Επείγουσα βοήθεια με αδέσποτο

Theme

Νεοφερμένος

Ο Theme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Γεια σας. Είναι ένα σκυλί που ουρλιάζει και κοπαναει το κεφάλι του κάτω, δεν μπορεί να το σηκώσει. Είναι αδέσποτο. Δεν έχω μεταφορικό μέσο ούτε χρήματα για να το μεταφέρω στον κτηνιατρο καθώς βρίσκομαι σε χωριό. Δύνασθε να συνηγορησετε τρόπον τινά; Όπως μεθ' ορισμού ενός μεταφορικού πετ ταξί;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Κάστρο Βοιωτίας

Κάτι ακόμα. Θέλω να μεταφερθεί προς Αθήνα (πχ Νεα Ιωνία) καθώς σήμερα εδώ δεν υπάρχει τίποτα.

Chem2000

Διάσημο μέλος

Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Χημείας Ιωαννίνων και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3,063 μηνύματα.
Γεια σας. Είναι ένα σκυλί που ουρλιάζει και κοπαναει το κεφάλι του κάτω, δεν μπορεί να το σηκώσει. Είναι αδέσποτο. Δεν έχω μεταφορικό μέσο ούτε χρήματα για να το μεταφέρω στον κτηνιατρο καθώς βρίσκομαι σε χωριό. Δύνασθε να συνηγορησετε τρόπον τινά; Όπως μεθ' ορισμού ενός μεταφορικού πετ ταξί;

Κάστρο Βοιωτίας

Κάτι ακόμα. Θέλω να μεταφερθεί προς Αθήνα (πχ Νεα Ιωνία) καθώς σήμερα εδώ δεν υπάρχει τίποτα.
Όλα καλά με το σκυλάκι;

Theme

Νεοφερμένος

Ο Theme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Γεια, έχω στείλει βίντεο προς αξιολόγηση στον αντιδήμαρχο

Αλλά ίσως ήταν από γεράματα. Το πιο πιθανό

Όχι συγγνώμη που δεν έγραψα επείγουσα βοήθεια για αδέσποτο, έγραψα απλώς επείγον

Ευχαριστώ!

Είχε γεράσει, το έβλεπα καθώς το τάιζα, καιρό τώρα. Θεώρησα δε ότι χρειάζονται κτηνίατρο. Το έβαλα στο σπίτι του παππού μου με άχυρο και κρεβατάκι, έτυχε σαββατοκύριακο, αν και δεν ξέρω τι άλλη κατάληξη θα είχε αν ήταν λόγω ηλικίας.

Και ίσως αυτά τα συμπτώματα να ήταν για να ξεψυχήσει; Δεν έχω ξαναδεί σκύλο να ξεψυχά.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια