19-04-11
20:48
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με τις επαναληπτικές εξετάσεις Χημείας 2008? που μπορώ να βρω τις λύσεις των θεμάτων ώστε να ελέγξω τις απαντήσεις μου;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catalyst
Επιφανές μέλος
Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9,434 μηνύματα.
19-04-11
21:10
Για κοίτα εδώ:
https://ischool.e-steki.gr/θετική-and-amp;-τεχνολογική/χημεία-λυσεις-επαναληπτικων-45076/
https://ischool.e-steki.gr/θετική-and-amp;-τεχνολογική/χημεία-λυσεις-επαναληπτικων-45076/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
19-04-11
21:19
Ναι φίλε το είχα δει προηγουμένως αυτό..Δυστυχώς δεν έχεις τις λύσεις τις συγκεκριμένης χρονιάς..Ευχαριστώ πολύ πάντως
Catalyst
Επιφανές μέλος
Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9,434 μηνύματα.
19-04-11
21:22
Ναι, τώρα το είδα κι εγώ...δύσκολα θα βρεις τις λύσεις πάντως, γιατί είναι επαναληπτικές.
19-04-11
21:24
Ναι...στα άλλα μαθήματα εύκολα η δύσκολα τις είχα βρει τώρα στη Χημεία του 2008 δεν μπόρεσα να βρω..Αλλά οκ δεν πειράζει
Catalyst
Επιφανές μέλος
19-04-11
21:26
Άμα θες οπωσδήποτε τις λύσεις, μπορείς να συμβουλευτείς τον καθηγητή σου στην τελική
19-04-11
21:29
Ναι εξάλλου έχω απαντήσει τα θέματα απλώς για έλεγχο το ήθελα..Το ίδιο είναι θα τα δω με τον καθηγητή...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...