Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
Την τρίτη θα διαπρέψουμε πάλι στη Φυσική. Δεν ξέρω αν μισώ το μάθημα ή τον καθηγητή που το κάνει βασικά.
ελα βρε βλακειες διαβασε οσος χρονος σου μενει και ολα καλα αμαν αυτη η ηττοπαθεια σας δεν παλευεται ωρες ωρες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
PieMaker
Δραστήριο μέλος
Giannoutas
Διάσημο μέλος
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Εγω συναδελφε εχω διπλασιασει τους φραπεδεςΤο λοιπον, παω να παρω εναν διπλο freddo espresso, μια MILKA απ' τις μεγαλες, εναν καπνο γιατι μου 'χει τελειωσει και ξεκιναω διαβασμα.
Απο εναν,εχω παει στους 2
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Guest 278211
Επισκέπτης
Λογικα δίνω το πρώτο μάθημα στις 21/1. Βέβαια δεν ξέρω ακόμα ποιο είναι. Οπότε δεν ξέρω από πού να αρχίσω. Προς το παρόν λοιπόν διαβάζω μετά μανίας το Le rouge et le noir, του Stendhal, καθώς, ούσα βλαμμενη, το επέλεξα για την εργασία μου στην Γαλλική Λογοτεχνία, επειδή θυμόμουν ότι μ'άρεσε, και ήταν μικρό (500 σελίδες βιβλίο, παρτα ηλίθια).
ωραίο είναι
Διαβάζω βιολογία κυρίως και λιγο εισαγωγή στην κλινική ιατρική, την οποία δίνω την Τρίτη.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Guest 292010
Επισκέπτης
thanosnt
Εκκολαπτόμενο μέλος
leuki kataigida
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα βράδια μου "διασκεδάζω" με τον φοβερό και ανεπανάληπτο Brecht και την μέρα κάτι κουτσοπροσπαθώ
να καταλάβω απο γλωσσολογία.
Όλα ωραία.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Ακόμη πρόγραμμα δεν έχει βγεί αλλά ντάξει.
Τα βράδια μου "διασκεδάζω" με τον φοβερό και ανεπανάληπτο Brecht και την μέρα κάτι κουτσοπροσπαθώ
να καταλάβω απο γλωσσολογία.
Όλα ωραία.
Ακόμα ;;;;;
Εγώ διαβάζω 6 το απόγευμα με 10 το βράδυ καθημερινά. Γράφουμε πρώτο μάθημα μικρο στις 22 και στις 23 αστικό, 29 άλγεβρα και μετά 14 φλεβάρη
Dias
Επιφανές μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Νομίζω ότι γκρινιάζουμε και αγχωνόμαστε για την εξεταστική μας, επειδή θέλουμε όλο τον καιρό πριν να είμαστε αραχτοί και να διαβάζουμε μόνο τις μέρες που δίνουμε μαθήματα. Συγγενής που σπουδάζει στο πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, είχε εξεταστική πριν τα χριστούγεννα και έδωσε 8 (οκτώ) μαθήματα. Όλο τον προηγούμενο καιρό από το Σεπτέμβριο, είχε υποχρεωτική παρακολούθηση, εργαστήρια και κάθε βδομάδα εξεταζόταν σε 2-3 τεστ και είχε να παραδώσει 2-3 εργασίες.
Όντως. Ο αδερφός μου έδινε σε κάθε 6μηνο 8 μαθήματα και 2 εργασίες, όχι 10 σελίδες σα τις δικές μας σε κάθε εξάμηνο.
Συν ότι εκεί πρέπει να τα περάσεις τα μαθήματα αλλιώς αν χάσεις έτος σε πετάνε έξω.
Guest 292010
Επισκέπτης
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Δώσε 16 υποχρεωτικά μέσα σε 15 μέρες και μετά ελα να τα πούμε.
p.s. Εργασίες και παρακολούθηση έχουν κι εδώ σχολές.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Αύριο και μεθαύριο θα βγάλω τουλάχιστον την μισή ύλη της ρώσικης γλώσσας (που δίνω την Δευτέρα πάλι καλά).
Αγγλικά το'χω. Πληροφορική το'χω.
Το μάθημα της Παρασκευής θα πάει λίγο άκλαφτο γιατί θα έχω 2-3 μέρες στη διάθεσή μου,
αλλά έχω δώσει εργασία εκεί. Κάτι θα κάνουμε.
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
Νομίζω ότι γκρινιάζουμε και αγχωνόμαστε για την εξεταστική μας, επειδή θέλουμε όλο τον καιρό πριν να είμαστε αραχτοί και να διαβάζουμε μόνο τις μέρες που δίνουμε μαθήματα.
don't worry.αυτοι που αγχωνονται και απελπιζονται κυριως το κανουν επειδη αντιληφθηκαν το μεγαλο λαθος του να μην διαβαζουν ολον τον καιρο. καποιοι απο εμας που βρεθηκαμε σε αυτοι τη θεση θα σωφρονιστουμε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 260 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- bboys
- Andante
- nearos
- xristina elen
- Than003
- rseven
- dioandi2010
- Leopoldos_134
- Viktor
- ScarletFox
- akis_95
- SKG
- dmav
- bio
- Totreno
- Eirinakiii8
- Alessandra Eliza
- Νομάρχης
- Schlimazel
- Polkiu
- MarcoReus
- brownies
- Nemesiis
- phoni
- GeorgePap2003
- IceCream05
- fairyelly
- Wonderkid
- Nick254
- WhiTeNoiSe
- Mammy Nun
- sophiaa
- De Broglie
- Hased Babis
- brizoulis
- Ryuzaki
- nicole1982
- eukleidhs1821
- Marple
- ggl
- plantbee
- Philologist
- Panagiotis849
- Superhuman
- ioannaion
- Nikoleta_Giann
- Joji
- air_fish
- Tedi
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- ioanchatzip
- ale
- VasoGrimes
- thecrazycretan
- Αριάνα123
- EcoBill
- anna.t
- strsismos88
- soniko
- Helena123
- Cortes
- iminspain
- Voul2992
- Georgekk
- calliope
- Κλημεντίνη
- leo41
- tsiobieman
- Paragontas7000
- Αλκης Κ.
- ag97
- fmarulezkd
- neurogirl
- pacheiko
- kwstaseL
- nucomer
- tslef8
- Pharmacist01
- BioChemical
- harry akritas
- Memetchi
- Athens2002
- T C
- jimis2001
- Dreamer_SW
- No name
- Mhtrogoal
- Greg1900
- KingOfPop
- SlimShady
- Fil1987
- TonyMontanaEse
- Meow
- Papachrist
- aggelosst9
- Unboxholics
- hirasawayui
- Alexecon1991
- Nefh_
- Leukosrinokeros
- imyrcarn
- Θανασης Α.
- Lia 2006
- Scandal
- Xristinaqui
- clevercat
- korlef
- Ria99
- Dimitris2001
- St11
- the purge
- Jocaste
- Πύρος
- panagiotis23
- Monster Hunter
- Idontknoww
- Scott
- Natassa33
- StudyFreak04
- aekarare
- Katerinaki13
- Jimmy20
- Chris 21
- edouardos
- Power-13
- stamoul1s
- χημεια4λαιφ
- charmander
- Eleanna7
- uni77
- PanosBat
- Stelios725
- kyrisari
- chrysm
- gwgw_5
- Belle26
- gewrgioyp
- Stroka
- SweetGirl
- Eua5
- Unseen skygge
- Revekka
- Έμμα
- kakesparees
- meletis96
- louminis
- J.Cameron
- kostas1233
- kiyoshi
- roud
- civilian
- Dimitris9
- Μάρκος Βασίλης
- Alexismicro
- Viedo
- johnsiak
- lenaki001
- Vold
- Φινεύς
- don_vito
- American Economist
- Thanos_D
- Dimitris_Gr
- Thoba19
- Ststst02
- tymvorixos
- Indiana Jones
- giannis
- KONNΟΣ
- Libertus
- Cpt.Philips
- Γατόπαρδος.
- ΘανάσοςG4
- Vasilis25
- johnietraf
- Steffie88
- jims
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- Maraki4you
- suaimhneas
- ρενακι 13
- CoolCowboy
- jen_dream
- DimitraA.
- george777
- marylou_290
- Earendil
- jj!
- Johnman97
- hecktors
- Nefeloula
- Giorno
- Iknowyou
- adonman
- mitsos14
- Arianara S3
- Yiorgosk
- efi25
- Πα.Κ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.