IasonasM
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub
Διάσημο μέλος
Τεχνολογική πάνε, πολύ λιγότερο χρόνο τρώει το ΑΟΔΕ από την βιολογία.Η βιολογία βλέποντας λίγο το βιβλίο της γ μου φάνηκε ενδιαφέρουσα σίγουρα αλλά το θέμα είναι και πόσο πιο δύσκολη και χρονοβόρα θα ήταν σε σχέση με το (μισητό βέβαια ) ΑΟΔΕ. Τ1 θα πήγαινα τρέχοντας αλλά δεν θα γίνει στο σχολείο που είμαι.
IasonasM
Εκκολαπτόμενο μέλος
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
gregory nub
Διάσημο μέλος
Και την βιολογία θα την μισήσεις, μην νομίζεις. Κι εγώ μέχρι ν αρχίσω το φροντιστήριο έλεγα πως είναι ωραίο μάθημα η βιολογία, μετά έπαψα να την συμπαθώ τόσο. Καλύτερα να πάρεις κάτι πιο εύκολο.Παλεύεται όμως το ΑΟΔΕ; Την Βιολογία τουλάχιστον την έχω και σε μία εκτίμηση και με (πολύ) πιο μεγάλο ενδιαφέρον θα την διάβαζα. Το αοδέ το απεχθάνομαι από τώρα Ίσως άμα τα ακούω στο σχολείο, τα ακούω και στο φροντιστήριο καταφέρω να το μάθω...
IasonasM
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι μεγάλη η ύλη ή ο τρόπος που τα ζητάνε θέλει να τα ξέρεις όπως τα γράφει το βιβλίο; Είχα ακούσει πως είχε και κάποιες ασκήσεις.Και την βιολογία θα την μισήσεις, μην νομίζεις. Κι εγώ μέχρι ν αρχίσω το φροντιστήριο έλεγα πως είναι ωραίο μάθημα η βιολογία, μετά έπαψα να την συμπαθώ τόσο. Καλύτερα να πάρεις κάτι πιο εύκολο.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Είναι μεγάλη η ύλη ή ο τρόπος που τα ζητάνε θέλει να τα ξέρεις όπως τα γράφει το βιβλίο; Είχα ακούσει πως είχε και κάποιες ασκήσεις.
Η ύλη ναι είναι μεγάλη, το Β θέμα το θέλουν όπως το βιβλίο αλλά και με μικρές αλλαγές αν δεν αλλάζει εντελώς το νόημα θα το πάρουνε. Γ και Δ θέμα είναι ασκήσεις.
Gate4
Επιφανές μέλος
Εγώ πάντως έλεγα τι ωραίο μάθημα είναι η βιολογία όλη τη χρονιάΚαι την βιολογία θα την μισήσεις, μην νομίζεις. Κι εγώ μέχρι ν αρχίσω το φροντιστήριο έλεγα πως είναι ωραίο μάθημα η βιολογία, μετά έπαψα να την συμπαθώ τόσο. Καλύτερα να πάρεις κάτι πιο εύκολο.
Φέτος ήμουν Θετική και δεν αντιμετώπισα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Ας ξεκαθαρίσω ότι ο λόγος που την επέλεξα είναι ότι ενδιαφέρομαι κυρίως για σχολές του 3ου πεδίου. Όμως το πρόβλημα μου είναι ότι ως μαθήτρια του 17 θεωρώ δύσκολο (απαισιοδοξία ε?) να εισαχθώ σε σχολές όπως η Ιατρική, επομένως η απώλεια μορίων δεν είναι κάτι που με ανησυχεί.
Αυτό που αναρωτιέμαι όμως είναι, από ποια κατεύθυνση ( θετική ή τεχνολογική) θα καταφέρω να μαζέψω περισσότερα μόρια. Πολλοί μου έχουν πει πως επιλέγοντας την τεχνολογική θα είναι σίγουρα πιο εύκολο αφού η βιολογία Γ.Π. δεν συγκρίνεται με την χημεία και βιολογία κατ.
Φοβάμαι μήπως συνεχίζοντας στην θετική τα βρω σκούρα και τελικά φάω τα μούτρα και δεν καταφέρω να περάσω στις σχολές που με ενδιαφέρουν. Τι λέτε;
Επισήμανση: Το παρόν μήνυμα προήλθε από νήμα με παρόμοιο περιεχόμενο
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Δεν έχεις ιδέα τι θαύματα είδαν τα μάτια μου φέτος. Αν έχεις θέληση και στρωθείς σοβαρά από το Σεπτέμβρη, μια χαρά τις πιάνεις και τις υψηλόβαθμες του 3ου.Φέτος ήμουν Θετική και δεν αντιμετώπισα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Ας ξεκαθαρίσω ότι ο λόγος που την επέλεξα είναι ότι ενδιαφέρομαι κυρίως για σχολές του 3ου πεδίου. Όμως το πρόβλημα μου είναι ότι ως μαθήτρια του 17 θεωρώ δύσκολο (απαισιοδοξία ε?) να εισαχθώ σε σχολές όπως η Ιατρική, επομένως η απώλεια μορίων δεν είναι κάτι που με ανησυχεί.
ο
Εγώ θα πρότεινα να το παλέψεις για θετική, μια και σε ενδιαφέρουν σχολές του 3ου. Στη Χημεία, αν διαβάσεις πολύ, δε γράφεις κάτω από 17. Παρομοίως και στη Βιολογία κατ., θέτοντας, βέβαια, το όριο στο 16. Αυτά έλεγαν τουλάχιστο τα δικά μας θετικόπουλα.
Είμαι διατεθειμένη να παλέψω..ίσως και να συνεχίσω στη θετική λοιπόν! Ελπίζω να γίνει ένα ακόμη θαύμα και για μέναΔεν έχεις ιδέα τι θαύματα είδαν τα μάτια μου φέτος. Αν έχεις θέληση και στρωθείς σοβαρά από το Σεπτέμβρη, μια χαρά τις πιάνεις και τις υψηλόβαθμες του 3ου.
Εγώ θα πρότεινα να το παλέψεις για θετική, μια και σε ενδιαφέρουν σχολές του 3ου. Στη Χημεία, αν διαβάσεις πολύ, δε γράφεις κάτω από 17. Παρομοίως και στη Βιολογία κατ., θέτοντας, βέβαια, το όριο στο 16. Αυτά έλεγαν τουλάχιστο τα δικά μας θετικόπουλα.
Σ´ευχαριστω.
nikolina96
Νεοφερμένος
nikolina96
Νεοφερμένος
Κανεις δε μπορει να σου πει αν ειναι σωστη η αποφαση σου αφου ουτε κι εμεις οι ιδιοι δε ξερουμε αν οντως καναμε καλες επιλογες! Αφου στοχευεις λοιπον γι αυτες τις σχολες σιγουρα θα παραμεινεις θετικη το μονο που μπορει να βοηθησει στην βαθμολογια σου ειναι να επιλεξεις και ΑΟΘ το οποιο στηριζεται καθαρα σε δικο σου διαβασμα και δινει αρκετα μορια
για να δωσω ΑΟΘ πανελλαδικα δεν πρεπει να παρω και μαθηματικα γενικης? γινεται να το δωσω χωρις να θελω να ανοιξω 5ο πεδιο?
nikolina96
Νεοφερμένος
Μου εχει δημιουργηθει ομως η εντυπωση πως ειναι ευκολοτερο να γραψεις καλα απο τεχνολογικη, επειδη εχει ΑΟΔΕ και ΑΕΠΠ, στα οποια αμα διαβασεις ειναι 19+ σιγουρο, ετσι μου λενε δηλαδη, και συνεπως πιο εφικτο να περασω σε καποια σχολη που με ενδιαφερει στο 2ο πεδιο
Αλλα παλι αγχωνομαι μην τελικα στη μεση της χρονιας δω οτι δε τα βγαζω περα με ΑΕΠΠ για παραδειγμα
Mariaal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υ.Γ.: Η σχολή που με ενδιαφέρει είναι πολυτεχνική.
Επισήμανση: Τα μηνύματα 738 - 741 προήλθαν απο νήμα με παρόμοιο περιεχόμενο.
crusader
Νεοφερμένος
Αρκετοί μαθητές δεν ξεκινούν διοίκηση επιχειρήσεων και προγραμματισμό από το καλοκαίρι.Μην ανησυχείς,αρχές άνοιξης θα έχεις βγάλει τα δύο προαναφερθέντα μαθήματα,είτε σε φροντιστήριο είτε σε ιδιαίτερο,αρκεί να τηρηθεί πρόγραμμα και μεθοδικότητα.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.