^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τελος η εξεταστικη πιθανοτατα 0 χρωστουμενα για Σεπτεμβρη για αλλη μια φορα.
Έτσι μπράβο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anwnymos
Δραστήριο μέλος

Εγώ πιστεύω πως δεν ισχύει, τουλάχιστον όχι για την δική μου σχολή. Εκτός από το γεγονός πως δεν έχουμε σε κανένα εξάμηνο μόνο 5 μαθήματα, έχουμε 7 το λιγότερο νομίζω,σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος να δίνει 2 και να είναι πιο δυσκολα από αυτά που έχουμε.
ειχα δει κατι θεματακια στο ηκλασ το δικο σας για γραμμικη κ αναλυση ενα που ειχαν πεσει σε εξετασεις ενταξει βατα φαινονταν πανω κατω . εννοειται τωρα οτι δεν το γενικευω αυτο για ολα τα μαθηματα απλα σκεψου σε δυο τρια να γινεται ερχομαστε στα ισα . γιατι εφτα ρε φιλε κ ολα παλουκια δεν παλευεται
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος

ειχα δει κατι θεματακια στο ηκλασ το δικο σας για γραμμικη κ αναλυση ενα που ειχαν πεσει σε εξετασεις ενταξει βατα φαινονταν πανω κατω . εννοειται τωρα οτι δεν το γενικευω αυτο για ολα τα μαθηματα απλα σκεψου σε δυο τρια να γινεται ερχομαστε στα ισα . γιατι εφτα ρε φιλε κ ολα παλουκια δεν παλευεται
Βεβαίως, εξαρτάται. Σίγουρα, μερικά μαθήματα είναι πολύ πιο δύσκολα από άλλα. Εγώ τώρα στο πρώτο έτος δεν έχω δει κάποιο μάθημα πολύ παλούκι, τα περισσότερα που δεν πέρασα απλώς δεν τα διάβασα όσο έπρεπε. Λένε ότι το πρώτο έτος (και λίγο το δεύτερο) είναι πολύ πιο εύκολο από τα επόμενα και έχω τρομάξει...
anwnymos
Δραστήριο μέλος

Guest 515609
Επισκέπτης

dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για 14/14 του 1ου ετους και 0 για Σεπτέμβρη...

RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Genesis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ πιστεύω πως δεν ισχύει, τουλάχιστον όχι για την δική μου σχολή. Εκτός από το γεγονός πως δεν έχουμε σε κανένα εξάμηνο μόνο 5 μαθήματα, έχουμε 7 το λιγότερο νομίζω,σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος να δίνει 2 και να είναι πιο δυσκολα από αυτά που έχουμε.
Ελπίζω να μην μιλάς μόνο για την δική σου την σχολή, διότι βλέπω κοτρώνες να έρχονται

Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος

iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

Genesis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είπα τουλάχιστον για την δική μου σχολή, είναι ξεκάθαρο νομίζω![]()
οκ

Acronym56
Νεοφερμένο μέλος

Unpaleytable.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Genesis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θα βγει κανα μάθημα επιτέλους;Ήμαρτον πια......![]()
Προσωπικά περιμένω να βγει εργαστήριο, το οποίο δόθηκε στις 30/5 και ακόμη δεν βγήκε τίποτα...!Τι μου λες τώρα..

SW-Estel
Νεοφερμένο μέλος

Μαργαριτα Α.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

To πρωτο παλουκι εφυγε( Γυναικολογια)
Αυτό και αν είναι παλούκι.

RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 271 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Eagle Eye
- George_dr
- Mapz
- bboys
- ΣοφίαΒ
- despoina13
- celshade
- kanenas090
- rseven
- sofiaram
- Totreno
- Vassiliki.ko
- Markiii
- Qwerty 0
- ioanna2007
- Andante
- xristina elen
- Than003
- dioandi2010
- Leopoldos_134
- Viktor
- ScarletFox
- akis_95
- SKG
- dmav
- bio
- Eirinakiii8
- Alessandra Eliza
- Νομάρχης
- Schlimazel
- Polkiu
- MarcoReus
- brownies
- Nemesiis
- phoni
- GeorgePap2003
- IceCream05
- fairyelly
- Wonderkid
- Nick254
- WhiTeNoiSe
- Mammy Nun
- sophiaa
- De Broglie
- Hased Babis
- User2350
- Ryuzaki
- nicole1982
- eukleidhs1821
- Marple
- ggl
- plantbee
- Philologist
- Panagiotis849
- Superhuman
- ioannaion
- Nikoleta_Giann
- Joji
- air_fish
- Tedi
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- ioanchatzip
- ale
- VasoGrimes
- thecrazycretan
- Αριάνα123
- EcoBill
- anna.t
- strsismos88
- soniko
- Helena123
- Cortes
- iminspain
- Voul2992
- Georgekk
- calliope
- Κλημεντίνη
- leo41
- tsiobieman
- Paragontas7000
- Αλκης Κ.
- ag97
- fmarulezkd
- neurogirl
- pacheiko
- kwstaseL
- nucomer
- tslef8
- Pharmacist01
- BioChemical
- harry akritas
- Memetchi
- Athens2002
- T C
- jimis2001
- Dreamer_SW
- No name
- Mhtrogoal
- Greg1900
- KingOfPop
- SlimShady
- Fil1987
- TonyMontanaEse
- Meow
- Papachrist
- aggelosst9
- Unboxholics
- hirasawayui
- Alexecon1991
- Nefh_
- Leukosrinokeros
- imyrcarn
- Θανασης Α.
- Lia 2006
- Scandal
- Xristinaqui
- clevercat
- korlef
- Ria99
- Dimitris2001
- St11
- the purge
- Jocaste
- Πύρος
- panagiotis23
- Monster Hunter
- Idontknoww
- Scott
- Natassa33
- StudyFreak04
- aekarare
- Katerinaki13
- Jimmy20
- Chris 21
- edouardos
- Power-13
- stamoul1s
- χημεια4λαιφ
- charmander
- Eleanna7
- uni77
- PanosBat
- Stelios725
- kyrisari
- chrysm
- gwgw_5
- Belle26
- gewrgioyp
- Stroka
- SweetGirl
- Eua5
- Unseen skygge
- Revekka
- Έμμα
- kakesparees
- meletis96
- louminis
- J.Cameron
- kostas1233
- kiyoshi
- roud
- civilian
- Dimitris9
- Μάρκος Βασίλης
- Alexismicro
- Viedo
- johnsiak
- lenaki001
- Vold
- Φινεύς
- don_vito
- American Economist
- Thanos_D
- Dimitris_Gr
- Thoba19
- Ststst02
- tymvorixos
- Indiana Jones
- giannis
- KONNΟΣ
- Libertus
- Cpt.Philips
- Γατόπαρδος.
- ΘανάσοςG4
- Vasilis25
- johnietraf
- Steffie88
- jims
- Αντικειμενικός
- Maraki4you
- suaimhneas
- ρενακι 13
- CoolCowboy
- jen_dream
- DimitraA.
- george777
- marylou_290
- Earendil
- jj!
- Johnman97
- hecktors
- Nefeloula
- Giorno
- Iknowyou
- adonman
- mitsos14
- Arianara S3
- Yiorgosk
- efi25
- Πα.Κ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.