RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kit-kat
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Mα δεν αγχωνομαι, απλα βλεπω τους αλλους που ξεσκιζονται και απορω...
Εχεις δικιο! Εξαλλου ειναι ενα μαθημα που το διαβαζα ολη τη χρονια οποτε εφυγα για ταινια!
Καλά απαντάω λίγο καθυστερημένα...
απλά το ότι βλέπεις τον άλλον να δηλώνει αγανακτισμένος/κουρασμένος ότι έχει ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ, δεν είναι απαραίτητα αλήθεια. Ο άλλος μπορεί να διαβάζει 3 ώρες σερί και να θεωρεί ότι έκανε κατόρθωμα.
Γενικά ΜΗΝ ακούς τι λένε οι άλλοι, μόνο κακό στον εαυτό σου κάνεις.
Γιάννη, καλή επιτυχία ρε!
Α, και τα καλά νέα της ημέρας: Δεν συμβιβάζομαι με τίποτα λιγότερο από 8.5-9 στην Βιοχημεία. Τα έγραψα όλα! Και έχω και +1 μονάδα απο το εργαστήριο
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Kαλα αυτο ισχυει απειρα.το ότι βλέπεις τον άλλον να δηλώνει αγανακτισμένος/κουρασμένος ότι έχει ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ, δεν είναι απαραίτητα αλήθεια. Ο άλλος μπορεί να διαβάζει 3 ώρες σερί και να θεωρεί ότι έκανε κατόρθωμα.
Γενικά ΜΗΝ ακούς τι λένε οι άλλοι, μόνο κακό στον εαυτό σου κάνεις.
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
I'm SOOOOOOOOOOOOOOOOOO glad!
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
HELL, YEAH! Πέρασα το Δημόσιο Διεθνές (προφορική εξέταση)!
Μπράβο.
Εγώ έχω τρομερό άγχος. Πόσες ερωτήσεις κάνει στον καθένα;
Guest 278211
Επισκέπτης
Ουφ, να δω τι θα κάνω αύριο κι εγώ με τη φυσική... Ευτυχώς δεν είναι άπειρα.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Kαλα αυτο ισχυει απειρα.
Μου πήρε ένα χρόνο να διαπιστώσω ότι οι "διαβαστεροί" συμφοιτητές μου έπαιρναν τους ίδιους βαθμούς με μένα.
ή εγώ είμαι παιδί-θαύμα και μπορώ να μάθω επαρκώς την ύλη με μια βδομάδα-5 μέρες ξέσκισμα, ή αυτοί όλο το εξάμηνο "διάβαζαν".
HELL, YEAH! Πέρασα το Δημόσιο Διεθνές (προφορική εξέταση)!
Μπράβο!!
Και τα καλά νέα συνεχίζονται!
8 στην πρόοδο Φυσιολογίας!!
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπράβο.
Εγώ έχω τρομερό άγχος. Πόσες ερωτήσεις κάνει στον καθένα;
Mην έχεις! Ο Αντωνόπουλος είναι πολύ φιλικός και σπάει τον πάγο! Αν καταλάβει ότι έχεις διαβάσει και κόλλησες π.χ., θα σέ βοηθήσει κάπως να ξεκολλήσεις! Όλα καλά! Η "Μ.Α." (δε λέω όνομα, κοινή γνωστή μας, η οποία ήταν πριν από εμένα, έγραψε 9! ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ!). Σε εμένα έκανε 3 ερωτήσεις, και στην ομάδα μου το ίδιο σε κάθε έναν.
Spy, ευχαριστώ! Καλή επιτυχία για αύριο!
Βαγγ, ευχαριστώ! Συγχαρητήρια και σε εσένα!
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Mην έχεις! Ο Αντωνόπουλος είναι πολύ φιλικός και σπάει τον πάγο! Αν καταλάβει ότι έχεις διαβάσει και κόλλησες π.χ., θα σέ βοηθήσει κάπως να ξεκολλήσεις! Όλα καλά! Η "Μ.Α." (δε λέω όνομα, κοινή γνωστή μας, η οποία ήταν πριν από εμένα, έγραψε 9! ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ!).
Spy, ευχαριστώ! Καλή επιτυχία για αύριο!
Βαγγ, ευχαριστώ! Συγχαρητήρια και σε εσένα!
Κατάλαβα κατάλαβα. Πφ, όλοι το ίδιο λένε ότι δεν χρειάζεται το άγχος.
Τότε η Ζ. θα πάρει 10. Αχαχα.
Guest 292010
Επισκέπτης
papas
Διάσημο μέλος
Γουυυυυυυσφραμπα
Αλεκα,εγω ειμαι!
Superhuman
Δραστήριο μέλος
(ο ναουσαίος δεν συμβιβάζεται με 5, θέλει 6! )
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Με λίγη τύχη μπορεί να δω και 7αρι...θα δείξει,μπορεί να δω και 5αρι στην τελική ρε στην άσκηση που μου είπες..μου έδειξαν κάτι παλιά θέματα και αυτός που είχε απαντήσεις γραμμένες εγραφε την nested pcr Είμαι ευχαριστημένος πάντως..Όλοι καλά πήγατε.Μακάρι να έχω γράψει κι εγώ 1 5αράκι στη μικροβιολογία να την περάσω!
(ο ναουσαίος δεν συμβιβάζεται με 5, θέλει 6! )
άντε αύριο θα βγει η πρόοδος, του είπε η λία σήμερα και της είπε αύριο..
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Έτσι για να δω πώς είναι!
Superhuman
Δραστήριο μέλος
Με λίγη τύχη μπορεί να δω και 7αρι...θα δείξει,μπορεί να δω και 5αρι στην τελική ρε στην άσκηση που μου είπες..μου έδειξαν κάτι παλιά θέματα και αυτός που είχε απαντήσεις γραμμένες εγραφε την nested pcr Είμαι ευχαριστημένος πάντως..
άντε αύριο θα βγει η πρόοδος, του είπε η λία σήμερα και της είπε αύριο..
Κάποιος ρώτησε τη Ζαχαρούλα ρε,δεν στο είπα έτσι.Αν είναι nested pcr η απάντηση με βολεύει κι εμένα γιατί κι εγώ αυτό έγραψα.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
καλά και εγώ την ρώτησα και ήταν στα χαμμένα Εγώ αυτό είδα πάντως, τι να σου πω!Κάποιος ρώτησε τη Ζαχαρούλα ρε,δεν στο είπα έτσι.Αν είναι nested pcr η απάντηση με βολεύει κι εμένα γιατί κι εγώ αυτό έγραψα.
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Μπράβο μου! Δεν το περίμενα !
(μα να πέσει οργάνωση κατά ΣΕΜ; και το πιο απίθανο είναι ότι το έγραψα!)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 260 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- bboys
- Andante
- nearos
- xristina elen
- Than003
- rseven
- dioandi2010
- Leopoldos_134
- Viktor
- ScarletFox
- akis_95
- SKG
- dmav
- bio
- Totreno
- Eirinakiii8
- Alessandra Eliza
- Νομάρχης
- Schlimazel
- Polkiu
- MarcoReus
- brownies
- Nemesiis
- phoni
- GeorgePap2003
- IceCream05
- fairyelly
- Wonderkid
- Nick254
- WhiTeNoiSe
- Mammy Nun
- sophiaa
- De Broglie
- Hased Babis
- brizoulis
- Ryuzaki
- nicole1982
- eukleidhs1821
- Marple
- ggl
- plantbee
- Philologist
- Panagiotis849
- Superhuman
- ioannaion
- Nikoleta_Giann
- Joji
- air_fish
- Tedi
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- ioanchatzip
- ale
- VasoGrimes
- thecrazycretan
- Αριάνα123
- EcoBill
- anna.t
- strsismos88
- soniko
- Helena123
- Cortes
- iminspain
- Voul2992
- Georgekk
- calliope
- Κλημεντίνη
- leo41
- tsiobieman
- Paragontas7000
- Αλκης Κ.
- ag97
- fmarulezkd
- neurogirl
- pacheiko
- kwstaseL
- nucomer
- tslef8
- Pharmacist01
- BioChemical
- harry akritas
- Memetchi
- Athens2002
- T C
- jimis2001
- Dreamer_SW
- No name
- Mhtrogoal
- Greg1900
- KingOfPop
- SlimShady
- Fil1987
- TonyMontanaEse
- Meow
- Papachrist
- aggelosst9
- Unboxholics
- hirasawayui
- Alexecon1991
- Nefh_
- Leukosrinokeros
- imyrcarn
- Θανασης Α.
- Lia 2006
- Scandal
- Xristinaqui
- clevercat
- korlef
- Ria99
- Dimitris2001
- St11
- the purge
- Jocaste
- Πύρος
- panagiotis23
- Monster Hunter
- Idontknoww
- Scott
- Natassa33
- StudyFreak04
- aekarare
- Katerinaki13
- Jimmy20
- Chris 21
- edouardos
- Power-13
- stamoul1s
- χημεια4λαιφ
- charmander
- Eleanna7
- uni77
- PanosBat
- Stelios725
- kyrisari
- chrysm
- gwgw_5
- Belle26
- gewrgioyp
- Stroka
- SweetGirl
- Eua5
- Unseen skygge
- Revekka
- Έμμα
- kakesparees
- meletis96
- louminis
- J.Cameron
- kostas1233
- kiyoshi
- roud
- civilian
- Dimitris9
- Μάρκος Βασίλης
- Alexismicro
- Viedo
- johnsiak
- lenaki001
- Vold
- Φινεύς
- don_vito
- American Economist
- Thanos_D
- Dimitris_Gr
- Thoba19
- Ststst02
- tymvorixos
- Indiana Jones
- giannis
- KONNΟΣ
- Libertus
- Cpt.Philips
- Γατόπαρδος.
- ΘανάσοςG4
- Vasilis25
- johnietraf
- Steffie88
- jims
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- Maraki4you
- suaimhneas
- ρενακι 13
- CoolCowboy
- jen_dream
- DimitraA.
- george777
- marylou_290
- Earendil
- jj!
- Johnman97
- hecktors
- Nefeloula
- Giorno
- Iknowyou
- adonman
- mitsos14
- Arianara S3
- Yiorgosk
- efi25
- Πα.Κ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.