Johnnaousa
Επιφανές μέλος

ε ποιον άλλον?τον stryel έχετε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

Σημερινό μάθημα....."Εισαγωγή στην επιστημη των υπολογιστων" μάθημα 800 σελίδων ΜΟΝΟ θεωρια!!
Πιστευω οτι το εχω περασει και λογω της +1 μοναδας απο την εργασια εργαστηριου περιμενω καλο βαθμο...
Πάντως δν θελω με τίποτα να το ξαναδιαβασω για Σεπτεμβρη(γιατι φοβαμαι και τον τροπο βαθμολογησης) με καμία κυβερνηση!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος

ε ποιον άλλον?![]()
Ευτυχώς εμενα μου αναγνωρίστηκε από την νοσηλευτική η βιοχημεια 2 και δε χρειάστηκε να την δώσω έχω μόνο την 3 η οποία είναι η πιο εύκολα
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

3? πόσες βιοχημείες κάνετε?Ευτυχώς εμενα μου αναγνωρίστηκε από την νοσηλευτική η βιοχημεια 2 και δε χρειάστηκε να την δώσω έχω μόνο την 3 η οποία είναι η πιο εύκολα

fockos
Επιφανές μέλος

ναι3? πόσες βιοχημείες κάνετε?![]()
βιοχημεία 1 κάνουμε σάκχαρα, αμινοξέα, ένζυμα , λιπίδια , νουκλεικά οξέα και κάτι αλλα
βιοχημεία 2 κάνουνε (γιατι εγω δε το διάβασα ούτε θα το διαβάσω) βιοχημικούς κύκλους (krebs, Ουρίας,...) και κάτι αλλα
Bιοχημεία 3 κάνουνε διαδικασίες αντιγραφης, μεταγραφής, μετάφρασης (ουσιαστικά το δεύτερο τόμο του stryel)
Guest 278211
Επισκέπτης

πώς βαθμολογούν;

fockos
Επιφανές μέλος

δίνω τη βιοχημεία 1 την Πέμπτη και τέλος! (τα "κάτι άλλα" είναι κάτι βλακείες οργανικής που ουσιαστικά δεν κάνουμε ποτέ και μερικά βασικά θέματα ανόργανης χημείας)
πώς βαθμολογούν;είναι επιεικείς;
H πιο δύσκολη βιοχημεία είναι η 2
στην 1 από οργανική τους αρέσει η ισομέρεια, κετοενονολοισομέρια
από ανοργανη δε ξέρω

λένε και για ένα θέμα που βάζει ο χοντρός από μια τράπεζα που επιλέγουν οι ιδιοι οι φοιτητές. :/
Βιοχημεία τους αρέσουν τα ένζυμα (κάτι διαγραμματα και έναν τύπο), το ρόλο του atp , αμινοξέα (γενικες ερωτήσεις ) π.χ. αναφέρετε τα ήδη αμινοξέων και από ένα παράδειγμα στο καθένα.
γενικά οι βιοχημειες ειναι δυσκολο μάθημα και με αυτστηρή βαθμολογία αλλά νομίζω εύκολα περνιέται με διάβασμα φυσικά (από το εξάμηνο πάντως ειναι το πιο δύσκολο μάθημα) και πολλοι την χρωστούν στο πτυχίο

Guest 278211
Επισκέπτης

H πιο δύσκολη βιοχημεία είναι η 2
στην 1 από οργανική τους αρέσει η ισομέρεια, κετοενονολοισομέρια
από ανοργανη δε ξέρω(ηλεκτροχημεία μου φαινεται τραβηγμένο να βάλουν)
Βιοχημεία τους αρέσουν τα ένζυμα (κάτι διαγραμματα και έναν τύπο), το ρόλο του atp , αμινοξέα (γενικες ερωτήσεις ) π.χ. αναφέρετε τα ήδη αμινοξέων και από ένα παράδειγμα στο καθένα.
γενικά οι βιοχημειες ειναι δυσκολο μάθημα και με αυτστηρή βαθμολογία αλλά νομίζω εύκολα περνιέτε η 1
ευχαριστώ!! Έχω διαβάσει πάρα πολύ τα ένζυμα από όταν τα κάναμε στο αμφιθέατρο

Περιμένω να πέσει ερώτηση με το ATP.
Αααα ναι δίκιο έχεις για τα αμινοξέα, θυμάμαι μας είχε πει ο ένας καθηγητής πως "καλό είναι" να ξέρουμε ένα αμινοξύ από κάθε είδος! Μπράβο, το είχα ξεχάσει

Θάλεια
Διάσημο μέλος

Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Dalian
Περιβόητο μέλος

Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

βιοτεχνολογια φυτων την δευτερα
βιοχημεια της ασκησης την τεταρτη
Γενετικη + Διδακτικη την παρασκευη
τουλαχιστον τελειωνουμε

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

έχεις τίποτα από γενετική?ερχεται μια βδομαδα με 4 μαθηματα -.-
βιοτεχνολογια φυτων την δευτερα
βιοχημεια της ασκησης την τεταρτη
Γενετικη + Διδακτικη την παρασκευη
τουλαχιστον τελειωνουμε![]()
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

έχεις τίποτα από γενετική?
περα απο τα σπασμενα μου νευρα?? -.-
εχω ενα φροντηστηριο που μας ειχε κανει τοτε με ασκησεις αλλα δεν ξερω αν το εχει κανει και σε σας.
κατα τα αλλα ειναι στανταρακια τα θεματα π βαζει
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

ε ασκήσεις!! αύριο λέω να ξεκινήσω, αλλά δεν έχω τίποτα..περα απο τα σπασμενα μου νευρα?? -.-
εχω ενα φροντηστηριο που μας ειχε κανει τοτε με ασκησεις αλλα δεν ξερω αν το εχει κανει και σε σας.
κατα τα αλλα ειναι στανταρακια τα θεματα π βαζει

Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος

Το χειρότερο είναι όταν νομίζεις οτι έχεις περάσει το μάθημα και μάλιστα με βαθμό,ενώ στην πραγματικότητα έχεις κοπεί.
γκρρρ
Πέρσυ σε ένα μάθημα νόμιζα ότι πήρα 7 και τελικά πήρα 1

Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

ε ασκήσεις!! αύριο λέω να ξεκινήσω, αλλά δεν έχω τίποτα..![]()
θα σ δωσω τις ασκησουλες αυτες (απαντησεις δεν εχω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 271 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Eagle Eye
- George_dr
- Mapz
- bboys
- ΣοφίαΒ
- despoina13
- celshade
- kanenas090
- rseven
- sofiaram
- Totreno
- Vassiliki.ko
- Markiii
- Qwerty 0
- ioanna2007
- Andante
- xristina elen
- Than003
- dioandi2010
- Leopoldos_134
- Viktor
- ScarletFox
- akis_95
- SKG
- dmav
- bio
- Eirinakiii8
- Alessandra Eliza
- Νομάρχης
- Schlimazel
- Polkiu
- MarcoReus
- brownies
- Nemesiis
- phoni
- GeorgePap2003
- IceCream05
- fairyelly
- Wonderkid
- Nick254
- WhiTeNoiSe
- Mammy Nun
- sophiaa
- De Broglie
- Hased Babis
- User2350
- Ryuzaki
- nicole1982
- eukleidhs1821
- Marple
- ggl
- plantbee
- Philologist
- Panagiotis849
- Superhuman
- ioannaion
- Nikoleta_Giann
- Joji
- air_fish
- Tedi
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- ioanchatzip
- ale
- VasoGrimes
- thecrazycretan
- Αριάνα123
- EcoBill
- anna.t
- strsismos88
- soniko
- Helena123
- Cortes
- iminspain
- Voul2992
- Georgekk
- calliope
- Κλημεντίνη
- leo41
- tsiobieman
- Paragontas7000
- Αλκης Κ.
- ag97
- fmarulezkd
- neurogirl
- pacheiko
- kwstaseL
- nucomer
- tslef8
- Pharmacist01
- BioChemical
- harry akritas
- Memetchi
- Athens2002
- T C
- jimis2001
- Dreamer_SW
- No name
- Mhtrogoal
- Greg1900
- KingOfPop
- SlimShady
- Fil1987
- TonyMontanaEse
- Meow
- Papachrist
- aggelosst9
- Unboxholics
- hirasawayui
- Alexecon1991
- Nefh_
- Leukosrinokeros
- imyrcarn
- Θανασης Α.
- Lia 2006
- Scandal
- Xristinaqui
- clevercat
- korlef
- Ria99
- Dimitris2001
- St11
- the purge
- Jocaste
- Πύρος
- panagiotis23
- Monster Hunter
- Idontknoww
- Scott
- Natassa33
- StudyFreak04
- aekarare
- Katerinaki13
- Jimmy20
- Chris 21
- edouardos
- Power-13
- stamoul1s
- χημεια4λαιφ
- charmander
- Eleanna7
- uni77
- PanosBat
- Stelios725
- kyrisari
- chrysm
- gwgw_5
- Belle26
- gewrgioyp
- Stroka
- SweetGirl
- Eua5
- Unseen skygge
- Revekka
- Έμμα
- kakesparees
- meletis96
- louminis
- J.Cameron
- kostas1233
- kiyoshi
- roud
- civilian
- Dimitris9
- Μάρκος Βασίλης
- Alexismicro
- Viedo
- johnsiak
- lenaki001
- Vold
- Φινεύς
- don_vito
- American Economist
- Thanos_D
- Dimitris_Gr
- Thoba19
- Ststst02
- tymvorixos
- Indiana Jones
- giannis
- KONNΟΣ
- Libertus
- Cpt.Philips
- Γατόπαρδος.
- ΘανάσοςG4
- Vasilis25
- johnietraf
- Steffie88
- jims
- Αντικειμενικός
- Maraki4you
- suaimhneas
- ρενακι 13
- CoolCowboy
- jen_dream
- DimitraA.
- george777
- marylou_290
- Earendil
- jj!
- Johnman97
- hecktors
- Nefeloula
- Giorno
- Iknowyou
- adonman
- mitsos14
- Arianara S3
- Yiorgosk
- efi25
- Πα.Κ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.