Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα μας πεις τι και με ποσο περασες η θα το κρατησεις για παρτυ σου;;
Μήπως είμαστε λίγο αδιάκριτοι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

για αυτό υπάρχει το θέμα όμωςΜήπως είμαστε λίγο αδιάκριτοι;:

Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος

Πέραν του ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα που με ρώτησε ο Piemaker τις βαθμολογίες και τα μαθήματα, το θέμα δεν υποχρεώνει κανέναν να πει ποιο μάθημα πέρασε και με ποιο βαθμό. «Εξεταστική» λέγεται. Όχι απορίες για τους περίεργους, ούτε τί βαθμό πήρατε στα μαθήματά σας στο εξάμηνο.για αυτό υπάρχει το θέμα όμως![]()

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Δεν το είχα σκεφτείΠέραν του ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα που με ρώτησε ο Piemaker τις βαθμολογίες και τα μαθήματα, το θέμα δεν υποχρεώνει κανέναν να πει ποιο μάθημα πέρασε και με ποιο βαθμό. «Εξεταστική» λέγεται. Όχι απορίες για τους περίεργους, ούτε τί βαθμό πήρατε στα μαθήματά σας στο εξάμηνο.![]()

Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν πειράζει. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.Δεν το είχα σκεφτεί![]()
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

σε ευχαριστώ πολύΔεν πειράζει. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος

Νά' σαι καλά! Από πότε έγινε αστείο το να το παίζεις καθυστέρι; Όπως την βρίσκει κανείς.σε ευχαριστώ πολύ![]()
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

Εγω δε σκοπευω να παρω πτυχικακη,οποτε κατ' εσενα,καλα θα κανωΑσχετο, αλλα αν το τμημα σας εχει προαιρετικη πτυχιακη εργασια, μην κανετε το λαθος να την παρετε.
Τζαμπα τυρρανια, αυτο εχω να πω μονο.

Αμα δεν παρουμε πτυχιακη,επιλεγουμε 2 παραδοσεις και 1 σεμιναριο.
Καλυτερο φαινεται,ε;
venividivici43946
Διάσημο μέλος

+1Ασχετο, αλλα αν το τμημα σας εχει προαιρετικη πτυχιακη εργασια, μην κανετε το λαθος να την παρετε.
Τζαμπα τυρρανια, αυτο εχω να πω μονο.
Σαφώς.Εγω δε σκοπευω να παρω πτυχικακη,οποτε κατ' εσενα,καλα θα κανω
Αμα δεν παρουμε πτυχιακη,επιλεγουμε 2 παραδοσεις και 1 σεμιναριο.
Καλυτερο φαινεται,ε;
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος

Oι της σχολής ας σωπάσουν γι' αυτό το μάθημα και ας μ' αφήσουν να χαρώ.

5/6 και περιμένω την κανονική φυσιολογία.

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Αν γραψω 8 δημοσιο διεθνες θα κανω παρτυ... Αστικο γιατι ετσι εγω μεχρι και ρητρα του εβαλα...Θα σάς πω!Δημόσιο Δίκαιο με 8 και Αστικό με 5. Αναφορικά με τη γενικότερη εικόνα, το πρώτο είναι πολύ καλό, και το δεύτερο θα έλεγα προς το μέτριο, αν κι έπεσε πολύ 3, και πολύ 5, ενώ υπήρχαν ελάχιστα 7 ή 8. Αυτά!
![]()

Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος

Πιστεύω, αν το ξεκινήσεις άμεσα, και είσαι τακτικός στις παραδόσεις, σίγουρα θα πάρεις 8.Αν γραψω 8 δημοσιο διεθνες θα κανω παρτυ... Αστικο γιατι ετσι εγω μεχρι και ρητρα του εβαλα...![]()

Αστικό, η πλειονότητα κόπηκε με 3... Οι μεγαλύτεροι βαθμοί ήταν 7 και 8. Τί να σού πω; Είχαμε 5 ερωτήσεις θεωρίας και ένα πρακτικό, και η κάθε ερώτηση θεωρίας έπιανε 1, ενώ το πρακτικό 5. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί πήρα 5. Γενικά, η συγκεκριμένη καθηγήτρια έχει παράδοση να κόβει. Πολλοί είναι 2ο έτος και χρωστάνε Αστικό Α' εξαμήνου. Εγώ περίμενα ένα 6-7 τουλάχιστον, αλλά, εκ του αποτελέσματος, είμαι κι ευχαριστημένος.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Τι μαθημα ακριβως ειναι? Γενικες αρχες? Η απλα εισαγωγικο?Πιστεύω, αν το ξεκινήσεις άμεσα, και είσαι τακτικός στις παραδόσεις, σίγουρα θα πάρεις 8.
Αστικό, η πλειονότητα κόπηκε με 3... Οι μεγαλύτεροι βαθμοί ήταν 7 και 8. Τί να σού πω; Είχαμε 5 ερωτήσεις θεωρίας και ένα πρακτικό, και η κάθε ερώτηση θεωρίας έπιανε 1, ενώ το πρακτικό 5. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί πήρα 5. Γενικά, η συγκεκριμένη καθηγήτρια έχει παράδοση να κόβει. Πολλοί είναι 2ο έτος και χρωστάνε Αστικό Α' εξαμήνου. Εγώ περίμενα ένα 6-7 τουλάχιστον, αλλά, εκ του αποτελέσματος, είμαι κι ευχαριστημένος.
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος

Εισαγωγικό.Τι μαθημα ακριβως ειναι? Γενικες αρχες? Η απλα εισαγωγικο?
Dimz
Νεοφερμένο μέλος

Πιστεύω, αν το ξεκινήσεις άμεσα, και είσαι τακτικός στις παραδόσεις, σίγουρα θα πάρεις 8.
Η Παντελίδου σας έκανε εισαγωγή στο αστικό;
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος

Η Στεργιαννίδου.Η Παντελίδου σας έκανε εισαγωγή στο αστικό;

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

πάμε τώρα για την 2η της Φυσιολογίας Φυτών την Παρασκευή
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος

Παθολογοανατομική προσέγγιση των συχνότερων κακοηθων νεοπλασμάτων του ανθρώπου 8
Πτώμα 10
Νευροανατομία 8
Ιστολογία Εμβρυολογία Ι 9
Βιοχημεία Ι 7
Φυσιολογία χειμερινού 7 (γιουπιιιιιιιιιιιιιιιι)
ΠΟΛΥ καλύτερα απ' ό,τι περίμενα

Guest 278211
Επισκέπτης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 271 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Eagle Eye
- George_dr
- Mapz
- bboys
- ΣοφίαΒ
- despoina13
- celshade
- kanenas090
- rseven
- sofiaram
- Totreno
- Vassiliki.ko
- Markiii
- Qwerty 0
- ioanna2007
- Andante
- xristina elen
- Than003
- dioandi2010
- Leopoldos_134
- Viktor
- ScarletFox
- akis_95
- SKG
- dmav
- bio
- Eirinakiii8
- Alessandra Eliza
- Νομάρχης
- Schlimazel
- Polkiu
- MarcoReus
- brownies
- Nemesiis
- phoni
- GeorgePap2003
- IceCream05
- fairyelly
- Wonderkid
- Nick254
- WhiTeNoiSe
- Mammy Nun
- sophiaa
- De Broglie
- Hased Babis
- User2350
- Ryuzaki
- nicole1982
- eukleidhs1821
- Marple
- ggl
- plantbee
- Philologist
- Panagiotis849
- Superhuman
- ioannaion
- Nikoleta_Giann
- Joji
- air_fish
- Tedi
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- ioanchatzip
- ale
- VasoGrimes
- thecrazycretan
- Αριάνα123
- EcoBill
- anna.t
- strsismos88
- soniko
- Helena123
- Cortes
- iminspain
- Voul2992
- Georgekk
- calliope
- Κλημεντίνη
- leo41
- tsiobieman
- Paragontas7000
- Αλκης Κ.
- ag97
- fmarulezkd
- neurogirl
- pacheiko
- kwstaseL
- nucomer
- tslef8
- Pharmacist01
- BioChemical
- harry akritas
- Memetchi
- Athens2002
- T C
- jimis2001
- Dreamer_SW
- No name
- Mhtrogoal
- Greg1900
- KingOfPop
- SlimShady
- Fil1987
- TonyMontanaEse
- Meow
- Papachrist
- aggelosst9
- Unboxholics
- hirasawayui
- Alexecon1991
- Nefh_
- Leukosrinokeros
- imyrcarn
- Θανασης Α.
- Lia 2006
- Scandal
- Xristinaqui
- clevercat
- korlef
- Ria99
- Dimitris2001
- St11
- the purge
- Jocaste
- Πύρος
- panagiotis23
- Monster Hunter
- Idontknoww
- Scott
- Natassa33
- StudyFreak04
- aekarare
- Katerinaki13
- Jimmy20
- Chris 21
- edouardos
- Power-13
- stamoul1s
- χημεια4λαιφ
- charmander
- Eleanna7
- uni77
- PanosBat
- Stelios725
- kyrisari
- chrysm
- gwgw_5
- Belle26
- gewrgioyp
- Stroka
- SweetGirl
- Eua5
- Unseen skygge
- Revekka
- Έμμα
- kakesparees
- meletis96
- louminis
- J.Cameron
- kostas1233
- kiyoshi
- roud
- civilian
- Dimitris9
- Μάρκος Βασίλης
- Alexismicro
- Viedo
- johnsiak
- lenaki001
- Vold
- Φινεύς
- don_vito
- American Economist
- Thanos_D
- Dimitris_Gr
- Thoba19
- Ststst02
- tymvorixos
- Indiana Jones
- giannis
- KONNΟΣ
- Libertus
- Cpt.Philips
- Γατόπαρδος.
- ΘανάσοςG4
- Vasilis25
- johnietraf
- Steffie88
- jims
- Αντικειμενικός
- Maraki4you
- suaimhneas
- ρενακι 13
- CoolCowboy
- jen_dream
- DimitraA.
- george777
- marylou_290
- Earendil
- jj!
- Johnman97
- hecktors
- Nefeloula
- Giorno
- Iknowyou
- adonman
- mitsos14
- Arianara S3
- Yiorgosk
- efi25
- Πα.Κ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.