Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

Το να περνάς σπίτι σου πέρα από το οικονομικό θέμα, είναι τελείως καταστροφή.
οχι απαραιτητα ,δεδομενου οτι το μεγαλυτερο κομματι τις μερας το περνας εκτος σπιτιου (εγω τουλαχιστον) + οτι κρατας και τις παλιες παρεες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaou2
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος

οχι απαραιτητα ,δεδομενου οτι το μεγαλυτερο κομματι τις μερας το περνας εκτος σπιτιου (εγω τουλαχιστον) + οτι κρατας και τις παλιες παρεες
Δεν μπορώ να διαβάσω (για διάφορους λόγους).
Βασικά μπορώ, αλλά όχι καλά ή όσο θα ήθελα.
Δηλαδή σκέφτομαι να πηγαίνω να διαβάζω στο αναγνωστήριο.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν μπορώ να διαβάσω (για διάφορους λόγους).
Βασικά μπορώ, αλλά όχι καλά ή όσο θα ήθελα.
Δηλαδή σκέφτομαι να πηγαίνω να διαβάζω στο αναγνωστήριο.
συμπασχω

Johnny15
Επιφανές μέλος

συμπασχω(αυτο θα κανω σημερα)
Τουλάχιστον δεν είμαι ο μόνος

Dias
Επιφανές μέλος

Εξαρτάται από τις συνθήκες. Το σπίτι μας είναι μονοκατοικία με κήπο. Στην αυλή υπήρχε μια αποθηκούλα η οποία επισκευάστηκε ολικά και διαμορφώθηκε σε στούντιο 30m², πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα κομφόρ και τη δική του ανεξάρτητη είσοδο. Έτσι ουσιαστικά έχω το δικό μου σπίτι, φεύγω ή έρχομαι όποτε θέλω, δέχομαι όποιον θέλω, όσο θέλω και οποιαδήποτε ώρα θέλω. Η γιάφκα μου επικοινωνεί με το σπίτι των δικών μου μέσω της αυλής. Οι γονείς μου ποτέ δεν ήταν καταπιεστικοί μαζί μου ούτε στα μαθήματα ούτε σε οτιδήποτε άλλο. Υπάρχουν φορές που δεν τους συναντώ για 2-3 μέρες. Πιστεύω ότι έχω τα πλεονεκτήματα της άλλης πόλης, αλλά χωρίς τα μειονεκτήματα. Η καλή μου μανούλα φροντίζει το φαγάκι μου, τα ρουχαλάκια μου και την καθαριότητα του σπιτιού μου. Ακόμα, θεωρώ ότι και η χρήση αυτοκινήτου που έχω είναι κάτι σημαντικό. Δε νομίζω ότι θα ήμουν καλύτερα αν είχα περάσει σε άλλη πόλη.Το να περνάς σπίτι σου πέρα από το οικονομικό θέμα, είναι τελείως καταστροφή.

...σκέφτομαι να πηγαίνω να διαβάζω στο αναγνωστήριο.
Απορώ πώς τα καταφέρνετε και διαβάζετε στα αναγνωστήρια. Δοκίμασα 2-3 φορές και μου ήταν αδύνατο να συγκεντρωθώ. Συνέχεια χάζευα από δω και από κει. Μου είναι αδύνατο να μελετήσω αλλού εκτός από την ησυχία του γραφείου μου. Δυσκολεύομαι να διαβάσω ακόμα και εφημερίδα στην παραλία. (Ξέρω, θα πείτε ότι αυτά είναι γούστα).
fockos
Επιφανές μέλος

Εξαρτάται από τις συνθήκες. Το σπίτι μας είναι μονοκατοικία με κήπο. Στην αυλή υπήρχε μια αποθηκούλα η οποία επισκευάστηκε ολικά και διαμορφώθηκε σε στούντιο 30m², πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα κομφόρ και τη δική του ανεξάρτητη είσοδο. Έτσι ουσιαστικά έχω το δικό μου σπίτι, φεύγω ή έρχομαι όποτε θέλω, δέχομαι όποιον θέλω, όσο θέλω και οποιαδήποτε ώρα θέλω. Η γιάφκα μου επικοινωνεί με το σπίτι των δικών μου μέσω της αυλής. Οι γονείς μου ποτέ δεν ήταν καταπιεστικοί μαζί μου ούτε στα μαθήματα ούτε σε οτιδήποτε άλλο. Υπάρχουν φορές που δεν τους συναντώ για 2-3 μέρες. Πιστεύω ότι έχω τα πλεονεκτήματα της άλλης πόλης, αλλά χωρίς τα μειονεκτήματα. .

Όμως αυτό δε συμβαίνει σε οικογένειες που δουλεύει μόνο το ένα μέλος (Συνήθως πατέρας) ή κάνουν δουλειές με λίγες ώρες ή πολλά διαλείμματα και άδειες. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο έλεγχος είναι εκνευριστικός και καθώς δεν έχουν με τι άλλο να ασχοληθούν στον ελεύθερο τους χρόνο ασχολούνται με τα παιδιά σαν να είναι ακόμα στο γυμνάσιο.
_________
Εγώ ευτυχώς κατάγομαι σε πόλη χωρίς πολλές σχολές οπότε θεωρούσα δεδομένο ότι θα μείνω μακριά από το σπίτι μου

Τώρα στην Πάτρα έχω το αυτοκινητάκι μου και θεωρώ πως σε αντίθεση με την Αθήνα στην Πάτρα είναι απαραίτητο το αυτοκίνητο και μάλιστα πιο οικονομικό από το αυτοκίνητο για διάφορους λόγους.
Πάντως αν σπούδαζα στο σπίτι μου θα μου σπάγανε τα νεύρα οι γονείς μου (Τουλαχιστον όταν ήμουν πιο μικρούς οπότε μακρία και αγαπημένοι).
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεδομενου οτι οι περισσοτεροι εν ετη 2013 δεν ειμαστε πλουτοκρατες ολα τα παραπανω φανταζουν ουτοπικα για τον μεσο ελληνα φοιτητη .Συμφωνω με τον Γιαννη το ενα εισαι εκτος της πολης σου εχει περισσοτερα πλεονεκτηματα(εκτος απτο οικονομικο φυσικα)Εξαρτάται από τις συνθήκες. Το σπίτι μας είναι μονοκατοικία με κήπο. Στην αυλή υπήρχε μια αποθηκούλα η οποία επισκευάστηκε ολικά και διαμορφώθηκε σε στούντιο 30m², πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα κομφόρ και τη δική του ανεξάρτητη είσοδο. Έτσι ουσιαστικά έχω το δικό μου σπίτι, φεύγω ή έρχομαι όποτε θέλω, δέχομαι όποιον θέλω, όσο θέλω και οποιαδήποτε ώρα θέλω. Η γιάφκα μου επικοινωνεί με το σπίτι των δικών μου μέσω της αυλής. Οι γονείς μου ποτέ δεν ήταν καταπιεστικοί μαζί μου ούτε στα μαθήματα ούτε σε οτιδήποτε άλλο. Υπάρχουν φορές που δεν τους συναντώ για 2-3 μέρες. Πιστεύω ότι έχω τα πλεονεκτήματα της άλλης πόλης, αλλά χωρίς τα μειονεκτήματα. Η καλή μου μανούλα φροντίζει το φαγάκι μου, τα ρουχαλάκια μου και την καθαριότητα του σπιτιού μου. Ακόμα, θεωρώ ότι και η χρήση αυτοκινήτου που έχω είναι κάτι σημαντικό. Δε νομίζω ότι θα ήμουν καλύτερα αν είχα περάσει σε άλλη πόλη.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Η ελπίδα μου ήταν η δημοτική βιβλιοθήκη, αλλά όταν δείτε το ωράριο θα καταλάβετε ότι ούτε εισαγωγή προλαβαίνεις να διαβάσεις εκεί. Άθλια τα πράγματα στις ελληνικές βιβλιοθήκες.
Dias
Επιφανές μέλος

Χωρις να σε ξέρω πιστεύω ότι έχεις το προτέρημα ότι οι γονείς σου δουλεύουν πολλές ώρες την ημέρα και έτσι δεν έχουν χρόνο για να σε ελέγχουν και να σου σπάνε τα νεύρα. Σε έχουν αφήσει να κάνεις την δικιά σου ζωή με τον έλεγχο που χρειάζεται για ένα παίδί της ηλικίας σου.
Δεν πέφτεις έξω. Από όταν ακόμα πήγαινα στο δημοτικό, υπήρχαν εποχές που ο πατέρας μου έλειπε μήνες στο εξωτερικό και η μητέρα μου είχε ιατρείο ή έλειπε ολόκληρες νύχτες για εφημερίες στο νοσοκομείο. Δηλαδή για μένα το "home alone" ήταν πάντα κάτι συνηθισμένο. Όμως, οι γονείς μου από πολύ μικρό με είχαν εκπαιδεύσει να προσέχω τον εαυτό μου και το σπίτι, καθώς και να χειρίζομαι τα συστήματα συναγερμού. Σίγουρα έκαναν τον έλεγχό τους (και καλά έκαναν) αλλά ήταν πολύ διακριτικοί, καθώς είχα δείξει ότι (γενικά) είμαι "καλό παιδί" και ειδικά για τα μαθήματά μου δεν τους στεναχώρησα ποτέ.
Για το "πλουτοκράτες" χαμογελάω. Οι γονείς μου εργάζονται πολλές-πολλές ώρες. Απλά μου έτυχαν κάποιες βολικές συνθήκες.Δεδομενου οτι οι περισσοτεροι εν ετη 2013 δεν ειμαστε πλουτοκρατες ολα τα παραπανω φανταζουν ουτοπικα για τον μεσο ελληνα φοιτητη.
fockos
Επιφανές μέλος

Ένας καλός τρόπος είναι να διαβάζεις το βράδυ όταν όλοι κοιμούνται.Η ελπίδα μου ήταν η δημοτική βιβλιοθήκη, αλλά όταν δείτε το ωράριο θα καταλάβετε ότι ούτε εισαγωγή προλαβαίνεις να διαβάσεις εκεί. Άθλια τα πράγματα στις ελληνικές βιβλιοθήκες.
kd_25
Νεοφερμένο μέλος

RafAspa94
Περιβόητο μέλος

^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

καλή επιτυχία σε όλους μαςπου θα πάει θα περάσει
![]()
Το θέμα είναι... τι θα περάσει, και με τι βαθμό!
Hürrem Sultan
Νεοφερμένο μέλος

ZETAXA
Δραστήριο μέλος

Το θέμα είναι... τι θα περάσει, και με τι βαθμό!
Το θεμα ειναι να περασει με ο,τι βαθμο να ναι (καλοκαιρι ερχεται εχουμε και δουλειες

natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

Άγχος να υπάρχει μόνο δημιουργικό

Οι ηλεκτρικές μετρήσεις δεν πρέπει να χρειαστεί να ξαναδιαβαστούν ΠΟΤΈ....

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 271 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Eagle Eye
- George_dr
- Mapz
- bboys
- ΣοφίαΒ
- despoina13
- celshade
- kanenas090
- rseven
- sofiaram
- Totreno
- Vassiliki.ko
- Markiii
- Qwerty 0
- ioanna2007
- Andante
- xristina elen
- Than003
- dioandi2010
- Leopoldos_134
- Viktor
- ScarletFox
- akis_95
- SKG
- dmav
- bio
- Eirinakiii8
- Alessandra Eliza
- Νομάρχης
- Schlimazel
- Polkiu
- MarcoReus
- brownies
- Nemesiis
- phoni
- GeorgePap2003
- IceCream05
- fairyelly
- Wonderkid
- Nick254
- WhiTeNoiSe
- Mammy Nun
- sophiaa
- De Broglie
- Hased Babis
- User2350
- Ryuzaki
- nicole1982
- eukleidhs1821
- Marple
- ggl
- plantbee
- Philologist
- Panagiotis849
- Superhuman
- ioannaion
- Nikoleta_Giann
- Joji
- air_fish
- Tedi
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- ioanchatzip
- ale
- VasoGrimes
- thecrazycretan
- Αριάνα123
- EcoBill
- anna.t
- strsismos88
- soniko
- Helena123
- Cortes
- iminspain
- Voul2992
- Georgekk
- calliope
- Κλημεντίνη
- leo41
- tsiobieman
- Paragontas7000
- Αλκης Κ.
- ag97
- fmarulezkd
- neurogirl
- pacheiko
- kwstaseL
- nucomer
- tslef8
- Pharmacist01
- BioChemical
- harry akritas
- Memetchi
- Athens2002
- T C
- jimis2001
- Dreamer_SW
- No name
- Mhtrogoal
- Greg1900
- KingOfPop
- SlimShady
- Fil1987
- TonyMontanaEse
- Meow
- Papachrist
- aggelosst9
- Unboxholics
- hirasawayui
- Alexecon1991
- Nefh_
- Leukosrinokeros
- imyrcarn
- Θανασης Α.
- Lia 2006
- Scandal
- Xristinaqui
- clevercat
- korlef
- Ria99
- Dimitris2001
- St11
- the purge
- Jocaste
- Πύρος
- panagiotis23
- Monster Hunter
- Idontknoww
- Scott
- Natassa33
- StudyFreak04
- aekarare
- Katerinaki13
- Jimmy20
- Chris 21
- edouardos
- Power-13
- stamoul1s
- χημεια4λαιφ
- charmander
- Eleanna7
- uni77
- PanosBat
- Stelios725
- kyrisari
- chrysm
- gwgw_5
- Belle26
- gewrgioyp
- Stroka
- SweetGirl
- Eua5
- Unseen skygge
- Revekka
- Έμμα
- kakesparees
- meletis96
- louminis
- J.Cameron
- kostas1233
- kiyoshi
- roud
- civilian
- Dimitris9
- Μάρκος Βασίλης
- Alexismicro
- Viedo
- johnsiak
- lenaki001
- Vold
- Φινεύς
- don_vito
- American Economist
- Thanos_D
- Dimitris_Gr
- Thoba19
- Ststst02
- tymvorixos
- Indiana Jones
- giannis
- KONNΟΣ
- Libertus
- Cpt.Philips
- Γατόπαρδος.
- ΘανάσοςG4
- Vasilis25
- johnietraf
- Steffie88
- jims
- Αντικειμενικός
- Maraki4you
- suaimhneas
- ρενακι 13
- CoolCowboy
- jen_dream
- DimitraA.
- george777
- marylou_290
- Earendil
- jj!
- Johnman97
- hecktors
- Nefeloula
- Giorno
- Iknowyou
- adonman
- mitsos14
- Arianara S3
- Yiorgosk
- efi25
- Πα.Κ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.