ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
Θέλει κανείς να ακούσει τον πόνο μου;
εγωακουω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Κόπηκα με 4 !
( και μάλιστα δεν έβαλα ρήτρα και πίστευα ότι έγραψα γύρω στο 7-8 )
Είναι το 1ο μάθημα που κόβομαι (και περιμένω να κοπώ σε άλλα 2 λόγω ρήτρας!-σκατούλες)
Θα πάω definately να δω το γραπτό μου!
fockos
Επιφανές μέλος
Καλωσήρθες στο clubΒγήκε το 3ο μάθημα!
Κόπηκα με 4 !
( και μάλιστα δεν έβαλα ρήτρα και πίστευα ότι έγραψα γύρω στο 7-8 )
Είναι το 1ο μάθημα που κόβομαι (και περιμένω να κοπώ σε άλλα 2 λόγω ρήτρας!-σκατούλες)
Θα πάω definately να δω το γραπτό μου!
Που στο διάολο χιάζεται το ερυθρονωτιαίο δεμάτιο;
Δεν έχουν τον Θεό τους.... κομπλεξικοί
thanosnt
Εκκολαπτόμενο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
10 _ 10 _ 9.5 _ 9 _ 8.5 _ 8.5 _ 8 _ 8 _ 7.6
και κάψαμε 1 για να χουμε κάτι να κάνουμε τον τελευταίο Σεπτέμβρη
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχω από τις 17 Ιανουαρίου που έδωσα το 1ο μάθημα (επιλογής), έκτοτε έχω δώσει 1,5 μάθημα και την παρασκευή δίνω το επόμενο. Λέω 1,5 γιατί το μισό είναι η ανατομία στο πτώμα που συμψηφίζεται με τη νευροανατομία που δίνω την παρασκευή. Το άλλο ήταν φυσιολογία. Ουσιαστικά εδώ και 1,5 μήνα έχω δώσει 2,5 μαθήματα.
Δεν είναι φυσιολογικό αυτό που ζω. Επί 1,5 μήνα και για έναν μήνα ακόμη θα ξυπνάω και θα κοιμάμαι χωρίς να μπορώ να χαλαρώσω τελείως, να πω ότι δεν έχω να κάνω κάτι. Και τα μαθήματα είναι εξαντλητικά, η ύλη ατέλειωτη, τα πράγματα που πρέπει να θυμάσαι (και όχι για τις εξετάσεις, για μια ζωή) είναι άπειρα. Είναι τόσες πολλές οι παθήσεις, άλλες τόσες οι εξηγήσεις, αμέτρητες οι εναλλακτικές....
Και είναι και η νευροανατομία που μ' έχει σμπαραλιάσει τις τελευταίες μέρες...500κάτι σελίδες ύλη που πρέπει να τις μάθεις παπαγαλία γιατί απλά έτσι είναι, πρέπει να ξέρεις ότι ο ιππόκαμπος βρίσκεται στο κροταφικό κέρας της πλάγιας κοιλίας και η ψαλίδα δημιουργείται όταν η σκάφη στρέφεται πρόσω και ύπερθεν του θαλάμου, πως να το κάνουμε.
Τα νεύρα μου. Και όταν λέω νεύρα εννοώ όλα, τους κλάδους των κλάδων, τα συμπαθητικά, τα παρασυμπαθητικά, τα εγκεφαλικά...ΟΛΑ.
Τουλάχιστον μαθαίνεις υπέροχα πράγματα, μαθαίνεις να εξηγείς τα πάντα και είναι τρελό.
Και δεν έχει βγει ακόμη η φυσιολογία. Πολλά ζητάω βέβαια, μετά το πάσχα.
Καληνύχτες.
Darkness
Περιβόητο μέλος
Και για πες, τι βιβλίο διαβάζεις για νευροανατομία;
Superhuman
Δραστήριο μέλος
Koύραση, κούραση, κούραση.
Έχω από τις 17 Ιανουαρίου που έδωσα το 1ο μάθημα (επιλογής), έκτοτε έχω δώσει 1,5 μάθημα και την παρασκευή δίνω το επόμενο. Λέω 1,5 γιατί το μισό είναι η ανατομία στο πτώμα που συμψηφίζεται με τη νευροανατομία που δίνω την παρασκευή. Το άλλο ήταν φυσιολογία. Ουσιαστικά εδώ και 1,5 μήνα έχω δώσει 2,5 μαθήματα.
Δεν είναι φυσιολογικό αυτό που ζω. Επί 1,5 μήνα και για έναν μήνα ακόμη θα ξυπνάω και θα κοιμάμαι χωρίς να μπορώ να χαλαρώσω τελείως, να πω ότι δεν έχω να κάνω κάτι. Και τα μαθήματα είναι εξαντλητικά, η ύλη ατέλειωτη, τα πράγματα που πρέπει να θυμάσαι (και όχι για τις εξετάσεις, για μια ζωή) είναι άπειρα. Είναι τόσες πολλές οι παθήσεις, άλλες τόσες οι εξηγήσεις, αμέτρητες οι εναλλακτικές....
Και είναι και η νευροανατομία που μ' έχει σμπαραλιάσει τις τελευταίες μέρες...500κάτι σελίδες ύλη που πρέπει να τις μάθεις παπαγαλία γιατί απλά έτσι είναι, πρέπει να ξέρεις ότι ο ιππόκαμπος βρίσκεται στο κροταφικό κέρας της πλάγιας κοιλίας και η ψαλίδα δημιουργείται όταν η σκάφη στρέφεται πρόσω και ύπερθεν του θαλάμου, πως να το κάνουμε.
Τα νεύρα μου. Και όταν λέω νεύρα εννοώ όλα, τους κλάδους των κλάδων, τα συμπαθητικά, τα παρασυμπαθητικά, τα εγκεφαλικά...ΟΛΑ.
Τουλάχιστον μαθαίνεις υπέροχα πράγματα, μαθαίνεις να εξηγείς τα πάντα και είναι τρελό.
Καληνύχτες.
Dude,να σε ρωτήσω κάτι; Αν θυμάμαι καλά,ιατρική ήταν η 1η σου επιλογή.Πέρασες στη σχολή,ξεκίνησες,γούσταρες,όλα ωραία και καλά.Αφού το ήξερες ότι θα έχεις να μάθεις τόσα πολλά,γιατί παραπονιέσαι τώρα;
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
Να τη μάθεις τέλεια την υπέροχη Νευροανατομία. Που εμας μας θέλουν 2-3 ψύχουλα. Δημήτρη κουράγιο και μόνο. Και αγάπη και πείσμα και αέρα φρέσκο για να συνεχίζεις.
Και για πες, τι βιβλίο διαβάζεις για νευροανατομία;
Η νευροανατομία είναι υπέροχη, έχουμε και ύλη που έχει σχέση με κλινικά δεδομένα και γουστάρω τρελά.
Τι βιβλίο διαβάζω; :p
Snell, Νευροανατομία Jonson (καθηγήτριά μας), eclass.
Dude,να σε ρωτήσω κάτι; Αν θυμάμαι καλά,ιατρική ήταν η 1η σου επιλογή.Πέρασες στη σχολή,ξεκίνησες,γούσταρες,όλα ωραία και καλά.Αφού το ήξερες ότι θα έχεις να μάθεις τόσα πολλά,γιατί παραπονιέσαι τώρα;
Δεν παραπονιέμαι για την ύλη, δε με νοιάζει/ τρρομάζει το πόσα έχω να μάθω για να επιβιώσω στην ιατρική, απλά είναι υπέρμετρα κουραστικό αυτό που γίνεται στην εξεταστική που έρχονται όλα μαζεμένα...και όταν λέμε όλα, εννοούμε ΟΛΑ!!
InSheerPleasure
Νεοφερμένος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Koύραση, κούραση, κούραση.
Καληνύχτες.
Αν έχεις διαβάσει,πες μου να κάτσω από πίσω σου μπας και ψαρέψω τίποτα,γιατί εγώ μόνο πουλί θα φάω
fockos
Επιφανές μέλος
Αν έχεις διαβάσει,πες μου να κάτσω από πίσω σου μπας και ψαρέψω τίποτα,γιατί εγώ μόνο πουλί θα φάω
έτσι καλά κάνεις
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
Έλεος!
NightRaven
Νεοφερμένος
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
Δλδ; Δλδ είναι ηλεκτρονικά; Δλδ μπορώ να στο κλέψω;Η νευροανατομία είναι υπέροχη, έχουμε και ύλη που έχει σχέση με κλινικά δεδομένα και γουστάρω τρελά.
Τι βιβλίο διαβάζω; :p
Snell, Νευροανατομία Jonson (καθηγήτριά μας), eclass.
PieMaker
Δραστήριο μέλος
Δεν ειχα που αλλου να το γραψω και το εγραψα εδω. Συνεχιστε ο,τι κανετε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 260 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- bboys
- Andante
- nearos
- xristina elen
- Than003
- rseven
- dioandi2010
- Leopoldos_134
- Viktor
- ScarletFox
- akis_95
- SKG
- dmav
- bio
- Totreno
- Eirinakiii8
- Alessandra Eliza
- Νομάρχης
- Schlimazel
- Polkiu
- MarcoReus
- brownies
- Nemesiis
- phoni
- GeorgePap2003
- IceCream05
- fairyelly
- Wonderkid
- Nick254
- WhiTeNoiSe
- Mammy Nun
- sophiaa
- De Broglie
- Hased Babis
- brizoulis
- Ryuzaki
- nicole1982
- eukleidhs1821
- Marple
- ggl
- plantbee
- Philologist
- Panagiotis849
- Superhuman
- ioannaion
- Nikoleta_Giann
- Joji
- air_fish
- Tedi
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- ioanchatzip
- ale
- VasoGrimes
- thecrazycretan
- Αριάνα123
- EcoBill
- anna.t
- strsismos88
- soniko
- Helena123
- Cortes
- iminspain
- Voul2992
- Georgekk
- calliope
- Κλημεντίνη
- leo41
- tsiobieman
- Paragontas7000
- Αλκης Κ.
- ag97
- fmarulezkd
- neurogirl
- pacheiko
- kwstaseL
- nucomer
- tslef8
- Pharmacist01
- BioChemical
- harry akritas
- Memetchi
- Athens2002
- T C
- jimis2001
- Dreamer_SW
- No name
- Mhtrogoal
- Greg1900
- KingOfPop
- SlimShady
- Fil1987
- TonyMontanaEse
- Meow
- Papachrist
- aggelosst9
- Unboxholics
- hirasawayui
- Alexecon1991
- Nefh_
- Leukosrinokeros
- imyrcarn
- Θανασης Α.
- Lia 2006
- Scandal
- Xristinaqui
- clevercat
- korlef
- Ria99
- Dimitris2001
- St11
- the purge
- Jocaste
- Πύρος
- panagiotis23
- Monster Hunter
- Idontknoww
- Scott
- Natassa33
- StudyFreak04
- aekarare
- Katerinaki13
- Jimmy20
- Chris 21
- edouardos
- Power-13
- stamoul1s
- χημεια4λαιφ
- charmander
- Eleanna7
- uni77
- PanosBat
- Stelios725
- kyrisari
- chrysm
- gwgw_5
- Belle26
- gewrgioyp
- Stroka
- SweetGirl
- Eua5
- Unseen skygge
- Revekka
- Έμμα
- kakesparees
- meletis96
- louminis
- J.Cameron
- kostas1233
- kiyoshi
- roud
- civilian
- Dimitris9
- Μάρκος Βασίλης
- Alexismicro
- Viedo
- johnsiak
- lenaki001
- Vold
- Φινεύς
- don_vito
- American Economist
- Thanos_D
- Dimitris_Gr
- Thoba19
- Ststst02
- tymvorixos
- Indiana Jones
- giannis
- KONNΟΣ
- Libertus
- Cpt.Philips
- Γατόπαρδος.
- ΘανάσοςG4
- Vasilis25
- johnietraf
- Steffie88
- jims
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- Maraki4you
- suaimhneas
- ρενακι 13
- CoolCowboy
- jen_dream
- DimitraA.
- george777
- marylou_290
- Earendil
- jj!
- Johnman97
- hecktors
- Nefeloula
- Giorno
- Iknowyou
- adonman
- mitsos14
- Arianara S3
- Yiorgosk
- efi25
- Πα.Κ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.