meloveyoudo
Δραστήριο μέλος

Εγώ πάλι παιδιά έχω τελειώσει εξεταστική από τις 11 Ιουνίου και αν υπολογίσουμε και αυτό το φανταστικό πρόγραμμα που είχα για άλλη μία φορά είχα τελειώσει στις 2 Ιουνίου.![]()
Σε ποια σχολη γινεται αυτο;

Δηλαδή πότε αρχίσατε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κοσμοναύτης
Νεοφερμένο μέλος

Είμαι στο Πάντειο και αρχίσαμε στις 22 Μαΐου. Σκέψου ότι τέτοια βιασύνη που ούτε κενή εβδομάδα αφήσαμε συν ότι το εξάμηνο επίσης δεν το ξεκινήσαμε με κενή εβδομάδα μετά την εξεταστική. Και εκτός από αυτό εντάξει πες ξεκινήσαμε νωρίς, την πρώτη εβδομάδα έδωσα τα 4 από τα 6 μαθήματα του εξαμήνουΣε ποια σχολη γινεται αυτο;![]()
Δηλαδή πότε αρχίσατε;

Είναι με την αλλαγή που γίνατε Αει;; Ή βλακεία λέω;Πάνω που είχα τελειώσει τα μαθήματα στα 4 χρόνια και δεν θα είχα εξεταστική, τσουπ άλλος ένας χρόνος από χειμώνα yeahΆλλα 10 μαθήματα για πτυχίο!
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος

Είναι με την αλλαγή που γίνατε Αει;; Ή βλακεία λέω;
Ναι ναι ναι αυτό, και άλλαξαν αναγκαστικά τα ΠΣ. Και από χειμώνα νέο πάσο όλα από την αρχή

κοσμοναύτης
Νεοφερμένο μέλος

Άντε άντε καλή αρχήΝαι ναι ναι αυτό, και άλλαξαν αναγκαστικά τα ΠΣ. Και από χειμώνα νέο πάσο όλα από την αρχήσαν πρωτοετό!

Καλά βασικά δεν λες που τα έχεις περάσει όλα τα άλλα; Επίσης αυτές οι ρυθμίσεις δεν θα έπρεπε να ισχύουν ας πούμε γι' αυτούς που τώρα ξεκινάνε ή τέλος πάντων δεν ήταν στο τελευταίο έτος; Με το ζόρι κι άλλα;

meloveyoudo
Δραστήριο μέλος

Είμαι στο Πάντειο και αρχίσαμε στις 22 Μαΐου. Σκέψου ότι τέτοια βιασύνη που ούτε κενή εβδομάδα αφήσαμε συν ότι το εξάμηνο επίσης δεν το ξεκινήσαμε με κενή εβδομάδα μετά την εξεταστική. Και εκτός από αυτό εντάξει πες ξεκινήσαμε νωρίς, την πρώτη εβδομάδα έδωσα τα 4 από τα 6 μαθήματα του εξαμήνου![]()
Wow!! Εμάς στη νομική κάθε χρόνο γίνεται αυτό με τις εβδομάδες. Δεν άφηναν πότε κενή εβδομάδα ούτε ανάμεσα σε χειμερινο-εαρινο εξάμηνο ούτε πριν τις εξεταστικές! Και για κάποιο ανεξήγητο λογο το νωρίτερο που έχω ξεκινήσει εξεταστική ειναι 16 Ιούνη :Ρ και πάντα τελειώναμε την πρωτη-δευτερη εβδομάδα του Ιούλη.
miss marple
Πολύ δραστήριο μέλος

Wow!! Εμάς στη νομική κάθε χρόνο γίνεται αυτό με τις εβδομάδες. Δεν άφηναν πότε κενή εβδομάδα ούτε ανάμεσα σε χειμερινο-εαρινο εξάμηνο ούτε πριν τις εξεταστικές! Και για κάποιο ανεξήγητο λογο το νωρίτερο που έχω ξεκινήσει εξεταστική ειναι 16 Ιούνη :Ρ και πάντα τελειώναμε την πρωτη-δευτερη εβδομάδα του Ιούλη.
@meloveyoudo νομική είσαι?
Κι εμάς δε μας αφήνουν κενή εβδομάδα! Απλά συχνά καποιοι καθηγητές την τελευταία εβδομάδα δε μας κάνουν μάθημα.

meloveyoudo
Δραστήριο μέλος

@meloveyoudo νομική είσαι?
Κι εμάς δε μας αφήνουν κενή εβδομάδα! Απλά συχνά καποιοι καθηγητές την τελευταία εβδομάδα δε μας κάνουν μάθημα.![]()
Πολιτικό Νομικής!
Εμάς μια φορά είχε αρχίσει η εξεταστική και υπήρχε καθηγητής που στην μια αίθουσα έκανε μάθημα και στην δίπλα εξετάζονταν

κοσμοναύτης
Νεοφερμένο μέλος

Εμάς δεν το έχουν σύστημα... Κάθε χρόνο άλλα. Θυμάμαι πρώτο έτος που είχαμε τελειώσει τον Ιούλιο εξεταστική
Maraki4you
Νεοφερμένο μέλος

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

miss marple
Πολύ δραστήριο μέλος

Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Διαλυμένος ωμος και μάλλον παμε Σεπτέμβρη.
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Join the club!Είμαι στο Πάντειο και αρχίσαμε στις 22 Μαΐου. Σκέψου ότι τέτοια βιασύνη που ούτε κενή εβδομάδα αφήσαμε συν ότι το εξάμηνο επίσης δεν το ξεκινήσαμε με κενή εβδομάδα μετά την εξεταστική. Και εκτός από αυτό εντάξει πες ξεκινήσαμε νωρίς, την πρώτη εβδομάδα έδωσα τα 4 από τα 6 μαθήματα του εξαμήνου
Είναι με την αλλαγή που γίνατε Αει;; Ή βλακεία λέω;

Εγώ γύρισα από Ερασμους με περασμένα 6 μαθήματα εκεί με τα οποία θα περάσω 3 μαθήματα μόνο στην Ελλάδα (Αχ αυτά τα ects τους...

Vold
Πολύ δραστήριο μέλος

Join the club!Δεν έχουμε ποτε κενή εβδομάδα μετά την χειμερινή εξεταστικη και πριν την εαρινή, υποτίθεται πως μερικες φορές έχουμε μια αλλά κάνουμε αναπληρώσεις μαθημάτων,όποτε..
Εγώ γύρισα από Ερασμους με περασμένα 6 μαθήματα εκεί με τα οποία θα περάσω 3 μαθήματα μόνο στην Ελλάδα (Αχ αυτά τα ects τους...), αλλά υγεία να’χουμε...
Έχω δυο για Σεπτέμβριο
![]()
Ευτυχώς σου αναγνωρίστηκαν τουλάχιστον τα μισά !
Εγώ πέρασα 1 στα 3, αλλά μου φτάνει για πτυχίο. Ελπίζω μόνο να μου αναγνωριστεί.
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Ευτυχώς σου αναγνωρίστηκαν τουλάχιστον τα μισά !
Εγώ πέρασα 1 στα 3, αλλά μου φτάνει για πτυχίο. Ελπίζω μόνο να μου αναγνωριστεί.
Ακόμα δεν τα έχω αναγνωρίσει, αλλά φαντάζομαι πως θα μου τα δεχτούν γιατί είχα συνεννοηθεί με την υπευθυνη καθηγήτρια από πριν. Ωωω παίρνεις πτυχίο δηλαδη;

Vold
Πολύ δραστήριο μέλος

Ακόμα δεν τα έχω αναγνωρίσει, αλλά φαντάζομαι πως θα μου τα δεχτούν γιατί είχα συνεννοηθεί με την υπευθυνη καθηγήτρια από πριν. Ωωω παίρνεις πτυχίο δηλαδη;![]()
Τότε είσαι καλυμμένη πιστεύω. Εμένα ήταν λίγο περίεργη η κατάσταση αλλά έχουμε καλή γραμματεία ε και για ένα μαθηματάκι δε πιστεύω να έχω κανένα πρόβλημα.
Όχι ακριβώς...
Έχω ακόμη την διπλωματική μου που δεν την έχω ξεκινήσει καν ακόμη(βσκ άλλαξα καθηγητή)...
Δυστυχώς υπήρξαν κάποιες λάθος επιλογές και απώλειες

Dreamer_SW
Διάσημο μέλος

Έχω ακόμη την διπλωματική μου που δεν την έχω ξεκινήσει καν ακόμη(βσκ άλλαξα καθηγητή)...
Καλή επιτυχία, τι θέμα ;

Γιατί άλλαξες ;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 271 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Eagle Eye
- George_dr
- Mapz
- bboys
- ΣοφίαΒ
- despoina13
- celshade
- kanenas090
- rseven
- sofiaram
- Totreno
- Vassiliki.ko
- Markiii
- Qwerty 0
- ioanna2007
- Andante
- xristina elen
- Than003
- dioandi2010
- Leopoldos_134
- Viktor
- ScarletFox
- akis_95
- SKG
- dmav
- bio
- Eirinakiii8
- Alessandra Eliza
- Νομάρχης
- Schlimazel
- Polkiu
- MarcoReus
- brownies
- Nemesiis
- phoni
- GeorgePap2003
- IceCream05
- fairyelly
- Wonderkid
- Nick254
- WhiTeNoiSe
- Mammy Nun
- sophiaa
- De Broglie
- Hased Babis
- User2350
- Ryuzaki
- nicole1982
- eukleidhs1821
- Marple
- ggl
- plantbee
- Philologist
- Panagiotis849
- Superhuman
- ioannaion
- Nikoleta_Giann
- Joji
- air_fish
- Tedi
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- ioanchatzip
- ale
- VasoGrimes
- thecrazycretan
- Αριάνα123
- EcoBill
- anna.t
- strsismos88
- soniko
- Helena123
- Cortes
- iminspain
- Voul2992
- Georgekk
- calliope
- Κλημεντίνη
- leo41
- tsiobieman
- Paragontas7000
- Αλκης Κ.
- ag97
- fmarulezkd
- neurogirl
- pacheiko
- kwstaseL
- nucomer
- tslef8
- Pharmacist01
- BioChemical
- harry akritas
- Memetchi
- Athens2002
- T C
- jimis2001
- Dreamer_SW
- No name
- Mhtrogoal
- Greg1900
- KingOfPop
- SlimShady
- Fil1987
- TonyMontanaEse
- Meow
- Papachrist
- aggelosst9
- Unboxholics
- hirasawayui
- Alexecon1991
- Nefh_
- Leukosrinokeros
- imyrcarn
- Θανασης Α.
- Lia 2006
- Scandal
- Xristinaqui
- clevercat
- korlef
- Ria99
- Dimitris2001
- St11
- the purge
- Jocaste
- Πύρος
- panagiotis23
- Monster Hunter
- Idontknoww
- Scott
- Natassa33
- StudyFreak04
- aekarare
- Katerinaki13
- Jimmy20
- Chris 21
- edouardos
- Power-13
- stamoul1s
- χημεια4λαιφ
- charmander
- Eleanna7
- uni77
- PanosBat
- Stelios725
- kyrisari
- chrysm
- gwgw_5
- Belle26
- gewrgioyp
- Stroka
- SweetGirl
- Eua5
- Unseen skygge
- Revekka
- Έμμα
- kakesparees
- meletis96
- louminis
- J.Cameron
- kostas1233
- kiyoshi
- roud
- civilian
- Dimitris9
- Μάρκος Βασίλης
- Alexismicro
- Viedo
- johnsiak
- lenaki001
- Vold
- Φινεύς
- don_vito
- American Economist
- Thanos_D
- Dimitris_Gr
- Thoba19
- Ststst02
- tymvorixos
- Indiana Jones
- giannis
- KONNΟΣ
- Libertus
- Cpt.Philips
- Γατόπαρδος.
- ΘανάσοςG4
- Vasilis25
- johnietraf
- Steffie88
- jims
- Αντικειμενικός
- Maraki4you
- suaimhneas
- ρενακι 13
- CoolCowboy
- jen_dream
- DimitraA.
- george777
- marylou_290
- Earendil
- jj!
- Johnman97
- hecktors
- Nefeloula
- Giorno
- Iknowyou
- adonman
- mitsos14
- Arianara S3
- Yiorgosk
- efi25
- Πα.Κ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.