Chris1993
Περιβόητο μέλος
Και επίσης .... Τ Ε Χ Ν Ο Λ Ο Γ Ι Κ Η
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
student-savvas
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelou-Maria
Νεοφερμένος
δεν ξερς πια κατευθηνση να ακολουθησω.....
απο την μια ιατρικη και απο την αλλη νομικη... εδω στην γερμανια αρχαια κανουμε απο το λυκειο και δεν ξερω πως ειναι και λατινικα, το ιδιο και με χημεια κανω στο γυμνασιο αλλα με αυτον το καθηγητη δυσκολευομαι και μαθηματικα το ιδιο... στα αλλα μαθηματα τα καταφερνω με αριστα.... αλλα παλι εχω μια ελπιδα πως οποια κατευθηνση και αν ακολουθησω θα τα καταφερω με λιγη βοηθεια απο το φροντιστηριο και με καλο διαβασμα... ομως δεν ξερω πιο επαγγελμα να διαλεξω.. εχω ρωτισει και καθηγητες μου και μου λενε θα τα καταφερεις οπου και να πας αλλα ο κομπος ειναι ακομα μεσα μου...
Σας παρακαλω αν γινεται να με βοηθησετε η γνωμη σας θα με βοηθουσε πολυυυ....!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
STELLA95
Εκκολαπτόμενο μέλος
κοιτα και εγω ειμαι μπερδεμενη αν και εχω μια ιδιαιτερη αδυναμια στα θετικα. οταν πας με το καλο στο λυκειο θα δεις που εισσι καλυτερη που μπορεις να ανταπεξελθεις καλυτερα παντως μην ανχωνεσαι για αυτα ακομα του χρονου φευγεις απο το γυμνασιο κατσε και απολαυσε αυτην την ταξη!!!please helpp???
δεν ξερς πια κατευθηνση να ακολουθησω.....
απο την μια ιατρικη και απο την αλλη νομικη... εδω στην γερμανια αρχαια κανουμε απο το λυκειο και δεν ξερω πως ειναι και λατινικα, το ιδιο και με χημεια κανω στο γυμνασιο αλλα με αυτον το καθηγητη δυσκολευομαι και μαθηματικα το ιδιο... στα αλλα μαθηματα τα καταφερνω με αριστα.... αλλα παλι εχω μια ελπιδα πως οποια κατευθηνση και αν ακολουθησω θα τα καταφερω με λιγη βοηθεια απο το φροντιστηριο και με καλο διαβασμα... ομως δεν ξερω πιο επαγγελμα να διαλεξω.. εχω ρωτισει και καθηγητες μου και μου λενε θα τα καταφερεις οπου και να πας αλλα ο κομπος ειναι ακομα μεσα μου...
Σας παρακαλω αν γινεται να με βοηθησετε η γνωμη σας θα με βοηθουσε πολυυυ....!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelou-Maria
Νεοφερμένος
Nikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αποφάσισα να ακολουθήσω θεωρητική κατευθυνση επειδή τρελένομαι για τα φιλολογικά μαθήματα, σε αντίθεση με τα μαθηματικά,φυσικές,χημείες κ.λπ...
Θέλω να περασω θεατρολογία Αθήνα και να δώσω παράλληλα εξετάσεις στη δραματική σχολή του εθνικού θεάτρου...Απ'ότι καταλάβατε, ηθοποιός θέλω να γίνω...Αυτό είναι το παιδικό μου όνειρο και ελπίζω να το πετύχω σε μερικά χρόνια...! Καλή τύχη σε όλους και μη βιάζεστε να αποφασίσετε, θα έχετε όλο το χρόνο μπροστά σας..!
noname2
Νεοφερμένος
Παω 1η λυκειου.
Παρ οτι ειναι νωρις ακομα θα ηθελα να με βοηθησει οποιος μπορει προκειμενου να κατασταλαξω καπου... Ειμαι περιεργος χαρακτηρας και αλλαζω απο τ μια στιγμη στην αλλη... Δεν ξερω τι θελω να γινω! Μου αρεσει πολυ γυμναστης, στρατιωτικος, ειμαι πολυ καλος στην πληροφορικη, μου αρεσουν πολυ τα αμαξια και οι μηχανεσ(δλδ να γινω μηχανικοσ)κ επισης σκεφτομαι και το εμποροπλοιαρχων... Στ πρωτο τετραμηνο εγραψα στα μαθηματα της θεωρητικης πολυ καλα και στ τεχνολογικης χαλια... δηλαδή πιο συγκεκριμενα εγραψα κειμενα 18 εκθεση 17,4 αρχαια 15,5 ιστορια 14(δυστυχως εκεινη τ μερα κολλησα και δν προλαβα να γραψω τ τελευταιο παραθεμα... Ολα τ υπολοιπα ηταν σωστα)κ μετα εγραψα στ υπολοιπα χαλια δλδ... Χημεια 10,5 φυσικη 4,4!! Αλγεβρα 9 γεωμετρια 8!!!!!Φροντιστηριο παω μονο στ αρχαια... Σ.....Ομως τωρα 8α χρειαστω και φυσικη μαθηματικα... Τ να κανω... Σκεφτομαι να παω επαλ γτ μου αρεσουν και οι τεχνε... Σορρυ αν σας επρηξα αλλα βοηθειστε λιγο!
gatouni8400
Δραστήριο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
gatouni8400
Δραστήριο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
kateklysmos
Νεοφερμένος
nPb
Επιφανές μέλος
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Οποτε θεωρητικη για ΤΕΦΑΑ σε κοβω.
Giorgos -3-
Νεοφερμένος
Ο Στρατιωτικος απο τι αλλη εχει σιγουρο μισθο..... Μηχανικος χωρις καλη φυσικη δν γινετε....Γυμναστης δν ξερω τι παιζει....
Εσυ αποφασιζεις φιλε μου
nefertiti1912
Νεοφερμένος
Η α'λυκείου εκ πείρας ειναι θεμέλιο-τάξη για της πανελλήνιες.Βάλε τα δυνατά σ, κ αφού η επαγγελματικές σου επιλογές κλίνουν προς τα εκεί θά είναι κ το πιο σωστό να επιλέξεις τεχνολογική.Αν μ έλεγες οτι σ αρέσει η Πληροφορική κ παράλληλα να αγορεύεις σε δικαστήριο,θα σ έλεγα οτι ειναι δίκοπο μαχαίρι.Αλλά τώρα don't worry!!!
Ελπίζω να βοήθησα.
annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
momolis
Νεοφερμένος
Στις πρώτες τάξεις του γυμνασίου ήμουν πάρα πολύ καλός στα θετικά μαθήματα ενώ στα φιλολογικά απλά καλός. Από την τελευταία τάξη του γυμνασίου όμως τα πράγματα άρχισαν να αντιστρέφονται. Έχω καταλήξει (Ά λυκείου) να παίρνω στα φιλολογικά (σε όλα πάνω από 18 και στα θετικά (φυσική:12,5 χημεία:16,5 γεωμετρία:10 άλγεβρα:18,και αυτό με τρελή προσπάθεια).Βέβαια ποτέ δεν φημιζόμουν για το θετικό μου μυαλό όσο για την μνήμη μου, η οποία τώρα τελευταία έχει αρχίσει να εκπλήσσει και εμένα. Μπορώ να θυμάμαι απίστευτες λεπτομέρειες, αλλά δεν νομίζω αυτό να είναι αρκετό για την επιτυχία στα θεωρητικά μαθήματα. Δε ξέρω τι κάνω πραγματικά. Σκέπτομαι πως αν διαλέξω τη θεωρητική μπορεί να ξανασυμβεί το ίδιο.
Γι' αυτό θεώρησα πως θα πρέπει να ζητήσω συμβουλές από κάποιους μεγαλύτερους, έτσι έγραψα αυτό το post. Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη! Ευχαριστώ
Gewrgia_D
Νεοφερμένος
Λοιπόν, εγώ δεν είμαι μεγαλύτερη από εσένα, Α' λυκείου πάω αλλά πιστεύω πως στο λύκειο φαίνεται πραγματικά το τι θα πρέπει να ακολουθήσεις. Στο γυμνάσιο όλα είναι πιο χαλαρά, στο λύκειο όλα δυσκολεύουν, και καταλαβαίνεις σε ποιά μαθήματα αποδίδεις καλύτερα. Πάντως είσαι σίγουρος ότι κατέβαλες πολλή προσπάθεια στα θετικά; Θέλω να πω πως είναι παράδοξο κάπως το να έχεις 12,5 φυσική και γεωμετρία 10 και άλγεβρα 18, γιατί ως μαθήματα αλληλοεξαρτώνται το ένα από το άλλο. Μπορεί να έχεις λίγα κενά που πρέπει να καλύψεις και να μη το έχεις καταλάβει. Όταν ήσουν στο γυμνάσιο σχεδίαζες να επιλέξεις τη θετική κατεύθυνση;
Βέβαια καθώς περνούν τα χρόνια έρχονται στην επιφάνεια κρυφές δεξιότητες και χαρίσματα που δε γνωρίζαμε πως υπάρχουν... Θα σε συμβούλευα να το σκεφτείς καλά πριν επιλέξεις οτιδήποτε. Και να κοιτάζεις πάντα το τι αγαπάς εσύ ο ίδιος πιο πολύ, μη κοιτάς μόνο τους βαθμούς, γιατί και η λογική δεν είναι πάντα ο καλύτερος σύμβουλος. Συνήθως είναι, αλλά υπάρχουν και πολλές εξαιρέσεις.
Ελπίζω να βοήθησα έστω και λιγάκι!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.