challenger
Επιφανές μέλος
σιγά την διατριβήΚαλύτερα ένα μαθημα να αργεί 2 και 3 μήνες
έλεος!
2 μήνες για να διορθωθούν 200 κόλλες;
πόσο μάλλον τη στιγμή που την δουλειά στις περισσότερες περιπτώσεις την κάνουν μεταπτυχιακοί και υποψ. διδάκτορες;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
σιγά την διατριβή
έλεος!
2 μήνες για να διορθωθούν 200 κόλλες;
πόσο μάλλον τη στιγμή που την δουλειά στις περισσότερες περιπτώσεις την κάνουν μεταπτυχιακοί και υποψ. διδάκτορες;
αυτό λέω και εγώ
αν ένα μάθημα κάνει πολλές μέρες να διορθωθεί διορθώνεται από τον καθηγητή αν βγαίνει την αλλη μέρα συνήθως το διορθώνουν οι αλλοι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Έμαθα και μάλλον καλά νέα για μια άσκηση στο εργαστήριο Μικροβιολογίας
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
σε 2 μερες γραφω κειμενα αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα πεθαινω !! :-p
Αφού τά έχεις διαβάσει 1000 φορές, τί αγχώνεσαι;
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Αφού τά έχεις διαβάσει 1000 φορές, τί αγχώνεσαι;
απο συνηθεια ασε με να κλαφτω λιγο..χαχαχαχαχαχαχα
PieMaker
Δραστήριο μέλος
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
Δίνω την Πέμπτη "περιβαλλοντική αγωγή" και δεν έχω καταφέρει ακόμα να ανοίξω βιβλίο. Κουράστηκα ρε γαμωτο...
Ξεκουράσου!
Εγώ τις τελευταίες ημέρες νυστάζω συνέχεια! Στα 2 από τα 3 μαθήματα που έχω δώσει, πήγα εντελώς άυπνος, και κάθε φορά μετά διαλύεται το πρόγραμμά μου...
pseutiko_fili
Νεοφερμένος
ειδικα οταν δινεις δημοσιο που να βρεις κουραγιο να ανοιξεις βιβλιο?Ξεκουράσου!
Εγώ τις τελευταίες ημέρες νυστάζω συνέχεια! Στα 2 από τα 3 μαθήματα που έχω δώσει, πήγα εντελώς άυπνος, και κάθε φορά μετά διαλύεται το πρόγραμμά μου...
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι τραγική η κατάσταση.ειδικα οταν δινεις δημοσιο που να βρεις κουραγιο να ανοιξεις βιβλιο?
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
chopchopchopchopchopπεραστικάI got chopped up.
pseutiko_fili
Νεοφερμένος
πιο τραγικη δεν γινεται.αυτο το μαθημα μου προκαλει μια ταση προς εμετον.ειμαι η μοναδικη????Είναι τραγική η κατάσταση.
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος
Πέρασα την θερμοδυναμική με 10.....για να δούμε και τα υπόλοιπα
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
πιο τραγικη δεν γινεται.αυτο το μαθημα μου προκαλει μια ταση προς εμετον.ειμαι η μοναδικη????
Εξ αρχής ήταν το μάθημα εκείνο, με το οποίο είχα τη λιγότερη (=> χειρότερη) επαφή. Ας μην πιάσουμε τα της ύλης τεκταινόμενα, που ακόμη ο καθένας μας διαβάζει ό,τι θέλει, και οι 2-/3-ετείς μάς βρίζουν κι από πάνω, καθώς είμαστε «χαζοί», επειδή ο τομέας του Δημοσίου δεν είναι ικανός να βγάλει μία κανονική, ξεκάθαρη ύλη. Αηδία έχει καταντήσει η υπόθεση. Άσε που στο κομμάτι της αποστήθισης είναι τρεις χειρότερο από όλα τα άλλα. Να δω τι θα γίνει με το Συνταγματικό...
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Εμπορικό και πάλι εμπορικό.
Ισχύει αυτό.Εγραψα μαθηματικα σημερα..δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιοι καθηγητες βαζουν τετοια θεματα μονο για να σε κοψουν...χαλια..
σε 2 μερες γραφω κειμενα αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα πεθαινω !! :-p
Καβάφης θα πέσει.
Skotadismenos
Νεοφερμένος
Τελευταίο μάθημα την Παρασκευή και μετά ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!
Πέρασα την θερμοδυναμική με 10.....για να δούμε και τα υπόλοιπα
Τι εννοείς "πέρασες" με 10? Το 10 δεν είναι πέρασα... Είναι τα πήρα όλα και έφυγα!
pseutiko_fili
Νεοφερμένος
μα δεν ειναι πραγματα αυτα.το σιχαινομαι που το σιχαινομαι,διαβαζω και ο τι πιστευω εγω πως ειναι μεσα στην υλη.ενας χαμος.και 20 μερες να ειχα για αυτο το μαθημα ακρη δεν θα εβγαζα.Εξ αρχής ήταν το μάθημα εκείνο, με το οποίο είχα τη λιγότερη (=> χειρότερη) επαφή. Ας μην πιάσουμε τα της ύλης τεκταινόμενα, που ακόμη ο καθένας μας διαβάζει ό,τι θέλει, και οι 2-/3-ετείς μάς βρίζουν κι από πάνω, καθώς είμαστε «χαζοί», επειδή ο τομέας του Δημοσίου δεν είναι ικανός να βγάλει μία κανονική, ξεκάθαρη ύλη. Αηδία έχει καταντήσει η υπόθεση. Άσε που στο κομμάτι της αποστήθισης είναι τρεις χειρότερο από όλα τα άλλα. Να δω τι θα γίνει με το Συνταγματικό...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 260 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- bboys
- Andante
- nearos
- xristina elen
- Than003
- rseven
- dioandi2010
- Leopoldos_134
- Viktor
- ScarletFox
- akis_95
- SKG
- dmav
- bio
- Totreno
- Eirinakiii8
- Alessandra Eliza
- Νομάρχης
- Schlimazel
- Polkiu
- MarcoReus
- brownies
- Nemesiis
- phoni
- GeorgePap2003
- IceCream05
- fairyelly
- Wonderkid
- Nick254
- WhiTeNoiSe
- Mammy Nun
- sophiaa
- De Broglie
- Hased Babis
- brizoulis
- Ryuzaki
- nicole1982
- eukleidhs1821
- Marple
- ggl
- plantbee
- Philologist
- Panagiotis849
- Superhuman
- ioannaion
- Nikoleta_Giann
- Joji
- air_fish
- Tedi
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- ioanchatzip
- ale
- VasoGrimes
- thecrazycretan
- Αριάνα123
- EcoBill
- anna.t
- strsismos88
- soniko
- Helena123
- Cortes
- iminspain
- Voul2992
- Georgekk
- calliope
- Κλημεντίνη
- leo41
- tsiobieman
- Paragontas7000
- Αλκης Κ.
- ag97
- fmarulezkd
- neurogirl
- pacheiko
- kwstaseL
- nucomer
- tslef8
- Pharmacist01
- BioChemical
- harry akritas
- Memetchi
- Athens2002
- T C
- jimis2001
- Dreamer_SW
- No name
- Mhtrogoal
- Greg1900
- KingOfPop
- SlimShady
- Fil1987
- TonyMontanaEse
- Meow
- Papachrist
- aggelosst9
- Unboxholics
- hirasawayui
- Alexecon1991
- Nefh_
- Leukosrinokeros
- imyrcarn
- Θανασης Α.
- Lia 2006
- Scandal
- Xristinaqui
- clevercat
- korlef
- Ria99
- Dimitris2001
- St11
- the purge
- Jocaste
- Πύρος
- panagiotis23
- Monster Hunter
- Idontknoww
- Scott
- Natassa33
- StudyFreak04
- aekarare
- Katerinaki13
- Jimmy20
- Chris 21
- edouardos
- Power-13
- stamoul1s
- χημεια4λαιφ
- charmander
- Eleanna7
- uni77
- PanosBat
- Stelios725
- kyrisari
- chrysm
- gwgw_5
- Belle26
- gewrgioyp
- Stroka
- SweetGirl
- Eua5
- Unseen skygge
- Revekka
- Έμμα
- kakesparees
- meletis96
- louminis
- J.Cameron
- kostas1233
- kiyoshi
- roud
- civilian
- Dimitris9
- Μάρκος Βασίλης
- Alexismicro
- Viedo
- johnsiak
- lenaki001
- Vold
- Φινεύς
- don_vito
- American Economist
- Thanos_D
- Dimitris_Gr
- Thoba19
- Ststst02
- tymvorixos
- Indiana Jones
- giannis
- KONNΟΣ
- Libertus
- Cpt.Philips
- Γατόπαρδος.
- ΘανάσοςG4
- Vasilis25
- johnietraf
- Steffie88
- jims
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- Maraki4you
- suaimhneas
- ρενακι 13
- CoolCowboy
- jen_dream
- DimitraA.
- george777
- marylou_290
- Earendil
- jj!
- Johnman97
- hecktors
- Nefeloula
- Giorno
- Iknowyou
- adonman
- mitsos14
- Arianara S3
- Yiorgosk
- efi25
- Πα.Κ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.