Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
στο 2ο εξαμηνο πρεπει να ανακαμψω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
buffon85
Δραστήριο μέλος
εγω δυστυχως δεν την πηρα στα σοβαρα την πρωτη μου εξεταστικη και στεναχωριεμαι πολυ που θα χρωσταω μαθηματα απο το 1ο εξαμηνο,αλλα καλα να παθωω...
μια κακη εξεταστικη δεν ειναι θεμα, ειδικα στην πρωτη δεν εχεις βρει τους ρυθμους σου, ισως να μην ξερεις και να διαβασεις καλα, κολλημενος λιγο στο συστημα και στο διαβασμα των πανελληνιων. το θεμα ειναι οτι το συνειδητοποιεις και να βρεις καλυτερους ρυθμους στο επομενο εξαμηνο! δεν θελει κοπο, θελει τροπο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
Από ότι έχω συζητήσει με συμφοιτητές μου και πρωτοετείς γενικά κανείς δεν διάβασε ιδιαίτερα μέσα στο εξάμηνο. Ε και επειδή συνήθως είναι μεγάλη η ύλη μπορεί να μην κάτσει να γράψεις στην εξεταστική. Δεν είναι τίποτα περνιούνται τα μαθήματα. Στο επόμενο εξάμηνο θα είναι καλύτερα.εγω δυστυχως δεν την πηρα στα σοβαρα την πρωτη μου εξεταστικη και στεναχωριεμαι πολυ που θα χρωσταω μαθηματα απο το 1ο εξαμηνο,αλλα καλα να παθωω...
Johnny15
Επιφανές μέλος
Τα ίδια λέμε όλοι.εγω δυστυχως δεν την πηρα στα σοβαρα την πρωτη μου εξεταστικη και στεναχωριεμαι πολυ που θα χρωσταω μαθηματα απο το 1ο εξαμηνο,αλλα καλα να παθωω...
methexys
Τιμώμενο Μέλος
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω δυστυχως δεν την πηρα στα σοβαρα την πρωτη μου εξεταστικη και στεναχωριεμαι πολυ που θα χρωσταω μαθηματα απο το 1ο εξαμηνο,αλλα καλα να παθωω...
Μην απογοητεύεσαι. Έχεις όλον τον καιρό μπροστά σου να διορθώσεις την κατάσταση. Θα οργανωθείς καλύτερα στο β΄εξάμηνο και θα διαβάσεις και λίγο το καλοκαίρι, για να περάσεις αυτά που χρωστάς. Δεν τρέχει τίποτα. Εξάλλου, όλοι/ες στο πρώτο εξάμηνο κάνουμε λάθη, τα οποία στην πορεία διορθώνονται βάσει της εμπειρίας μας. Προχώρα δυναμικά και θα τα πας πολύ καλά.
PanahtIstratis
Νεοφερμένος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Από 7 και πάνω δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαβάσεις.
PanahtIstratis
Νεοφερμένος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Δεν έχετε όμως και εργασίες ή προοδους σε πολλά μαθήματα; Αυτο σε ψιλοαναγκάζει να διαβάζεις και στη διάρκεια του εξαμήνου και βοηθάνε και για βαθμό.
Όχι ιδιαίτερα. Όπως και να έχει, τα πολλά μαθήματα δεν βοηθάνε σε τίποτα. Έχουμε και πολλές ώρες μαθημάτων...
Γενικά πολλοί καθηγητές είναι υπέρ του να μειωθούν τα μαθήματα για το πτυχίο.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Menoula
Νεοφερμένος
Έχω δώσει 2 από τα 6 μαθήματα ως τώρα...ελπίζω σε ένα 5.
Γενικά μετά τις πανελλήνιες κ μετά από ένα γεμάτο και ξεσηκωτικό καλοκαίρι......ΠΏΣ ΝΑ ΔΙΑΒΆΣΕΙ ΚΑΝΕΊΣ;
Αυτό που έχω να μοιραστώ ως πρωτοετής είναι ότι ΣΙΓΟΥΡΑ χρειάζεται ένα μίνι πρόγραμμα σε περιόδους εξεταστικής.Ένα πρόγραμμα που να ξέρεις με τι ύλη έχεις να κάνεις και σε πόσο θα τη βγάλεις..Σαφώς τα πράγματα είναι πιο χαλαρά σε σχέση με τις πανελλήνιες,αλλά οι σημειώσεις από παραδόσεις και η μία στο τόσο επαφή με τα μαθήματα δε θα ήταν καθόλου κακή ιδέα!
Αυτά ως τώρα...Καλή επιτυχία και καλό κουράγιο να χουμε!
Guest 018946
Επισκέπτης
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
buffon85
Δραστήριο μέλος
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Έχω ακόμα 2 Τι δινεις;αντε παμε για το τελευταιο!!!
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Anonyme
Δραστήριο μέλος
απογοητευση η πρωτη εξεταστικηη
Σου το είπαν και παραπάνω μη στεναχωριέσαι, δεν αξίζει.
Πολλοί υποστηρίζουν πως τους μεγαλύτερους βαθμούς τους πετυχαίνεις πιο εύκολα στα πρώτα εξάμηνα, αλλά προσωπικά (και εκ πείρας) διαφωνώ. Συνεχίζοντας το διάβασμα και τις προσπάθειες, θα δεις πως με τον καιρό τόσο η κριτική σου ικανότητα όσο και η μνήμη (γιατί στη σχολή που είσαι χρειάζονται και τα δύο) θα οξυνθούν και οι εξεταστικές θα γίνουν καλύτερες.
Να 'χαμε και εμείς μόνο 5 μαθήματα το εξάμηνο...
Από 7 και πάνω δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαβάσεις.
True dat.
Προσωπικά τα πολλά μαθήματα τα συνήθισα, αλλά με τις εργασίες δεν συμμορφώνομαι. Αν δεν έχω deadline να με πιέζει δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω να κάνω εργασία. Καταλήγω πάντα την εβδομάδα πριν τη λήξη της προθεσμίας, να είμαι νυχθημερόν πάνω απ'το λάπτοπ, και να τη στέλνω δώδεκα το βράδυ. Γιατί ναι μεν βαριέμαι, αλλά άμα καταπιαστώ είμαι τελειομανής (πηγές, βιβλιογραφία κτλ).
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 260 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- bboys
- Andante
- nearos
- xristina elen
- Than003
- rseven
- dioandi2010
- Leopoldos_134
- Viktor
- ScarletFox
- akis_95
- SKG
- dmav
- bio
- Totreno
- Eirinakiii8
- Alessandra Eliza
- Νομάρχης
- Schlimazel
- Polkiu
- MarcoReus
- brownies
- Nemesiis
- phoni
- GeorgePap2003
- IceCream05
- fairyelly
- Wonderkid
- Nick254
- WhiTeNoiSe
- Mammy Nun
- sophiaa
- De Broglie
- Hased Babis
- brizoulis
- Ryuzaki
- nicole1982
- eukleidhs1821
- Marple
- ggl
- plantbee
- Philologist
- Panagiotis849
- Superhuman
- ioannaion
- Nikoleta_Giann
- Joji
- air_fish
- Tedi
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- ioanchatzip
- ale
- VasoGrimes
- thecrazycretan
- Αριάνα123
- EcoBill
- anna.t
- strsismos88
- soniko
- Helena123
- Cortes
- iminspain
- Voul2992
- Georgekk
- calliope
- Κλημεντίνη
- leo41
- tsiobieman
- Paragontas7000
- Αλκης Κ.
- ag97
- fmarulezkd
- neurogirl
- pacheiko
- kwstaseL
- nucomer
- tslef8
- Pharmacist01
- BioChemical
- harry akritas
- Memetchi
- Athens2002
- T C
- jimis2001
- Dreamer_SW
- No name
- Mhtrogoal
- Greg1900
- KingOfPop
- SlimShady
- Fil1987
- TonyMontanaEse
- Meow
- Papachrist
- aggelosst9
- Unboxholics
- hirasawayui
- Alexecon1991
- Nefh_
- Leukosrinokeros
- imyrcarn
- Θανασης Α.
- Lia 2006
- Scandal
- Xristinaqui
- clevercat
- korlef
- Ria99
- Dimitris2001
- St11
- the purge
- Jocaste
- Πύρος
- panagiotis23
- Monster Hunter
- Idontknoww
- Scott
- Natassa33
- StudyFreak04
- aekarare
- Katerinaki13
- Jimmy20
- Chris 21
- edouardos
- Power-13
- stamoul1s
- χημεια4λαιφ
- charmander
- Eleanna7
- uni77
- PanosBat
- Stelios725
- kyrisari
- chrysm
- gwgw_5
- Belle26
- gewrgioyp
- Stroka
- SweetGirl
- Eua5
- Unseen skygge
- Revekka
- Έμμα
- kakesparees
- meletis96
- louminis
- J.Cameron
- kostas1233
- kiyoshi
- roud
- civilian
- Dimitris9
- Μάρκος Βασίλης
- Alexismicro
- Viedo
- johnsiak
- lenaki001
- Vold
- Φινεύς
- don_vito
- American Economist
- Thanos_D
- Dimitris_Gr
- Thoba19
- Ststst02
- tymvorixos
- Indiana Jones
- giannis
- KONNΟΣ
- Libertus
- Cpt.Philips
- Γατόπαρδος.
- ΘανάσοςG4
- Vasilis25
- johnietraf
- Steffie88
- jims
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- Maraki4you
- suaimhneas
- ρενακι 13
- CoolCowboy
- jen_dream
- DimitraA.
- george777
- marylou_290
- Earendil
- jj!
- Johnman97
- hecktors
- Nefeloula
- Giorno
- Iknowyou
- adonman
- mitsos14
- Arianara S3
- Yiorgosk
- efi25
- Πα.Κ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.