οχι απλςσ εγινα ενα μικρο λα8ακι(λαθαρα)στην εγγραφή!!!!!!!!2α γυμνασίου παω
(που να μην πήγαινα)
γιατι δε ζητάς από τους διαχειριστές να το διορθώσουν;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fffppp
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marinab4
Νεοφερμένος
πλάκα κάνω....
διάλεξε αυτην που τα πας πιο καλα στα περισσοτερα μαθηματα
.:aLeX:.
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδιά δν ξέρω αν είμαι η μόνη που το έχω σκεφτεί και έτσι αλλά πιστεύω οτι καμία κατεύθυνση δεν μου ταιριάζει!!Νομίζω ότι δεν είμαι ικανή να ακολουθήσω ούτε θεωριτηκή αλλά ουτε και θετική!Τώρα θα μου πεισ υπάρχει και η τεχνολογική,αλλά πραγματικά την συχαίνομαι.Τι γίνεται λοιπόν σε αυην την περιπτωση?Τώρα θα μου ξαναπείτε είναι πολύ νωίσ ακόμα όμωσ με απασχολεί πολ΄υ σοβαρά το θέμα!:xixi:Έχει έρθει ποτέ κανείς στη θέση μου?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!:thanks::thanks::thanks::thanks:
Καταρχας ειναι βλακεια (σορρυ κιολας) που λες οτι δεν εισαι ικανη.. Αμα δεν δοκιμασεις, δεν ξερεις Και δεν υπαρχουν "ευκολες" και "δυσκολες" κατευθυνσεις..
Αλλα εισαι μικρη ακομα.. Το πιθανοτερο ειναι να επιλεξεις με βαση το τι σχολη θελεις να περασεις (τι θες να γινεις οταν μεγαλωσεις δηλαδη). Μην αγχωνεσαι ομως απο τωρα, δεν υπαρχει λογος.. Εγω στα 13 μου ηθελα ακομα να γινω ποδοσφαιριστης
eilsi
Νεοφερμένος
χιχιχι!!!!! ναι καλά......... τ΄ςρα δηλαδή τι είσα騨¨΄΄΄΄¨¨¨?Καταρχας ειναι βλακεια (σορρυ κιολας) που λες οτι δεν εισαι ικανη.. Αμα δεν δοκιμασεις, δεν ξερεις Και δεν υπαρχουν "ευκολες" και "δυσκολες" κατευθυνσεις..
Αλλα εισαι μικρη ακομα.. Το πιθανοτερο ειναι να επιλεξεις με βαση το τι σχολη θελεις να περασεις (τι θες να γινεις οταν μεγαλωσεις δηλαδη). Μην αγχωνεσαι ομως απο τωρα, δεν υπαρχει λογος.. Εγω στα 13 μου ηθελα ακομα να γινω ποδοσφαιριστης
:xixi:σπουδάζεις
ti?????? και εγώ 8ελω να κάνω πολλά και να μπω στην καλών τεχνών αλλά υπάρχει περίπτωση να μπω????γι' αυτό σου λέω.........
-----------------------------------------
έλα μου???????????γιατι δε ζητάς από τους διαχειριστές να το διορθώσουν;
πλακίτσα?
korineto
Νεοφερμένος
Φυσική,Μαθηματικά τρλενομαι
Δοιηκηση επειχηρησεων(δεν ειναι και κάτι το δύσκολο)
Ποργραμματισμος(αρχιζω και διαβάζω καποια βιλβια σχετικά με αυτο)
Εκθεση(Με δυσκολευει λιγάκι)
Μαθημα επιλογης(δεν το εχω σκεφτεί καν και είμαι δευτερα γυμνασιου μονο;-)
έχω χρόνια
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Δεν ξέρω για εσένα πάντως εγώ την τεχνολογική θα ακολουθησω
Φυσική,Μαθηματικά τρλενομαι
Δοιηκηση επειχηρησεων(δεν ειναι και κάτι το δύσκολο)
Ποργραμματισμος(αρχιζω και διαβάζω καποια βιλβια σχετικά με αυτο)
Εκθεση(Με δυσκολευει λιγάκι)
Μαθημα επιλογης(δεν το εχω σκεφτεί καν και είμαι δευτερα γυμνασιου μονο;-)
έχω χρόνια
και εσυ που το ξες?
korineto
Νεοφερμένος
Δεν είναι και τοσο δύσκολο να το μάθει κάποιος.
Panteras
Εκκολαπτόμενο μέλος
Anyway 13 εισαι ακομα,dont worry..
fabulous
Δραστήριο μέλος
Κι εγώ πιστεύω πως τίποτα δεν μου ταιριάζει, αλλά δεν ανησυχώ, γιατί ακόμη ψάχνομαι. :xixi:
Angelica
Διάσημο μέλος
Nikolas.B3
Νεοφερμένος
8etiki fan
Νεοφερμένος
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος
miv
Επιφανές μέλος
Παιδιά έχω ένα πρόβλημα! Φέτος που είμαι β' λυκείου είμαι στη θετική κατεύθυνση και τη διάλεξα διότι μου αρέσουν πιο πολύ τα μαθήματα της...Όμως δεν έχω σαν στόχο κάποια σχολή του τρίτου πεδίου αλλά του δευτέρου στο οποίο η θετική έχει πρόσβαση χωρίς απώλεια μονάδων.η χημεία μου αρέσει πολυ και είμαι πολυ καλή αλλά μου λένε του χρόνου αμα δεν θέλω τρίτο πεδίο να πάω τεχνολογική γιατι έιναι πιο εύκολα τα μαθήματα.Εγώ τι να κάνω?να μείνω θετική επειδή μου αρέσουν τα μαθήματα και να το παλέψω ή να πάω τεχνολογική που λένε ότι ειναι πιο εύκολα?
Εκτός από τη δυσαναλογία μεταξύ παπαγαλίας ΑΟΔΕ και Βιολογίας, δεν βλέπω που αλλού υπάρχει δήθεν "ευκολία" της Τεχνολογικής. Το κακό με την Ανάπτυξη Εφαρμογών είναι ότι απευθύνεται σε συγκεκριμένους ανθρώπους κι αν δεν σου κολλάει, δεν τη μαθαίνεις. Ενώ η Χημεία, αν σου αρέσει κιόλας, είναι ένα ακόμη τυπικό μάθημα που παλεύεται.
Καλύτερα να συνεχίσεις Θετική.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Και βάλε στο νου σου και αυτά που είπε και ο miv που έχει δίκιο. Και θα απαντήσεις το ερωτημά σου μόνη σου.
chris_90
Διάσημο μέλος
Guest 292010
Επισκέπτης
θα κουραστω που θα κουραστω μια χρονια...να κουραστω ευχαριστα..
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.