μπείτε στην ύλη της Γ';
Μαθηματικά κατεύθυνσης είναι κυρίως οι γεωμετρικοί τόποι, κωνικές τομές.
Φυσική κατεύθυνσης νομίζω μία παράγραφος είναι απαραίτητη. Για χημεία δεν ξέρω.
Επομένως, κατά τη γνώμη μου σταμάτα Φ.κ. και κάνε άλγεβρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NoName
Νεοφερμένος
giannis dog
Νεοφερμένος
Απλά μπορείς πχ την ύλη της φυσικής Γ' λυκείου να την ξεκινήσεις στα θερινά. Δεν είναι απαραίτητο από τη Β' αν και αυτή είναι η πολιτική που ακολουθούν τα φροντιστήρια.
Καλή συνέχεια όπως και να 'χει!
NoName
Νεοφερμένος
Σου είπα ότι πιο χρήσιμα είναι τα μαθηματικά κατεύθυνσης, σίγουρα βγαίνουν και χωρίς φροντιστήριο. Η φυσική γενικής σε λίγα σημεία είναι χρήσιμη, συνδεσματολογία αν θυμάμαι καλά.
Μπορείς να δεις και εδώ το ερώτημα με τις φυσικές.
Τώρα ανάλογα με τα οικονομικά σου, θα σε μπερδέψω στο τέλος.
renoskiller44
Νεοφερμένος
mitsip
Νεοφερμένος
Καμία σχέση τα 2 αυτά μαθήματα. Η τεχνολογία επικοινωνιών είναι ένα πανάρχαιο βιβλίο που λέει βλακειούλες. Λέει για οπτικές ίνες και κάτι άλλες βλακείες, δεν έχει σχέση με τη Γ' λυκείου.
mitsip
Νεοφερμένος
Παράνοια
Εκκολαπτόμενο μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koum
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχεις και συ τα δίκια σου. Δεν παλεύονται με τίποτα τα της θεωρητικής.παιδια βαρεθηκα το φροντιστηριο και αφηστε οτι δεν ειμαι εγω για τετοια φετος!δεν εχω συστημα ως μαθητης και το φροντιστηριο δεν μαθαινω πολλα πραγματα.μονο λατινικα μου εχει φανει χρησιμο!αρχαια καθολου σχεδον μεχρι τωρα ενω εκθεση μετρια!
Αλλά εδώ είσαι στο section "θετική/τεχνολογική".
Μπερδεύεις και συ τις κατευθύνσεις;
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
χιλια συγγνωμη!Έχεις και συ τα δίκια σου. Δεν παλεύονται με τίποτα τα της θεωρητικής.
Αλλά εδώ είσαι στο section "θετική/τεχνολογική".
Μπερδεύεις και συ τις κατευθύνσεις;
IQfreak
Νεοφερμένος
Φετος θα παω Γ' λυκειου και θα ηθελα να μου πειτε σε ποια μαθηματα απο αυτα που εξεταζονται πανελληνιως χρειαζεται να κανω φροντιστηριο.Μαθ.κατ, Φυσικη κατ., Προγραμματισμο,Οργανωση, Βιολογια, εκθεση
Λογω περισσοτερο οικονομικου προβληματος εχω ηδη βγαλει τη βιολογια επιλ. Πιστευω μαθηματικα, εκθεση και φυσικη ειναι απαραιτητα, οποτε μενουν προγραμματισμος και οργανωση. Πιστευετε οτι χρειαζεται φροντιστηριο σε αυτα τα δυο η διαβαζονται και σπιτι ευκολα?Ευχαριστω εκ των προτερων
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis721
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
IQfreak
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.