Vagg
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
παιδια εγω πιστευω πωσ ειναι μεγαλη βλακεια αυτο που λενε<<οτι δηλαδη στη θετικη ειναι ανεβασμενο το επιπεδο και παιρνεισ καλυτερες βασεις..>>δεν στεκει ολο αυτο...αν ειναι δυνατον ...τοτε ολοι θετικη θα πηγαιναν..εγω ειμαι θετικη επειδη θελω καθαρα ιατρικη αντε και κανα χημικο αμα λαχει...αλλα μην ακουω ανοητα πραγματα
δηλαδη δεν ειναι ανεβασμενο το επιπεδο στη θετικη
δεν ειναι ανεβασμενο οταν το 70% της ταξης αποσκοπει σε σχολες πανω απο 18500 μορια
κοιτα ενα αναλογο ποσοστο στην τεχνολογικη σε τμημα των ιδιων ατομων
Κατα συνεπεια οταν το τμημα εχει καλυτερο υλικο,γινεται και καλυτερο μαθημα
αυτονοητο δεν ειναι?
δεν μπορουν τοσα ποστ πισω σου να συμφωνουν και εσυ να διαφωνεις
αρα καπου κανεις λαθος
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
δηλαδη δεν ειναι ανεβασμενο το επιπεδο στη θετικη
δεν ειναι ανεβασμενο οταν το 70% της ταξης αποσκοπει σε σχολες πανω απο 18500 μορια
κοιτα ενα αναλογο ποσοστο στην τεχνολογικη σε τμημα των ιδιων ατομων
Κατα συνεπεια οταν το τμημα εχει καλυτερο υλικο,γινεται και καλυτερο μαθημα
αυτονοητο δεν ειναι?
δεν μπορουν τοσα ποστ πισω σου να συμφωνουν και εσυ να διαφωνεις
αρα καπου κανεις λαθος
Δεν συμβαίνει παντού αυτό όμως.Έχουν θεοποιήσει πια την θετική...
Ειρηνάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν συμβαίνει παντού αυτό όμως.Έχουν θεοποιήσει πια την θετική...
Ναι,ακριβώς!έχω κάποιους συμμαθητές,οι οποίοι θα πάνε θετική όχι επειδή το θέλουν,αλλά υποστηρίζουν πως το επίπεδο είναι ανεβασμένο..αυτό είναι τελείως λάθος!!όσα παιδιά ήξερα ότι θα πάνε τεχνολογική,τελικά θα πάνε θετική.Έχουμε φτάσει πλέον στο σχολείο μου, να έχει η τεχνολογική μόνο 3-4 μαθητές..:iagree::iagree:
Γιάννης93
Νεοφερμένος
superman
Δραστήριο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
alkaterinaki
Νεοφερμένος
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Γιατί αν όχι οι θετικές επιστήμες με τη φιλοσοφία είναι πολύ στενά συνδεδεμένες.Αν σου αρέσει η χημεία είναι καλό,γιατί στη συνέχεια γίνεται πιο ωραία αν διαβάζεις.
Τώρα η τελική απόφαση είναι δική σου.
superman
Δραστήριο μέλος
εγω απλα το βαλα εκει για να ψαξει και να δει αν του αρεσει καποια σχοληΔεν νομίζω πως αυτό στέκει γιατί οι σχολές 2,3,4 πεδίου είναι σαφώς περισσότερες από του 1
chris_90
Διάσημο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
εγω απλα το βαλα εκει για να ψαξει και να δει αν του αρεσει καποια σχολη
Nαι εγώ απλά το πα γιατί αν τα βάλει κάτω ίσως να του βγουν περισσσότερες επιλογές εκεί από ότι στην άλλη και δεν είναι κριτήριο αυτό
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Eγώ από χτες άρχισα να το ψιλισκέφτομαι.Αλλά λογικά θα σκεφτόμουν γιατί δεν πήγα θετική.Ακομα και τωρα ψιλοσκεφτομαι το "γιατι δεν πηγα θεωρητικη" αλλα σε γενικες γραμμες δεν το μετανιωσα.
chris_90
Διάσημο μέλος
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Απλά μου φαίνεταθι κάπως η πελατειακή σχέση που θα είχα με τους ''πελάτες''.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Εγω μονο για τη ρημαδα την ψυχολογια το σκεφτομαι πια, για κανεναν αλλο λογο.
Μπα βαρετή φαίνεται στο πρόγραμμα σπουδών.
superman
Δραστήριο μέλος
απ ο,τι καταλαβα πρεπει να επιλεξει και συντομα μαλιστα.γι αυτο του δωσα αυτη τη σελ που χει ολες τις σχολες και τα μαθηματα και τις επαγγελματικες επιλογες.εγω νομιζω οτι θα βοηθησειNαι εγώ απλά το πα γιατί αν τα βάλει κάτω ίσως να του βγουν περισσσότερες επιλογές εκεί από ότι στην άλλη και δεν είναι κριτήριο αυτό
Γιάννης93
Νεοφερμένος
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
Τελικά τι σπουδάζεις τώρα? chris_90
Πίστεψε με, ούτε εκείνος ξέρει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.