Johnnaousa
Επιφανές μέλος
χαχα εννοείται..50 ευρώ για να δεις ένα γραπτό που δεν πρόκειται να αλλάξει?Aκούγεται νερντίστικο,αφού δεν πρόκειται να αλλάξει ο βαθμός,ποιός ο λόγος να δώσει κάποιος 50-80 €
Καλύτερα αν έδινες λεφτά να είχες και τον βαθμολογητή μπροστά σου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nick18
Εκκολαπτόμενο μέλος
και πιστεψες δηλαδη οτι αξιζες για 19 εκθεση και θες να δεις απο που σου εκοψαν μοναδες.....Όχι ήθελα να δω μήπως έκανα τελικά εγώ τόσο μεγάλες μ@λακίες και μου κοψαν τις μονάδες... γιατί όταν βγήκα από την αίθουσα και έλεγα στη φιλόλογο μου τι έγραψα, μου είπε 95% το λιγότερο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
theoremgeek
Νεοφερμένος
και πιστεψες δηλαδη οτι αξιζες για 19 εκθεση και θες να δεις απο που σου εκοψαν μοναδες.....
Why not?! :p
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Why not?! :p
Πόσο έγραψες, τελικά, και δε μπορείς με τίποτα να το πιστέψεις;
theoremgeek
Νεοφερμένος
Πόσο έγραψες, τελικά, και δε μπορείς με τίποτα να το πιστέψεις;
Μη ξύνεις πληγές... δεν είναι της παρούσης!
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Μη ξύνεις πληγές... δεν είναι της παρούσης!
Τέλος πάντων, οι Πανελλήνιες πέρασαν, κι εσύ, όπως είπες, πέρασες εκεί που ήθελες.
Δεν υπάρχει λόγος να ασχολείσαι με την έκθεση τώρα σε τέτοιο βαθμό. Άσε που στην τελική τσάμπα θα τα χαλάσεις τα χρήματα, αν το κάνεις. Δε θα αλλάξει κάτι. Επίσης, εμείς οι ίδιοι δε μπορούμε να κρίνουμε αντικειμενικά τα γραπτά μας, ειδικά σε τέτοια μαθήματα.
theoremgeek
Νεοφερμένος
Τέλος πάντων, οι Πανελλήνιες πέρασαν, κι εσύ, όπως είπες, πέρασες εκεί που ήθελες.
Δεν υπάρχει λόγος να ασχολείσαι με την έκθεση τώρα σε τέτοιο βαθμό. Άσε που στην τελική τσάμπα θα τα χαλάσεις τα χρήματα, αν το κάνεις. Δε θα αλλάξει κάτι. Επίσης, εμείς οι ίδιοι δε μπορούμε να κρίνουμε αντικειμενικά τα γραπτά μας, ειδικά σε τέτοια μαθήματα.
Δεν θα πήγαινα μόνη μου... οι καθηγητές μου μου είπαν από την πρώτη μέρα να ζητήσω να το δω και θα έρθουν κι αυτοί μαζί! Αλλά μάλλον έχεις δίκιο... Ό,τι έγινε, έγινε...
Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι ήθελα να δω μήπως έκανα τελικά εγώ τόσο μεγάλες μ@λακίες και μου κοψαν τις μονάδες... γιατί όταν βγήκα από την αίθουσα και έλεγα στη φιλόλογο μου τι έγραψα, μου είπε 95% το λιγότερο!
Ειπαμε,95 στην εκθεση;Μηπως ηταν υπερβολικο καποιος να ελπιζει σε 95; Ασχετα,αν μπορει να του κατσει.Πανω απο 17 οκ,αλλα πανω απο 19 ειπαμε
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Ειπαμε,95 στην εκθεση;Μηπως ηταν υπερβολικο καποιος να ελπιζει σε 95; Ασχετα,αν μπορει να του κατσει.Πανω απο 17 οκ,αλλα πανω 19 ειπαμε
Και γω θα θελα να μάθω στην έκθεση γιατί μου έβαλε ο πρώτος 92 και ο δεύτερος 85, αλλά αφού δεν τους έχω μπροστά μου για να τους ξεμπροστιάσω, τσάμπα η χαρά. Οπότε. Καλύτερα το 50αρικο να πάει αλλού.
Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλα δεν εχω ακουσει πολλους να λενε,ειχα γραψει πανω απο 19 σιγουρα
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
... Καλύτερα το 50αρικο να πάει αλλού.
Υλικά για γλυκά!
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Παρών.Αλλα δεν εχω ακουσει πολλους να λενε,ειχα γραψει πανω απο 19 σιγουρα
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Eσυ εισαι εσυ ομως.Παρών.
stathis1214
Εκκολαπτόμενο μέλος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Για το γαμωτο.Αλλα και παλι, 50 ευρω ειναι 50 ευρω.Αν περασες εκει που ηθελες εγω θα ελεγα να διαγραψεις τις πανελληνιες απο το μυαλο σου να μη δωσεις τσαμπα λεφτα κ να χαρεις την επιτυχια σου κ ας σου ειπαν οτι εγραψες 100 κ τλκ πηρες 60 τι εγινε???? Το στοχο τον πετυχες
Guest 278211
Επισκέπτης
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Δεν έχει νόημα, αφου το γραπτό σου θα δείς. Νομίζω πως δεν επιτρέπεται να σημειώσουν κάτι πάνω, ένα κοκκινάδι για παράδειγμα για το λάθοςΒρίσκομαι σε δίλημμα... Είμαι περίεργη να δω τι έγραψα και οι βαθμολογητές είχαν τέτοιες αποκλίσεις στα μαθηματικά γενικής...
πώς διάολο γίνεται ο ένας βαθμολογητής να βάζει όλες τις μονάδες και ο άλλος 1-2 στο Β2(είχα γράψει αναλυτικά τους τύπους κλπ)? ή στο Γ3? από πού γίνεται να αφαιρέσεις μονάδες στα ερωτήματα αυτά; (δεν είχα κάνει κανένα αριθμητικό λάθος)
Guest 278211
Επισκέπτης
Δεν έχει νόημα, αφου το γραπτό σου θα δείς. Νομίζω πως δεν επιτρέπεται να σημειώσουν κάτι πάνω, ένα κοκκινάδι για παράδειγμα για το λάθος
Τον κακό τους τον καιρό.
Έχω κι άλλα: Στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης είχα λύσει το Δ4 με έναν εντελώς πρωτότυπο τρόπο. Ο Β βαθμολογητής μου έδωσες όλες τις μονάδες (4). Ο Α βαθμολογητής από την άλλη, στην αρχή είχε κόψει όλες τις μονάδες. Μετά όμως, με ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΤΙΛΟ, τη βαθμολογία 00 μετέτρεψε σε 02 και με τον ίδιο αυτό στυλό συμπλήρωσε τη λέξη "δύο" στο ενενήντα.
Και στη βιολογία Κατεύθυνσης, ενώ σε ένα ερώτημα ο βαθμολογητής είχε βάλει 05, μετά, και πάλι με άλλο στυλό, πάτησε από πάνω και έγραψε 04.
Τι γίνεται εδώ;
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Εγώ δεν είδα τα αποκόμματα για να μην τραβάω τα μαλλιά μου με τις αποκλίσεις. Καταλαβαίνω πως νιώθεις, δυστυχώς δεν αλλάζει τίποταΤον κακό τους τον καιρό.
Έχω κι άλλα: Στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης είχα λύσει το Δ4 με έναν εντελώς πρωτότυπο τρόπο. Ο Β βαθμολογητής μου έδωσες όλες τις μονάδες (4). Ο Α βαθμολογητής από την άλλη, στην αρχή είχε κόψει όλες τις μονάδες. Μετά όμως, με ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΤΙΛΟ, τη βαθμολογία 00 μετέτρεψε σε 02 και με τον ίδιο αυτό στυλό συμπλήρωσε τη λέξη "δύο" στο ενενήντα.
Και στη βιολογία Κατεύθυνσης, ενώ σε ένα ερώτημα ο βαθμολογητής είχε βάλει 05, μετά, και πάλι με άλλο στυλό, πάτησε από πάνω και έγραψε 04.
Τι γίνεται εδώ;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.