aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
με τα θετικα οχι καλα ειδικα μαθηματικα, ειμαι πιο θεωρια αλλα στη γραμματικη εχω προβλημα
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ξερω αν θα σε ενδιεφερε κατι απο αυτες...Ψαξ'το...
Τη Δευτερα νομιζω, θα ανακοινωθουν ποιες ειδικοτητες θα ανοιξουν φετος...Ριξε μια ματια!!!
Raiseonce
Δραστήριο μέλος
Προσπάθησε όσο μπορείς όπως λένε τα παιδιά και μην σκέφτεσαι μια ενδεχόμενη αποτυχία.
Επικεντρώσου στο στόχο σου και μη ψάχνεις για εναλλακτικές.Ακόμη δεν άρχισε η χρονιά πώς προεξοφλείς ότι δε θα τα καταφέρεις?
CounterStrike95
Νεοφερμένος
Το θεμα ειναι οτι ειμαι χωρις φροντιστηρια και εχω προβλημα με τη γραμματικη αρχαιων και λατινικων που σημαινει οτι θα χασω πολλα μορια αυτο ειναι που με αγχωνει πιο πολυ... και δεν ειμαι και αισιοδοξο ατομο οποτε ...anyway το θεμα ειναι οτι αν τελικα λεω εγω τωρα δεν ικανοποιηθω στις πανελληνιεσ και παω στο deree... αξιζει; Ή ειναι καλυτερα καποιο δημοσιο I.E.K;
Το Deree είναι πανάκριβο και θέλει νομίζω και Profisiency αν δεν κάνω λάθος!Άποψη μου μην κάνεις φροντιστήρια και δώσε πανελλήνιες και ότι είναι να γίνει θα γίνει μάζεψε λεφτά για να πας έξω η σε κολλέγιο!
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
Υ.Γ: Στον τομέα ψυχολογίας ένα πανεπιστήμιο στη Βουλγαρία/Ρουμανία παίζει να σου βγει πιο φθηνά, + ό,τι δε παίζει πρόβλημα με την αναγνώριση πτυχίου.
dimitsos
Νεοφερμένος
Μετά από 4 χρόνια παραμονής στο Χημικό Αθηνών, αποφάσισα να εγκαταλείψω τις σπουδές μου και να πάρω διαγραφή. Η σχολή, τα μαθήματα, το περιβάλλον, οι καθηγητές, οι συμφοιτητές όλα αυτά με άφηναν εντελώς αδιάφορο κι έτσι αποφάσισα να πάρω αυτή την επίπονη απόφαση και να φύγω αμέσως από αυτή την-ας την πούμε- σχολή.
Ο στόχος μου από εδώ και πέρα είναι να σπουδάσω πάση θυσία κάτι που να μου αρέσει και όχι κάτι καταναγκαστικό. Επέλεξα Αγγλική Φιλολογία. Το πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει να ξαναδώσω πανελλήνιες εξετάσεις, πράγμα το οποίο είναι πολύ επίπονο και χρονοβόρο για μένα, καθώς επίσης και χάσιμο χρημάτων. Έτσι αποφάσισα να σπουδάσω στο Νew Work College.
Θα ήθελα αν είναι δυνατόν και αν έχετε φυσικά χρόνο και προθυμία, να με πληροφορήσετε και να με κατατοπίσετε για μερικά ερωτήματα που έχω.
1. Ποια είναι η γλώσσα διδασκαλίας των μαθημάτων για την Αγγλική Φιλολογία?? Είναι ελληνόφωνο ή αγγλόφωνο το πρόγραμμα της αγγλικής φιλολογίας??
2. Πόσο είναι περίπου τα δίδακτρα ανά χρόνο και το κόστος εγγραφής στο κολλέγιο??
3. Πόσο χρονικό διάστημα διαρκούν τα μαθήματα?? Αν κάποιος κοπεί σε ένα μάθημα, τότε αποβάλλεται από το κολλέγιο??
4. Αναγνωρίζεται το πτυχίο του κολλεγίου στην Ελλάδα??
5. Έχω πάρει το Proficiency, όμως πιστεύω ότι έχω κάποια κενά στην αγγλική γλώσσα. Γίνονται επιπλέον μαθήματα αγγλικών για όσους σπουδαστές εμφανίζουν κενά??
6. Τα τμήματα είναι ολιγομελή ή είναι όπως στα συνηθισμένα ΑΕΙ με 40 άτομα άνα αμφιθέατρο??
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Δημήτρης Παπαδημητρίου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλησπέρα σας.
Μετά από 4 χρόνια παραμονής στο Χημικό Αθηνών, αποφάσισα να εγκαταλείψω τις σπουδές μου και να πάρω διαγραφή. Η σχολή, τα μαθήματα, το περιβάλλον, οι καθηγητές, οι συμφοιτητές όλα αυτά με άφηναν εντελώς αδιάφορο κι έτσι αποφάσισα να πάρω αυτή την επίπονη απόφαση και να φύγω αμέσως από αυτή την-ας την πούμε- σχολή.
Ο στόχος μου από εδώ και πέρα είναι να σπουδάσω πάση θυσία κάτι που να μου αρέσει και όχι κάτι καταναγκαστικό. Επέλεξα Αγγλική Φιλολογία. Το πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει να ξαναδώσω πανελλήνιες εξετάσεις, πράγμα το οποίο είναι πολύ επίπονο και χρονοβόρο για μένα, καθώς επίσης και χάσιμο χρημάτων. Έτσι αποφάσισα να σπουδάσω στο Νew Work College.
Θα ήθελα αν είναι δυνατόν και αν έχετε φυσικά χρόνο και προθυμία, να με πληροφορήσετε και να με κατατοπίσετε για μερικά ερωτήματα που έχω.
1. Ποια είναι η γλώσσα διδασκαλίας των μαθημάτων για την Αγγλική Φιλολογία?? Είναι ελληνόφωνο ή αγγλόφωνο το πρόγραμμα της αγγλικής φιλολογίας??
2. Πόσο είναι περίπου τα δίδακτρα ανά χρόνο και το κόστος εγγραφής στο κολλέγιο??
3. Πόσο χρονικό διάστημα διαρκούν τα μαθήματα?? Αν κάποιος κοπεί σε ένα μάθημα, τότε αποβάλλεται από το κολλέγιο??
4. Αναγνωρίζεται το πτυχίο του κολλεγίου στην Ελλάδα??
5. Έχω πάρει το Proficiency, όμως πιστεύω ότι έχω κάποια κενά στην αγγλική γλώσσα. Γίνονται επιπλέον μαθήματα αγγλικών για όσους σπουδαστές εμφανίζουν κενά??
6. Τα τμήματα είναι ολιγομελή ή είναι όπως στα συνηθισμένα ΑΕΙ με 40 άτομα άνα αμφιθέατρο??
Δημήτρης Παπαδημητρίου
Καταλαβαινω ποσο δυσκολο ηταν, κι εγω εγκατελειψα την προηγουμενη σχολη μ μετα απο 3 χρονια για να σπουδασω κατι αλλο. Μπραβο που το αποφασισες, καλλιο αργα παρα ποτε.
Οσο για τις ερωτησεις σου, εγω προσωπικα δε μπορω να στις απαντησω και θα σου προτεινα να ρωτησεις στο κολλεγιο κατ'ευθειαν και οχι εδω για να ειναι σιγουρες οι απαντησεις.
Αυτο που ισως μπορω να σου πω, επειδη κ εγω σε κολλεγιο ειμαι κ εχω και γνωστους σε αλλα κολλεγια ειναι πως αν κοπεις σε καποιο μαθημα συνηθως το ξαναδινεις το Σεπτεμβρη, πιθανως με ενα μικρο αντιτιμο, και περα απο αυτο συνηθως αν κοπεις σε αρκετο αριθμο μαθηματων (το ποσα ειναι αναλογα τη σχολη) δεν προαγεσαι στην επομενη χρονια αλλα πρεπει να ξαναπαρεις τα μαθηματα που κοπηκες, πληρωνοντας μονο για αυτα και οχι φουλ διδακτρα. Αν δε χρωστας πολλα μαθηματαμ κοπεις το Σεπτεμβρη παλι, αλλα περασεις τη χρονια συνηθως συνεχιζεις στην επομενη και τα κουβαλας, με καποιο επιπλεον κοστος μαλλον. Αλλα πραγματικα για να εισαι σιγουρος τι ισχυει στη σχολη που εχεις επιλεξει πρεπει να ρωτησεις το κολλεγιο.
Τα μαθηματα τυπικα διαρκουν απο αρχες Οκτωβρη εως Ιουνη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitsos
Νεοφερμένος
Jessica_Rabbit
Νεοφερμένος
Φέτος η αδερφή μου τελείωσε το λύκειο και είχε εξ'αρχής αποφασίσει να ακολουθήσει το δρόμο της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Ενδιαφέρεται κυρίως για οικονομικά (διοίκηση επιχειρήσεων ή μαρκετινγκ) και κλίνει προς αυτά τα δυο κολλέγια, deree και BCA. Ποια πιστεύετε είναι καλύτερη επιλογή και γιατί? Ευχαριστώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
greeklover13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jessica_Rabbit
Νεοφερμένος
GeorgeG7
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος
Επιπλεον τελειώνω το τμημα Πολιτικής Επίστημης και Δημοσιας Διοικησης στο ΕΚΠΑ και οι παραπανω αιτήσεις θα γίνουν μέσω υποτροφίας και μόνο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.