paraskevas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το λεω αυτο γιατι το να κανεις σε ολα ιδιαιτερα πρωτον δεν αξιζει(π.χ ΑΟΔΕ) και δευτερον ειναι πολλα τα λεφτα ρε γαμωτ....!
Ξεχασα να σας πω οτι αναφερομαι για την τεχνολογικη κατευθυνση (πληροφορικης και υπηρεσιων).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
trela-7
Νεοφερμένος
nickzor
Νεοφερμένος
ναι αλλά όχι και μόνος του το ΑΕΠΠ. Ας πάει φροντιστήριο για ΑΕΠΠ, έκθεση και το γενικής αν είναι.Κι εγώ συμφωνώ ότι μόνο τα μαθηματικά και η φυσική αξίζουν για ιδιαίτερο,αν και προσωπικά εγώ κάνω και στα 2 με τον κολλητό μου..Για έκθεση και για το μάθημα απο τα γενικής που θα επιλέξεις το φροντιστήριο είναι οκ!Τώρα αν θυμάσαι τα στοιχειώδη από το αεπ κάτσε διάβασε το μόνος...είναι πολύ εύκολο,για το Αοδε δεν το συζητώ σίγουρα όχι φροντιστήριο........σκέτη παπαγαλία είναι το καταραμένο!Ελπίζω να βοήθησα..
Οτι και να κάνεις σε όλα τα μαθήματα να έχεις και βοήθημα (εκτός απο ΑΟΔΕ). Αν πας φροντιστήριο συνήθως σου δίνουν εκεί κάποια βιβλία δικά τους. Για μαθηματικά και φυσική αν κάνεις ιδιαίτερα θα σου πούνε αυτοί τι να πάρεις.
paraskevas
Εκκολαπτόμενο μέλος
geoedessa
Νεοφερμένος
εκτος απο μαθηματικα τωρα..φισικη να παρω και γενικης και κατευθυνσης???
επισης θα παω και οικονομια αλλα ειμαι μπερδεμενος με τα μαθηματα της τεχνολογικης!παρακαλω πειτε μου σε πια απο αυτα πανε συνηθως ολα τα παιδια!ευχαριστω και λιγο γρηγορα γιατι καιγομαιι!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
αν θελεις μπορεις να πας σε ολα ή σε ολα εκτος απο διοικηση που την μαθαινεις παπαγαλια και αυτο ειναι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasoyla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Eftychialou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Τα μαθηματικά γενικής διαβάζονται μόνα τους για όποιους δεν κάνουν σε αυτό φροντιστήριο? Εγώ δεν υπήρχε λόγος να το πάρω και δεν θα κάνω φροντιστήριο σε αυτό...θα την παλέψω ?
Αν δεν εχεις κενα, και διαβασεις αρκετα πιστευω πως μπορεις να τα καταφερεις. Το δυσκολο για τους περισσοτερους ειναι η πληθορα των τυπων.
Τωρα ομως, εξαρτατε και πολυ απο το ποσα κενα εχεις η δεν εχεις, και πως τα πας γενικοτερα με τα μαθηματικα. Γιατι για να λυσεις μια ασκηση πολλες φορες δεν φτανει μονο να ξερεις τους τυπους και να διαβασεις αρκετα, αλλα πρεπει να λυσεις πολλες ασκησεις, που δεν νομιζω να κατσεις να το κανεις (σε τοσο μεγαλο βαθμο) αν δεν πας φροντιστιριο.
Βεβαια φετος στην ταξη μου ειχαμε ενα κοριτσακι της θεωριτικης που δεν πηγενε φροντιστιριο στην αλγευρα, και ομως τα πηγε μια χαρα, και δεν ειχε ιδιετερο προβλημα με τα μαθηματικα.
Evi_Panay
Εκκολαπτόμενο μέλος
g!orgos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Evi_Panay
Εκκολαπτόμενο μέλος
-----------------------------------------
και εγω εχω πορωση με την χημεια!
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
Evi_Panay
Εκκολαπτόμενο μέλος
???
mourkos
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναισυνεπως τα κατευ8υνσης ειναι αχρηστα!!δεν χρειαζονται που8ενα..
???
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμενα γιατι μου ειπαν πως ορισμενα πραγματα απο τα μαθ κατ χρειαζονται για τη γ??
mourkos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.