Kristal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
angel123456
Νεοφερμένος
παρολα αυτα δν θελω να ανοιξω το 3ο πεδιο.και σκεφτομαι"γιατι να διαβαζω τσαμπα βιολογια η οποια δν μου αρεσει κιολας?" βεβαια προβλημα με τν αποστηθηση δεν εχω!θελω ομως να ανοιξω το 5ο πεδιο και ετσι σκεφτομαι να παω τεχνολογικη...τι λετε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papageorge
Νεοφερμένος
Ευχαριστώ και πάλι.
Συνεχίστε να διαφωτίζεται τα παιδιά και να δίνεταε λύσεις στα προβλήματά τους!
Υ.Γ. Αποστόλη (Kristal) σε καμία περίπτωση δεν υποτιμώ την τεχνολογική κατεύθυνση...Απλα επειδή η θετική είναι η "πύλη" για την Ιατρική, μια δύσκολη και υψηλόβαθμη σχολή, μπορεί να "σφίξουν"τόσο πολύ τα θέματα της Χημειας και της Βιολογίας , τα οποία είναι και βαρύτητας, με αποτέλεσμα να χαθούν πολύτιμα μόρια.
Stelios3
Νεοφερμένος
london_viola
Νεοφερμένος
Zod
Δραστήριο μέλος
Alex.rsx
Νεοφερμένος
miv
Επιφανές μέλος
ΖΟΕ
Νεοφερμένος
Ειμαι μαθητρια της Β Λυκειου κ εχω επιλεξει την Θετικη για φετος ! Του χρονου ομως ?? Εχω προβληματιστει....ειμαι αρκετα καλη στην Χημεια...μ'αρεσει πολυ αλλα την Βιολογια δν την παλευω καθολου,,δεν μπορω να την καταλαβω κ επομενως ουτε κ να την μαθω...!! Η αληθεια ειναι οτι δεν με πολυενδιαφερει το 3ο πεδιο.... Οποτε τι λετε ?? Να παω τεχνολογικη η να παραμεινω θετικη ????
κακως που επελεξες τη θετικη κατευθυνση...μπορουσες να πας τεχνολογικη...ναι αλλαξε κατευθυνση μη το σκεφτεσαι καθολου..καν΄το τωρα πριν ειναι πολυ αργα!!
eilsi
Νεοφερμένος
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!:thanks::thanks::thanks::thanks:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mavro Provato
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδιά δν ξέρω αν είμαι η μόνη που το έχω σκεφτεί και έτσι αλλά πιστεύω οτι καμία κατεύθυνση δεν μου ταιριάζει!!Νομίζω ότι δεν είμαι ικανή να ακολουθήσω ούτε θεωριτηκή αλλά ουτε και θετική!Τώρα θα μου πεισ υπάρχει και η τεχνολογική,αλλά πραγματικά την συχαίνομαι.Τι γίνεται λοιπόν σε αυην την περιπτωση?Τώρα θα μου ξαναπείτε είναι πολύ νωίσ ακόμα όμωσ με απασχολεί πολ΄υ σοβαρά το θέμα!:xixi:Έχει έρθει ποτέ κανείς στη θέση μου?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!:thanks::thanks::thanks::thanks:
......άσε τις κατευθύνσεις και άνοιξε κανένα cafe-bar πιο πολλά θα βγάζεις...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Green 13
Δραστήριο μέλος
Μην ανυσηχεις ρε κουτο και αθωο κοριτσι. Ποτε δεν ειναι αργα, πρεπει απλα να ανοιξεις τις πυλες της ψυχης σου και να ρωτησεις την καρδια σου που θελεις να πας και αυτη θα σου απαντησει αμεσως. Και μετα να δεις τι ωραια που θα εξελιχθουν τα πραγματα. Ισοσταθμισε τους μαθητικους παραγοντες και θα δεις
Ρεαλιστικη απαντηση:
Κοιτα, αν δε βρεις κατευθυνση γρηγορα θα περιπλανιεσαι στο λυκειο χωρις σκοπο, θα τελειωσεις τις πανελληνιες με την πιο χαμηλη βαθμολογια και θα ανοιξεις ενα παγκο πουλωντας φανελες στη λαικη και εξω απο το γηπεδο Καραισκακη τις μερες των αγωνων. Η επιχειρηση φυσικα και δε θα παει καλα και αμα δεν εχεις υποστηριξη θα γινεις VIP στα σκαλοπατια στην Ομονοια μενωντας σε χαρτοσακουλα...
Διαλεγετε και περνετε
taratata
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτο εκαναν οι φιλοι μ κ τωρα ειν μια χαρα......
εγω προσωπικα ηξερα απ τν 1η γυμνασιου οτι θ ακολουθησω θετικη κατευθυνση,οποτε δν σ μιλαω απ προσωπικη πειρα αλλα απ αυτα π ειδα στουσ φιλουσ μ κ απ αυτα π μασ ειπαν οι καθηγητεσ...
Mavro Provato
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρεαλιστικη απαντηση:
Κοιτα, αν δε βρεις κατευθυνση γρηγορα θα περιπλανιεσαι στο λυκειο χωρις σκοπο, θα τελειωσεις τις πανελληνιες με την πιο χαμηλη βαθμολογια και θα ανοιξεις ενα παγκο πουλωντας φανελες στη λαικη και εξω απο το γηπεδο Καραισκακη τις μερες των αγωνων. Η επιχειρηση φυσικα και δε θα παει καλα και αμα δεν εχεις υποστηριξη θα γινεις VIP στα σκαλοπατια στην Ομονοια μενωντας σε χαρτοσακουλα...
Διαλεγετε και περνετε
ρεαλιστική απάντηση
....έχουν πετύχει πολλοί άνθρωποι στην ζωή και χωρίς πτυχία πανεπιστημίου.....που τους προσκυνούν όλοι οι υπόλοιποι....
...αυτό στην ελλάδα που ο πτυχιούχος ΑΕΙ θα είναι και επιτυχημένος έχει παραγίνει
.....υπάρχουν πάντα άλλες εναλακτικές
απολυτα φυσιολογικο...στην πρωτη λυκειου θ καταλαβεισ τ σ αρεσει κ σ ποια καταυθυνση θεσ ν πασ...εσυ παντωσ ν ριχνεισ τν ιδια βαρυτητα σ ολα τ μαθηματα κ αυτα θ σ οδηγησουν απο μονα τσ...
αυτο εκαναν οι φιλοι μ κ τωρα ειν μια χαρα......
εγω προσωπικα ηξερα απ τν 1η γυμνασιου οτι θ ακολουθησω θετικη κατευθυνση,οποτε δν σ μιλαω απ προσωπικη πειρα αλλα απ αυτα π ειδα στουσ φιλουσ μ κ απ αυτα π μασ ειπαν οι καθηγητεσ...
Αν δε κάνω λάθος η κοπέλα που άνοιξε το θέμα πάει 2α λυκείου
eilsi
Νεοφερμένος
οχι απλςσ εγινα ενα μικρο λα8ακι(λαθαρα)στην εγγραφή!!!!!!!!2α γυμνασίου παωΑν δε κάνω λάθος η κοπέλα που άνοιξε το θέμα πάει 2α λυκείου
(που να μην πήγαινα)
kambana
Δραστήριο μέλος
(Πάντα κατά τη γνώμη μου...)
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
ribo
Εκκολαπτόμενο μέλος
συνηθως απο τα 4 μαθηματα 2-3 θα σου αρεσουν και αν!
διαλεγεις κατευθυνση με βαση τη σχολη που επιθυμεις(ημμυ δηλαδη) και με
βαση την κλιση σου!
Devina
Τιμώμενο Μέλος
γιατι νομιζεις οτι ολα τα παιδια που διαλεγουν κατευθυνση τους αρεσει κιολας?
συνηθως απο τα 4 μαθηματα 2-3 θα σου αρεσουν και αν!
διαλεγεις κατευθυνση με βαση τη σχολη που επιθυμεις(ημμυ δηλαδη) και με
βαση την κλιση σου!
Συμφωνώ...και εγώ πήγα θετική για 2 μαθήματα! Και φυσικά για την σχολή που επιθυμώ να περάσω!
Μην φρικάρεις από τώρα..πήγαινε α' λυκείου να δεις τα μαθήματα...δηλαδή εκεί θα καταλάβεις τι είναι τα αρχαία ( και θα τα ''νιώσεις'' πολύ καλά με 6 ώρες την εβδομάδα) και τι είναι τα μαθηματικά. Και φυσικά τα υπόλοιπα μαθήματα.. Θα έχεις κατασταλάξει μέχρι το τέλος της α' στο περίπου τουλάχιστον...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.