dimitris001
Τιμώμενο Μέλος
Οκ...σίγουρα είναι ένας πολύ καλός βαθμός αλλα το συγκεκριμένο μάθημα το παρακολουθούσα σε όλο τ εξάμηνο χωρίς να χάσω ούτε μία ώρα και γενικά είναι ένα μάθημα πολύ ενδιαφέρον, οπότε εγώ προσωπικά πήγαινα για 9-10. Αλλά από την άλλη δεν ξέρω άμα αξίζει να το κόψω και να το έχω για τον Σεπτέμβρη πάλι...
Εσείς τι λέτε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
(Μάλλον)Αύριο θα βγει η βαθμολογία της Ανάλυσης Ι....πιστεύω ότι έγραψα γύρω στο 8. Έκανα μια μαλακία στο ολοκλήρωμα και έχασα χρόνο !! Το θέμα είναι να το κόψω ή όχι;;;;;;;
Οκ...σίγουρα είναι ένας πολύ καλός βαθμός αλλα το συγκεκριμένο μάθημα το παρακολουθούσα σε όλο τ εξάμηνο χωρίς να χάσω ούτε μία ώρα και γενικά είναι ένα μάθημα πολύ ενδιαφέρον, οπότε εγώ προσωπικά πήγαινα για 9-10. Αλλά από την άλλη δεν ξέρω άμα αξίζει να το κόψω και να το έχω για τον Σεπτέμβρη πάλι...
Εσείς τι λέτε;
Είναι δικο σου θεμα αυτό εγώ αν έπαιρνα 8 οποιοδήποτε μάθημα και να ήταν θα ήμουν χαρούμενος και θα πετούσα σαν να ήταν 10 (με το 5 θα ήμουν απλά χαρούμενος).
Δεν υπήρχε περίπτωση να κόψω μάθημα ακόμα και αν έκανα 1000 βλακείες και ήμουν έτσι
αλλά άλλο είμαι εγώ και άλλο εσυ
Superhuman
Δραστήριο μέλος
Αυριο που ξεκινα η εμβολιμη εξεταστικη για τους επι πτυχιο λογικα τα μαθηματα θα αναβληθουν για την επομενη εβδομαδα...
Zetaxa, έχεις πάθος;
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
PieMaker
Δραστήριο μέλος
(Μάλλον)Αύριο θα βγει η βαθμολογία της Ανάλυσης Ι....πιστεύω ότι έγραψα γύρω στο 8. Έκανα μια μαλακία στο ολοκλήρωμα και έχασα χρόνο !! Το θέμα είναι να το κόψω ή όχι;;;;;;;
Εσείς τι λέτε;
Αν κοψεις μαθημα στο οποιο εχεις γραψει 8 εισαι απλα για κλαματα.
Σου μιλανε 4 χρονια εμπειριας (σε εντελως διαφορετικο αντικειμενο βεβαια), αλλα επειδη πολλα εχουν δει τα ματακια μου, φυλαγε τα ρουχα σου για να ´χεις τα μισα.
Εγω παντως στα 4 χρονια, η μεγαλυτερη ρητρα που εχω βαλει ειναι 8 (σε ενα μαθημα το μετανιωσα βεβαια και πηγα και το ακυρωσα τελευταια στιγμη).
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος
8,5???????? Πλάκα κάνεις!!!!!
PieMaker
Δραστήριο μέλος
Δεν ειμαι σιγουρος απο που μου εκοψε τη μοναδα, αλλα χαλαλι του. Τρομερα συνεννοησιμος και οργανωτικος ανθρωπος.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
Ποιος,εγώ.
Εσύ μωρέ λατρεία δεν πιάνεσαι. Μην δίνεις συμβουλές στα παιδιά στο θέμα διάβασμα και εξεταστική γιατί θα τα κάψεις.
Είναι δικο σου θεμα αυτό εγώ αν έπαιρνα 8 οποιοδήποτε μάθημα και να ήταν θα ήμουν χαρούμενος και θα πετούσα σαν να ήταν 10 (με το 5 θα ήμουν απλά χαρούμενος).
Δεν υπήρχε περίπτωση να κόψω μάθημα ακόμα και αν έκανα 1000 βλακείες και ήμουν έτσι
αλλά άλλο είμαι εγώ και άλλο εσυ
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
ἅλς
Διάσημο μέλος
αυριο δεκα και μιση γραφω βρεφονηπιοκομια προσευχηθειτε για μενα να γραψω καλα.σας ευχαριστω για την κατανοηση σας
Θα γράψεις πολύ καλά όχι απλά καλά! Θα το δεις!
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Θα σκισεις!
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα γράψεις πολύ καλά όχι απλά καλά! Θα το δεις!
σε ευχαριστω πολυ εχω αγχος γιατι ειναι δυσκολο και αυτη που μας κανει μαθημα σκυλα
άντζυ
Δραστήριο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
Στις 21 γράφω.
Ευχηθείτε μου να προλάβω να τα βγάλω.
ΤΗΣ ΤΡΕΛΗΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΟΧΕΙΣ ΜΟΥ.
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
Πω της πουτάνας γίνεται στη φυσιολογία.
Στις 21 γράφω.
Ευχηθείτε μου να προλάβω να τα βγάλω.
ΤΗΣ ΤΡΕΛΗΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΟΧΕΙΣ ΜΟΥ.
θα τα βγαλεις δεν σε φοβαμαι καλη επιτυχια οταν θα ερθει η ωρα
petrosod
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 278211
Επισκέπτης
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 260 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- bboys
- Andante
- nearos
- xristina elen
- Than003
- rseven
- dioandi2010
- Leopoldos_134
- Viktor
- ScarletFox
- akis_95
- SKG
- dmav
- bio
- Totreno
- Eirinakiii8
- Alessandra Eliza
- Νομάρχης
- Schlimazel
- Polkiu
- MarcoReus
- brownies
- Nemesiis
- phoni
- GeorgePap2003
- IceCream05
- fairyelly
- Wonderkid
- Nick254
- WhiTeNoiSe
- Mammy Nun
- sophiaa
- De Broglie
- Hased Babis
- brizoulis
- Ryuzaki
- nicole1982
- eukleidhs1821
- Marple
- ggl
- plantbee
- Philologist
- Panagiotis849
- Superhuman
- ioannaion
- Nikoleta_Giann
- Joji
- air_fish
- Tedi
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- ioanchatzip
- ale
- VasoGrimes
- thecrazycretan
- Αριάνα123
- EcoBill
- anna.t
- strsismos88
- soniko
- Helena123
- Cortes
- iminspain
- Voul2992
- Georgekk
- calliope
- Κλημεντίνη
- leo41
- tsiobieman
- Paragontas7000
- Αλκης Κ.
- ag97
- fmarulezkd
- neurogirl
- pacheiko
- kwstaseL
- nucomer
- tslef8
- Pharmacist01
- BioChemical
- harry akritas
- Memetchi
- Athens2002
- T C
- jimis2001
- Dreamer_SW
- No name
- Mhtrogoal
- Greg1900
- KingOfPop
- SlimShady
- Fil1987
- TonyMontanaEse
- Meow
- Papachrist
- aggelosst9
- Unboxholics
- hirasawayui
- Alexecon1991
- Nefh_
- Leukosrinokeros
- imyrcarn
- Θανασης Α.
- Lia 2006
- Scandal
- Xristinaqui
- clevercat
- korlef
- Ria99
- Dimitris2001
- St11
- the purge
- Jocaste
- Πύρος
- panagiotis23
- Monster Hunter
- Idontknoww
- Scott
- Natassa33
- StudyFreak04
- aekarare
- Katerinaki13
- Jimmy20
- Chris 21
- edouardos
- Power-13
- stamoul1s
- χημεια4λαιφ
- charmander
- Eleanna7
- uni77
- PanosBat
- Stelios725
- kyrisari
- chrysm
- gwgw_5
- Belle26
- gewrgioyp
- Stroka
- SweetGirl
- Eua5
- Unseen skygge
- Revekka
- Έμμα
- kakesparees
- meletis96
- louminis
- J.Cameron
- kostas1233
- kiyoshi
- roud
- civilian
- Dimitris9
- Μάρκος Βασίλης
- Alexismicro
- Viedo
- johnsiak
- lenaki001
- Vold
- Φινεύς
- don_vito
- American Economist
- Thanos_D
- Dimitris_Gr
- Thoba19
- Ststst02
- tymvorixos
- Indiana Jones
- giannis
- KONNΟΣ
- Libertus
- Cpt.Philips
- Γατόπαρδος.
- ΘανάσοςG4
- Vasilis25
- johnietraf
- Steffie88
- jims
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- Maraki4you
- suaimhneas
- ρενακι 13
- CoolCowboy
- jen_dream
- DimitraA.
- george777
- marylou_290
- Earendil
- jj!
- Johnman97
- hecktors
- Nefeloula
- Giorno
- Iknowyou
- adonman
- mitsos14
- Arianara S3
- Yiorgosk
- efi25
- Πα.Κ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.