Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
η λυπημένη φατσούλα γιατί??
Γιατί το βλέπω σαν την αρχή του τέλους που συνειδητοποιώ ότι όπου να 'ναι τέρμα τα ψέματα και δεν θα είμαι φοιτήτρια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑmyC
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 190013
Επισκέπτης
Να εχεις εξεταστικη 6 εβδομαδων...μη σου τυχει!
Αχ αυτή η Ιατρική Βάσανο καταντά εκεί η διαδικασία
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
methexys
Τιμώμενο Μέλος
miss marple
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί το βλέπω σαν την αρχή του τέλους που συνειδητοποιώ ότι όπου να 'ναι τέρμα τα ψέματα και δεν θα είμαι φοιτήτρια
Αχ εχω αρχισει να το κατανοώ αυτό!
Εμείς έχουμε 4 εβδομάδες αλλά μακάρι να είχαμε μια ακομα... Την παραπάνω εβδομάδα δίνουμε 3 μαθήματα στη σειρά, μια ιστορία που θέλει διάβασμα, και δύο μαθήματα με εργασίες, το τρίτο είναι η σύνθεση, το βασικότερο μάθημα Την ιστορία μπορεί να την αφήσω αν δω ότι δεν βγαίνει.
Νομίζω ότι τα απανωτά μαθήματα είναι χειρότερα από τη μεγάλη εξεταστική.... Καλά κουράγια, πραγματικά...κι εμάς 4 βδομάδες είναι η εξεταστθική, αλλά σχετικά ανθρώπινη!
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Αχ εχω αρχισει να το κατανοώ αυτό!
Νομίζω ότι τα απανωτά μαθήματα είναι χειρότερα από τη μεγάλη εξεταστική.... Καλά κουράγια, πραγματικά...κι εμάς 4 βδομάδες είναι η εξεταστθική, αλλά σχετικά ανθρώπινη!
Και εχω αφησει ήδη ενα μαθημα για Σεπτέμβρη, ίσως ένα ακόμα που χρωστάω από πέρσι αν δεν προλάβω να το παραδώσω πάλι, και με την ιστορία θα γίνουν τρία... Επίσης δεν ξέρω πώς θα πάει το επόμενο εξάμηνο γιατί μπορεί να μείνει κανένα ακόμα (αν και γενικά η εαρινή εξεταστική δεν με κουράζει τόσο). Τι να πω, καλό Σεπτέμβριο Τουλάχιστον είναι μαθήματα που βγαίνουν άνετα αν έχω χρόνο και ασχοληθώ. Kαλή επιτυχία και καλή υπομονή και επιμονή
Kostis-Palamas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κατι ψιλοασχετο: λετε να μου φυγει ο πατος αυτο το εξαμηνο οπου μου μενουν 40 ects για πτυχιο; 24 απο αυτα θα ειναι πρακτικη και πτυχιακη (και τα δυο προαιρετικα ειναι στη σχολη μου)... δε θελω να αφησω κατι για Σεπτεμβρη, γιατι θα παω πιθανοτατα Αυγουστο για πρακτικη στο εξωτερικο
ενταξει, τα θελει ο κωλος μου....
Anonyme
Δραστήριο μέλος
Τι γίνεται, δεν έχουμε εξεταστική φέτος;
Εγώ που δεν παίζω Ikariam () έχω παρουσιάσει 3/4 εργασίες κι έχω παραδώσει την πρώτη. Αύριο παρουσιάζω την τελευταία (ωιμέ) και μετά τρελό διάβασμα για να δώσω άλλες 2. Η τέταρτη έφυγε για Σεπτέμβρη γιατί είναι τρελή δουλειά κι είπαμε να του δώσουμε να καταλάβει, μπας και βγει και καμιά δημοσίευση...
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Σε γενικές γραμμές δε μπορώ να πω ότι μου άρεσαν τα μαθήματα του αλλά εφόσον είναι εισαγωγικά και γενικών γνώσεων δε με πείραξε τόσο πολύ...
Καλά αποτελέσματα σε όλους.
Kostis-Palamas
Εκκολαπτόμενο μέλος
για τους περισσοτερους ειναι η αποκτηση πτυχιου
πρεπει να εχεις εναν ορατο στοχο στα ματια σου!
για τους περισσοτερους ειναι η αποκτηση πτυχιου
Εγώ κάθομαι να διαβάσω και σε 5-10 λεπτά καταλήγω να κοιτάω τον τοίχο και το χειρότερο είναι πως προτιμώ να κοιτάω τον τοίχο από το βιβλίο. Έχω απελπιστεί
unπαικτable
Πολύ δραστήριο μέλος
Γενικα πολυ καλο προγραμμα ειχα σε αυτη την εξεταστικη. Λογω μαθηματων ομως που επελεξα να διαβασω, ενα του εξαμηνου παει για σεπεμβρη και απο χρωστουμενα μονο ενα θα δωσω. Αρα παω σεπτεμβρη με τουλαχιστον δυο. Ας μου φυγουν ομως αυτα τα τεσσερα(εκ των οποιων τρια θηρια) και μετα χαλαρουιτα.
Αντε καλη συνεχεια να εχουμε και καλα αποτελεσματα!
methexys
Τιμώμενο Μέλος
miss marple
Πολύ δραστήριο μέλος
Oταν δεν ξερεις τι να διαβασεις και με ποιο μαθημα να ασχοληθεις γιατι δεν ξερεις τι θα προλαβεις να δωσεις και τι θα αφησεις τελικα
Story of my life σε κάθε εξεταστική ως τώρα!
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες;
Δεν είναι στον αυτόματο
Όταν τα διορθώσει ο καθηγητής ή όποιος άλλος τα διορθώνει κι όποτε με το καλό το αποφασίσει και τελειώσει θα περαστούν από την γραμματεία.
unπαικτable
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξερουμε περιπου σε ποσες μερες απο τη μερα που θα γραψουμε ανακοινωνονται βαθμολογιες;
Ειναι αναλογα τη διαθεση του καθηγητη, το προγραμμα του καθηγητη, ποσοι δωσανε το μαθημα και ποσοι θα διορθωνουν(μπορει να αγγαρεψουν καναν διδακτορικο τους ή μπορει να ειναι μαθημα με συνδιδασκαλια).
Γενικα κυμαινεται απο 10-30 μερες για εξεταστικες εντος των εξαμηνων. Συνηθως μικροτερη αναμονη υπαρχει τον Σεπτεμβρη.
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος
Κοίτα, εάν ο καθηγητής κόβει τους πάντες με το παραμικρό και την ώρα της εξέτασης έχει μαζευτεί ντουνιάς από όλα τα εξάμηνα, τότε τις βαθμολογίες θα τις περιμένεις πολύ πιο μετά από τα υπόλοιπα μαθήματα.
Λαμπρό παράδειγμα η καθηγήτρια αγγλικών μας, 4,9 να γράψεις σε κόβει. Έπαθα όταν πήγα να γράψω, και δεν χωρούσαμε στο λεωφορείο και δεν μας χωρούσαν οι αίθουσες, τους μάζεψε από παντού αυτή Εε, λογικό που ακόμα δεν ανακοίνωσε βαθμολογίες και ας ήταν από τα πρώτα μαθήματα που γράψαμε!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 260 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- bboys
- Andante
- nearos
- xristina elen
- Than003
- rseven
- dioandi2010
- Leopoldos_134
- Viktor
- ScarletFox
- akis_95
- SKG
- dmav
- bio
- Totreno
- Eirinakiii8
- Alessandra Eliza
- Νομάρχης
- Schlimazel
- Polkiu
- MarcoReus
- brownies
- Nemesiis
- phoni
- GeorgePap2003
- IceCream05
- fairyelly
- Wonderkid
- Nick254
- WhiTeNoiSe
- Mammy Nun
- sophiaa
- De Broglie
- Hased Babis
- brizoulis
- Ryuzaki
- nicole1982
- eukleidhs1821
- Marple
- ggl
- plantbee
- Philologist
- Panagiotis849
- Superhuman
- ioannaion
- Nikoleta_Giann
- Joji
- air_fish
- Tedi
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- ioanchatzip
- ale
- VasoGrimes
- thecrazycretan
- Αριάνα123
- EcoBill
- anna.t
- strsismos88
- soniko
- Helena123
- Cortes
- iminspain
- Voul2992
- Georgekk
- calliope
- Κλημεντίνη
- leo41
- tsiobieman
- Paragontas7000
- Αλκης Κ.
- ag97
- fmarulezkd
- neurogirl
- pacheiko
- kwstaseL
- nucomer
- tslef8
- Pharmacist01
- BioChemical
- harry akritas
- Memetchi
- Athens2002
- T C
- jimis2001
- Dreamer_SW
- No name
- Mhtrogoal
- Greg1900
- KingOfPop
- SlimShady
- Fil1987
- TonyMontanaEse
- Meow
- Papachrist
- aggelosst9
- Unboxholics
- hirasawayui
- Alexecon1991
- Nefh_
- Leukosrinokeros
- imyrcarn
- Θανασης Α.
- Lia 2006
- Scandal
- Xristinaqui
- clevercat
- korlef
- Ria99
- Dimitris2001
- St11
- the purge
- Jocaste
- Πύρος
- panagiotis23
- Monster Hunter
- Idontknoww
- Scott
- Natassa33
- StudyFreak04
- aekarare
- Katerinaki13
- Jimmy20
- Chris 21
- edouardos
- Power-13
- stamoul1s
- χημεια4λαιφ
- charmander
- Eleanna7
- uni77
- PanosBat
- Stelios725
- kyrisari
- chrysm
- gwgw_5
- Belle26
- gewrgioyp
- Stroka
- SweetGirl
- Eua5
- Unseen skygge
- Revekka
- Έμμα
- kakesparees
- meletis96
- louminis
- J.Cameron
- kostas1233
- kiyoshi
- roud
- civilian
- Dimitris9
- Μάρκος Βασίλης
- Alexismicro
- Viedo
- johnsiak
- lenaki001
- Vold
- Φινεύς
- don_vito
- American Economist
- Thanos_D
- Dimitris_Gr
- Thoba19
- Ststst02
- tymvorixos
- Indiana Jones
- giannis
- KONNΟΣ
- Libertus
- Cpt.Philips
- Γατόπαρδος.
- ΘανάσοςG4
- Vasilis25
- johnietraf
- Steffie88
- jims
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- Maraki4you
- suaimhneas
- ρενακι 13
- CoolCowboy
- jen_dream
- DimitraA.
- george777
- marylou_290
- Earendil
- jj!
- Johnman97
- hecktors
- Nefeloula
- Giorno
- Iknowyou
- adonman
- mitsos14
- Arianara S3
- Yiorgosk
- efi25
- Πα.Κ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.