woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Υ.Γ. Για να καταλάβετε τι άνθρωποι είμαστε, οι βάσεις ενός τμήματος που παίζει με το μέλλον των παιδιών δεν εξαρτώνται από την πραγματική επιθυμία, αλλά από την επαγγελματική αποκατάσταση που θα έχει κάποιος μετά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrisitna
Εκκολαπτόμενο μέλος
spring_mx αν κορεστεί ο κλάδος σας σίγουρα δε θα κρατήσει 2 χρόνια η αναμονή. Θα γίνει όπως είναι τόσα χρόνια σε όλους τα ΠΔ της δευτεροβάθμιας, λίγοι και καλοί θα μπαίνουν. Με συζητήσεις πάντως που είχα με τη μητέρα μου που διδάσκει σε δημοτικό, μου λέει πως ακόμη υπάρχουν αρκετοί μεγάλοι δάσκαλοι οι οποίοι στα επόμενα χρόνια θα πάρουν σύνταξη. Απλά αν φύγουν όλοι αυτοί, έτσι όπως θα'χει γίνει το ασφαλιστικό, άντε να δώσεις δουλειά σε τόσους αριστούχους.
Υ.Γ. Για να καταλάβετε τι άνθρωποι είμαστε, οι βάσεις ενός τμήματος που παίζει με το μέλλον των παιδιών δεν εξαρτώνται από την πραγματική επιθυμία, αλλά από την επαγγελματική αποκατάσταση που θα έχει κάποιος μετά.
αυτο ακριβως μου λεει και η μαμα μου που ειναι δασκαλα!οτι και η ιδια σε πεντε χρονια βγαινει στη συνταξη και ξερει πολλους συναδελφους της που εχουν σκοπο να το κανουν!
και η ιωαννα εχει δικιο οταν λεει πως θα δυσκολεψουν σιγουρα τα πραγματα αλλα δεν θα γινουμε σαν τους φιλολογους απ τη μια μερα στην αλλη.
και να σας πω κατι......βαρεθηκανα τρομοκρατουμαι.
θα χαλαγε πολλους να περνουσαν παιδαγωγικο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Αυτό δεν το πιασαθα χαλαγε πολλους να περνουσαν παιδαγωγικο...
Sourotiri
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν πχ καποιος περασει 1001ος στον ΑΣΕΠ και, μεχρι να γινει επομενος ΑΣΕΠ, διοριστουν 1000 ατομα, αυτος ο καποιος θα μεινει στην απεξω. Και το χειροτερο; Θα πρεπει να ξαναδωσει ΑΣΕΠ, να ξαναδιαβασει, να ξαναπερασει και να ξαναπεριμενει...
vasoyla
Εκκολαπτόμενο μέλος
antigrafakias
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό είναι για τους επιτυχόντες. Πριν καν από τις εξετάσεις του ΑΣΕΠ προκηρύσσονται οι θέσεις που θα καλυφθούν.Btw, το οτι καποιος περναει στον ΑΣΕΠ δεν σημαινει και σιγουρο διορισμο.
Αν πχ καποιος περασει 1001ος στον ΑΣΕΠ και, μεχρι να γινει επομενος ΑΣΕΠ, διοριστουν 1000 ατομα, αυτος ο καποιος θα μεινει στην απεξω. Και το χειροτερο; Θα πρεπει να ξαναδωσει ΑΣΕΠ, να ξαναδιαβασει, να ξαναπερασει και να ξαναπεριμενει...
Αν πάρουν για παράδειγμα 200 άτομα, αυτό ανακοινώνεται από πιο πριν.
Αν δώσουν για τις 200 θέσεις 5000 άτομα, αν περάσουν τη βάση (με τη βάση να ορίζεται στο 50%) ας πούμε 2500 χιλιάδες άτομα, αυτοί είναι οι επιτυχόντες. Οι πρώτοι διακόσιοι από αυτούς θα διοριστούν. Για τους υπολοίπους δε γίνεται καν λόγος. Αν περάσεις 201ος δεν έχεις πιθανότητα να διοριστείς (εκτός και αν γίνει αναβαθμολόγηση και δικαιωθείς αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία).
Εφόσον όμως είσαι μέσα στους 200 πρώτους, θα διοριστείς είτε αυτό είναι φέτος ή του χρόνου. Η εγκύκλιος ισχύει από όσο ξέρω για δύο χρόνια. Δηλαδή έχεις δικαίωμα να ζητήσεις να διοριστείς τη δεύτερη χρονιά. Αν από τους διακόσιους αυτούς, διοριστούν οι 100 φέτος οι υπόλοιποι 100 δε θα ξαναδώσουν ΑΣΕΠ! Θα διοριστούν την επόμενη χρονιά και η σειρά τους θα καθοριστεί από τους ωρομισθίους κτλ.
Εν ολίγοις, αν είσαι μέσα στους 2300, είσαι επιτυχών αλλά σκατά επιτυχών, δε διορίζεσαι και άρα πρέπει να ξαναδώσεις ΑΣΕΠ. Αν είσαι στους 200 πρώτους (κατ' αναλογίαν πάντα) διορίζεσαι κάποια στιγμή είτε είναι φέτος είτε του χρόνου είτε κάποια στιγμή.
Sourotiri
Πολύ δραστήριο μέλος
sweety<3
Νεοφερμένος
:iagree: απολυτως το επαγγελμα θα κλεισει σε 5 χρονια! εκει που μαζευονται πολλα κοκορια λεει η παροιμια......κοίταξε μαράκι εγώ δεν θέλω να αποθαρύνω κανέναν ούτε να λεω φαμφαρολογίες απλός επειδή ρωτάω εκπαιδευτικούς σχετικά με το συγκεκριμένω θέμα μου λένε οτι σε 3-4 χρονια θα εχει κορεστεί ο χώρος
antigrafakias
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οκ, απλά για να μην έχουμε μπέρδεμα!antigrafakia, εκανες πολυ πιο λιανο αυτο που ηθελα να πω
xrisitna
Εκκολαπτόμενο μέλος
:iagree: απολυτως το επαγγελμα θα κλεισει σε 5 χρονια! εκει που μαζευονται πολλα κοκορια λεει η παροιμια......
μηπως σε 5 χρονια και 2 μερες??
για να προλαβουμε ρε παιδι μου!!
maraki love
Διάσημο μέλος
kathrinnas
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzanakos2010
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzanakos2010
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος
MissKit
Επιφανές μέλος
Αναφορικά με τις αποσπάσεις τώρα, νομίζω επανεξετάζονται, αλλά δεν αναστέλλονται όλες. Σαφώς αρκετοί θα επιστρέψουν, μιας και δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις, παρόλα ταύτα τους δόθηκε απόσπαση. Δεν είναι μόνο αυτοί στα υπουργεία όμως, είναι πολλές οι κατηγορίες και πολλές οι περιπτώσεις.
Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος
Το ότι έχεις συγγενείς στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση δε σημαίνει πως έχεις έγκυρη ενημέρωση απαραίτητα. Δε θέλω να σε προσβάλλω, αλλά με μια αναζήτηση στο google μπορείς να βρεις πόσα κενά κι ελλείψεις υπάρχουν ακόμη σε δασκάλους. Έχουμε μέλλον μέχρι να καλυφθούν όλες οι οργανικές θέσεις. Όχι πολύ, δε γνωρίζουμε αν θα καλυφθούν όλες και πόσες θα μείνουν με τη νέα σχολική χρονιά. Ευτυχώς τώρα με τον ΑΣΕΠ, ίσως ξεκαθαρίσουν τα πράγματα με τους πτυχιούχους εκ Βουλγαρίας και λοιπούς και δοθούν ευκαιρίες μόνο σε αυτούς που έχουν γνώση και διάθεση να εργαστούν.
Αναφορικά με τις αποσπάσεις τώρα, νομίζω επανεξετάζονται, αλλά δεν αναστέλλονται όλες. Σαφώς αρκετοί θα επιστρέψουν, μιας και δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις, παρόλα ταύτα τους δόθηκε απόσπαση. Δεν είναι μόνο αυτοί στα υπουργεία όμως, είναι πολλές οι κατηγορίες και πολλές οι περιπτώσεις.
Όπως νομίζεις.
tzanakos2010
Εκκολαπτόμενο μέλος
MissKit
Επιφανές μέλος
Οι θέσεις που πρόκειται να καλύψουμε εμείς ωστόσο είναι όσων πρόκειται να συνταξιοδοτηθούν κι όχι εκείνες των ολοήμερων, από όπου και ξεκίνησε η μεγάλη έλλειψη. Μπαίνει και το Νέο Σχολείο σε εφαρμογή και δημιουργούνται κι άλλες οργανικές, χάνονται με τα ολιγοθέσια, αλλά αυξάνονται σε άλλα σχολεία, μιας που θα προσχωρήσει μεγαλύτερος αριθμός μαθητών σε εκείνα. Τώρα αν θες να σε διορίσουν και στο σπίτι σου και περιμένεις αυτό, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.