Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MangaLover
Νεοφερμένος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Έχω πει και παλιότερα ότι είναι όλες καλές σχολές αυτές, απλά η Πάντειος έχει ένα μείον της οργάνωσης...
Να ψαχτείς, να κάνεις πράγματα και όλα θα είναι μια χαρά, θα έχεις ευκαιρίες αν είσαι καλός!
MangaLover
Νεοφερμένος

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

MangaLover
Νεοφερμένος

Mary Black
Νεοφερμένος

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Τα υπόλοιπα τα είπες μόνη σου βασικά...Αν θες μόνο δημοσιογραφία πας πάνω, αλλιώς μας έρχεσαι!
Mary Black
Νεοφερμένος

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Δεν ξέρω αριθμό για να σου πω την αλήθεια, αλλά από ΤΕΙ μπαίνουν περισσότεροι!
Τίποτα άλλο δεν χρειάζεται να κάνεις, απλά να διάβασεις καλά! Αυτό είναι αρκετό!
Mary Black
Νεοφερμένος

jatara
Νεοφερμένος

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Έχει ένα κλικ παραπάνω πράγματα για δημόσιες σχέσεις αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να εμβαθύνει περισσότερο στο μάρκετινγκ από τη στιγμή που δεν έχει οικονομική βάση το τμήμα. Δημόσιες σχέσεις (μάθημα) και μάρκετινγκ (μάθημα) έχουμε και εμείς σαν επιλογή από το 3ο έτος και μετά.
Όλοι στην Πάντειο λένε ότι είναι καλύτεροι από όλους. Πάντα κάτι βρίσκουν, μην ασχολείσαι.
Bob Dylan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τι διδακτορικο μπορει να κανει κανεις απο δημοσιογραφια;;;Καλημέρα!
Έχει ένα κλικ παραπάνω πράγματα για δημόσιες σχέσεις αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να εμβαθύνει περισσότερο στο μάρκετινγκ από τη στιγμή που δεν έχει οικονομική βάση το τμήμα. Δημόσιες σχέσεις (μάθημα) και μάρκετινγκ (μάθημα) έχουμε και εμείς σαν επιλογή από το 3ο έτος και μετά.
Όλοι στην Πάντειο λένε ότι είναι καλύτεροι από όλους. Πάντα κάτι βρίσκουν, μην ασχολείσαι.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος

(Αν και το διδακτορικό είναι κάτι πολύ περίπλοκο για να το συζητήσουμε έτσι..)
marw27
Νεοφερμένος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marw27
Νεοφερμένος

Το Πάντειο δεν έχει ακόμα μεταπτυχιακό δημοσιογραφίας. Θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2015, θα είναι ένα χρόνο εντατικά και για να σε δεχθούν δίνεις εξετάσεις(γραπτές νομίζω). Μόνο αυτό γνωρίζουμε. Υπήρχε περίπτωση να ξεκινήσει και φέτος αλλά δεν γίνεται γιατί θα αργήσει το ΦΕΚ (ελληνική γραφειοκρατία)Καλησπέρα!Θα ήθελα να ρωτήσω για τα μεταπτυχιακα στην Πάντειο.Τελειώνω τη νομική και ενδιαφέρομαι για τα προγράμματα του μεταπτυχιακού στα ΜΜΕ στην Αθήνα.Είναι ένα χρόνο ή δύο? και που μπορώ να βρω επαρκείς πληροφορίες για να δω αν όντως με καλύπτουν?![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pkat876
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλησπέρα παιδιά! Είμαι 17 χρονών, τελειόφοιτη της Β' Λυκείου και όπως καταλαβαίνετε το άγχος μου έχει χτυπήσει κόκκινο, εξαιτίας των επερχόμενων πανελλαδικών. Η κατεύθυνση που έχω επιλέξει είναι Τεχνολογική 1ου κύκλου και μέχρι πέρυσι ήμουν αποφασισμένη να περάσω στο Χημικό Μηχανικό. Ωστόσο, η επίδοση μου και στα θεωρητικά μαθήματα, ιδίως στην έκθεση είναι πάρα πολύ καλή. Αγαπώ πολύ οτιδήποτε σχετίζεται με την παραγωγή λόγου, οι βαθμοί μου στην έκθεση κυμαίνονται στο 19 και από την αρχή του χρόνου αυτού σκέφτομαι πολύ τη δημοσιογραφία και ιδιαίτερα τον τομέα της αρθρογραφίας. (Δεν μπορώ να με φανταστώ με ξανθό μαλλί να σχολιάζω το φουστάνι της Βανδή σε μεσημεριανάδικο!). Φυσικά θα διαλέξω ως μάθημα επιλογής την ιστορία και θα δώσω και ιταλικά, εφόσον το επίπεδό μου είναι Β2. Το πρόβλημά μου έγκειται στη δυσκολία εύρεσης εργασίας. Οι γονείς μου είναι αρνητικοί γιατί πιστεύουν ότι με αυτή την σχολή χαραμίζω τις δυνατότητές μου στα θετικά μαθήματα και τους κόπους όλων αυτών των χρόνων. Εγώ όμως αισθάνομαι ότι μόνο αυτό είναι το επάγγελμα που θα με κάνει βαθιά ευτυχισμένη!!! Τι πιστεύετε;;; Θα μείνω για πάντα άνεργη; Αξίζει να προσπαθήσω και γι' αυτή τη σχολή;;; Πραγματικά δεν θέλω ν' ακούσω τους γονείς μου! Το πολυτεχνείο μπορεί να είναι ασφαλέστερη επιλογή, αλλά η δημοσιογραφία είναι το επάγγελμα που με εξιτάρει πραγματικά!!! Τι να κάνω;;;;
![]()
Να κάνεις αυτό που θέλεις, κατά την άποψή μου. Πάντως ξέρεις ότι θα έχεις απώλεια μορίων για το πρώτο πεδίο εφόσον είσαι Τεχνολογική, έτσι;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.