stefanosK
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanosK
Δραστήριο μέλος
maraki love
Διάσημο μέλος
Pazalina
Νεοφερμένος
μπορειτε να μου στειλετε το λινκ για να δω ολα τα θεματα των επαναληπτικων παρακαλω? Μηπως, επισης, εχετε βρει και τις απαντησεις?
stefanosK
Δραστήριο μέλος
Στη συνέχεια επιλέγεις '' Θέματα Εξετάσεων Μαθημάτων Γ' Τάξης Ημερήσιων Γενικών Λυκείων''
Απαντήσεις έχω βρει στο www.kelafas.gr αλλά δεν υπάρχουν για όλα τα μαθήματα. Επιλέγεις το ΘΕΜΑΤΑ 2009 και στη συνέχεια επιλέγεις τον τύπο τον εξετάσεων (επαναληπτικές, ειδικά κτλ.)
Gorthaur
Νεοφερμένος
Pazalina
Νεοφερμένος
www.ypepth.gr/el_ec_category11164.htm
Στη συνέχεια επιλέγεις '' Θέματα Εξετάσεων Μαθημάτων Γ' Τάξης Ημερήσιων Γενικών Λυκείων''
Απαντήσεις έχω βρει στο www.kelafas.gr αλλά δεν υπάρχουν για όλα τα μαθήματα. Επιλέγεις το ΘΕΜΑΤΑ 2009 και στη συνέχεια επιλέγεις τον τύπο τον εξετάσεων (επαναληπτικές, ειδικά κτλ.)
Δεν μου βγαίνει η ιστοσελιδα.. δεν ξέρω γιατι...Σιγουρα ειναι σωστη;
Παντως, ευχαριστω πολυ..
Δεν μου λέτε κ κατι άλλο.. Μηπως ξερετε ποτε βγαίνουν τα αποτελεσματα;:thanks:
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...