Dias
Επιφανές μέλος
Eκτός από αυτό, η τεχνολογία που περιγράφει το βιβλίο είναι μάλλον ξεπερασμένη.Μια βλακεία και μισή..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiveLoveLaugh:D
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
toi_toi
Πολύ δραστήριο μέλος
ο προγραμματισμος αν πιασεις τον τροπο σκεψης δεν ειναι δυσκολος! τωρα βιοχημεια και ηλεκτρολογια θα σε γελασω!Ευχαριστω πολυ!!η ηλεκτρολογια,βιοχημεια προγραμματισμος κλπ που εχει η τεχνολογικη ειναι δυσκολα???!
τιποτα το ιδιαιτερο!παιδιά,τι είναι η τεχνολογία επικοινωνιών στην τεχνολογική?
ακριβως! και τοτε εχει ενα ενδιαφερον το μαθημα!Μια βλακεία και μισή.Αλλά αν έχει μεράκι ο καθηγητής μπορεί να σας κάνει εισαγωγή ΑΕΠΠ.
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος
ερώτηση παιδιάα..εγώ βασικά είμαι απόλυτα σίγουρη για την κατεύθυνσή μου και δεν πρόκειται με τίποτα να την αλλάξω..αυτό που με προβληματίζει είναι το επιλεγόμενο..εννοώ..δεν ξέρω τι με συμφέρει..ιστορία γενικής παιδείας έχω ακούσει ότι έχει πολλή ύλη και θα περιοριστώ μόνο στο 1ο πεδίο,,να πω την αλήθεια,μόνο σχολές του 1ου πεδίου θα επιλέξω,αλλά συμφέρει να πάρω βιολογία γενικής παιδείας για να μην έχω απώλεια μορίων στο 1ο?3ο πεδίο δε μ'ενδιαφέρει καθόλου,απλά επειδή ακούω πως η βιολογία είναι εύκολη και όλοι την παίρνουν για να πάρουν έναν καλό βαθμό πανελλήνιες και δε θα επηρεάσει το 1ο πεδίο..αν και δευτέρα θα πάω εγώ ακόμα,όμως το ψάχνω λίγο..
Πάλι πάνω στη Χριστίνα πέφτω...
Ναι, η Βιολογία θεωρείται ένα πιο σίγουρο για επιτυχία μάθημα σε σχέση με την Ιστορία! Όχι μόνο λόγω της ύλης που αναφέρεις αλλά επειδή η βαθμολόγηση της στις πηγές (εν ολίγοις στο 50% του βαθμού) είναι πιο υποκειμενική, όπως σε κάθε φιλολογικό μάθημα άλλωστε!
LiveLoveLaugh:D
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαχαχαΘυμάμαι στις εξετάσεις πέρσυ που μεις γράφαμε χημεία κατεύθυνσης προβλήματα και άλλα ενώ οι άλλοι περιγράφαν τις λυχνίες του ραδιωφόνου
Παιδια εγω σημερα πηγα και γραφτηκα φροντιστηριο και δηλωσα θετικη.Τα φοβαμαι τα συγκεκριμενα μαθηματα επειδη ειχα πιο πολυ τριβη με τα θεωρητικα αλλα δεν ειναι οτι τα απεχθανομαι !Ειναι αυτο που ειπε καποιος πιο πανω....επειδη εισαι ανασφαλης δε σημαινει οτι δε μπορεις να τα καταφερεις....ολο το καλοκαιρι σκεφτομουν να απω θεωρητικη για σιγουρια αλλα αφου δε μ αρεσουν οι σχολες της τι να κανω?Και 20 να γραψω σ ολα που θα περασω??
Ακριβως το ιδιο προβλημα εχω!!
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλα νομιζω ειναι νωρις ακομα....
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
πάλι σε'μέναα!χεχε έετσι πάει DD όντως,έχεις δίκιοοο!ας πάρουμε εκεί βιολογία κι έρχονται τα άλλα!ειδικά αν δε μας ενδιαφέρει 3ο πεδίο!Πάλι πάνω στη Χριστίνα πέφτω...
Ναι, η Βιολογία θεωρείται ένα πιο σίγουρο για επιτυχία μάθημα σε σχέση με την Ιστορία! Όχι μόνο λόγω της ύλης που αναφέρεις αλλά επειδή η βαθμολόγηση της στις πηγές (εν ολίγοις στο 50% του βαθμού) είναι πιο υποκειμενική, όπως σε κάθε φιλολογικό μάθημα άλλωστε!
aggelos19957
Νεοφερμένος
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Παιδιαα να σας πω..Στις περασμενες εξετασεις μας εδωσαν κατι χαρτια στο σχολειο για επιλογη κατευθυνσης και μαθηματος επιλογης.Μου ειπαν κατι παιδια οτι ειναι για να δουν πως θα πανε τα τμηματα και τα βιβλια κ οχι το τελικο χαρτι επιλογης..Τωρα εγω θελω να μαθω αν οντως ισχυει οτι θα μας ξαναδωθουν τετοια χαρτια..Ή θα πρεπει να παω εγω στον διευθυντη και να αλλαξω την επιλογη μου?
Εσύ δηλαδή δεν επέλεξες την κατεύθυνση που ήθελες ούτως ή άλλως; Τις περισσότερες φορές ξαναέρχεται για double-check ο διευθυντής, αλλά αν δεις και αργεί, βρες τον εσύ. Πάντος υπάρχει προθεσμία μέχρι πότε έχεις δικαίωμα να αλλάξεις κατεύθυνση, κάπου αρχές Οκτώβρη νομίζω.
Dias
Επιφανές μέλος
Τώρα που θα πάτε σχολείο θα σας δώσουν (από την 1η ίσως μέρα) να συμπληρώσετε τις τελικές δηλώσεις.Παιδιαα να σας πω..Στις περασμενες εξετασεις μας εδωσαν κατι χαρτια στο σχολειο για επιλογη κατευθυνσης και μαθηματος επιλογης...Τωρα εγω θελω να μαθω αν οντως ισχυει οτι θα μας ξαναδωθουν τετοια χαρτια...
Η προθεσμία αλλαγής κατεύθυνσης είναι μέχρι 15 Οκτωβρίου. (Το ξέρω για τί στη Β λυκείου είχα συμμαθήτρια που μέχρι τότε άλλαξε κατεύθυνση 5-6 φορές).. Πάντως υπάρχει προθεσμία μέχρι πότε έχεις δικαίωμα να αλλάξεις κατεύθυνση, κάπου αρχές Οκτώβρη νομίζω.
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος
Η προθεσμία αλλαγής κατεύθυνσης είναι μέχρι 15 Οκτωβρίου. (Το ξέρω για τί στη Β λυκείου είχα συμμαθήτρια που μέχρι τότε άλλαξε κατεύθυνση 5-6 φορές).
wtf...
lethalian
Νεοφερμένος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
λες και απαιτουν μυαλο?? δηλαδη ειναι παιχνιδακι να περασεις στη νομικη εε?? αφου τα καταλαβαινεις γιατι πιστευεις οτι θα εχεις προβλημα στις εξετασεις?? η σχολη που θελεις να περασεις σε ποιο πεδιο ειναι? εμεις εχουμε τελειωσει το πρωτο κεφαλαιο σε μαθηματικα και φυσικη κατευθυνσης... δεν ειναι δυσκολο ουτε ακατορθοτο να διαβαζεις παραλληλα με το σχολειο τα μαθηματα της αλλης κατευθυνσης αλλα εισαι σιγουρος οτι αυτη θελεις να ακολουθησεις??help!!! είμαι b λυκείου και εγώ έχω πάρει την θεωρητική κατεύθυνση αλλα δεν μου αρέσει καθόλου μα καθόλου. αν και τα καταλαβαίνω(λες και απαιτούν μυαλό) τα μαθήματα και πιστεύω ότι δεν θα έχω σημαντικό πρόβλημα σε εξετάσεις κτλ, το σκέφτομαι σοβαρότατα να αλλάξω αν k είναι πολύ αργά(η προθεσμία ήταν μέχρι 15). poses φορες πήγα να αλλάξω αλλα κώλωσα γιατι φοβήθηκα ότι δεν θα προλάβω να καλύψω την ύλη που έχει βγει στην τεχνολογική ως τώρα αλλα απότι βλέπω τώρα δεν έχουν κάνει κάτι τρομερό η δυσνόητο... τι λέτε??:/ σκέφτομαι από τώρα και την αλλαγή για του χρόνου μιας και αλευρα γενικής είμαι καλός.
lethalian
Νεοφερμένος
είπα ότι ΔΕΝ πιστεύω ότι θα έχω πρόβλημα ίσως αλαζονικό βεβαια αυτό αλλα αυτό νομίζω:/ ο λόγος που πήγα θεωρητική ήταν η νομική αρχικά...δεν υπολόγισα όμως ότι με την φυσική έχω αγάπη και αυτό με τρώει τώρα:/ όχι φυσικά και δεν είμαι σίγουρος αλλιώς θα το είχα κάνει ήδη...απλά ρωτάω εδώ μπας και υπάρξει καμια καλή συμβουλήλες και απαιτουν μυαλο?? δηλαδη ειναι παιχνιδακι να περασεις στη νομικη εε?? αφου τα καταλαβαινεις γιατι πιστευεις οτι θα εχεις προβλημα στις εξετασεις?? η σχολη που θελεις να περασεις σε ποιο πεδιο ειναι? εμεις εχουμε τελειωσει το πρωτο κεφαλαιο σε μαθηματικα και φυσικη κατευθυνσης... δεν ειναι δυσκολο ουτε ακατορθοτο να διαβαζεις παραλληλα με το σχολειο τα μαθηματα της αλλης κατευθυνσης αλλα εισαι σιγουρος οτι αυτη θελεις να ακολουθησεις??
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.