PieMaker
Δραστήριο μέλος
Επίσης υποτίθεται πως η πρακτική μου ξεκινάει στις 11/2.
Στις 11/2 όμως κλείνουν όλες οι σχολές του Δημοκριτειου:/.
Κι ο Θεός βοηθός που λένε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
Υποτίθεται πως τα μαθήματα ξεκινάνε στις 11/2.
Διαβάζω στις σελίδες των σχολών του Δημοκριτείου στο facebook ότι ίσως κάνουμε μαθήματα Δευτέρα και Τρίτη. Τώρα δεν ξέρω με σιγουριά τίποτα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PieMaker
Δραστήριο μέλος
Διαβάζω στις σελίδες των σχολών του Δημοκριτείου στο facebook ότι ίσως κάνουμε μαθήματα Δευτέρα και Τρίτη. Τώρα δεν ξέρω με σιγουριά τίποτα.
Ειτε κανουμε μαθηματα Δευτερα-Τριτη, ειτε οχι δε θα αλλαξει τιποτα το ουσιαστικο. Εγω αυτη τη στιγμη ειμαι μεσα στο αγχος, γιατι τη Δευτερα ξεκιναω την πρακτικη μου και μεσα στη βδομαδα πρεπει να προγραμματισω την πρωτη μου διδασκαλια, πραγμα που αν ειναι κλειστη η σχολη, δε μπορω να κανω...
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειτε κανουμε μαθηματα Δευτερα-Τριτη, ειτε οχι δε θα αλλαξει τιποτα το ουσιαστικο. Εγω αυτη τη στιγμη ειμαι μεσα στο αγχος, γιατι τη Δευτερα ξεκιναω την πρακτικη μου και μεσα στη βδομαδα πρεπει να προγραμματισω την πρωτη μου διδασκαλια, πραγμα που αν ειναι κλειστη η σχολη, δε μπορω να κανω...
Τι αγχώνεσαι, ρε; Συνεννοήσου τη Δευτέρα με τη γραμματεία σου ή με τους υπεύθυνους.
Καλή αρχή, δάσκαλε!
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Laplace και ο Lorenz είναι καλά ανθρωπάκια και τους πάω. Αυτός που μου τη δίνει είναι ο Cauchy. Με όποιο κλάδο μαθηματικών και αν ασχοληθείς, θα σου πετάξει στη μούρη και ένα βάρβαρο θεώρημα.Αυτός ο Laplace και ο άλλος ο Lorentz, που όποιο βιβλίο και να ανοίξω, όποιο μάθημα και να διαβάζω είναι πάντα μέσα, πολύ με δαιμονίζουν. Χώρια ότι πάντα είμαι κάπως WHY?, HOW?. Μισώ τόσο κόσμο. Αστείοι άνθρωποι.
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Ο Laplace και ο Lorenz είναι καλά ανθρωπάκια και τους πάω. Αυτός που μου τη δίνει είναι ο Cauchy. Με όποιο κλάδο μαθηματικών και αν ασχοληθείς, θα σου πετάξει στη μούρη και ένα βάρβαρο θεώρημα.
Γλυκούληδες είναι, δεν μπορώ να πω, αλλά τραβάμε μεγάλη ταλαιπωρία.
Αυτό που περνάω στη Σύγχρονη Φυσική εύχομαι να μην το περάσουν πολλοί. Ένα σωρό μετασχηματισμοί, αξιώματα, συνέπειες και θεωρίες που ανάθεμα αν τις καταλαβαίνω. 545215 παρατηρητές περιγράφουν ένα γεγονός με τον πιο πολύπλοκο τρόπο.
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
Έφυγε το 1ο μάθημα με 10 !!!!
Πάμε τώρα να φάμε καλά στη φυσιολογία!!
Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
thanosnt
Εκκολαπτόμενο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Limoncello
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
leuki kataigida
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άντε να τελειώνουμε γιατί βαρέθηκα.
πφφ
Limoncello
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και αυτή,την τελευταία εβδομάδα..βρήκαν να μας βάλουν τρία μαθήματα..
SW-Estel
Νεοφερμένος
Όλες οι σχολές?
Εγώ νόμιζα μόνο της Αλεξανδρούπολης...
^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για ποιο λογο κλεινουν ολες οι σχολες του Δημοκριτειου;
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος
Το θέμα αφορά ΟΛΑ τα τμήματα του ΔΠΘ και όχι μονο της ΑλεξανδρούποληςΌλες οι σχολές?
Εγώ νόμιζα μόνο της Αλεξανδρούπολης...
Προβλέπεται να κλείσει για 1 εβδομάδα ωστε οι καθηγητές να διαμαρτηθουν για την αδυναμία κάλυψης των απαραίτητων αναγκών του Πανεπιστημίου και κυρίως του πετρελαίου.(περισσότερα εδώ) Πάντως όπως άκουσα οι καθηγητές είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις αν είναι άκαρπη η πρώτη προσπάθεια.
Το θέμα είναι οτι ενώ εμείς(σαν τμημα ΗΜΜΥ) τελειώσαμε την προηγούμενη Παρασκευή και τα μαθήματα θα ξεκινούσαν την ερχόμενη Δευτέρα, τώρα με αυτήν την απόφαση συνεχίζουμε τις διακοπές μας...
fockos
Επιφανές μέλος
Οι φοιτητές που δε χάνουν θεωρία με θεωρία και μετά την θεωρία κάθονται και κάνουν επανάληψη. Στο τέλος όταν τελειώνει ένα μάθημα της εξεταστικής και εμείς οι μέσοι φοιτητές συζητάμε για το αν μας βάλανε 4 ή 5 βγαίνουν και λένε δεν έγραψα..........
εεε πείτε ότι δε γράψατε για 10 αλλά 9 μη λετε δεν έγραψα.
Itach1
Διάσημο μέλος
Υπάρχουν τέτοιοι φοιτητές; Σε ποιά χώρα μαν; Δώσε πηγή.θσ σας πω για ενα πράγμα που συμβαίνει στην εξεταστική και με εκνευρίζει λιγο
Οι φοιτητές που δε χάνουν θεωρία με θεωρία και μετά την θεωρία κάθονται και κάνουν επανάληψη. Στο τέλος όταν τελειώνει ένα μάθημα της εξεταστικής και εμείς οι μέσοι φοιτητές συζητάμε για το αν μας βάλανε 4 ή 5 βγαίνουν και λένε δεν έγραψα..........
εεε πείτε ότι δε γράψατε για 10 αλλά 9 μη λετε δεν έγραψα.
fockos
Επιφανές μέλος
Σε κάθε σχολή υπάρχουν 2,3 φοιτητές τουλάχιστον που κάθονται μπροστά μπροστά.Υπάρχουν τέτοιοι φοιτητές; Σε ποιά χώρα μαν; Δώσε πηγή.
πηγη ο λαός του αισκοολ που είναι φοιτητές
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 260 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- bboys
- Andante
- nearos
- xristina elen
- Than003
- rseven
- dioandi2010
- Leopoldos_134
- Viktor
- ScarletFox
- akis_95
- SKG
- dmav
- bio
- Totreno
- Eirinakiii8
- Alessandra Eliza
- Νομάρχης
- Schlimazel
- Polkiu
- MarcoReus
- brownies
- Nemesiis
- phoni
- GeorgePap2003
- IceCream05
- fairyelly
- Wonderkid
- Nick254
- WhiTeNoiSe
- Mammy Nun
- sophiaa
- De Broglie
- Hased Babis
- brizoulis
- Ryuzaki
- nicole1982
- eukleidhs1821
- Marple
- ggl
- plantbee
- Philologist
- Panagiotis849
- Superhuman
- ioannaion
- Nikoleta_Giann
- Joji
- air_fish
- Tedi
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- ioanchatzip
- ale
- VasoGrimes
- thecrazycretan
- Αριάνα123
- EcoBill
- anna.t
- strsismos88
- soniko
- Helena123
- Cortes
- iminspain
- Voul2992
- Georgekk
- calliope
- Κλημεντίνη
- leo41
- tsiobieman
- Paragontas7000
- Αλκης Κ.
- ag97
- fmarulezkd
- neurogirl
- pacheiko
- kwstaseL
- nucomer
- tslef8
- Pharmacist01
- BioChemical
- harry akritas
- Memetchi
- Athens2002
- T C
- jimis2001
- Dreamer_SW
- No name
- Mhtrogoal
- Greg1900
- KingOfPop
- SlimShady
- Fil1987
- TonyMontanaEse
- Meow
- Papachrist
- aggelosst9
- Unboxholics
- hirasawayui
- Alexecon1991
- Nefh_
- Leukosrinokeros
- imyrcarn
- Θανασης Α.
- Lia 2006
- Scandal
- Xristinaqui
- clevercat
- korlef
- Ria99
- Dimitris2001
- St11
- the purge
- Jocaste
- Πύρος
- panagiotis23
- Monster Hunter
- Idontknoww
- Scott
- Natassa33
- StudyFreak04
- aekarare
- Katerinaki13
- Jimmy20
- Chris 21
- edouardos
- Power-13
- stamoul1s
- χημεια4λαιφ
- charmander
- Eleanna7
- uni77
- PanosBat
- Stelios725
- kyrisari
- chrysm
- gwgw_5
- Belle26
- gewrgioyp
- Stroka
- SweetGirl
- Eua5
- Unseen skygge
- Revekka
- Έμμα
- kakesparees
- meletis96
- louminis
- J.Cameron
- kostas1233
- kiyoshi
- roud
- civilian
- Dimitris9
- Μάρκος Βασίλης
- Alexismicro
- Viedo
- johnsiak
- lenaki001
- Vold
- Φινεύς
- don_vito
- American Economist
- Thanos_D
- Dimitris_Gr
- Thoba19
- Ststst02
- tymvorixos
- Indiana Jones
- giannis
- KONNΟΣ
- Libertus
- Cpt.Philips
- Γατόπαρδος.
- ΘανάσοςG4
- Vasilis25
- johnietraf
- Steffie88
- jims
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- Maraki4you
- suaimhneas
- ρενακι 13
- CoolCowboy
- jen_dream
- DimitraA.
- george777
- marylou_290
- Earendil
- jj!
- Johnman97
- hecktors
- Nefeloula
- Giorno
- Iknowyou
- adonman
- mitsos14
- Arianara S3
- Yiorgosk
- efi25
- Πα.Κ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.