efim18
Νεοφερμένος
εν τρομοκρατω βρε παιδια αλλα κοιταζω το μελλον μου..κακο ειναι? η κοινη λογικη το υπαγορευει...ποιος στο ειπε αυτο το πραγμα?ελεος!σε 5 χρονια περιπου δεν θα κλεισου τελειως,απλα ενδεχεται η κατασταση να μην ειναι τοσο τελεια!στα 22 διορισμος δηλαδη!
δεν γινονται τοσο αποτομα οι αλλαγες...μην τρομοκρατεις!
σαν τους φιλολογους....δεν θα ειμαστε για αρκετα χρονια ακομα.....
-----------------------------------------
τι θα βαλεις marilenaki?δεν θα δηλώσω παιδαγωγικά..
άκουσα ότι σε 4-5 χρόνια θα κλείσουν τελείως!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrisitna
Εκκολαπτόμενο μέλος
εννοειται οτι εσυ καλα κανεις και το ψαχνεις!κι εγω αυτο κανω μιας και δηλωσα παιδαγωγικα.
(αν κοιταξεις το σχολιο μου ηταν για το οτι θα κλεισουν τελειως)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
efim18
Νεοφερμένος
α οκ σορι! ποια πολη δηλωσες?μα εγω αναφερομουν στο marilenaki.θεωρω λιγο τραβηγμενη αυτη τη διαπιστωση!
εννοειται οτι εσυ καλα κανεις και το ψαχνεις!κι εγω αυτο κανω μιας και δηλωσα παιδαγωγικα.
(αν κοιταξεις το σχολιο μου ηταν για το οτι θα κλεισουν τελειως)
balletvasia
Νεοφερμένος
maraki love
Διάσημο μέλος
τι εννοείται θα κλείσουν τα παιδαγωγικά σε μερικά χρόνια ????
δεν θα διορίζονται αμέσως,αλλά δεν γίνεται να βάλουν αμέσως και να μη διορίζεται κανείς,σταδιακά θα γίνει αν γίνει:iagree:
balletvasia
Νεοφερμένος
maraki love
Διάσημο μέλος
balletvasia
Νεοφερμένος
maraki love
Διάσημο μέλος
kritsinaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
γιατι θα γεμισουν σιγα σιγα οι κενες θεσεις οποτε μετα δεν θα διοριζεται κανεις αμεσως αλλα μετα από κάποιο χρονικο διαστημα 1-2-3 χρονων εξαρταται απο την χρονια που θα τελειωνει ο καθενας μαςκαι γιατί αυτό; γιατί δν θα διορίζονται αμέσως.....;
antigrafakias
Εκκολαπτόμενο μέλος
kritsinaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σκεψου όμως και ποσοι δασκαλοι βγαινουν σε συνταξη καθε χρονο και οτι αυτες οι θεσεις θα πρεπει να γεμισουνΑν το φρακάρισμα επέλθει σε 4-5 χρόνια τότε τα πράγματα είναι πολύ καλά. Προσωπικά ως πεσιμιστής βλέπω το πολύ (μα πάρα πολύ) 3 χρόνια ακόμη να κρατήσει αυτή η ιστορία. Αναλογιστείτε μόνο πόσες σχολές παιδαγωγικών έχει στην Ελλάδα και πόσοι διορίζονται κάθε χρόνο. Τα παιδιά που μπαίνουν τώρα στα παιδαγωγικά τους βλέπω να είναι στο μεταίχμιο. Εξάλλου μην ξεχνάτε τα παραδείγματα του παρελθόντος (λέγε με Φιλολογία, ΤΕΦΑΑ κτλ.). Πάντως αυτό το οποίο συνέβη με τα παιδαγωγικά την τελευταία εφταετία ας πούμε, μάλλον θα το έχουμε και σε λίγο καιρό στις φιλολογίες...
Iliaso
Περιβόητο μέλος
maraki love
Διάσημο μέλος
οι φιλόλογοι είναι πολλοί περισσότεροι:iagree:Πιστεύεις ότι αυτοί που βγαίνουν είναι σε ίδια αναλογία με τους αποφοίτους ΠΤΔΕ;
Iliaso
Περιβόητο μέλος
antigrafakias
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα ποσοστά είναι εντελώς δυσανάλογαΣκεψου όμως και ποσοι δασκαλοι βγαινουν σε συνταξη καθε χρονο και οτι αυτες οι θεσεις θα πρεπει να γεμισουν
NemesisRose
Εκκολαπτόμενο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
student91
Νεοφερμένος
Τέλειααααα!!!Οτι θα γινουν,θα γινουν..τ εχω γραψει και παλαιοτερα! Παντως αποφοιτοι ιστορικων,φπψ,φιλοσοφιων δυσκολα θα διοριστουν.. σε αντιθεση με τους αποφοιτουσ των καθαρα φιλολογιων!Ακριβώς και σύμφωνα με έγκυρες πηγές από το τμήμα φιλολογίας ΑΠΘ η εν λόγω σχολή θα γίνει όπως τα παιδαγωγικά σε θέμα ζήτησης στην περίπτωση που γίνουν ολοήμερα γυμνάσια
Θα βρισκουν αλλα οχι τοσο ευκολα οσο τωρα!στο φροντηστηριο που τ αναφεραμε η καθηγητρια μου μου ειπε οτι θα εχουν σε 5 χρονια αποκατασταση:no1:Ρε παιδιά είναι δυνατόν? Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα μην με τρομοκρατείτε! Αλλιώς θα δήλωνα φιλολογία και θα ήμουν και κατευθείαν Θεσσαλονίκη, δεν θα αναγκαζόμουν να φύγω μακριά από το σπιτάκι μου! Εγώ από παντού ακούω ότι για 6 χρόνια ακόμα οι απόφοιτοι ΠΤΔΕ με το βγαίνουν από τη σχολή βρίσκουν δουλειά. Δηλαδή μας βάζουν να σκάσουμε από το διάβασμα, να γράψουμε βαθμούς 18-20, άριστους δηλαδή για να μπούμε στη σχολή και μετά ψωμί γιοκ? Ε όχι!Δεν το δέχομαι!!!!
-----------------------------------------
οντωσ!!Δεν είναι στο χέρι μας. Ποτέ δεν ξες τι θα συμβεί. Και αν κάνεις κάτι για την αποκατάσταση ενώ σου αρέσει κάτι άλλο είναι κρίμα
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιαυτο φωναζουν ολοι 'δηλωστε αυτο που σας αρεσει'.Δεν σε βαζει κανενας να σκασεις απο το διαβασμα.Μονος σου το επιλεγεις.Ρε παιδιά είναι δυνατόν? Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα μην με τρομοκρατείτε! Αλλιώς θα δήλωνα φιλολογία και θα ήμουν και κατευθείαν Θεσσαλονίκη, δεν θα αναγκαζόμουν να φύγω μακριά από το σπιτάκι μου! Εγώ από παντού ακούω ότι για 6 χρόνια ακόμα οι απόφοιτοι ΠΤΔΕ με το βγαίνουν από τη σχολή βρίσκουν δουλειά. Δηλαδή μας βάζουν να σκάσουμε από το διάβασμα, να γράψουμε βαθμούς 18-20, άριστους δηλαδή για να μπούμε στη σχολή και μετά ψωμί γιοκ? Ε όχι!Δεν το δέχομαι!!!!
Ηταν δεδομενο οτι καποια στιγμη θα συνεβαινε αυτο με τα παιδαγωγικα.
Να σου προτινω κατι;Δωσε 2η χρονια πανελληνιες με ΑΟΘ και πηγαινε για μπατσος.Εκει θα εχεις βρεξει χιονισει μονιμη δουλεια και σιγουρη αφου μονο αυτο σε νοιαζει...Εκτος αν αλλαξες γνωμη για τα κριτηρια που πρεπει να θεσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.