^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπράβο σου!
Ρε παιδιά, τελικά βαθμολογούμαστε και με δεκαδικούς αριθμούς;
Ευχαριστω.Δεν ξερω αλλα σε μας γινεται
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NightRaven
Νεοφερμένος
Στο ένα μάλλον έχω κοπεί ή το έχω περάσει οριακά (ό,τι κι απ' τα δυο να είναι δε με απασχολεί).
Στο άλλο έχω κάνει και εργασία, οπότε υπολογίζω 8+ και στα 2 που απομένουν στο ένα πιστεύω καλά, στο άλλο μέτρια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε 3 ώρες φεύγω!
Άντε γιατί πολύ καθίσαμε στα ΓΙάννενα!!!
petrosod
Εκκολαπτόμενο μέλος
thanosnt
Εκκολαπτόμενο μέλος
δε λεω και να φανταστεις ενα 5 ηθελα...τι ν πω μπραβο μου ενα οχταρι κ ενα εννια μεχρι τωρα λοιπον
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Να πας να το ειδες γιατι και εγω κατι αναλογο επαθα στα μαθηματικα και τελικα ειχε κανει λαθος η καθηγητρια!Έγραψα σε ένα μάθημα ΑΣΣΟ!
btw, στα μαθηματικά περίμενα + 1 με 2 μονάδες. Πήρα 6 ή 6,5 δεν θυμάμαι καλά, ενώ ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι έγραψα 7 θέματα τουλάχιστον σωστά. Λέτε να πάω να δω το γραπτό μου?
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
την παρασκετη τελειωνει η εξεταστικη μετα απο 4 εβδομαδες....και δεν εχουμε μαθει ουτε ενα μαθημα τι βαθμο πηραμε...ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ!!!!!!
είναι πολυ ωραία η κτηνιατρική γιατί έχει να κάνει με ζωάκια που είναι γλυκούλια αλλά πολύ δυσκολη σχολη.
Είσαι πρώτο ετος τι μαθήματα κάνετε;
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
Στις 18 ξεκινάω μαθήματα εαρινού.
Και το καλύτερο δε σας το' πα.
Στις 21 γράφω 1-3 φυσιολογία Ι ενώ 12-1 έχω μάθημα φυσιολογία ΙΙ.
ΤΕΛΕΙΟ;
petrosod
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν ξερω αν μπορεις να πεις τον ταυρο ή τον τραγο ''γλυκουλι'' ζωακι, προσ το παρον τα βλεπουμε νεκρα...δευτερο ετος ειμαι και εχουμε φυσιολογια Ι, μικροβιολογια, ζωοτεχνια Ι, διατροφη αγροτικων ζωων, διαγνωστικη μικροβιολογια και ιστολογια ΙΙ σε αυτο το εξαμηνο...είναι πολυ ωραία η κτηνιατρική γιατί έχει να κάνει με ζωάκια που είναι γλυκούλια αλλά πολύ δυσκολη σχολη.
Είσαι πρώτο ετος τι μαθήματα κάνετε;
οντωσ δυσκολη θελει πολυ και συστηματικο διαβασμα, παρακολουθηση των θεωριων περαν των πολλων εργαστηριων τα οποια εχεισ καθε μερα οποτε στην σχολη αναγκαζεσαι να πηγαινεισ ολη την ωρα ετσι και αλλιωσ και ειναι καθε περυσι και καλυτερα....οσο παει δυσκολευει...4ο και 5ο ετος εχεισ καθε μερα 7 ωρες κλινικεσ και μετα εργαστηρια και θεωριεσ....
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Can't wait!!
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
leuki kataigida
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στο τσακ,βέβαια!
Giannoutas
Διάσημο μέλος
Τα υπολοιπα 7 που αφησα ειναι το θεμα
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
(Είχε τρομακτική επιτυχία το μάθημα, βαρέθηκα να μετράω 0 )
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Γράφω στις 21 το 2ο μάθημα της εξεταστικής.
Στις 18 ξεκινάω μαθήματα εαρινού.
Και το καλύτερο δε σας το' πα.
Στις 21 γράφω 1-3 φυσιολογία Ι ενώ 12-1 έχω μάθημα φυσιολογία ΙΙ.
ΤΕΛΕΙΟ;
Ιατρικη Αθήνας γαρ!
Γιατι,απο προγραμματισμό η σχολη σκιζει!
Ironboy
Δραστήριο μέλος
Πέρασα την Jaaaaaava
(Είχε τρομακτική επιτυχία το μάθημα, βαρέθηκα να μετράω 0 )
Χμμ είναι τόσο δύσκολη η Java
Άντε να τελειώνουμε αύριο και εμείς!Καλή συνέχεια στα παιδιά που δίνουν και καλά αποτελέσματα σε όσους τελείωσαν
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
(Kαι πίστευα ότι σήμερα θα μάς έκαναν δώρο τη γνωστοποίηση κάποιου βαθμού...)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 260 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- bboys
- Andante
- nearos
- xristina elen
- Than003
- rseven
- dioandi2010
- Leopoldos_134
- Viktor
- ScarletFox
- akis_95
- SKG
- dmav
- bio
- Totreno
- Eirinakiii8
- Alessandra Eliza
- Νομάρχης
- Schlimazel
- Polkiu
- MarcoReus
- brownies
- Nemesiis
- phoni
- GeorgePap2003
- IceCream05
- fairyelly
- Wonderkid
- Nick254
- WhiTeNoiSe
- Mammy Nun
- sophiaa
- De Broglie
- Hased Babis
- brizoulis
- Ryuzaki
- nicole1982
- eukleidhs1821
- Marple
- ggl
- plantbee
- Philologist
- Panagiotis849
- Superhuman
- ioannaion
- Nikoleta_Giann
- Joji
- air_fish
- Tedi
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- ioanchatzip
- ale
- VasoGrimes
- thecrazycretan
- Αριάνα123
- EcoBill
- anna.t
- strsismos88
- soniko
- Helena123
- Cortes
- iminspain
- Voul2992
- Georgekk
- calliope
- Κλημεντίνη
- leo41
- tsiobieman
- Paragontas7000
- Αλκης Κ.
- ag97
- fmarulezkd
- neurogirl
- pacheiko
- kwstaseL
- nucomer
- tslef8
- Pharmacist01
- BioChemical
- harry akritas
- Memetchi
- Athens2002
- T C
- jimis2001
- Dreamer_SW
- No name
- Mhtrogoal
- Greg1900
- KingOfPop
- SlimShady
- Fil1987
- TonyMontanaEse
- Meow
- Papachrist
- aggelosst9
- Unboxholics
- hirasawayui
- Alexecon1991
- Nefh_
- Leukosrinokeros
- imyrcarn
- Θανασης Α.
- Lia 2006
- Scandal
- Xristinaqui
- clevercat
- korlef
- Ria99
- Dimitris2001
- St11
- the purge
- Jocaste
- Πύρος
- panagiotis23
- Monster Hunter
- Idontknoww
- Scott
- Natassa33
- StudyFreak04
- aekarare
- Katerinaki13
- Jimmy20
- Chris 21
- edouardos
- Power-13
- stamoul1s
- χημεια4λαιφ
- charmander
- Eleanna7
- uni77
- PanosBat
- Stelios725
- kyrisari
- chrysm
- gwgw_5
- Belle26
- gewrgioyp
- Stroka
- SweetGirl
- Eua5
- Unseen skygge
- Revekka
- Έμμα
- kakesparees
- meletis96
- louminis
- J.Cameron
- kostas1233
- kiyoshi
- roud
- civilian
- Dimitris9
- Μάρκος Βασίλης
- Alexismicro
- Viedo
- johnsiak
- lenaki001
- Vold
- Φινεύς
- don_vito
- American Economist
- Thanos_D
- Dimitris_Gr
- Thoba19
- Ststst02
- tymvorixos
- Indiana Jones
- giannis
- KONNΟΣ
- Libertus
- Cpt.Philips
- Γατόπαρδος.
- ΘανάσοςG4
- Vasilis25
- johnietraf
- Steffie88
- jims
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- Maraki4you
- suaimhneas
- ρενακι 13
- CoolCowboy
- jen_dream
- DimitraA.
- george777
- marylou_290
- Earendil
- jj!
- Johnman97
- hecktors
- Nefeloula
- Giorno
- Iknowyou
- adonman
- mitsos14
- Arianara S3
- Yiorgosk
- efi25
- Πα.Κ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.