Μαργαριτα Α.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lowbaper92
Πολύ δραστήριο μέλος
Και πάλι για κάποιον ανεξήγητο λόγο θα αρχίσεις να παρατηρείς πράγματα που μέχρι πρότινος σου ήταν αδιάφορα, πχ αα τι ωραία πλακάκια που έχει το μπάνιο
Στην τουαλέτα διαβάζεις εσύ και σου αποσπούν την προσοχή τα πλακάκια του μπάνιου?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian
Περιβόητο μέλος
Στην τουαλέτα διαβάζεις εσύ και σου αποσπούν την προσοχή τα πλακάκια του μπάνιου?
Η πόρτα του μπάνιου βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το γραφείο μου (τεράαστιο διαμέρισμα )
Πληροφορικάριος
Δραστήριο μέλος
Να μην αναφερθώ στη φρενήτιδα καθαριότητας που σε πιάνει αυτές τις μέρες, ενώ όλο το χρόνο το σπίτι θύμιζε χοιροστάσιο
true story
PieMaker
Δραστήριο μέλος
Στα αγγλικά που είχα δώσει πριν λίγες μέρες έγραψα μέτρια. Δεν ήμουν προετοιμασμένος και υποψιασμένος για τις απαιτήσεις της αγγλικής ορολογίας στην Ε.Α και στιγμές στιγμές είχα την αίσθηση ότι δινω κινεζικα...
Αλλα 3 και τέλος!! Τα δυο βεβαια τα δινω μαζί στις 24, αλλα κάτι θα κάνουμε μωρε
Johnny15
Επιφανές μέλος
Jolene
Νεοφερμένος
Iliana in sky
Νεοφερμένος
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
Sail Beg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έλα και έχουν αρχίσει οι ζέστες....
Jolene
Νεοφερμένος
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος
και εγω φοβομουνα ότι δεν θα αντεχα να γραψω με τοσο υπερβολική ζέστη...αλλά ευτυχώς μας λυπούνται και ανάβουν τον κλιματισμό!Αλλα δυο...και η γλωσσα κρεμασμενη εξω σαν το σκυλο απο την ζεστη...γιατι να δινουμε μεσημεριατικα;;
Johnny15
Επιφανές μέλος
1η φορά μου έτυχε να δίνω μάθημα...και μόλις μοιράζονται τα θέματα, το 70% να δίνει λευκή κόλλα και να φεύγει στο 1ο λεπτό!
Ποια η γνώμη σου για τα θέματα?
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Παθολογία πάνε τα γραπτά, φύγαμε για προφορικά αύριο πρωί. Για να δούμε ^^
Sail Beg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δημήτρη από περιέργια,ποιό μάθημα είναι αυτό?1η φορά μου έτυχε να δίνω μάθημα...και μόλις μοιράζονται τα θέματα, το 70% να δίνει λευκή κόλλα και να φεύγει στο 1ο λεπτό!
Chris1993
Περιβόητο μέλος
1η φορά μου έτυχε να δίνω μάθημα...και μόλις μοιράζονται τα θέματα, το 70% να δίνει λευκή κόλλα και να φεύγει στο 1ο λεπτό!
Εμας δεν μας αφήνουν να φεύγουμε στο 1 λεπτό. Νομίζω στα 20 λεπτά η στη μισή ώρα μπορείς να φύγεις! Και τότε έφυγαν με λευκή κόλλα περίπου το 70% τον Σεπτέμβρη! Μίκρο ΙΙ
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος
Πολύ αυξημένης δυσκολίας!!! Πολύ απαιτητικά, πολύς χρόνος για να τα λύσεις και αστείες μονάδες για κάθε ερώτημα. Δεν γίνεται μια άσκηση με 6 ερωτήματα να βαθμολογείται συνολικά με 2 μονάδες και οι μονάδες να κατανέμονται : 5 ερωτήματα=> 1 μονάδαΠοια η γνώμη σου για τα θέματα?
και το 6ο ζητούμενο 1 μονάδα! το θεωρώ απαράδεκτο!
επίσης, τελείως χαζό, να υπάρχει σε κάθε ασκηση 1-2 ερωτηματα ωστε να αποδειξεις τις αντιστοιχες εξισωσεις-σχεσεις.
φαντάσου απλά ότι όσα παιδιά μεγαλύτερων ετων ρώτησα μετα την εξεταση, μου είπαν ότι ηταν τα πιο δύσκολα θέματα που εχουν βάλει ποτέ!
Ηλεκτρομαγνητικά Πεδία ΙΙΔημήτρη από περιέργια,ποιό μάθημα είναι αυτό?
Γενικά τα Ηλεκτρομαγνητικά πεδία Ι , ΙΙ , ΙΙΙ θεωρούνται αντικειμενικά απ οτα πιο δύσκολα μαθήματα της σχολής μας.
καλα και σε εμας ο καθηγητης είπε, να φυγουν υστερα απο 15 λεπτά, αλλά οι επιτηρητες τους εδιωξαν αμεσως αφού ολοκληρη σχεδον η αιθουσα ηθελε να φυγειΕμας δεν μας αφήνουν να φεύγουμε στο 1 λεπτό. Νομίζω στα 20 λεπτά η στη μισή ώρα μπορείς να φύγεις! Και τότε έφυγαν με λευκή κόλλα περίπου το 70% τον Σεπτέμβρη! Μίκρο ΙΙ
ομως εχουμε φοιτητικο σφυγμο πλεον και αυτο μετραει οσο τιποτα
Jolene
Νεοφερμένος
και εγω φοβομουνα ότι δεν θα αντεχα να γραψω με τοσο υπερβολική ζέστη...αλλά ευτυχώς μας λυπούνται και ανάβουν τον κλιματισμό!
No mercy στο εκπα
Sail Beg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρε Χρήστο τί παίζει με τις Μίκρο? και στο τμήμα μας,μας έχουν πει οτι είναι τα πιο δύσκολα μαθήματα μαζί με τις οικονομετρίες.Εμας δεν μας αφήνουν να φεύγουμε στο 1 λεπτό. Νομίζω στα 20 λεπτά η στη μισή ώρα μπορείς να φύγεις! Και τότε έφυγαν με λευκή κόλλα περίπου το 70% τον Σεπτέμβρη! Μίκρο ΙΙ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 260 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- bboys
- Andante
- nearos
- xristina elen
- Than003
- rseven
- dioandi2010
- Leopoldos_134
- Viktor
- ScarletFox
- akis_95
- SKG
- dmav
- bio
- Totreno
- Eirinakiii8
- Alessandra Eliza
- Νομάρχης
- Schlimazel
- Polkiu
- MarcoReus
- brownies
- Nemesiis
- phoni
- GeorgePap2003
- IceCream05
- fairyelly
- Wonderkid
- Nick254
- WhiTeNoiSe
- Mammy Nun
- sophiaa
- De Broglie
- Hased Babis
- brizoulis
- Ryuzaki
- nicole1982
- eukleidhs1821
- Marple
- ggl
- plantbee
- Philologist
- Panagiotis849
- Superhuman
- ioannaion
- Nikoleta_Giann
- Joji
- air_fish
- Tedi
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- ioanchatzip
- ale
- VasoGrimes
- thecrazycretan
- Αριάνα123
- EcoBill
- anna.t
- strsismos88
- soniko
- Helena123
- Cortes
- iminspain
- Voul2992
- Georgekk
- calliope
- Κλημεντίνη
- leo41
- tsiobieman
- Paragontas7000
- Αλκης Κ.
- ag97
- fmarulezkd
- neurogirl
- pacheiko
- kwstaseL
- nucomer
- tslef8
- Pharmacist01
- BioChemical
- harry akritas
- Memetchi
- Athens2002
- T C
- jimis2001
- Dreamer_SW
- No name
- Mhtrogoal
- Greg1900
- KingOfPop
- SlimShady
- Fil1987
- TonyMontanaEse
- Meow
- Papachrist
- aggelosst9
- Unboxholics
- hirasawayui
- Alexecon1991
- Nefh_
- Leukosrinokeros
- imyrcarn
- Θανασης Α.
- Lia 2006
- Scandal
- Xristinaqui
- clevercat
- korlef
- Ria99
- Dimitris2001
- St11
- the purge
- Jocaste
- Πύρος
- panagiotis23
- Monster Hunter
- Idontknoww
- Scott
- Natassa33
- StudyFreak04
- aekarare
- Katerinaki13
- Jimmy20
- Chris 21
- edouardos
- Power-13
- stamoul1s
- χημεια4λαιφ
- charmander
- Eleanna7
- uni77
- PanosBat
- Stelios725
- kyrisari
- chrysm
- gwgw_5
- Belle26
- gewrgioyp
- Stroka
- SweetGirl
- Eua5
- Unseen skygge
- Revekka
- Έμμα
- kakesparees
- meletis96
- louminis
- J.Cameron
- kostas1233
- kiyoshi
- roud
- civilian
- Dimitris9
- Μάρκος Βασίλης
- Alexismicro
- Viedo
- johnsiak
- lenaki001
- Vold
- Φινεύς
- don_vito
- American Economist
- Thanos_D
- Dimitris_Gr
- Thoba19
- Ststst02
- tymvorixos
- Indiana Jones
- giannis
- KONNΟΣ
- Libertus
- Cpt.Philips
- Γατόπαρδος.
- ΘανάσοςG4
- Vasilis25
- johnietraf
- Steffie88
- jims
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- Maraki4you
- suaimhneas
- ρενακι 13
- CoolCowboy
- jen_dream
- DimitraA.
- george777
- marylou_290
- Earendil
- jj!
- Johnman97
- hecktors
- Nefeloula
- Giorno
- Iknowyou
- adonman
- mitsos14
- Arianara S3
- Yiorgosk
- efi25
- Πα.Κ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.