Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Έδωσα αγγεία-νεύρα 14/1, χρειάζομαι τουλάχιστον ένα 4 για να μπορέσω να δώσω σπλάγχνα στη 1/2, και πραγματικά είμαι στο ΟΡΙΟ. Ή που θα με περάσουνε με 4 ή που θα με κόψουνε με 3,5.
Και ρε πούστη μου, τα αποτελέσματα για τα αγγεία-νεύρα θα βγούνε τη Δευτέρα? ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ? Δηλαδή μπορεί να διαβάζω ολόκληρο το Σαββατοκύριακο έτσι για την πλάκα μου? Δεν έχω καλύτερα πράγματα να κάνω στα διάλα?
Τελείωσε, εγώ πιάνω διάβασμα από Δευτέρα μεσημέρι αν το πέρασα, άντε πια.
Ξύστρες όλοι εκεί μέσα.
Χαίρομαι που τα είπα και ξαλάφρωσα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PieMaker
Δραστήριο μέλος
Εμάς μπαίνει σήμερα όλο θράσος ο καθηγητής στην αίθουσα, την ώρα που δίναμε και μας λέει: "Α, παιδιά ξέρετε, τα αποτελέσματα σε κανά μήνα. Είστε και πολλοί"
Οπότε όπως καταλάβατε, σε κανά τρίμηνο θα μάθουμε αν περάσαμε το μαθημα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger
Επιφανές μέλος
9αράκι!
ελπίζω να είναι κι άλλα (αν και δεν το βλέπω )
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
Ιατρική Αθηνών ftw.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
8,36 εσύ?Βιοχημεία ftw ρε.Ναουσαίε,πόσο πήρες στο εργαστήριο;
Dias
Επιφανές μέλος
Προφανώς δεν αναφέρομαι στους ...επιστήμονες που από το 1ο εξάμηνο στοχεύουν στο βραβείο Νοbel. Ούτε στους ...αδικημένους που ενώ ήθελαν ΗΜΜΥ τα μόρια και η κακούργα καινωνία τους έριξαν στο φυσικό ή το μαθηματικό, οπότε ...ξέρουν από την αρχή ότι θα δείξουν την αξία τους στο ΜΙΤ. Αυτά που έγραψα είναι τα συμπεράσματα από όσα έχω συζητήσει με φοιτητές τελευταίων ετών από διάφορες σχολές που καταστάλαξαν στην ανάγκη του μεταπτυχιακού. Όλοι αυτοί έχουν μετανοιώσει που στα πρώτα εξάμηνα δεν φρόντισαν να μην έχουν πολλά πεντάρια και εξάρια.Άδικο δεν έχει η κουτσή Μαρία, αλλά δεν έχεις παρατηρήσει παιδιά που με το που μπαίνουν σε μία σχολή σκέφτονται "Θα κάνω αυτό κι αυτό το μεταπτυχιακό, θα κάνω αυτό το διδακτορικό και θα πάρω έδρα στο τάδε Πανεπιστήμιο"; Μου φαίνεται λίγο αστείο που χωρίς να έχουν γνωρίσει καλά-καλά τη σχολή έχουν κατασταλάξει τον κλάδο που γουστάρουν. Και μάντεψε, σε εμάς το 95% θέλει Πυρηνική Φυσική, να μπει στον Δημόκριτο ή στο CERN κοκ, και κλάδο διαλέγουμε στο 4ο έτος klar.
Superhuman
Δραστήριο μέλος
8,36 εσύ?
Κι εγώ τόσο.Οπότε το 20% είναι 1,672.Εγώ πιστεύω ότι θα το κρατήσει μέχρι το 3ο δεκαδικό!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
ε ρε πες πως έχεις 1,7 σιγά Αύριο θα ξεκινήσω διάβασμα, ειδοποιώ ότι αν χρειαστώ κάτι θα παίρνω τηλ αφού έχεις ξεκινήσει ήδη! Να σου πω, του Μπαλατσού τις διαφάνειες τις έχεις?Κι εγώ τόσο.Οπότε το 20% είναι 1,672.Εγώ πιστεύω ότι θα το κρατήσει μέχρι το 3ο δεκαδικό!
Superhuman
Δραστήριο μέλος
Δεν ξέρω πως θα το πάει με το βαθμό του εργαστηρίου,είναι λίγο περίεργος.
tzwrtzia
Δραστήριο μέλος
Itach1
Διάσημο μέλος
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Η Γλωσσολογία έχει μια ύλη ΝΑ με το συμπαθειο. Και μ'εκνευρίζει. Καλά αισθητική φιλοσοφία δεν το συζητώ, ούτε που προλαβαίνω να διαβάσω.
Αυτα. Καλό κουράγιο στους συμπασχοντες, θα περάσει.
PieMaker
Δραστήριο μέλος
Παιδιά, να ρωτήσω κάτι. Σκέφτομαι μες στην επόμενη βδομάδα να βάλω ρήτρα σε ένα μάθημα κι αν το αποφασίσω θα 'ναι η πρώτη φορά. Οπότε θέλω να κάνω την εξής αφελή ερώτηση. Αν βάλω ρήτρα 8, κόβομαι με 8 και κάτω ή με κάτω από 8;
Πρέπει να γράψεις κάτω από 8 για να κοπεις. Με 8 περνάς.
Ενα μαθημα μου εμεινε και δεν εχω καθολου κουραγιο, υπομονη και διαθεση να αρχισω διαβασμα.
Την Πεμπτη, επιτελους, τελειωνω με την εξεταστικη και μετα πρεπει να αρχισω αγωνα δρομου, για να προλαβω να παραδοσω μια εργασια ως τις 8 Φλεβαρη.
Τα χειροτερα περασαν ομως, οποτε συνεχιζουμε δυναμικα.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Παιδιά, να ρωτήσω κάτι. Σκέφτομαι μες στην επόμενη βδομάδα να βάλω ρήτρα σε ένα μάθημα κι αν το αποφασίσω θα 'ναι η πρώτη φορά. Οπότε θέλω να κάνω την εξής αφελή ερώτηση. Αν βάλω ρήτρα 8, κόβομαι με 8 και κάτω ή με κάτω από 8;
Και πες δεν ξέρεις, είναι δύσκολο να γράψεις απλά "αν γράψω κάτω από Χ παρακαλώ κόψτε με"; όλα αυτά άτυπα είναι άλλωστε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Νίκος4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dalian
Περιβόητο μέλος
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Άντε γεια τώρα!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 260 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- bboys
- Andante
- nearos
- xristina elen
- Than003
- rseven
- dioandi2010
- Leopoldos_134
- Viktor
- ScarletFox
- akis_95
- SKG
- dmav
- bio
- Totreno
- Eirinakiii8
- Alessandra Eliza
- Νομάρχης
- Schlimazel
- Polkiu
- MarcoReus
- brownies
- Nemesiis
- phoni
- GeorgePap2003
- IceCream05
- fairyelly
- Wonderkid
- Nick254
- WhiTeNoiSe
- Mammy Nun
- sophiaa
- De Broglie
- Hased Babis
- brizoulis
- Ryuzaki
- nicole1982
- eukleidhs1821
- Marple
- ggl
- plantbee
- Philologist
- Panagiotis849
- Superhuman
- ioannaion
- Nikoleta_Giann
- Joji
- air_fish
- Tedi
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- ioanchatzip
- ale
- VasoGrimes
- thecrazycretan
- Αριάνα123
- EcoBill
- anna.t
- strsismos88
- soniko
- Helena123
- Cortes
- iminspain
- Voul2992
- Georgekk
- calliope
- Κλημεντίνη
- leo41
- tsiobieman
- Paragontas7000
- Αλκης Κ.
- ag97
- fmarulezkd
- neurogirl
- pacheiko
- kwstaseL
- nucomer
- tslef8
- Pharmacist01
- BioChemical
- harry akritas
- Memetchi
- Athens2002
- T C
- jimis2001
- Dreamer_SW
- No name
- Mhtrogoal
- Greg1900
- KingOfPop
- SlimShady
- Fil1987
- TonyMontanaEse
- Meow
- Papachrist
- aggelosst9
- Unboxholics
- hirasawayui
- Alexecon1991
- Nefh_
- Leukosrinokeros
- imyrcarn
- Θανασης Α.
- Lia 2006
- Scandal
- Xristinaqui
- clevercat
- korlef
- Ria99
- Dimitris2001
- St11
- the purge
- Jocaste
- Πύρος
- panagiotis23
- Monster Hunter
- Idontknoww
- Scott
- Natassa33
- StudyFreak04
- aekarare
- Katerinaki13
- Jimmy20
- Chris 21
- edouardos
- Power-13
- stamoul1s
- χημεια4λαιφ
- charmander
- Eleanna7
- uni77
- PanosBat
- Stelios725
- kyrisari
- chrysm
- gwgw_5
- Belle26
- gewrgioyp
- Stroka
- SweetGirl
- Eua5
- Unseen skygge
- Revekka
- Έμμα
- kakesparees
- meletis96
- louminis
- J.Cameron
- kostas1233
- kiyoshi
- roud
- civilian
- Dimitris9
- Μάρκος Βασίλης
- Alexismicro
- Viedo
- johnsiak
- lenaki001
- Vold
- Φινεύς
- don_vito
- American Economist
- Thanos_D
- Dimitris_Gr
- Thoba19
- Ststst02
- tymvorixos
- Indiana Jones
- giannis
- KONNΟΣ
- Libertus
- Cpt.Philips
- Γατόπαρδος.
- ΘανάσοςG4
- Vasilis25
- johnietraf
- Steffie88
- jims
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- Maraki4you
- suaimhneas
- ρενακι 13
- CoolCowboy
- jen_dream
- DimitraA.
- george777
- marylou_290
- Earendil
- jj!
- Johnman97
- hecktors
- Nefeloula
- Giorno
- Iknowyou
- adonman
- mitsos14
- Arianara S3
- Yiorgosk
- efi25
- Πα.Κ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.