Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
Πέρυσι είχα δώσει και τις δύο θεματικές μου τον Ιούνιο. Ωστόσο, ήμουν προβληματισμένη αν έκανα καλά, όπως είμαι και τώρα φυσικά. Αυτές οι αποφάσεις έχουν ρίσκο και ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις αν έπραξες το σωστό.
Σ' αυτό το θέμα συζητάμε σχετικά με το εάν είναι καλύτερο να δίνουμε εξετάσεις στην τελική ή την επαναληπτική εξεταστική και καταθέτουμε τις εμπειρίες μας επί του θέματος.
Επ' ευκαιρίας να ευχηθώ σε όλους/ες καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα (σε όσους/ες έχουν ήδη δώσει μαθήματα).
Υ/Γ Παρέλειψα να σας πω ότι στο ΕΑΠ η επαναληπτική εξεταστική δεν είναι τον Σεπτέμβρη, αλλά τον Ιούλιο και σε προπτυχιακό και σε μεταπτυχιακό επίπεδο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
PieMaker
Δραστήριο μέλος
Αυριο δίνω 2 μαθηματα. Το πρωινό δε θα πάω να το δώσω, ενώ απο το μεσημεριανό δεν έχω τρελές αξιώσεις.
Γενικό συμπέρασμα: Φανταριλικι και εξεταστική δεν παντρεύονται με τιποτα. Ακόμα και που παίρνω άδειες για να πάω να γράψω, δεν έχω τον απαραίτητο χρόνο για να διαβάσω όπως πρέπει και όπως θέλω.
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε καταλαβαίνω. Πολλές φορές μπορεί να ζητείται κάτι πολύ απλό, αλλά να είναι διατυπωμένη η ερώτηση με περίπλοκο τρόπο.Ξεκίνησα σημερα. Εξεταστηκαμε σε δυο ερωτήματα. Στο ένα έχω απαντήσει ικανοποιητικότατα, ενώ στο άλλο έχω δώσει την τέλεια απάντηση, που δεν αντιστοιχεί όμως στο περιεχόμενο της ερωτησης...
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Πάμε για το δεύτερο την Τρίτη τώρα...
cha0s
Περιβόητο μέλος
PieMaker
Δραστήριο μέλος
Στο πρωινό δεν πήγα καθόλου, γιατί δεν προλάβαινα να το διαβάσω. Στο απογευματινό μπορώ να πω ότι έσκισα. Ένα 8 τουλάχιστον πιστεύω ότι το έχω χτυπήσει και φανταστείτε είμαι αρκετά μετριοπαθής!! Το χρειαζόμουνα αυτό μετά τη χθεσινή ξενέρα.
Μας μένουν ακόμα 7 για να τελειώσουμε, αλλά εγώ θα δώσω τα 5.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Πάμε για Στατιστική στις 18. Βελτίωση βαθμού! Ελπίζω να φύγω με 8,5+
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
Συγχαρητήρια! Κι εγώ αυτό ελπίζω, γι' αυτό θα ψηθώ τον Ιούλιο δίνοντας τις θεματικές μου ενότητες στην επαναληπτική εξεταστική! Πέρυσι έβγαλα μέσο όρο 8,6, αλλά θεωρώ ότι, αν είχα πάει στην επαναληπτική εξεταστική, ίσως να είχα ξεπεράσει και το 9. Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα σε όλους/ες!1o μάθημα - εργαστηριακό : 8,5
Πάμε για Στατιστική στις 18. Βελτίωση βαθμού! Ελπίζω να φύγω με 8,5+
Alan
Δραστήριο μέλος
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
που μπήκες εσύ???Δίναμε 2 μαθήματα σήμερα.
Στο πρωινό δεν πήγα καθόλου, γιατί δεν προλάβαινα να το διαβάσω. Στο απογευματινό μπορώ να πω ότι έσκισα. Ένα 8 τουλάχιστον πιστεύω ότι το έχω χτυπήσει και φανταστείτε είμαι αρκετά μετριοπαθής!! Το χρειαζόμουνα αυτό μετά τη χθεσινή ξενέρα.
Μας μένουν ακόμα 7 για να τελειώσουμε, αλλά εγώ θα δώσω τα 5.
Πάει το πρώτο μάθημα, περασμένο και αυτό
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
lady_godiva
Νεοφερμένος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Συγχαρητήρια! Κι εγώ αυτό ελπίζω, γι' αυτό θα ψηθώ τον Ιούλιο δίνοντας τις θεματικές μου ενότητες στην επαναληπτική εξεταστική! Πέρυσι έβγαλα μέσο όρο 8,6, αλλά θεωρώ ότι, αν είχα πάει στην επαναληπτική εξεταστική, ίσως να είχα ξεπεράσει και το 9. Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα σε όλους/ες!
Και εγώ στο προηγούμενο εξάμηνο έβγαλα μέσο όρο 8,7!
Εντάξει, το θέμα είναι να προσπαθήσεις να πάρεις πτυχίο πάνω από 7,5 και πόσο μάλλον πάνω από 8 που είναι άριστο για τις περισσότερες σχολές!
Εγώ πάω καθ'οδών για 8,5 αλλά πρέπει να γράφω συνέχεια άριστα :/ (μην το γρουσουζεύω όμως...i'll try my best!)
Iliana in sky
Νεοφερμένος
HonoreDeBalzac
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άλλα 5 και μετά καλοκαίριιιι!!!!
Και εγώ άλλα 5...άντε να τελειώνουμε!
Iliana in sky
Νεοφερμένος
Και εγώ άλλα 5...άντε να τελειώνουμε!
Να τελειώνουμε ,αν και για το καλοκαίρι μου προβλέπω διάβασμα!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 260 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- bboys
- Andante
- nearos
- xristina elen
- Than003
- rseven
- dioandi2010
- Leopoldos_134
- Viktor
- ScarletFox
- akis_95
- SKG
- dmav
- bio
- Totreno
- Eirinakiii8
- Alessandra Eliza
- Νομάρχης
- Schlimazel
- Polkiu
- MarcoReus
- brownies
- Nemesiis
- phoni
- GeorgePap2003
- IceCream05
- fairyelly
- Wonderkid
- Nick254
- WhiTeNoiSe
- Mammy Nun
- sophiaa
- De Broglie
- Hased Babis
- brizoulis
- Ryuzaki
- nicole1982
- eukleidhs1821
- Marple
- ggl
- plantbee
- Philologist
- Panagiotis849
- Superhuman
- ioannaion
- Nikoleta_Giann
- Joji
- air_fish
- Tedi
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- ioanchatzip
- ale
- VasoGrimes
- thecrazycretan
- Αριάνα123
- EcoBill
- anna.t
- strsismos88
- soniko
- Helena123
- Cortes
- iminspain
- Voul2992
- Georgekk
- calliope
- Κλημεντίνη
- leo41
- tsiobieman
- Paragontas7000
- Αλκης Κ.
- ag97
- fmarulezkd
- neurogirl
- pacheiko
- kwstaseL
- nucomer
- tslef8
- Pharmacist01
- BioChemical
- harry akritas
- Memetchi
- Athens2002
- T C
- jimis2001
- Dreamer_SW
- No name
- Mhtrogoal
- Greg1900
- KingOfPop
- SlimShady
- Fil1987
- TonyMontanaEse
- Meow
- Papachrist
- aggelosst9
- Unboxholics
- hirasawayui
- Alexecon1991
- Nefh_
- Leukosrinokeros
- imyrcarn
- Θανασης Α.
- Lia 2006
- Scandal
- Xristinaqui
- clevercat
- korlef
- Ria99
- Dimitris2001
- St11
- the purge
- Jocaste
- Πύρος
- panagiotis23
- Monster Hunter
- Idontknoww
- Scott
- Natassa33
- StudyFreak04
- aekarare
- Katerinaki13
- Jimmy20
- Chris 21
- edouardos
- Power-13
- stamoul1s
- χημεια4λαιφ
- charmander
- Eleanna7
- uni77
- PanosBat
- Stelios725
- kyrisari
- chrysm
- gwgw_5
- Belle26
- gewrgioyp
- Stroka
- SweetGirl
- Eua5
- Unseen skygge
- Revekka
- Έμμα
- kakesparees
- meletis96
- louminis
- J.Cameron
- kostas1233
- kiyoshi
- roud
- civilian
- Dimitris9
- Μάρκος Βασίλης
- Alexismicro
- Viedo
- johnsiak
- lenaki001
- Vold
- Φινεύς
- don_vito
- American Economist
- Thanos_D
- Dimitris_Gr
- Thoba19
- Ststst02
- tymvorixos
- Indiana Jones
- giannis
- KONNΟΣ
- Libertus
- Cpt.Philips
- Γατόπαρδος.
- ΘανάσοςG4
- Vasilis25
- johnietraf
- Steffie88
- jims
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- Maraki4you
- suaimhneas
- ρενακι 13
- CoolCowboy
- jen_dream
- DimitraA.
- george777
- marylou_290
- Earendil
- jj!
- Johnman97
- hecktors
- Nefeloula
- Giorno
- Iknowyou
- adonman
- mitsos14
- Arianara S3
- Yiorgosk
- efi25
- Πα.Κ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.