OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
κλαίωΝαι! Από αυτές που δεν καταλαβαίνεις θα μπούνε.
Μακάρι να έχω αυτούς που είπες πληροφορική, αυτούς μπορούμε να τους διαλέξουμε εμείς ή τυχαία μπαίνουν όπως και στην πληροφορική του πρώτου εξαμήνου;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια
Διάσημο μέλος
κλαίω
Μακάρι να έχω αυτούς που είπες πληροφορική, αυτούς μπορούμε να τους διαλέξουμε εμείς ή τυχαία μπαίνουν όπως και στην πληροφορική του πρώτου εξαμήνου;
Aχ δεν θυμάμαι! Αν ακούσεις ή δεις κάπου ότι έχεις Παπαδόπουλο-Πατρώνη να ενισχυθείς με θάρρος, υπομονή και αρκετή δύναμη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα οπλιστώ με όλη μου τη θετική ενέργεια και θα μπουκάρω στο εργαστήριο....
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Χαχαχα ευτυχώς που χω και σενα και με κρατάς ενήμερη!!
Θα οπλιστώ με όλη μου τη θετική ενέργεια και θα μπουκάρω στο εργαστήριο....
Να σκίσεις τη γάτα από την αρχή. Ο Παπαδόπουλος θέλει και λίγο τσαμπουκά (μην το τραβήξεις πολύ όμως), εμείς του την λέγαμε συχνά.
Εγώ δεν είχα κανένα πέρυσι για να με ενημερώσει και πήγα και έπεσα στους χειρότερους. Επιτελώ έργο φέτος!
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
Θάλεια
Διάσημο μέλος
κόπηκα με 4
To 4 πρέπει να καταργηθεί.
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
To 4 πρέπει να καταργηθεί.
δε με χωνεύει ο καθηγητής
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
κόπηκα με 4
δε με χωνεύει ο καθηγητής
Καθηγητής που δεν πήγαινα στο μάθημά του με έκοψε με 4, επειδή έβαλα ρήτρα, χωρίς να εχω αρχικό βαθμό. Τον ρώταγα για πόσο ήταν το γραπτό μου και δεν απανταγε.
Εχω κάτι λιγότερο από 24 ώρες για να γράψω μια εργασία στη γαλλική λογοτεχνία (στα γαλλικα). Εχω κάνει μόνο το εξώφυλλο. Θα πεθάνω πάνω απ'το λαπτοπ σήμερα. *.*
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
Καθηγητής που δεν πήγαινα στο μάθημά του με έκοψε με 4, επειδή έβαλα ρήτρα, χωρίς να εχω αρχικό βαθμό. Τον ρώταγα για πόσο ήταν το γραπτό μου και δεν απανταγε.
δεν ξέρω αν δε με χωνεύει, αλλά πολύ θα ήθελα να μάθω τι πήραν αυτοί που τους χωνεύει, που τον ''γλείφουν'' στα μαθήματα και δεν έχουν χάσει ούτε ένα!
fockos
Επιφανές μέλος
Εχω κάτι λιγότερο από 24 ώρες για να γράψω μια εργασία στη γαλλική λογοτεχνία (στα γαλλικα). Εχω κάνει μόνο το εξώφυλλο. Θα πεθάνω πάνω απ'το λαπτοπ σήμερα. *.*
να μην βάζεις ρήτρα
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
δεν ξέρω αν δε με χωνεύει, αλλά πολύ θα ήθελα να μάθω τι πήραν αυτοί που τους χωνεύει, που τον ''γλείφουν'' στα μαθήματα και δεν έχουν χάσει ούτε ένα!
Εμένα χαλαρά, μου το είπε κατάμουτρα. Σε μας πάντως πήραν 9/10.
να μην βάζεις ρήτρα
Και να πάρω 5 ή 6 επειδή δεν εχω τις ίδιες απόψεις με τον άλλον; Για τις πεποιθήσεις μας κρινόμαστε ή για τις γνώσεις ρε φόκο; Γιατί γαλλικα ξέρω, αλλά γλοιώδης δεν πρόκειται να γίνω.
fockos
Επιφανές μέλος
Εμένα χαλαρά, μου το είπε κατάμουτρα. Σε μας πάντως πήραν 9/10.
Και να πάρω 5 ή 6 επειδή δεν εχω τις ίδιες απόψεις με τον άλλον; Για τις πεποιθήσεις μας κρινόμαστε ή για τις γνώσεις ρε φόκο; Γιατί γαλλικα ξέρω, αλλά γλοιώδης δεν πρόκειται να γίνω.
. Τι να πω εγω θέλω να τα περάσω πως και πως να παρω πτυχίο και ας είναι με 5
PieMaker
Δραστήριο μέλος
Περασα το 1ο κριτηριο με 7, πολιτικες επιστημες με 9, εμεινα σε 2 μαθηματα και μενουν να ανακοινωθουν οι βαθμολογιες απο αλλα 4 μαθηματα
Η αδερφη μου κοπηκε στις πολιτικες επιστημες με 4 και ειχε κανει και εργασια;
Σε ποια μαθηματα κοπηκες;;
Τι σκατα ειναι το πρωτο κριτηριο;;
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
thanosnt
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Άλλο ένα μάθημα και τέρμα η εξεταστική
kai τωρα χημεια προτελευταιο μαθημα αντε να το περασουμε...ενα ακομη την τριτη και ΤΕΛΟΣ
Πραγματικά πόσο σας ζηλεύω!
thanosnt
Εκκολαπτόμενο μέλος
γιατι εσυ ποτε τελειωνεις..?Πραγματικά πόσο σας ζηλεύω!
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
γιατι εσυ ποτε τελειωνεις..?
15 Μαρτίου ...
thanosnt
Εκκολαπτόμενο μέλος
τοσο πολυ? πως και ετσι εσεις ακομη δεν αρχισατε...15 Μαρτίου ...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 260 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- bboys
- Andante
- nearos
- xristina elen
- Than003
- rseven
- dioandi2010
- Leopoldos_134
- Viktor
- ScarletFox
- akis_95
- SKG
- dmav
- bio
- Totreno
- Eirinakiii8
- Alessandra Eliza
- Νομάρχης
- Schlimazel
- Polkiu
- MarcoReus
- brownies
- Nemesiis
- phoni
- GeorgePap2003
- IceCream05
- fairyelly
- Wonderkid
- Nick254
- WhiTeNoiSe
- Mammy Nun
- sophiaa
- De Broglie
- Hased Babis
- brizoulis
- Ryuzaki
- nicole1982
- eukleidhs1821
- Marple
- ggl
- plantbee
- Philologist
- Panagiotis849
- Superhuman
- ioannaion
- Nikoleta_Giann
- Joji
- air_fish
- Tedi
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- ioanchatzip
- ale
- VasoGrimes
- thecrazycretan
- Αριάνα123
- EcoBill
- anna.t
- strsismos88
- soniko
- Helena123
- Cortes
- iminspain
- Voul2992
- Georgekk
- calliope
- Κλημεντίνη
- leo41
- tsiobieman
- Paragontas7000
- Αλκης Κ.
- ag97
- fmarulezkd
- neurogirl
- pacheiko
- kwstaseL
- nucomer
- tslef8
- Pharmacist01
- BioChemical
- harry akritas
- Memetchi
- Athens2002
- T C
- jimis2001
- Dreamer_SW
- No name
- Mhtrogoal
- Greg1900
- KingOfPop
- SlimShady
- Fil1987
- TonyMontanaEse
- Meow
- Papachrist
- aggelosst9
- Unboxholics
- hirasawayui
- Alexecon1991
- Nefh_
- Leukosrinokeros
- imyrcarn
- Θανασης Α.
- Lia 2006
- Scandal
- Xristinaqui
- clevercat
- korlef
- Ria99
- Dimitris2001
- St11
- the purge
- Jocaste
- Πύρος
- panagiotis23
- Monster Hunter
- Idontknoww
- Scott
- Natassa33
- StudyFreak04
- aekarare
- Katerinaki13
- Jimmy20
- Chris 21
- edouardos
- Power-13
- stamoul1s
- χημεια4λαιφ
- charmander
- Eleanna7
- uni77
- PanosBat
- Stelios725
- kyrisari
- chrysm
- gwgw_5
- Belle26
- gewrgioyp
- Stroka
- SweetGirl
- Eua5
- Unseen skygge
- Revekka
- Έμμα
- kakesparees
- meletis96
- louminis
- J.Cameron
- kostas1233
- kiyoshi
- roud
- civilian
- Dimitris9
- Μάρκος Βασίλης
- Alexismicro
- Viedo
- johnsiak
- lenaki001
- Vold
- Φινεύς
- don_vito
- American Economist
- Thanos_D
- Dimitris_Gr
- Thoba19
- Ststst02
- tymvorixos
- Indiana Jones
- giannis
- KONNΟΣ
- Libertus
- Cpt.Philips
- Γατόπαρδος.
- ΘανάσοςG4
- Vasilis25
- johnietraf
- Steffie88
- jims
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- Maraki4you
- suaimhneas
- ρενακι 13
- CoolCowboy
- jen_dream
- DimitraA.
- george777
- marylou_290
- Earendil
- jj!
- Johnman97
- hecktors
- Nefeloula
- Giorno
- Iknowyou
- adonman
- mitsos14
- Arianara S3
- Yiorgosk
- efi25
- Πα.Κ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.