konstantinaaa
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Obito
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πριν λιγο καιρο θα ελεγα και Παιδαγωγικο Ειδικης Αγωγης, αλλα δειχνει να εχει κορεστει πλεον.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Πύρος
Τιμώμενο Μέλος
Obito
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κοινωνική εργασία αν θες να είσαι σειρά στον ΟΑΕΔ.
Κοινωνικους λειτουργους ζηταν απο ΜΚΟ και ιδιωτικους φορεις, μεχρι συμβασιουχους σε δημους και μονιμους σε φορεις του δημοσιου. Οι αντιστοιχες θεσεις για κοινωνιολογους ειναι μετρημενες.
Εξαλλου για 1ο πεδιο μιλαμε. Ποια σχολη εχει αμεσοτερη αποκατασταση;
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Indiana Jones
Δραστήριο μέλος
Ισχύει ότι οι Κοινωνικοί Λειτουργοί έχουν πάρει πολύ τα πάνω τους. Αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο επάγγελμα, δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται...
Εννοείται πως είναι δύσκολο. Έχει τεράστια ευθύνη και πρέπει να δρας άμεσα,χωρίς να επηρεάζεσαι ψυχολογικά απο τις δύσκολες καταστάσεις.
Εγώ προσωπικά από 1ο πεδίο θα ήθελα να σπουδάσω Ιστορία-Αρχαιολογία. Από τη φιλολογία μου αρέσει το κλασικό λόγω αρχαίων αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει με τη Γλωσσολογία. Μου αρέσουν επίσης και τα Αγγλικά-Γαλλικά αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θέλω να τα διδάσκω
art1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εννοείται πως είναι δύσκολο. Έχει τεράστια ευθύνη και πρέπει να δρας άμεσα,χωρίς να επηρεάζεσαι ψυχολογικά απο τις δύσκολες καταστάσεις.
Εγώ προσωπικά από 1ο πεδίο θα ήθελα να σπουδάσω Ιστορία-Αρχαιολογία. Από τη φιλολογία μου αρέσει το κλασικό λόγω αρχαίων αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει με τη Γλωσσολογία. Μου αρέσουν επίσης και τα Αγγλικά-Γαλλικά αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θέλω να τα διδάσκω
1. Συμφωνώ!
2. Να προσπαθείτε να ξεχωρίζετε από τη μάζα (γνώσεις, μετεκπαίδευση, ενδιαφέροντα, προοπτικές κλπ)
3. Οι ξένες γλώσσες δεν είναι μόνο διδασκαλία (βλ. π.χ. μετάφραση-διερμηνεία).
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.