neutonas
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλη ενασχοληση προσωπικα δεν εχω ακουσει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
neutonas
Νεοφερμένος
στεφγκολ
Νεοφερμένος
nPb
Επιφανές μέλος
euler92
Νεοφερμένος
Kι εγώ μόνο κάτι μηχανολόγους που φτιάχνουν χαζομηχανήματα στη δεη ξέρω,κρίμα στα μόρια και στη μεταγραφή στο εμπ.στην ελλαδα?με φροντιστηρια-ιδιαιτερα,αντε εαν εισαι μερακλης και μαγκας πας εξω και κανεις σπουδες και ερχεσαι για να δουλεψεις σε καποιο ερευνητικο κεντρο....
αλλη ενασχοληση προσωπικα δεν εχω ακουσει...
nPb
Επιφανές μέλος
Kι εγώ μόνο κάτι μηχανολόγους που φτιάχνουν χαζομηχανήματα στη δεη ξέρω,κρίμα στα μόρια και στη μεταγραφή στο εμπ.
Η ΔΕΗ είναι χοάνη απασχόλησης μηχανολόγων;
Η ΔΕΗ είναι μια χρεωκοπημένη εταιρία του δημοσίου η οποία θα κλείσει λόγω ανικανότητας πληρωμής των προστήμων από τις επιτροπές περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Κοινότητας αλλά και των λειτουργικών της εξόδων (π.χ. μισθοδοσίες κτλ) και θα ανοίξει ο δρόμος για πολλές ΔΕΗδες. Όμως θα λειτουργούν με κριτήρια ιδιωτικών επιχειρήσεων, δηλ., ο ικανότερος προσλαμβάνεται και ο άχρηστος απολύεται απλά και λακωνικά χωρίς τις κομματικές περιστροφές των κομματικών χαφιέδων (συνδικαληστών). Ήθελα να ξέρω που βλέπετε ότι ζητάνε μηχανολόγους μηχανικούς. Ήθελα να ξέρω που θα βρουν δουλειά τόσοι φοιτητές μηχανολόγοι μηχανικοί. Γιατί πολλοί το ρίχνουν στα ιδιαίτερα μαθηματικών και φυσικής; Πού τις είδατε τις βιομηχανίες ωρέ αδέρφια;
pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος
Πέρα από την έρευνα (Δημόκριτος, ερευνητικά κέντρα εξωτερικού) υπάρχουν και πολλοί άλλοι τομείς απασχόλησης των Φυσικών. Απ' όσο γνωρίζω, πολλοί κάνουν κάποιο μεταπτυχιακό στην Πληροφορική ή στα οικονομικά και στη συνέχεια εργάζονται σε τράπεζες, επιχειρήσεις, εταιρίες πληροφορικής σε κάποια θέση σχετική με την ειδικότητά τους.
Απ' όσο έχω δει στην ιστοσελίδα του Φυσικού ΕΚΠΑ υπάρχουν μεταπτυχιακά στη μετεωρολογία, στην ηλεκτρονική, στην ωκεανογραφία, την ιατρική φυσική και πολλούς άλλους τομείς που ανοίγουν ορίζοντες...
Όρεξη να 'χει κανείς...
nPb
Επιφανές μέλος
tim223
Νεοφερμένος
Biologist
Νεοφερμένος
provatooo
Εκκολαπτόμενο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
επισης κοιταξτε να σπουδασετε κατι που σας αρεσει πραγματικα ,μην περιοριστειτε σε κατι που πιστευετε οτι θα εχει αποκατασταση ,διοτι τοτε μπορει να την πατησετε...
nPb
Επιφανές μέλος
antwwwnis
Διάσημο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
Πιστεύω οι θετικές επιστήμες έχουν μεγαλύτερες επαγγελματικές προοπτικές από τις θεωρητικές.
SOFIA19
Νεοφερμένος
Το κακό είναι πως στην Ελλάδα όλοι μπορούν να τα κάνουν όλα και οι ειδικεύσεις πάνε περίπατο...
Εγώ γνωρίζω καθηγητή που έχει σπουδάσει γεωλογία και έκανε φυσική κατεύθυνσης στο λύκειο και κοινωνιολόγο που διδάσκει αρχές οικονομικής θεωρίας(ήμαρτον).
Αλλά για να μη ξεφεύγουμε κι από το θέμα ως φυσικός μπορείς κυρίως να ασχοληθείς με τη διδασκαλία!Αλλα αν κάνεις ενα καλό μεταπτυχιακό θα ανοίξουν και άλλες διέξοδοι(δυστυχώς όχι για την Ελλάδα).
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
πρέπει αν είμαι τελικά πολύ μαζοχιστήςτο Φυσικό και το Μαθηματικό για την Ελλάδα σημαίνει δύο πράγματα. 1ον Άνεργος με πιθανότητα 99.9%
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.