fockos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

έπρεπε τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο να ήταν Pass και Fail και όχι με βαθμούς
Μπα , ετσι δεν ξεχωριζει αυτος που διαβασε ενα απογευμα και αυτος που διαβαζε ολο το εξαμηνο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος

Αυτός που διάβασε ένα απόγευμα δε πρέπει να περνάει καν πιστεύω εγώΜπα , ετσι δεν ξεχωριζει αυτος που διαβασε ενα απογευμα και αυτος που διαβαζε ολο το εξαμηνο
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος

Έχει κάνει κάποιος φυσιολογία καρδιαγγειακού, βιοχημείες κλπ και τον ρωτάνε πώς προστατεύεται ο καρδιακός μυς από τετανικές συστολές και τι κάνουν τα oxLDL.
Για πες τώρα.

RafAspa94
Περιβόητο μέλος

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Απο τμήμα σε τμήμα ο όγκος της εκάστοτε ύλης διαφέρει.Λοιπόν έχω μια ερώτηση:Μέχρι στιγμής χρωστάω 3 μαθήματα.Το πρώτο το γράφω στις 3/09 με ανοιχτά βιβλία....εισαγωγή στην ποίηση λέγεται μετά γράφω στις 11/09 γλωσσολογία και στις 20/09 πεζογραφία,αν ξεκινήσω το διάβασμα τον Αύγουστο (γιατί ποιο μπροστά λίγο δύσκολο το κόβω) προλαβαίνω να την τελειώσω την ύλη;

dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

επειδη δεν μπορω πραγματικά να κατανοησω το point αυτης της πρότασης σου, μπορείς να μου το αναλύσεις περαιτέρω;;έπρεπε τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο να ήταν Pass και Fail και όχι με βαθμούς
εκτός και άν εσυ και όλοι οι άλλοι που δεν διαβάζετε θέλετε να ειστε ισάξιοι με αυτους που διαβάζουν πραγματικά...δεν βρισκω καποιον άλλον λογο

Johnny15
Επιφανές μέλος

Ηλεκτρικές Μετρήσεις: 7,5
Διαφορικές Εξισώσεις: 10
.
.
Τεχνολογία Ηλεκτροτεχνικών και Ηλεκτρονικών Υλικών: 10
Φυσική ΙΙ:
και ο Μ.Ο του 2ου εξαμήνου είναι περίπου στο 8,5....
Φοβερός

lowbaper92
Πολύ δραστήριο μέλος

10 στη μοριακή καρδιολογία. Like a boss.
όσο να' ναι για ένα απόγευμα διάβασμα είμαι αρκετά ευχαριστημένος.
Όντως, μπορούσες και καλύτερα.

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

anwnymos
Δραστήριο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

επειδη δεν μπορω πραγματικά να κατανοησω το point αυτης της πρότασης σου, μπορείς να μου το αναλύσεις περαιτέρω;;
εκτός και άν εσυ και όλοι οι άλλοι που δεν διαβάζετε θέλετε να ειστε ισάξιοι με αυτους που διαβάζουν πραγματικά...δεν βρισκω καποιον άλλον λογο![]()

η λογική είναι να παίρνει pass μόνο αυτός που διαβάζει πραγματικά και όχι το 5,6. Επίσης οι βαθμοί για ίδια μαθήματα διαφέρουν από σχολή σε σχολή ίδιου αντικειμένου.
Αφού πληρώ τα στάνταρ των καθηγητη για να περάσω ένα μάθημα ποιος ο λόγος να μου βάζει βαθμό. Αν παίρνω π.χ. δίπλωμα οδήγησης παίρνω βαθμό;
Δηλαδή αν έχεις πάρει στην σχολή σου 10 C++ μπορεί στην σχολή του ΑΠΘ ή ΕΜΠ να μείνεις όπως και το αντίθετο.
Όσο αφορά ο dmitsos μπορεί να διάβασε μόνο ένα απόγευμα αλλά έχει βάσεις γιατί του αρέσει η ιατρική οπότε σίγουρα διαβάζει και πολλά πράγματα που δεν έχουν να κάνουν με την ύλη ενός μαθήματος αλλά γιατι του κίνησαν το ενδιαφέρον .
Αυτό πιστεύω ότι διαφοροποιεί έναν καλό φοιτητή από έναν άριστο.
και μετα σου λενε πολυ δυσκολη η ιατρικη![]()
Το δύσκολο στην ιατρική πιστεύω είναι ότι έχει πολλά χρόνια προετοιμασίας Πιστεύω πως είναι σχολή που εύκολα παιρνάς μαθήματα αλλά δύσκολα παίρνεις βαθμούς (αν και είναι υποκειμενικό όσο να ναι αυτό).
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

σίγουρα δεν είναι η ιατρικήΠοιές είναι αυτές οι σχολές που με μισή μέρα διάβασμα παίρνεις 10;! Θέλουμε και εμείς.![]()

κατερω
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όντως, μπορούσες και καλύτερα.![]()
Έκλαψα
Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος

Θάλεια
Διάσημο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

Θάλεια
Διάσημο μέλος

Σε όλες τις σχολές περνας μαθήματα με καθόλου διάβασμα
Θα προτιμούσα να μου πεις ότι είμαι μυαλάρα ή ότι έχω απλά πολύπλοκο μυαλό, αλλά οκ.
Ironboy
Δραστήριο μέλος

Εγώ μέχρι τώρα έχω περάσει με 7+ μαθήματα που έχω διαβάσει από λίγο έως καθόλου. Αντίθετα, στα μαθήματα που έχω ξεσκιστεί άσχημα έχω γράψει 2-3. Μήπως έχω βρει την συνταγή της επιτυχίας;![]()
Και νόμιζα ότι μόνο σε εμένα συμβαίνει!Όσο περισσότερο διάβασμα,τόσο μικρότερος βαθμός!Για ποιον λόγο να είναι αντιστρόφως ανάλογα τα ποσά

και μετα σου λενε πολυ δυσκολη η ιατρικη![]()
Πολλά άτομα παίρνουν σημειώσεις και περνάνε με ένα 6-7.Τουλάχιστον για το ΕΚΠΑ που έχω φίλο.Πάτρα έχω ακούσει ότι σημειώσεις δεν πολυπαίζουν !
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 271 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Eagle Eye
- George_dr
- Mapz
- bboys
- ΣοφίαΒ
- despoina13
- celshade
- kanenas090
- rseven
- sofiaram
- Totreno
- Vassiliki.ko
- Markiii
- Qwerty 0
- ioanna2007
- Andante
- xristina elen
- Than003
- dioandi2010
- Leopoldos_134
- Viktor
- ScarletFox
- akis_95
- SKG
- dmav
- bio
- Eirinakiii8
- Alessandra Eliza
- Νομάρχης
- Schlimazel
- Polkiu
- MarcoReus
- brownies
- Nemesiis
- phoni
- GeorgePap2003
- IceCream05
- fairyelly
- Wonderkid
- Nick254
- WhiTeNoiSe
- Mammy Nun
- sophiaa
- De Broglie
- Hased Babis
- User2350
- Ryuzaki
- nicole1982
- eukleidhs1821
- Marple
- ggl
- plantbee
- Philologist
- Panagiotis849
- Superhuman
- ioannaion
- Nikoleta_Giann
- Joji
- air_fish
- Tedi
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- ioanchatzip
- ale
- VasoGrimes
- thecrazycretan
- Αριάνα123
- EcoBill
- anna.t
- strsismos88
- soniko
- Helena123
- Cortes
- iminspain
- Voul2992
- Georgekk
- calliope
- Κλημεντίνη
- leo41
- tsiobieman
- Paragontas7000
- Αλκης Κ.
- ag97
- fmarulezkd
- neurogirl
- pacheiko
- kwstaseL
- nucomer
- tslef8
- Pharmacist01
- BioChemical
- harry akritas
- Memetchi
- Athens2002
- T C
- jimis2001
- Dreamer_SW
- No name
- Mhtrogoal
- Greg1900
- KingOfPop
- SlimShady
- Fil1987
- TonyMontanaEse
- Meow
- Papachrist
- aggelosst9
- Unboxholics
- hirasawayui
- Alexecon1991
- Nefh_
- Leukosrinokeros
- imyrcarn
- Θανασης Α.
- Lia 2006
- Scandal
- Xristinaqui
- clevercat
- korlef
- Ria99
- Dimitris2001
- St11
- the purge
- Jocaste
- Πύρος
- panagiotis23
- Monster Hunter
- Idontknoww
- Scott
- Natassa33
- StudyFreak04
- aekarare
- Katerinaki13
- Jimmy20
- Chris 21
- edouardos
- Power-13
- stamoul1s
- χημεια4λαιφ
- charmander
- Eleanna7
- uni77
- PanosBat
- Stelios725
- kyrisari
- chrysm
- gwgw_5
- Belle26
- gewrgioyp
- Stroka
- SweetGirl
- Eua5
- Unseen skygge
- Revekka
- Έμμα
- kakesparees
- meletis96
- louminis
- J.Cameron
- kostas1233
- kiyoshi
- roud
- civilian
- Dimitris9
- Μάρκος Βασίλης
- Alexismicro
- Viedo
- johnsiak
- lenaki001
- Vold
- Φινεύς
- don_vito
- American Economist
- Thanos_D
- Dimitris_Gr
- Thoba19
- Ststst02
- tymvorixos
- Indiana Jones
- giannis
- KONNΟΣ
- Libertus
- Cpt.Philips
- Γατόπαρδος.
- ΘανάσοςG4
- Vasilis25
- johnietraf
- Steffie88
- jims
- Αντικειμενικός
- Maraki4you
- suaimhneas
- ρενακι 13
- CoolCowboy
- jen_dream
- DimitraA.
- george777
- marylou_290
- Earendil
- jj!
- Johnman97
- hecktors
- Nefeloula
- Giorno
- Iknowyou
- adonman
- mitsos14
- Arianara S3
- Yiorgosk
- efi25
- Πα.Κ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.