kostakis2
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σιχτίρ!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
buffon85
Δραστήριο μέλος

Τώρα που θα γίνουν εκλογές στις 25 Ιανουαρίου τι θα γίνει με το πρόγραμμα της εξεταστικής;Έχουν βγάλει κάποια σχετική ανακοίνωση τα τμήματά σας;
στην παλια μου σχολη οταν χανοταν ενα μαθημα πηγαινε στο τελος της εξεταστικης. σε αυτο που ειμαι τωρα διαβασα πως ενας καθηγητης (δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση ομως) ενημερωσε πως το δικο του μαθημα που χανεται θα παει στο τελος της εξεταστικης.
financial
Εκκολαπτόμενο μέλος

ZETAXA
Δραστήριο μέλος

financial
Εκκολαπτόμενο μέλος

financial
Εκκολαπτόμενο μέλος

methexys
Τιμώμενο Μέλος

financial
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ξεκιναμε αύριο με αγγλικά και τα υπόλοιπα μαθήματα είναι 3 με 6/2. Με λίγα λόγια, θα είμαστε όλη την εβδομάδα στη σχολή, γιατί πρέπει να παρουσιάζουμε τις εργασίες μας. Θα πάρουμε και κουβέρτες να κοιμηθούμε εκεί όπως το παμε![]()
![]()
Ωχ, ζορικο μου φαινεται

natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

Κι έχω μπροστά μου ένα απαράδεκτο μάθημα που μ' έχει φέρει στη γνωστή κατάσταση να κάνω τα πάντα για ν' αποφύγω να το διαβάσω... (καθαρίζω το σπίτι,βρίσκω καινούρια χόμπι...

PieMaker
Δραστήριο μέλος

Σε γενικές γραμμές τα πήγα καλά. Πέρα από ένα μάθημα που το άφησα για Σεπτέμβρη, τα υπόλοιπα πρέπει να τα περνάω;-)!!
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Τελευταίο μάθημα την Πέμπτη και τη Δευτέρα ξεκινάνε τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου!! Φοβερός προγραμματισμός, ε;;
Σε γενικές γραμμές τα πήγα καλά. Πέρα από ένα μάθημα που το άφησα για Σεπτέμβρη, τα υπόλοιπα πρέπει να τα περνάω;-)!!
Αα εσείς τσακ μπαμ.

Εγώ πάντως δεν νιώθω καμία πίεση μέσα στην εξεταστική όπως λένε κάποιοι.Ίσως επειδή δίνω μόνο 4 μαθήματα και τα προηγούμενα τα έδωσα με πρόοδους.Βασικά είμαι και 1ο εξάμηνο και δεν χρωστάω μαθήματα όποτε σίγουρα είμαι πιο χαλαρή.

Καλή συνέχεια σε όλους!

natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος

Πέμπτη δίνω Μαθηματικά 1 και πρέπει να βγάλω Υπερβολικές συναρτήεις, καμιά 15αριά διαφορετικά είδη ολοκληρωμάτων και 7 κεφάλαια Γραμ.Άλγεβρα/Αναλ.Γεωμετρία. Ο Θεός βοηθός!
Johnny15
Επιφανές μέλος

Έχω ήδη πάθει υπερκόπωση και δεν είμαστε ούτε στη μέση...
Κι έχω μπροστά μου ένα απαράδεκτο μάθημα που μ' έχει φέρει στη γνωστή κατάσταση να κάνω τα πάντα για ν' αποφύγω να το διαβάσω... (καθαρίζω το σπίτι,βρίσκω καινούρια χόμπι...)
Same here. Την βαριέμαι πολύ αυτήν την εξεταστική...
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

Είναι κακό αυτό που μου συμβαίνει,γιατί πρώτη φορά είμαι συνεπής,έχω διαβάσει κι έχω κατεβεί σε όλα ως τώρα,και σε όλα νομίζω ότι έχω κοπεί οριακάSame here. Την βαριέμαι πολύ αυτήν την εξεταστική...

Johnny15
Επιφανές μέλος

Είναι κακό αυτό που μου συμβαίνει,γιατί πρώτη φορά είμαι συνεπής,έχω διαβάσει κι έχω κατεβεί σε όλα ως τώρα,και σε όλα νομίζω ότι έχω κοπεί οριακάΜακάρι να ήταν τα Πεδία το μόνο μου πρόβλημα
![]()
Αν νομίζεις ότι είσαι οριακά τότε μπορεί και να έχεις περάσει

Εγώ πάλι δεν έχω κατέβει καν στα μισά. Μόνο σε 2 μαθήματα έχω πάει ως τώρα. Πιστεύω τα πέρασα όμως. Τουλάχιστον ελπίζω να περάσω και κάποια στην πτυχιακή που έρχεται.
Ξέρεις αν κατά την διάρκεια της πτυχιακής θα γίνονται μαθήματα?
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν νομίζεις ότι είσαι οριακά τότε μπορεί και να έχεις περάσει
Εγώ πάλι δεν έχω κατέβει καν στα μισά. Μόνο σε 2 μαθήματα έχω πάει ως τώρα. Πιστεύω τα πέρασα όμως. Τουλάχιστον ελπίζω να περάσω και κάποια στην πτυχιακή που έρχεται.
Ξέρεις αν κατά την διάρκεια της πτυχιακής θα γίνονται μαθήματα?
Μπα,ήδη στα ΣΗΕ που βγήκαν έπεσα μέσα.Καταραμένη θεωρία ρε γαμώτο.
Κι εγώ ποντάρω στην πτυχιακή να περάσω κανα δύσκολο.Δεν ξέρω κάτι επίσημο για μαθήματα,αλλά στάνταρ θα ξεκινήσουν μόλις τελειώσουν τα χειμερινά,σε δυο βδομάδες νομίζω..Πάντα αυτό κάνουν,δεν βγαίνει αλλιώς η ύλη στα εαρινά απ' ό,τι λένε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 271 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Eagle Eye
- George_dr
- Mapz
- bboys
- ΣοφίαΒ
- despoina13
- celshade
- kanenas090
- rseven
- sofiaram
- Totreno
- Vassiliki.ko
- Markiii
- Qwerty 0
- ioanna2007
- Andante
- xristina elen
- Than003
- dioandi2010
- Leopoldos_134
- Viktor
- ScarletFox
- akis_95
- SKG
- dmav
- bio
- Eirinakiii8
- Alessandra Eliza
- Νομάρχης
- Schlimazel
- Polkiu
- MarcoReus
- brownies
- Nemesiis
- phoni
- GeorgePap2003
- IceCream05
- fairyelly
- Wonderkid
- Nick254
- WhiTeNoiSe
- Mammy Nun
- sophiaa
- De Broglie
- Hased Babis
- User2350
- Ryuzaki
- nicole1982
- eukleidhs1821
- Marple
- ggl
- plantbee
- Philologist
- Panagiotis849
- Superhuman
- ioannaion
- Nikoleta_Giann
- Joji
- air_fish
- Tedi
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- ioanchatzip
- ale
- VasoGrimes
- thecrazycretan
- Αριάνα123
- EcoBill
- anna.t
- strsismos88
- soniko
- Helena123
- Cortes
- iminspain
- Voul2992
- Georgekk
- calliope
- Κλημεντίνη
- leo41
- tsiobieman
- Paragontas7000
- Αλκης Κ.
- ag97
- fmarulezkd
- neurogirl
- pacheiko
- kwstaseL
- nucomer
- tslef8
- Pharmacist01
- BioChemical
- harry akritas
- Memetchi
- Athens2002
- T C
- jimis2001
- Dreamer_SW
- No name
- Mhtrogoal
- Greg1900
- KingOfPop
- SlimShady
- Fil1987
- TonyMontanaEse
- Meow
- Papachrist
- aggelosst9
- Unboxholics
- hirasawayui
- Alexecon1991
- Nefh_
- Leukosrinokeros
- imyrcarn
- Θανασης Α.
- Lia 2006
- Scandal
- Xristinaqui
- clevercat
- korlef
- Ria99
- Dimitris2001
- St11
- the purge
- Jocaste
- Πύρος
- panagiotis23
- Monster Hunter
- Idontknoww
- Scott
- Natassa33
- StudyFreak04
- aekarare
- Katerinaki13
- Jimmy20
- Chris 21
- edouardos
- Power-13
- stamoul1s
- χημεια4λαιφ
- charmander
- Eleanna7
- uni77
- PanosBat
- Stelios725
- kyrisari
- chrysm
- gwgw_5
- Belle26
- gewrgioyp
- Stroka
- SweetGirl
- Eua5
- Unseen skygge
- Revekka
- Έμμα
- kakesparees
- meletis96
- louminis
- J.Cameron
- kostas1233
- kiyoshi
- roud
- civilian
- Dimitris9
- Μάρκος Βασίλης
- Alexismicro
- Viedo
- johnsiak
- lenaki001
- Vold
- Φινεύς
- don_vito
- American Economist
- Thanos_D
- Dimitris_Gr
- Thoba19
- Ststst02
- tymvorixos
- Indiana Jones
- giannis
- KONNΟΣ
- Libertus
- Cpt.Philips
- Γατόπαρδος.
- ΘανάσοςG4
- Vasilis25
- johnietraf
- Steffie88
- jims
- Αντικειμενικός
- Maraki4you
- suaimhneas
- ρενακι 13
- CoolCowboy
- jen_dream
- DimitraA.
- george777
- marylou_290
- Earendil
- jj!
- Johnman97
- hecktors
- Nefeloula
- Giorno
- Iknowyou
- adonman
- mitsos14
- Arianara S3
- Yiorgosk
- efi25
- Πα.Κ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.