Johnny15
Επιφανές μέλος

Πάμε για φυσική τώρα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raiseonce
Δραστήριο μέλος

Να προσθέσω κι εγώ κάτι;
- Βρες τα βιβλία και σημειώσεις των δύο επόμενων εξαμήνων και πριν αρχίσουν τα μαθήματα στρώσου στο διάβασμα, ώστε να είσαι έτοιμος για όλη την επόμενη χρονιά.
![]()
Δεν πιέζομαι χρονικά για να αρχίσω από τώρα διάβασμα.Έχω το 4ο έτος να περάσω τα μαθήματα και για ότι μείνει έχω και ολόκληρο το 5ο έτος που δεν έχουμε μαθήματα και κάνουμε μόνο πρακτική.
Μεγάλο βάρος έχει φύγει από πάνω μου περνώντας όλα τα μαθήματα τον Ιούνη.Νοιώθω σαν να έχω ακουμπήσει ήδη το πτυχίο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
StratosRIP
Δραστήριο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

Αύριο δίνω 1ο μάθημα...![]()
διάβασες ;
Raiseonce
Δραστήριο μέλος

Γεια και απο εμένα παιδια, αυτο που θέλω να σας ρωτήσω εμένα δεν μου έτυχε ποτε όσο σπουδαζα,και γιαυτο θέλω να το ρωτήσω,ακουσα λοιπόν πως οταν κάποιος φοιτητής ειναι παντελώς άσχετος σε κάποια μαθηματα και πως με αρκετό διαβασμα δεν μπορει να καταφέρει να το περασει στην εξεταστική,τότε καλεί άλλους ανθρωπους που δεν χρειάζεται να διάβασουν και πολυ λόγω οτι ειναι ο τομέας του η το γνωρίζουν καλα και τέτοια,δεν ξέρω μπορει να συμβέι κατι τέτοιο να δωσει κάποιος άλλος αντί για τον ίδιο φοιτητή που δεν τα καταφέρνει ;μου ακούστηκε περίεργο αυτο και ποτε δεν μου είχε συμβεί γιαυτο και διερωταμαι μηπως εχετε ακούσει εσεις κατι. Φυσικα και ο άλλος που θα δωσει δεν νομίζω να το κάνει και αφιλοκερδώς.
Στη σχολή μου έχω δει τέτοια περίπτωση.
Έδωσε μαθηματικά α εξαμήνου ένας φοιτητής μαθηματικού για έναν συμφοιτητή μου 3ο έτος που έλεγε πως είχε ξεχάσει τα μαθηματικά(ολοκληρώματα κλπ) και δε μπορούσε να διαβάσει το μάθημα.Είχε αλλάξει τη φωτογραφία στο βιβλιάριο σπουδών του.
Τελικά το πέρασε με αυτό τον τρόπο και στον άλλον που πήγε να δώσει δεν του ζήτησαν ούτε πάσο ούτε βιβλιάριο σπουδών. (στα εύκολα μαθήματα δεν ζητάνε συνήθως)
Λογικά τον πλήρωσε κάτι αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες.
souzana
Δραστήριο μέλος

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Ελπίζω να την περάσω, θέλω να φεύγουν από πάνω μου τα μαθήματα του 1ου-2ου έτους. Αγχώνομαι άμα μαζεύονται.

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Και εγώ έτσι θα πω...τον Ιούνιο!^Την πέρασα, μάλλον και με βαθμό.![]()
![]()
![]()
RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Chris1993
Περιβόητο μέλος

Εμπορικό Δίκαιο Ι ( κομμένο με ρήτρα

Για να δούμε...
kostakis2
Εκκολαπτόμενο μέλος

"Μακροοικονομία" με 7

Άντε να φεύγει ένα-ένα από τη ζωή μου

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Πότε το έδωσες και βγήκε?Ναιιιι!!! Σήμερα βγήκε το πρώτο μου μάθημα...
"Μακροοικονομία" με 7
Άντε να φεύγει ένα-ένα από τη ζωή μου![]()

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος

Άντε Τετάρτη να δώσω να φύγει η !@#$φυσική.
Και μετά στις 20 βελτίωση βαθμολογίας που δε με πολυνοιάζει αφού το έχω περάσει.

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότεροΗ εξεταστική Σεπτέμβρη είναι ότι χειρότερο υπάρχει στη ζωή ενός φοιτητή.- -.-
Άντε Τετάρτη να δώσω να φύγει η !@#$φυσική.
Και μετά στις 20 βελτίωση βαθμολογίας που δε με πολυνοιάζει αφού το έχω περάσει.![]()

GlobalMiNd
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η χειροτερη ειναι του ιουνη :/ ειδικα αμα τελειωνεις αρχες ιουλη
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 271 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Eagle Eye
- George_dr
- Mapz
- bboys
- ΣοφίαΒ
- despoina13
- celshade
- kanenas090
- rseven
- sofiaram
- Totreno
- Vassiliki.ko
- Markiii
- Qwerty 0
- ioanna2007
- Andante
- xristina elen
- Than003
- dioandi2010
- Leopoldos_134
- Viktor
- ScarletFox
- akis_95
- SKG
- dmav
- bio
- Eirinakiii8
- Alessandra Eliza
- Νομάρχης
- Schlimazel
- Polkiu
- MarcoReus
- brownies
- Nemesiis
- phoni
- GeorgePap2003
- IceCream05
- fairyelly
- Wonderkid
- Nick254
- WhiTeNoiSe
- Mammy Nun
- sophiaa
- De Broglie
- Hased Babis
- User2350
- Ryuzaki
- nicole1982
- eukleidhs1821
- Marple
- ggl
- plantbee
- Philologist
- Panagiotis849
- Superhuman
- ioannaion
- Nikoleta_Giann
- Joji
- air_fish
- Tedi
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- ioanchatzip
- ale
- VasoGrimes
- thecrazycretan
- Αριάνα123
- EcoBill
- anna.t
- strsismos88
- soniko
- Helena123
- Cortes
- iminspain
- Voul2992
- Georgekk
- calliope
- Κλημεντίνη
- leo41
- tsiobieman
- Paragontas7000
- Αλκης Κ.
- ag97
- fmarulezkd
- neurogirl
- pacheiko
- kwstaseL
- nucomer
- tslef8
- Pharmacist01
- BioChemical
- harry akritas
- Memetchi
- Athens2002
- T C
- jimis2001
- Dreamer_SW
- No name
- Mhtrogoal
- Greg1900
- KingOfPop
- SlimShady
- Fil1987
- TonyMontanaEse
- Meow
- Papachrist
- aggelosst9
- Unboxholics
- hirasawayui
- Alexecon1991
- Nefh_
- Leukosrinokeros
- imyrcarn
- Θανασης Α.
- Lia 2006
- Scandal
- Xristinaqui
- clevercat
- korlef
- Ria99
- Dimitris2001
- St11
- the purge
- Jocaste
- Πύρος
- panagiotis23
- Monster Hunter
- Idontknoww
- Scott
- Natassa33
- StudyFreak04
- aekarare
- Katerinaki13
- Jimmy20
- Chris 21
- edouardos
- Power-13
- stamoul1s
- χημεια4λαιφ
- charmander
- Eleanna7
- uni77
- PanosBat
- Stelios725
- kyrisari
- chrysm
- gwgw_5
- Belle26
- gewrgioyp
- Stroka
- SweetGirl
- Eua5
- Unseen skygge
- Revekka
- Έμμα
- kakesparees
- meletis96
- louminis
- J.Cameron
- kostas1233
- kiyoshi
- roud
- civilian
- Dimitris9
- Μάρκος Βασίλης
- Alexismicro
- Viedo
- johnsiak
- lenaki001
- Vold
- Φινεύς
- don_vito
- American Economist
- Thanos_D
- Dimitris_Gr
- Thoba19
- Ststst02
- tymvorixos
- Indiana Jones
- giannis
- KONNΟΣ
- Libertus
- Cpt.Philips
- Γατόπαρδος.
- ΘανάσοςG4
- Vasilis25
- johnietraf
- Steffie88
- jims
- Αντικειμενικός
- Maraki4you
- suaimhneas
- ρενακι 13
- CoolCowboy
- jen_dream
- DimitraA.
- george777
- marylou_290
- Earendil
- jj!
- Johnman97
- hecktors
- Nefeloula
- Giorno
- Iknowyou
- adonman
- mitsos14
- Arianara S3
- Yiorgosk
- efi25
- Πα.Κ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.